Весiльнi торти

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Галюня, 24 Жовтень 2008.

  1. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    дуже смачно і якісно пече пляцки пані Слава із Лапаївки. (в 5хв. їзди від Метро) неодноразово в неї замовляли солодке на різні гостини більша половина моїх знайомих, маминих співробітниць, та і просто сусіди, які пробували її вироби. всім її випічка сподобалася. я сама на своє весілля замовила в неї солодке на фуршет і гостям в торбинки додому. (в неї і торбинок є купа, вибір великий. там одразу ж вони Вам можуть все порізати і попакувати).
    якщо цікавить, то дам Вам її номер мобільний
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    Можливо знаєте, де є ресторан Соняхи, так от, її хата одразу ж за тим рестораном перша на вулиці . дуже легко зорієтуватися на місці. Єдине, зустріч з нею лише за попередньо узгодженою годиною та датою.
    --- дописи об"єднано, 3 Жовтень 2017 ---
    1 кг.пляцку -75 грн
    1 кг.сирника - 80-85 грн.
    На фуршети є смачненькі тістечка , кейки -15-18 грн./шт.
    Пече хліб, і коровай . (ціни не пам'ятаю, але, здається, ціна доступна , не є великою, в порівнянні з іншими.)
     
    Останнє редагування модератором: 8 Жовтень 2017
    Reason for edit: несанкціонована реклама
  3. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    Мій весільний торт

    [​IMG]


    Золота підставка, 10 кг., живі квіти , ніжне білосніжне мереживо на рожево-пудровому фоні (колір весілля ), золотистий топер love, срібні бусинки та білі кремові узори.

    Нижній ярус - червоний оксамит з вершково-сирним мусом та вишнями ;

    Середній ярус - шоколадні коржі з шоколадним мусом, бананами та подрібленим чорним шоколадом ;

    Верхній ярус - бісквіт, просякнутий чорничним сиропом , вершково-сирним мусом, полуницями та чорницями.

    І головне, тут немає ні краплі мастики . (ніколи не любила і не люблю цю пластилінову мастику )

    Кому буде потрібен тортик на весілля, пишіть , дам контакти своєї майстрині .

    Смачний дуже! Майже все з'їли на весіллі , залишилася половинка нижнього ярусу ... Яку одразу на другий день ми доїли )):girl_smile:
     
    Останнє редагування: 4 Грудень 2017
    • Подобається Подобається x 5
  4. Adeo

    Adeo Active Member

    А зорієнтуйте в когось скільки пішло суто на пляцки+торт+фуршетний стіл з весільного бюджету. Цікаво, скільки потрібно закладати на солодке при плануванні суми на одного запрошеного.