Нус, сьогодні мій день пройшов під гаслом: «даьош сушку». Сушила на сонці, а потім досушувала в сушарці яблучні чіпси. А тепер питання: як їх зберегти такими хрумкими? І щоб не відсиріли. І щоб міль не добралась).
На упаковці чіпсів яблучних з магазину сказано, щоб надати хрумкості - потримати кілька хвилин в морозилці перед вживанням, так і роблю. Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
Вже певно пізно, але на майбутнє - все сушене свекруха зберігає в скляних банках (В неї конкретно 3-х літрові) під звичайними пластмасовими кришками, в темному місці. І вологи не боїться, і міль не заводиться (головне, щоб не встигла "вскочити" в процесі...).