Сушка овочів та фруктів

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Бурулька, 9 Червень 2008.

  1. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Нус, сьогодні мій день пройшов під гаслом: «даьош сушку». Сушила на сонці, а потім досушувала в сушарці яблучні чіпси. А тепер питання: як їх зберегти такими хрумкими? І щоб не відсиріли. І щоб міль не добралась).
     
  2. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    На упаковці чіпсів яблучних з магазину сказано, щоб надати хрумкості - потримати кілька хвилин в морозилці перед вживанням, так і роблю.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. ufominraZ

    ufominraZ New Member

    Мы сушилкой давно пользуемся. Очень нравятся сухофрукты)
     
  4. vihnygena

    vihnygena New Member

    А у мене Вітерець-2, супер відмінно сушить подивіться в гугл
     
  5. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Вже певно пізно, але на майбутнє - все сушене свекруха зберігає в скляних банках (В неї конкретно 3-х літрові) під звичайними пластмасовими кришками, в темному місці. І вологи не боїться, і міль не заводиться (головне, щоб не встигла "вскочити" в процесі...).