Відповідь: Суші Обожнюю суші з вугрем! Я завжди замовляю тільки такі суші, які складаються з рису і великого шматка риби чи креветки зверху. Жодного разу ще не брала таких, де начинка всередині в рисі і норі - тільки в чоловіка під"їдала. Отакий я консерватор. І готувати мої улюблені суші легше: зліпив рис і приліпив рибку. а от без рису вже не обійдешся. Хоча я їла і саму рибу - це коли малий виїдав рис, а рибка, яку він не їсть, звісно, йшла мамі І то зовсім не так смачно, як з рисом.
Відповідь: Суші До речі, це і називається суші. Ті, що загорнуті у норі - це роли. Мій муж також полюбляє їх, особливо з сирою рибою, а я її поки не сприймаю ...
Відповідь: Суші де найдешевше купити сир тофу? а то в сільпо жаба дусить віддавати 40 з копійками гривень за пачку
Відповідь: Суші Це не зовсім так. Сусі це блюдо з заправленого рису + начинка морепродукти(овочі, гриби), рис може бути усюди і внизу, і по бокам і в виді ролів.А вже самі сусі діляться на підвиди: Нігірідзуси(нігірі)- якраз ті про які ви говорите, продовгувата котлетка з рису змащена васабі і на неї викладають рибу, креветки. Роли - все що завернути в норі, також норі можуть бути в середині.у них також є декілька підвидів Гункан-макі - подібно до нігірідзуси, тільки котлетку з рисом обгортають по бокам норі. Тэмакі- суші у виді конуса, з кусочка норі скручують пакетик(такий як колись бабці для насіння соняшникового скручували) і в середину кладуть начинку. Осізусі - це пресовані суші, рис кладуть у спеціальну форму, зверху начинку і спеціальним пресом притискають зверху. Ще є багато різновидів суші, ці найбільш популярні
Відповідь: Суші Сашимі - це суші без рису. Виглядають як просто нарізані різні види рибки та інших морепродуктів
Відповідь: Суші Мій чоловік любить тільки сашимі. А я щось не знаю, вроді нічо, якщо рибка добра, то супер. Але я таки більше люблю власне то поєднання усього-рису, водоростей, риби, мням.
Відповідь: Суші А я останнім часом полюбила теплі роли з солодкуватим соусом. До речі, ходила раз на суші з коліжанкою з Японії, то вона розказувала, що в них роблять звичайні роли, а ті що навиворіт і т. п. не роблять. Каже, що вперше такі в Америці побачила
Відповідь: Суші Сьогодні перший раз хочу попробувати приготувати суші. От потребую поради як правильно зварити рис (яке співвідношення рису і води, і скільки часу готувати)?
Відповідь: Суші Мій перевірений рецепт ---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- Зазвичай роблю дві порції.
Відповідь: Суші хтосмь з дівчат тут в темі ділився, я роблю так: 300г рису - 450г води, накрила кришкою - на великий вогонь, як закипіло -2-4хв і роблю вогонь малеесенький. кришку не відкриваєм і готуєм ще хв 10-15(залежить від кастрюлі,кількості рису). потім знімаю з вогню,і ще хвилин 20 не відкриваю кришку. перший раз як варила - то "підглядала" чи вода вже википіла, тепер вже маю ідеальну кастрюлю в котрій рис постійно для суші готую, тож дивлюсь лише на годинник
Відповідь: Суші Я готую рис для суші наступним чином: Спершу рис потрібно добре промити, зливаючи воду доти, доки вона буде відносно прозорою (спершу вода буде мутною від рисової "муки"). Заливаю рис водою у співвідношенні 1:2. Каструлю закриваю кришкою, і не відкриваю аж до завершення процесу приготування. Спершу включаю пальник на максимум, рис вариться в такому режимі 5 хв. Далі пальник поставити на мінімум, варити 15 хв. Далі знову на максимум на кілька секунд (щоб випарувалися залишки води) і вимикаю вогонь. Залишаю на 10-15 хв із закритою кришкою, після цього викладаю рис на пласку тарілку шарами, поливаючи кожен шар сумішшю рисового оцету з цукром і сіллю.
Відповідь: Суші Чи підійде рис для суші приготовлений в мулті? Чи хтось таке робив? Надіслано від мого LG-P713, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Суші чому б ні? наскільки я знаю, сама мультиварка - це модифікована рисоварка, тут головне підібрати режим щоб рис не переварити, в це вже треба або пробувати, або почитати інструкцію чи форуми з рецептами для мультиварки. Я впевнена що вже хтось пробував варити рис для суші таким способом о, загуглила і ось перше посилання http://www.multivarim.com.ua/2011/04/blog-post_14.html
Відповідь: Суші В мене в мультиварці рис для суші виходить ідеальний! Однак води я даю менше, ніж коли готую в кастрюлі. Коли готую в кастрюлі - то співввідношення 1:1,3, коли в мультиварці 1:1,1-1,20, залежно від кількості рису
Відповідь: Суші дівчата, а хтось пробував варити до ролів звичайний круглий рис, бо чула що таке роблять, цікаво просто який процес його приготування?????
Відповідь: Суші і як виходить? нормально? поділіться своїм рецептом приготування,буду дуже вдячна!!!! а оцет даєте японський (чи то китайський) чи наш звичайний з цукром та сіллю?
Відповідь: Суші з круглого не пробувала але писали дівчата що круглий "жменька" ніби нормально, а от з довгого мені поганенькі виходять, рис сипеться, рол форми не тримає, особисто я забракувала