Переписи для системи -60

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Маруся-мама, 10 Червень 2009.

  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

     
  2. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Дівчата, а чи є список продуктів, які Міріманорва забороняє їсти? І чи можна консервацію до обіду?
     
  3. Sankasan

    Sankasan Руда мама

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Скажемо так, що до 12 їжте все все все і навіть те, про що ви подумали:). Заборонені продукти після 12. Єдине що вона рекомендує заміняти деякі продукти навіть на сніданок, ну наприклад, не їсти хліба, а їсти кріпси. До обіду і на обід можна їсти консервацію, просто після 12 в невеликій кількості

    [​IMG]
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Я пробувала, але мені вони надто сильно гречкою пахли. Я б гречку змішала з іншою мукою, можна рисовою або вівсяною, якщо пшенична відпадає.
     
  5. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    ВЕЧЕРЯ
    [​IMG]
    До желатину розведеного у воді додаємо сік одного апельсина.
    Заливаємо у форму та ставимо в морозилку, щоб швидше застиг (слідкуємо щоб не замерз).
    У блендері взибаваємо творог (до 5%жирності) з молоком (до 5:wacko: і ваніліном. Додаємо желатин (попередньо розведений у воді).
    Заливаємо на сік, який вже застиг у формі.
    Взбиваємо у блендері яблуко (можна додати чорнослив попередньо розведений у воді), додаємо желатин (попередньо розведений у воді).
    Викладаємо поверх сирної маси. Ставимо в холодильник на декілька годин.

    P.S. Рецепт підглянула у системщиць :girl_wink: До рецепту не подавалось кількості інградієнтів. Я за ним готувала все "на око". Вдалось з першого разу :girl_tender:
     
  6. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    ОБІД
    [​IMG]
    Слойона піца-яєшня :)
    На сухій сковорідці обжарюємо кружальцями кабачки (або баклажани, або одне і інше)
    Викладаємо у форму.
    Взбиваємо в блендері яйця з зеленню.
    Виливаємо у форму.
    Зверху викладаємо помідори кружальцями та засипаємо потертим твердим сиром.
    Запікаємо до готовності.

    Можна запікати як на сковорідці так і в духовці, чи в мультиварці.
    Нагадую ні краплі жиру, масла чи олії!
     
  7. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    ОБІД
    [​IMG]
    Овочево-курячі котлетки
    Рублене куряче філе (або курячий фарш), потертий кабачок, морква, цибуля, зелень, сіль/перець. Додаємо одне яйце і в духовку чи мультиварку до готовності.
    Можна викладати на пергаментний папір, але без жиру, олії і т.д.

    Салатик
    Огірок, помідор, перець. Заправлений Активією.

    ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

    ОБІД
    [​IMG]
    Рулети в листях салати
    Листя салати
    Сир твердий
    Яйця (2шт)
    Креветки очищені (200гр)
    Майонез 1 чайна ложка (до 12:00) або системний майонез.

    1. Готуємо начинку для рулетів. Варені яйця і сир тремо на тертці. Креветки дрібно ріжемо. Додаємо трохи майонезу.
    2. Викладаємо масу на листя і акуратно завертаємо рулетики.

    В начинку можна творог з зеленню і часничком. Теж дуже смачно ;)

    ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

    ОБІД
    Супчик системний
    [​IMG]
    Відварити м"ясо (гов"ядина, курка чи нежирна свинина), порізати і додати в бульйон. Додати рис (пропарений), цибульку і моркву (не піджарювати). Лаврове листя, сіль перець, зелень.

    [​IMG]
    СОЛЯНКА системна :)
    Говядину відварюємо. Цибульку, моркву пасіруємо на сковорідці чи в мультиварці. (Пассеровать - припустить овощи в небольшом количестве масла, не обжаривать, а довести их до мягкости.)
    Додаємо туди порізану гов"ядину і квашені огірочки.
    Заливаємо гов"яжим бульйоном, солимо, перчимо, додаємо томат, часник і зелень.
     
  8. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Відповідь: Переписи для системи -60

    а можна просто на бритванку?
    скільки приблизно часу печуться вони і при якій температурі?
     
  9. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Можна просто на бритванку. Я пекла в мультиварці 30хв. Після перших 15хв перевертала, бо люблю шкірочку підсмажену. Градуси не дивилась(

    Отправлено с моего GT-I8190 через Tapatalk
     
  10. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Відповідь: Переписи для системи -60

    а яку програму використовували ( випічка)?
     
  11. olyatihonova

    olyatihonova New Member

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Картошка с брокколи и грибами в томатно-сметанном соусе
    (на обед до 14ч).
    Грибы отварить, потушить с морковью и луком.
    Добавить порезанный картофель, соцветия брокколи, бульон, в котором варились грибы, специи и зелень по вкусу.
    Тушить до готовности овощей.
    Затем заливаем соусом, состоящим из 1 столовой ложки сметаны или био-йогурта, 1 чайной ложки томатной пасты, капельки горчицы и бульона от грибов.
    Еще потушить 3минуты.
     
  12. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Саме так ;)

    ---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

    Страва на обід. Щодо 1 столової ложки сметани то або зменшити порцію і дати сметану так, як радить Міріманова до 1чайної ложки (тільки до 14:00) або краще всього замінити на йогурт.
     
  13. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    ВЕЧЕРЯ
    [​IMG]
    Червоний буряк відварений, 2листки салати і творог (посолила, поперчила, посипала сушеним орегано і додала трохи кефіру)
     
  14. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Знайшла декілька сканованих сторінок із рецептами книги "Система минус 60. Готовим в мультиварке".
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
  15. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Переписи для системи -60

    ВЕЧЕРЯ
    Творожно-чорносливні кексики :)

    Творог до 5%, попередньо замочені в гарячій воді 5шт чорнисливу взбиваємо блендером. Розводимо трохи желатину в молоці ( давала 1,5ч.л. на пів кавового горнятка молока). Можна на водяній бані. Я за допомогою мікрохвильовки підігріваю і добре розмішую.
    Додаємо желатин з молоком до творога + трішки ваніліну та збиваємо блендером. Викладаємо у форми і кладемо в холодильник. 20хв достатньо для того, щоб кексики загусли та були готові до споживання
    Готуємо аля-варення)) 1 апельсин і 1 ківі взбиваємо в блендері.
    Поливаємо наші кексики і смакуємо на здоров'я! ;)
    У вигляді поливки можна використовувати дитяче пюре з дозволених фруктів. Наприклад, яблучне або з чорносливу. Прослідкуйте, щоб у його складі не було цукру.
     
    Останнє редагування: 13 Липень 2014
  16. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Я тут надибала в книжці Катіних переписи сирних запіканок на вечерю. Одну нині спробую зробити.

    Запеканка творожная "Лимонная"

    творог - 450 г
    лимон - 1 шт.
    яйца - 3 шт.
    масло растительное - 1 ст. л.

    Творог протрите через сито. Лимон разрежьте пополам и, удалив семена, пропустите через мясорубку. Соедините творог с лимоном и желтками. Введите взбитые белки, перемешайте и выложите полученную массу в прямоугольную форму, слегка смазанную растительным маслом. Запекайте при температуре 160 градусов С до образования румяной корочки.

    Запеканка творожная с черносливом

    творог - 500 г
    яйца - 2 шт.
    чернослив - 250 г
    соль

    Яйца взбейте в блендере с солью по вкусу, творог разомните вилкой, добавьте яйца и перемешайте до однородной массы. Замочите чернослив в горячей воде на полчаса. Добавьте мелко порубленный чернослив без косточек, осторожно перемешайте, выложите в форму для запекания, выложенную фольгой, и запеките в духовом шкафу сначала при 200С, затем - при 180С.
    Совет: вместо чернослива можно использовать свежие сливы без косточки.

    Творожная запеканка с цветной капустой

    капуста цветная - 400 г
    яйца - 2 шт.
    творог обезжиренный - 200 г
    соль по вкусу

    Капусту разберите на соцветия, отварите, мелко порубите, соедините с яйцами, протертым творогом. Массу посолите и взбейте. Полученную массу выложите на выстланную фольгой форму и запекайте 20-25 минут при 200 С. Подавайте запеканку, оформив зеленью.
    Совет: вместо цветной капусты можно использовать помидоры или сладкий перец.
     
  17. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Я робила таку запіканку. В переписах її вже хтось згадував. Якщо чесно лимон не рекомендувала б добавляти. Лимон і сир- це така жахлива кислятина, бррр....
    Все ж краще спробувати з апельсиною.
     
  18. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Півломина треба давати, думаю, бо один лимон на 450 г - це щось багато дуже.
    З апельсином обов'язково спробую, дякую!
     
  19. olyatihonova

    olyatihonova New Member

    Відповідь: Переписи для системи -60

    Запечене яблуко з творогом
    Вибираємо мякоть яблука і перемелюємо на блендері,з творогом і декількома ложками Актівії без добавок,туди ж трішки кориці і декілька крапель ванільної есенсії, фаршируємо цим яблучко і в духовку запікати))
     
  20. Jasmin

    Jasmin :)

    ВЕЧЕРЯ
    Варіант "Молочка+овочі"
    [​IMG]

    1 крупный помидор
    1 пачка творога 5%
    1 творожок Тёма или Агуша
    50 мл. молока 1
    1 зубчик чеснока
    Пара веточек укропа
    Соль
    Творог смешать с Тёмой,молоком,мелко порезанным укропом,чесноком через пресс,чуть посолить и выложить на кругляшки помидора!

    ВЕЧЕРЯ
    Варіант "Молочка+овочі"
    [​IMG]
    вместо риса творог+соль+зелень+ чуточку чеснока
    начинка овощная: дайкон, огурчик, перец болг., томат, морковь
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Корисно Корисно x 2