@kristas Я маю найпростіші кухонні ваги вже років п'ять, важать, не брешуть, батарейки ще не міняла. Після покупки собі купила ще дві штуки- родичам роздала. Купила їх зі злості, бо перед тим мала дорогі фірмові ваги, довго вибирала, а тішилась рівно стільки на скільки гарантія була. Спочатку батарею поміняла, вона в них теж була якась не проста і не дешева ( теперішні мої на пальчикових), потім майстрам носила - ремонту не підлягали.
Маю питання по догляду за дерев'яною дошкою - маю нову дошку для піци, прочитала, що правильно нове дерев'яне приладдя обробляти оліями, і щось вагаюсь, чи зробити це, чи часом та дошка потім не буле пахнути старою олією? Що скажете, дівчата, робите таке?
обовязково. якщо не хочете, щоб тріснула чи вигнулася. не миту дошку натираєте перекипяченою олією. лишаєте на ніч. потім миєте з милом і ще раз натираєте майже суху. все)
нє, не піде. в сенсі що буде гірчити власне і відчуватися запах. та і все одно ча сдо часу її треба натирати знов мені всі, хто працює з деревом, дуже рекомендували спочатку олія потім вода. ніби потім оці лишки води не вийдуть, бо будуть закупорені олією
я брала звичайну соняшникову. не бачу резону давати спеціально олію. на дошку, яка буде користуватися пару раз в місяць. то ж не ночви на тісто, що там в тісті теж є олія, то воно добре, щоб воно все пахло?
Ех, шкода пізно почали про це говорити. Зранку якраз терла свого макогона . Думаю Ви праві. Мені пораду давала моя мама, то я так і зробила
чи траплялися вам в магазинах такі штучки? за відгуками, нормальні ніби METALTEX. але краще було б побачити вживу, звичайно. особливо розсувну поличку))
А можете написати які саме то ваги? Бо в мене таке саме((( тепер мої брешуть на 40 гр, але то так нервує постійно віднімати і тара на обнуляється... тобто я важу тарілку, потім кладу продукти, а потім в мене урок математики((( І ще я дуже хочу добрі ножі, бо маю кілька, але їх весь час треба гострити. Хочу якісні ножі, щоб добра сталь була і зручні. Колись мала набір різних, але то таке враження, що куском бляхи ріжеш, геть тупі.
купили собі тендерайзер замість молоточка тепер відбиваю м*ясо - класна штука, ще й не будить по ранках сімейство, яке спить і сусідів. Користувалась 2 рази, м*ясо виходить м*яке, до того ж, не болить рука щоб його відбивати.
Вже рік користуюсь ножами Fiskars. Купувала в інтернет-магазині (раджу пошукати в інтернеті, бо в стаціонарних магазинах значно дорожче, на Розетці теж) набір ножів і точилку до них. Точилка - то взагалі моя любов, я сама з нею добре справляюсь: просто береш ніж і 15 разів проводиш по спеціальному пазу в обидві сторони. За рік ножі гострили кілька разів, і то не всі, а тільки ті, які найчастіше використовуються.
Пишу сюди, бо не знаю куди ще. Купили новий холодильник. Хочемо якось захистити скляні полички від зношення. Знайшла якісь такі коврики. Антибактериальные коврики для холодильника 4 шт. Спадає на думку ще ті підставки під гаряче, але які мають прорезинений низ, щоб не совгались. Хтось чимось таким користується?
я в епіцентрі брала рулон такої плівки? підложки? не знаю як це назвати. Єдине що я вистеляла полички в тумбі, а не холодильник, але річ зручна, це правда. можна ще з силікону коврики пошукати
Замовили мені тефлоновий (не сіліконовий!) килимок для випікання, порадьте, будь ласка, чи дійсно він такий класний. Де його у Львові можна подивитись-придбати, на що звернути увагу? В неті знайшла, але по цінах розбіжність, а по вигляду, як на мене, таке саме
Я маю силіконовий з лідла, то дуже класний, а свекруха купила якийсь китайський ноунейм, то служить підставкою в шафі для каструлі з мукою.
Хтось має такі "кришечки"? Виглядає зручно, але чи справді так, як рекламують? Силиконовые крышки Stratch and fresh