@MISS SCARLET маю таку вже роки два, мабуть. Це, в першу чергу скороварка. Я в ній нічого не печу, в мене є духовка в якій вся випічка чудово виходить. В цій мульті я, в основному, готую страви, які на плиті треба довго готувати: крупи (рис, пшенична каша, пшоняна, кукурудзяна), м'ясо (бульйон з домашньої курки готується максимум 30 хв і м'яско тане в роті) і т.п. Також закидую туди варити супчики коли мало часу або не маю як припильнувати на плиті. Готую в ній регулярно, але користуюся тільки режимом ручного керування. Ті всі рецепти мені не пішли.
Дівчатка, тема про мультиварки, але спитаю, може в когось є мультипіч? Що ви там готуєте, поділіться рецептами. Замовила собі на Миколая, сьогодні має прийти пошта, думаю, що в ній приготувати? Sent from my iPad using Tapatalk
Господиньки, вже 5 років маю мультю Мультиварка Redmond RMC-M150 повне розчарування: у ній у мене м'ясо просто "дуб", а для наших м' ясоїдів це мега важливо. Ще спочатку в ній варила суп не м'ясний, зараз лише каші. Це все. Кілька років тому бавилась випічкою, але через малий об' єм та пригорілий низ відмовилась. Зараз дозріла до нової помічниці. Прошу поради, яку скороварку купити, щоб м'ясо по типу домашньої курки чи свинини тануло в роті?
@HOPIC, можете написати, яка саме у вас модель? Їх зараз стііільки, що очі розбігаються, від інформації. Я коли свою купувала, то відгуки були супер, а на ділі((((
я вас розчарую - в мене редмонд. ту лінію зняли вже з виробництва, поміняли дизайн, тож про функціонал не знаю. стосовно скороварок - дивіться на потужність приладу. я нею задоволена, так як маю вклад до готування на парі - возила з собою, коли їздили на лікування. я б її не проміняла на оці маленькі і делікатні красиві мульті- для мене це кастрюля з підключенням до електрики. в режимі скороварки я варю каші, бульйону, тушу мясо і овочі, плов, бобові, а як треба - то зверху закидаю ще котлети чи фрикадельки, і поки робиться гарнір, вони вже теж готові. і мені це виходить швидше за рахунок тиску. всі запіканки і великі кекси (для сімї, а в дорогу чи для гостей, звичайно 2 дека в духовці) теж в ній, в режимі мульті, але я, щоб легше витягувати - кладу пергамент на низ, напевно тому і не пригорає. в принципі окрім випічки більш ні на що режим з виходом пару не застосовою. порції, окрім першого і каш справді наварюють-напікаються малі, так, добре поїсти сімї, де є 4 чоловіки - тобто це актуально на відкладеному старті закинути і прийти на готове, поїсти, і завтра то саме.
@Merry, я тушкую, як і у кастрюлі: цибулька і морква на засмажці 10 хв, тоді капуста, кріп, сметана, тушкую 40-50 хв, це теж добре виходить.
В мене REDMOND RMC-PM380, люблю її дуже Правда, придбала я її відносно недавно. Надіслано від мого M5s, використовуючи Tapatalk