Морозильна камера

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Бурулька, 6 Березень 2009.

  1. Arika

    Arika Well-Known Member

    Тобто можна наприклад морозити в звичайній, а потім вже в пакеті перекласти в ноуфрост? Якщо в пакеті, лотку, то сильніше не витягує?
     
  2. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Якщо маєте 2 морозилки, то варіант заморожувати в звичайній, а но фрост тільки для зберігання використовувати - суперовий.
    Бо клопоту з но фрост менше.
    В герметично закритому лотку не витягує.
    В пакетах - якщо є хоч мінімальна дзюрочка (я повторно використовую пакети (звичайні «маєчки») - то буде витягувати.
    Можливо, якщо брати спец пакети для морозилки (вакуумні) то не буде витягувати.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  3. La esposa

    La esposa Moderator

    тільки но-фрост. По-перше, розморожувати будете "для годиться". По-друге, ягоди, морква натерта, броколі, нарізаний кабачок, перець і решта розсипчастих продуктів будуть розсипчасті, а не замерзлою льодяшкою.
    Ми брали свого часу морозилку і посудомийку в чувака з Винник (запам'ятайте собі прізвища - Євген Наганда і М.Прокопів) — посудомийка вже в нас глючила і до року вмерла. Морозилка була з дірами в задній стінці, заліпленими пластиліном, в таких місцях, що й не видно. Коли це вияснилось, чувак почав відмазуватись, а потім взагалі перестав брати трубку. Ми ремонтували морозилку власними силами, ремонт виніс недорого, користуємось як є.
     
    • Інформативно Інформативно x 2