Доброго дня, всім шановним форумчанам і гостям Дівочих Посиденьок.. Трави дозбируються, цього року літечко було цікаве. Пропоную такі чаї. 1. Карпатський вітамінний чай. Склад: Чебрець, Малина, М"ята, Чорниця, Іван-чай, Шипшина, Червона горобина, Плоди Глоду. 2. Ароматний вітамінний чай. Склад: Меліса, М"ята, Листя Ожини, Іван-чай, Малина, Шипшина, Первоцвіт, Глід 3. Лісовий вітамінний чай. Склад: Брусниця, М"ята, Малина, Чорниця, Верес, Червона горобина, Липа, Глід. 4. Лісовий чай Ніжність. Склад: Меліса, Чорниця, Іван-чай, Малина, Червона горобина, Липа, Глід 5. Вітамінний чай Різнотрав"я. Склад: Малина, Чорниця, Верес, Ожина, Іван-чай, Шипшина, Червона горобина, Первоцвіт. 6.Карпатський чай Довголіття Склад: М'ята, Малина, Материнка, Ожина, Чорниця, Іван-чай, Шипшина, Чебрець, Липа, Глід. 7.Вітамінний чай Карпатські Полонини-Листя смородини, Чорниця, М'ята, Верес, Меліса, Шипшина, Малина, Глід,. 8.Карпатські таємниці- Листя суниці, Чебрець, Іван-чай, М'ята, Чорниця, Верес, Ожина, Глід, Материнка, Малина, Шипшина. 9.Заспокійливий- Цвіт глоду, Верес, Ожина, Меліса, М'ята. 10.Ісландський мох- (Кашель, Бронхіт, Кашлюк) Вага пачки моху 50грам-ціна 25грн. Вага однієї пачки чаю 90-100грам. Ціна 35грн. Оптовим покупцям і постійним клієнтам знижка!
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. Цікавить Ваша пропозиція. А можна детальніше - які чаї (склад - трави), чи є дитячі... Ціни? Доставка?
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. 1.Гірський вітамінний чай.Склад-Верес,Шипшина,Цвіт липи,Червона горобина,Іван-чай,Ожина,Малина,Мята. 2.Ароматний вітамінний чай.Склад-Меліса,Материнка,Малина,Мята,Іван-чай,Червона горобина,Чорна горобина,Плоди Глоду. 3.Лісовий вітамінний чай.Склад- листя Брусниці,листя Чорниці,Мята,Первоцвіт,Малина,Материнка,Червона горобина. 4.Карпатський вітамінний чай.Склад-Чебрець,Малина,листя Чорниці,Первоцвіт,Мята,плоди Глоду,Шипшина,Іван-чай. Пересил ваш.Переважно чаї пють дорослі.Пробники просто так висилаю.Цілі чаї 25грв,вага 160-170грм.
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. І я хотіла б пробники чаїв і якщо можна, якісь анотаціїї до них (чи є протипоказання, напр понижений-підвищений тиск,...., або навпаки - корисний при....)
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. І я би хотіла попробувати чаї,пробники щоб надалі для сабе обрати що замовляти
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. охх..дуже люблю чаї! ПРиєднуюсь до бажаючих отримати трошки на пробу)) мене б дуже зацікавили чайочки для заспокоєння нервів, хвилювань, бо маю завжди проблему із засинанням..
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. І мені. Люблю трав'яні чайочки, а от купити - завжди проблема
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. Приєднуюсь до бажаючих отримати пробники чаїв! Цікавить також лікувальний/профілактичний травяний збір для нормалізації функції щитовидної залози. Дякую! Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. Дуже люблю вітамінно-трав'яні чаї, теж хочу попробувати і придбати щось. Дівчата, може ми об'єднаємося на групову доставку, я можу забрати з Нової пошти в центрі міста!
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. Також з радістю спробую ваш чай, а якщо кооперуватися, то зможу забрати
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. Шановні дівчата,жінки,гості Форума Дівочі посиденьки,якщо ви хочете замовити пробники чаю,пишіть свою адресу,мені ,в приватні повідомлення.Бажано Нова Пошта.З повагою травник.
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. я хочу цей + решта пробники, долучаюсь до н. пошти ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ---------- Карпатський вітамінний чай.Склад-Чебрець,Малина,листя Чорниці,Первоцвіт,Мята,плоди Глоду,Шипшина,Іван-чай. ще такий хочу
Відповідь: Карпатські вітамінно-трав`яні чаї. Finya, tsyganka, марі177, Freitag - усім підходить забрати пробники на НП Відділення N14 (до 30 кг): вул. Гнатюка, 17? Хтось іще хоче приєднатися в центр?