Готуємо паску

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 22 Квітень 2008.

Tags:
  1. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Пропоную поділитися рецептами паски.

    Паска з цукатами

    :clapping:
    Смачного!

    Переписи пасок:
    Марусі-мами (паска)
    Баба львівська - Дарія Цвек
    Дани
    Ksani
     
    Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 19
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    По рецепту писало 3 стакани на 0,5 л, а я на все давала подвійну порцію. Але цукру дала 5 склянок по 200 мл. Моя не є аж така солодка-солодка, бо я таке не люблю, так в міру. Але в кожного свій смак))
    Я недавно пекла сирник і він мені не вдався: був несолодкий, забитий , невогкий, перепечений, як на мене. От, а моєму татові в сам раз, мені він не смакував зовсім, а він майже весь сам з'їв.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  3. zetta

    zetta Well-Known Member

    і моі дозріли. гарно випеклися, виросли. дітям дуже сподобалось , мені- малувато цукру. дякую за рецепт, нічого складного і цікаво.

    п.с ви взагалі дуже гарно все робите, цікаве оформлення, гарні фото).

    п.с тільки що присіла біля паски , один на один). але ж вона смачна )). на ніч ))
     
    Останнє редагування: 5 Квітень 2018
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. Annyuta

    Annyuta Well-Known Member

    @Маруся-мама скажіть чи посипаєте паски перед випіканням присипкою, чи вже після? як краще?
     
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    посипати треба після випічки. Якщо посипите перед, то воно розтопиться і буде просто брудна шапка в паски. А так, витягнете, посмаруєте звичайною водою з цукром і посипите собі цукерками або приготуєте глазур.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Нагадайте мені, якщо паска майже посміхається, але шапочка на місці, то яка причина? Недокисла? Бо в мене цього року таких 2 , з усіх, що на даний момент є. Процент невеликий..але все одно цікавить чому, бо ще такого не мала.
     
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Замало постояли в формах або саме в тому місці було більше тепла в духовці, ось вони трошки зашвидко для себе піднялись і трісли. Та не переживайте. Кажуть то до грошей. :girl_yes:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Знач недокисли, точно, бо привязувалася до сну малої
     
  9. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    це за даниним рецептом?
     
  10. Annyuta

    Annyuta Well-Known Member

    ги-ги, ото втішили!!!!:girl_dance: Вже якось і легше навіть, а то переживала, що мої потріскались. Я впринципі здогадувалась, що так буде, бо дуже поволі в формах підіймались, я не витримала і поставила в духовку, бо малий вередував. Але на смак добрі
     
  11. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    ну все... прошу шанувати, перед вам майбутня міліонерка)))) мої майже всі сміються, але я не переймаюсь, тішуся з ними))
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Цьогоріч ще прекрасніші...
    Screenshot_2018-04-07-10-49-08-1.png
    Screenshot_2018-04-07-10-49-23-1.png
     
    • Зе бест! Зе бест! x 11
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  13. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    І я і я бОгачка, кожного року, кож-но-го, моі паски сміються щиро і радісно. Ех... А цього разу ще й грибокоч один вийшов, так росло тісто добре, як ніколи. Певно то все львівські дріжді :girl_haha:, які в нас тепер продаються.
    --- дописи об"єднано, 7 Квітень 2018 ---
    Цього року я зрозуміла, як важливий є досвід. Я врешті почала відчувати тісто, яка має бути його консистенція. Щороку я боялась, що то зарідке тісто і давала забагато муки і воно росло дууууууже поволі і досить так мало. Тільки вже під час випікання. А цього року ну так вже гарно росло, і в баняку, і в формах. Ох
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Пасочки
    --- дописи об"єднано, 7 Квітень 2018 ---
    Найкраще , як на мене , без прикрас)
     

    Вкладення:

    • IMG_7434.JPG
      IMG_7434.JPG
      Розмір файлу:
      114,5 КБ
      Переглядів:
      70
    • IMG_7431.JPG
      IMG_7431.JPG
      Розмір файлу:
      112,7 КБ
      Переглядів:
      68
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    A5E2F221-F641-4330-875C-0A87617C237C.jpeg Мій грибок
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Зато я вже починаю переживати.:girl_haha:
    В мене цього року не трісла жодна.:girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 7 Квітень 2018
    • Смішно Смішно x 3
  17. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    IMG_20180406_012502.jpg IMG_20180406_113503.jpg
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    слуууухайте, я того року польські взяла на пробу. Дядько на базарі дуже хвалив. В мене опара втекла з миски, реально. Спочатку така гарна шапочка була, я обернулась і хоп, половина вже не столі))) ще ніколи так не бігла))
     
    • Смішно Смішно x 1
  19. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    цього року спекла 27 пасок. мій особистий рекорд. цього року як ніколи, 2 пасочки посміхнулися, хоча мама з мене посміялася, що то ще не то..
    і прикрашала глазур"ю, теж вперше, для дітей і свекрусі. Білковою і на желатині. чекаю, щоб позастигали.
    ну і дегустація завтра,3 рецепти, думаю, все має бути ок. я, як завжди без фото, чекаю, поки хтось зробить таки.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  20. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    @HOPIC 27 - ну ви просто міні-пекарня) я от замісила тісто, опара добре підійшла за 10 хв, а тісто не росте вже 40 хв. Але в мене тут такий гамір був, майстри кондиціонер ставили, малий гримає. От тільки всі нарешті пішли, а дітьо спить. Сиджу й думу гадаю, що робити, якщо не підійде тісто?
     
  21. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Мої, перші.[​IMG]
     
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Подобається Подобається x 6