Отже, спробували ми запікати в духовці і картопельку в мундирах, і піццу кілька разів робили, і запіканки - після звичайної газової плити це вищий пілотаж )))). Є гриль, немає лише вертеля (для мене він не був принциповим при виборі). Часу на готування йде у 2 рази менше, у налаштуваннях розібралась за 5 хв, скоринка така класна виходить, знизу припечується рівномірно (а не так, як у моїй попередній плиті Гореньє - з одного боку не завжди добре пропікалося), не потрібно весь час переставляти братванку. Це мій перший досвід користування електричною духовкою, наразі я у захваті від неї - і від користування, і від дизайну. Правда, на лічильник ми не дивились, не засікли, скільки "з"їло" електрики, але, якщо брати до уваги, що ми користуємось нею лише на вихідних, то, думаю, надто багато світла не повинно йти. До цієї духовки я підібрала абсолютно просту варочну поверхню від цього ж виробника (Gorenje G6 N40 IW), емальовану, підійшли ідеально, виглядає хоч і просто, але дуже стильно; задоволена, що не взяла моделі із всякими турбоконфорками, оскільки в тих варочних тільки трішки підкрутиш - і вже потужно гріє, тими турбоконфорками хіба якісь виварки нагрівати )))). Крім того, у мене не дуже широка стільниця, боялась, що турбоконфорка може поплавити плінтуси та ще щось поруч.
Окремої теми з газовими духовками немає, тож тут пишу. Чи можна вмонтувати (?) термометр для вимірювання Т в газовій духовці, щоб без відкривання дверцят можна було б глянути на показник Т? І світло якось "провести" всередину... другий бісквіт на кейкпопси йде, бо то не виросте, то підгорить добряче...
@aknytsU є багато газових духовок під монтаж. І з температурними режимами, термометрами , світлом і купою інших опцій. ДЛя загального уявлення про технічні характеристики можеш глянути тут: http://bt.rozetka.com.ua/ovens/c801...0655=110655/?gclid=COjO0eu_9NQCFRuMGQodXcEEhg Газовая духовка | каталог, обзоры, видео, отзывы, цены, купить в интернет-магазине | Hotline.ua
Дякую я мала на увазі чи в мою стару, наявну можна таке доробити. Купувати газову не хочу. Взагалі в мріях електрична духовка, але то в далекоглядній перспективі)) то як небо і земля в порівнянні з попередньою
І в мене така сама (BO 635E20 W) тільки черна. Комплект такий самий У мене вог комфорка. Повинна Вам сказати що нічого не плавить!
Значить, нам попалась вдала модель ;-). Бо у моделей SimpleCity від Гореньє така проблема є, у наших родичів такий комплект.
Думаю чавунні. Емаль можна вдарити випадково каструлею або гусятницею, піде трішина і з часом вона відлущиться.
Хто готує одночасно на 2ох рівнях в духовій шафі ? Подвійна конвекція для такого є обов*язкова чи звичайної конвекція теж нормальна? Зі старою газовою вже натренувалась в тих переставляннях а от з електричною не хочеться)
Наразі в мене є та подвійна конвекція. Різницю бачу. Печеться швидше і рівномірніше. Але в мене і в інструкції так написано, що якщо треба готувати одночасно на 2 бритванках, то рекомендовано саме такий режим. Використовую в основному для печеньок, бо їх багато. Попередня духовка такого режиму не мала, був верх+низ+вентилятор, то все одно міняла місцями бритванки. І ще в мене є режим хліб/піцца. Не знаю, що вони там комбінують з хлібом, температуру просить вказати, а далі щось там мутить. Як на мене, виходить краще, ніж просто класичний верх + низ. (Хліб я печу у формі). А з піцою така історія, що колись з попередньою духовкою не виходило спекти нормально, поки спікалось тісто, то сир висихав наніц, не могла підібрати режиму, то знайшла метод - спочатку підпікати корж з томатом, а потім додавати все інше і допікати. Може, то я така безрука госродиня... Спочатку і з режимом "піца " так робила, а потім дочитала інструкцію і зробила експеримент - поставила все зразу, як в піцерії, але по інструкції - на найнижчий рівень, попередньо розігріта духовка, звичайно ж, включила режим піца. Він автоматом ставить 230 градусів, і теж якось там собі комбінує. І о чудо - прекрасно пропечена, підрум'янена знизу і разом з тим не засуха піца! Так мене ще за піцу не хвалили, хоч і так з'їдали завжди до крихти ...
Whirlpool AKZM 765. Але то вже кількарічної давності покупка.Каже чоловік, що відносно мало бере електрики. Але ще є один недолік, порівняно з моїм попереднім "бошом" - немає тих направляючих, що виїжджають разом з бритванкою, то було направду зручно. Але на момент покупки "бош " з порівняними характеристиками був не по кишені. Звикла якось.
Дівчата, розкажіть мені про духовку, бо в тому питанні я "чайник" Плануємо вбудовану духовку в нову кухню Кухні ще й близько нема і не скоро буде... Прийшла осінь і мені потрібна духовка!! Чи можна купити таку, що вбудовується, поки так користуватись, а потім вбудувати?
звичайно а все решта - дивіться, що Вас цікавить...я б орієнтувалася на об"єм, енергозатрати, функції..
Обирали нещодавно духовку за критеріями: 1. енергозатрати (бажано в кухні мати виокремлену лінію на ел. духовку) 2. матеріал, з якого зроблені внутрішні стінки духовки (способи її очищення) 3. ущільнювач (шукали синтетичний, а не класичну резинку) 4. наявність телескопічних направляючи - хоч однієї (це таки зручно) Набір функцій - мінімальний, бо декількох при поєднанні конвекції / верхнього чи нижнього нагрівального елемента може задовольнити будь-які вимоги - лиш треба пристосуватися. Хотілося б мати термощуп - але дешевше докупити окремий на Алі. Ще потрібно розглянути необхідність функії захисту від дітей. Ну і дизайн - залежить від планованої кухні P.S. мене особисто дратує у моїй - постійно увімкнуте світло під час приготування. Чому не можна було зробити можливість його вимикати - це риторичне...
@lilochok вибрали якусь духовку? Бо в нас теж нема нової кухні, а духовку і варильну треба, бо свою плиту віддаємо в село свекрам. Може хтось має фото як вона виглядає не вмонтована.