Привіт. На форумі недавно, тому не знаю чи у вірному розділі створила тему. Я загорілася ідею купити собі бутербродницю, але щоб ще була насадка на гриль і на вафлі-гофри. От уже 3 день у пошуках в інтернеті. Хотілося б і якісна була і щоб ціна не космічна. Дівчата, якщо користуєтеся бутербродницями, напишіть, будь ласка, відгуки. Буду дуже вдячна
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом я користуюсь. купила найпростішу, яку знайшла, має змінні насадки (то певне не насадки називається ) - одну на бутерброди, другу на вафлі. отаку за 249 грн має одну кумедну деталь - плівка зверху, коли довго нагрівати піднімається, але коли прилад охолоджується - все стає на свої місця і плівочка приклеюється на своє місце. я її вибирала з такої точки зору, що покриття на отих змінних штуках у всіх бутербродницях однакове, якщо говорити про цінову категорію до 800 грн. принципової різниці в функціях нема. а якщо поламається прилад за 250 грн - буде не так шкода, як коли зламається за 800
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом о, повірте, цей розділ не зрадить вам ніколи і буде ВІРНИМ до кінця свого інтернетного життя! щодо бутербродниці: недавно мордувала чоловіка на тему тої штуки. Останнім часом потягло нас на фаст-фуд, але не магазинний, а якраз домашній - м"яско, помідор, зелена салата, огірочок... і злегка припечена булочка, ммммм... Але вирішили, що для припеченої булки раз в тиждень достатньо буде звичайної пательні, бо і так стільки хліба їсти - то забагато. Це ж стосується і вафель (сама вафля нічого поганого в собі не несе, а от чим вона помащена, то вже друга справа...)
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом У мене бутербродниця напевне вже років зо три точно. Коли тільки придбали їли практично самі бутерброди ( немогли насмакуватись). А тепер час від часу також користуємось. Як на мене річ потрібна (неможу сказати, що необхідна) , хочеться часом порадувати себе смачненьким нашвидкоруч.Роблю з беконом, сиром, помідоркою....Але якщо порівняти з тостером то тостером користуємось частіше..
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом у тостері робляться тости, тобто підсушений хлібчик, а в бутербродниці робляться власне бутерброди, тобто беруться два шматки хліба і між ними ще щось кладеться, на приклад, сир, і виходить смачна канапочка
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом Бутербродниця - в неї вкладаєте по два кусочки хліба зверху начинку(сир твердий, м'ясо,(або рибку) помідори, шампіньйони, ну що любити, зверху на то все ще по кучоску хліба і притискаєте кришкою, в результаті у вас виходять 4 трикутнички зверху припечений хлібчик всередині начинка. ось так виглядає
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом в тостері хліб рум'яниться і стає хрумким, а в бутербродниці можна класти начинку між хлібом і вона сама розріже на прикольні трикутнички (у мене тільки одна форма) Отже, у мене Філіпс. Не найдешевший, але довіряю цьому виробникові, тому потратились. І тостер - аналогічного бренду. Купили, бо любимо тости з джемом і бутербродики з французькою гірчицею, салатом і м'ясцем. Кожним апаратом ми бавились десь по 2 тижні, а далі просто складали в тумбочку. От і вся історія - їсти щодня ви того не будете, бо некорисно для здоров'я і сприяє відкладанню стратегічних запасів на бокахТостер планую продати, а бутербродницю лишити - на свята робити канапки або коли неочікувані голодні гості прийдуть..
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом це по-ідеї бутербродниця а це тостер. бутербродниця мені здається практичнішою, бо можна всякого смачного накласти і так припекти, а в тостері просто грінки виходять) ІМХО. хоча.. хто як звик напевно оо, вже скільки дописів )))
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом я от таку знайшла, але по ній тільки два відгуки і погані (((http://deshevshe.net.ua/sandwich-orion/orion_orsm05.html тому вже почала сумніватися
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом Була в мене бутербродниця. Вже давно. Купила у Польщі, якоїсь невідомої фірми. Працювала справно, але швидко відстало антипригарне покриття (тефлон). Сендвічі були смачні. Коли почула про шкідливість тефлону, просто викинула її. Якщо є з керамічним покриттям, то краще брати таку.
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом В нас отака сендвічниця. Сама простенька. Купували в "Шоці" соковитискач, то і купили її до пари. Тоді ще й знижка була, обійшлось менше 200 грн. Не ділить на трикутники, запікає прямокутником. Справді смачно. Перші два дні гризли тільки сендвічі, насмакуватись не могли. Зараз я то діло строго дозую суть не в тефлоні, випарах чи вроках, просто так розжертись можна на раз. Особливо при нашій з чоловіком схильності до повноти Найкраще мені смакує з тостовим хлібом "Хлібна хата", решта не так файно запікається, тости стають гливкуваті. Звичайний хліб також не дуже добре мені запікається, потребує більше часу і теж гливкуватий на смак. П
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом У мене бутербродниця PHILIPS HD-2384/70. Користувалась біля 3-х років. Спершу користувалась нею майже щодня. Дуже смачні сендвічі виходять. До речі брала куплене слойоне тісто можна і свого виробництва, просто я не заморочувалась з ним і зручно листок поміщався якраз по розміру начиняла яблуками з цукром або чорницями на Ваш вибір і смак і запікала. Ну яка це смакота, непередати. Тісто м'яке та пишне. Зараз віддала її для мами, бо моїй сестрі вони дуже подобаються, а я щось і перестала її аж так часто використовувати.
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом Користувалася, коли була на стажуванні в Польщі, отакою: http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenwelt-Opiekacz-do-kanapek,111783,2636 Коштувала сотню на наші гроші, запікала дуже добре, досі шкодую, що не забрала з собою, бо в нас то діло набагато дорожче.
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом тобто ставили сире листкове тісто з начинкою, я правильно розумію? і воно добре пропікалось?
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом клас, звучить дуже смачно! Ніколи би до такого не додумалась ( вже йду за тістом))
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом Так, листкове тісто викладала на сенвічницю, клала начинку, другим листком накривала, і виходила пухка слойка з начинкою. Але там треба слідкувати щоб не пригорало тісто і добре пропиклось одночасно. Робила дуже давно, але смак досі смакоти пам"ятаю. ---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ---------- http://otzovik.com/review_190799.html http://sinbo-russia.ru/recipe/cooking-in-the-toaster/363-sloyki-s-tvorogom-v-sendvichnice.html Щось знайшла на швидкоруч. Є багато форумів де люди діляться своїми рецептами. Дехто навіть оладки там робив і бісквіт, але деталей вже не знаю.
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом casablanka, супер вдячна за ідею зі слойками в сендвічері. Великий плюс , що у цю спеку не потрібно вкдючати духовку. Це час економить і на кухні не розплавлюєшся. Тісто спочатку розкатувала тонше, було добре. Всередину клала чорниці\полуниці плюс трошки цукру. Вчора не розкатувала, хіба трошки щоб по розміру пласт на рівні частини підігнати під розмір сендвічери. І клала яблука. Суупер, пишні і дуже смачні, і сік не витікав.
Відповідь: Бутербродниця: поділіться досвідом Ото апетиту нагнали Буду нині пробувати. На разі після тижневої апробації я дуже задоволена покупкою, дякую всім за гарні рекомендації потім піду у гілку "як схуднути"