А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

    Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

    Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Моя мама також закручує. А в мене історія з закрутками аналогічна історії з тістом.
    Думала якось потушкувати і вимішати зі спагетті. Але кислота мене насторожує...
     
  3. Kryhla

    Kryhla Member

    Дівчата, який соус ви робите для заправки Цезаря? Бо в інтернеті є багато рецептів, хочеться перевіреного і смачного.
     
  4. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Може хтось має рецепт цибулевого пирога з Трапезної Музею ідей.
    От приперло просто=)
     
  5. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Господиньки, підкиньте рецепт перевіреного тортика. Основна вимога, щоб легко транспортувався і витримав 6 годин без холодильника.
     
  6. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Готовий торт ставите в морозильну камеру на ніч бажано, щоб добре заморозився і везете куди хочете, 18-20год легко їде
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1