Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Побувала нещодавно в Кумпелі -того, що біля Мілленіуму- сподобадось. Замовляли Цезар - смачно, і оригінально оздоблений (як і всі страви), теплий салат з овочами гриль- також дуже смачний, сирні , м"ясні тарілки. І дуже вразила качка, фарширована макаронами з печерицями, і в такому смачному кисленькому соусі. Я, взагалі, качку не дуже люблю, але у них вона якась була ну дууже смачна!
    В, общем, рекомендую :)
     
  3. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Вчора були з чоловіком в Королівській пивоварні вперше. Плюси - смачне пиво, чоловік зацінив індійське найміцніше, а мені сподобалося чорне, густе таке. Щодо кухні і обслуговування - чекали дооовго меню, дуже довго, хотіли вставати і йти, поки хтось підійде, залів багато. Потім так само довго чекали на пиво, закуски до пива (вже чоловік жартував, що спеціально вичікують, щоб ми випили пиво, і тоді подадуть закуски і ми змушені будемо ще по пиву замовити). Шкода, що не побачили спочатку зал під відкритим небом, дуже там цікаво придумали з пічкою, мангалом, прозорою підлогою, видом на саму пивоварню, і якраз погода зараз ще дозволяє там посидіти - раджу той зал. А от в підвальному приміщенні зали з диванами і ланцюгами не вразили, але нам сказали, що це для святкувань д/н і різних молодіжних вечірок.
     
  4. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Залишу відгук про Архітектурний ресторан Маестро, що в підвальчику Будинку Вчених на Листопадового Чину, ми святкували там перший рочок Лук'яна, дякую форумлянці Masterpiece за наводку ;)

    Ще донедавна це був зовсім маленький ресторанчик, але якраз перед нашим святкуванням зробили ремонт і долучили великий зал з дитячим кутком і кількома додатковими вбиральнями.

    В тому числі є і вбиральня для матері з дитиною, сама там не була, бо не було потреби, але вона є. Інтер'єр світлий, приємний, за тематикою близький до історії Будинку Вчених, без нальоту гламуру, гарне освітлення компенсує те що приміщення напівпідвальне. В дитячому кутку є телевізор з мультиками, трохи іграшок, олівці і папір для малювання. Частина підлоги ближче до вікон навпроти дитячого кутка і сам дитячий куток застелені килимовим покриттям, тому іменинник і його гості сміливо могли повзати :) Ми домовились поставити якраз в тій частині столи гостей, щоб іменинник міг бавитись і приділяти увагу гостям одночасно :) але є нюанс - в приміщенні є стовпи, тому при плануванні великої забави це треба буде врахувати, бо може бути тіснувато. Є підвищення - там в нас був солодкий стіл, але планувалось воно явно для наречених, тобто приміщення можна використовувати і для невеликого весілля.

    Кухня - не екзотична, але не банальна і дуже смачна. Олів'є з телятиною - салат легкий і небанальний, фарширована риба також дуже смачна, паштет на грінках з джемом - мнямка, оригінально подають оселедець, дуже смачні соління їх власного виробництва, сирну тарілку подають з медом. З холодних закусок вже не згадаю що ще брали, але все що я пробувала - було дуже смачне, а що не пробувала - дуже хвалили гості, а вони в мене такі що не брехатимуть :) особливо мама - вона дуже перебірлива ;) гарячі закуски - язик у вершковому соусі - дуже ніжний і легкий, сирні палички у фритюрі із соусом - для мене особисто нічого особливого, але гостям сподобалось. Бульйон був таким як треба - легким і гарячим, без присмаку бульйонного кубика :) до нього подають слойки з м'ясом. Гаряче теж було смачне - брали свинину з яблуками і курятину з овочами, гарніри - печена картопля і овочі гриль - все бездоганно, жодних зауважень, порції не бідні. Загалом кухня на тверде "відмінно".
    До речі, одна з гостей сказала що її син кілька років тому святкував своє весілля в приміщенні Будинку Вчених і кухню також забезпечував ресторан "Маестро", і тоді також всі були задоволені.

    Обслуговування - ненав'язливе, вчасне, ввічливе. Обслуговували хлопці-офіціанти, видно що з досвідом, одним словом молодці. Організовувала все я, тому сама спілкувалась з пані Інною, не знаю чи вона власниця чи керуюча - приємна в спілкуванні, все гарно порадила, також порадила скільки брати води-алкоголю-солодкого, з нею приємно мати справу.

    Ціни - адекватні, я б навіть сказала помірні, при такій якості страв і обслуговування. Дуже маю надію що з оновленням ресторану ціни, а головне якість не зміняться і ресторан триматиме марку, тим більше що у Львові не так багато місць, куди можна піти з дитиною. Вже сказала чоловікові що не проти щоб він запросив мене й сина в "Маестро" найближчим часом, тим більше що було там кілька позицій в меню, які мені кортить спробувати ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Masterpiece

    Masterpiece Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

     
  6. lawyer

    lawyer Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Розчарувало мене Челентано на Галицькій. Мій улюблений їх суп Капучино верде не смакував, подали просто кип'яток, до нього гріночки з сиром були твердющі і несмачні. До салату з пршутто, груші та горгонзоли нарубали стільки цибулі, що годі дихнути. В чоловіковому салаті телятина була тверда. Порція равіолі набагато менша, ніж була раніше. При цьому клієнтів у них дуже багато, вільним був лише один столик в прозорому залі і один надворі
     
  7. Carrie

    Carrie Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    ходили вчора на каву в локалівські "Двері", була перший раз після ремонту (хоча і до ремонту була тільки раз). Мені дуже сподобався інтер'єр, металеві балки-арки, ще прикольно коли там грає жива музика. Кава, як кава, подача кави для закоханих цікава, штрудель засмакував. Оцінка - піду ще.
     
  8. Oduvashka

    Oduvashka Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Мали невеликий корпоратив на 20 осіб в новому Кумпелі. Так як старий люблю дуже, святкували там багато разів, а мого тата і чоловіка навіть офіціанти впізнають, то думала що й тут пройде все гладко. Попередньо зайшла спитати, чи замовляти попередньо салати і закуски, а гаряче вже на місті, то адміністоатор мене запевнив, що достатньо буде позвонити за день до і замовити столик, а закуски і салати принесуть до 10 хв. Неприємні враження в мене почались ще з того моменту, як я говорила з адміністратором по тел, замовляючи столик. Відчитав мене як дівчику, не подобались йому моі формулювання 18-20 осіб, 15.00-15.30. Замовлення ми чекали довго десь до 30 хв, коли я перепитала, що нам обіцяли набагато швидше, то він сказав що не може такого бути :girl_nea: довго не підходив до нас після виклику, постійно треба було нагадувати. Коли ми вже йшли, я висказала своє фе адміністратору і про тел розмову, я таки його по голосу впізнала і про обслуговування. Він вибачився, сказав, що ще не натреновані. Я вибачення прийняла, піду пізніще ще, на перевірку. Бо атмосфера нового Кумпеля мені сподобалась.
    І продовження вечора було в Празі, не беріть там Маргариту, жахливіша була тільки один раз в Грушевському, коли сіль з цукром переплутали :girl_crazy:
     
  9. Latane

    Latane Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Вчора відвідали Королівську Пивоварню. Прийшли біля дев"ятої вечора. Повно вільного місця. Інтер"єр сподобався. Безліч залів!!! Ми сиділи на терасі/веранді. Брали пиво - 4 різних. замакувало пшеничне і темне. Копчене і світле - нічого особливого. На закуску - набір м"ясний (власного виробництва) - язик, шпондер, курячий рулет, буженина - нічого особливого, але смачно. Обслуговували швидко. Меню принесли через 5 хвилин. Пиво і тарілку хвилин через 15. Але! ми не сиділи/чекали поки нас побачить офіціант, а впевнено підзивали самі.
    І доречі, в відкритому залі - палять. Ніби і на вулиці, але все рівно відчутно, що за сусіднім столом хтось курить.
     
  10. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    нарешті спробувала фондан (були в Дель Песто з подругою), чарівний вечір: хороша компанія, приємна бесіда, смачна їжа і неперевершена музика від хлопців з гурту "Con trust" :girl_in_love:
     
  11. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Ресторан готелю Дністер. На жаль,так і не спробували яка там кухня через хамське ставлення персоналу. 40 хвилин до нас ніхто не підходив,бо офіціанти були неймовірно зайняті витиранням склянок. На наші багаторазові прохання чули тільки "Прошу зачекати". І навіть коли ми виходили геть, на нас просто не звернули увагу. Найгірше що поряд нема жодного пристойного закладу,а часу було обмаль. Зайшли в "Зодіак". Це взагалі жах! За всіма можливими критеріями.
     
  12. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Дуже малюсінькі порції. Для мене нормально, а чоловік взагалі був недовольний))) Були там і просто на вечері і на бенкеті.
     
  13. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

     
  14. cosmetichka

    cosmetichka New Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Вчора опівдні була у Fashion. Мені дуже сподобався їхній інтерьєр. Видно,що все зроблено дорого і відповідально.Обслуговують дуже швидко. Ніколи не бувала там на вечірках. Поділіться враженнями...
     
  15. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Була в Маки суші, що на Дорошенка.
    Нікому не раджу туди йти. Суші несмачні взагалі, сухі, розвалюються, неможливо їх паличками взяти, за товщиною дуже вузенькі. Соус соєвий якийсь дивний, подають його зовсім трішечки і то відлитим у маленькій посудині спеціальній, щось типу маленької соусниці. Васабі по кольору таке зелене-зелене і як пластилінове, тобто це скоріше всього сухе васабі розводять, несмачне. Імбиру дуже мало дають, буквально 4 маленьких клаптики. Меню мені їхнє взагалі не довподоби, могли щось нормальніше придумати та і назви на суші дивні, наприклад, назва "купа", "велика купа", "купа для компанії", "ліпші" і тд тп. Кожного дня діють певні акції, на ролли, на випивку, на великі набори роллів, на десерти. Можливо по цінах виходить і трохи дешевше ніж в привичних - ЯпонаХата, Япі, Сушія, але по кількості шматків роллів, то дуже мало виходить, та щей несмачно зовсім, тому я туди більше ніколи не піду. І ціни їх не врятують. Правда, тайсько-китайська локшина, непогана була, але ненастільки, щоб ще раз хотілось спробувати. Місо-суп не вразив, ніякий. Одні суші ми відмовились брати, але їх чомусь вирішили все ж таки принести, правда ми повернули назад, не було ніякого бажання ще щось пробувати.
    Місця там багато, аж 5 чи 6 залів не дуже великих, типу є ще "лаунж-зона", але то як на кого, мені не дуже"лаунж". Народу було доволі таки багато. Досить шумно, інтерєр не сподобався, обслуговування теж, тому що при нас було відмовлено одним дівчатам в замовленні, після чекання на нього 15 хв, а одній парі, теж як і нам принесли те від чого вони відмовились і ще й переплутали замовлення, люди були незадоволенні. Одним словом враження негативні, краще їсти смачні суші в перевірених місцях.
     
  16. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Заношу "Білий лев" в чорнезний список, а я ж сама його рекомендувала як хороший заклад для бізнес-ланчів, тепер хіба якщо хочете собі зіпсути обід.
    Ну чому так - не може бути все добре, мусять зіпсутись. Пішла туди спецаільно на обід, бо в них є окреме обіднє меню, з якого вони дуже швидко все подають. Зверху місця не було, питаю в офіціанта чи є внизу - каже є. Спускаюсь вниз, половину залу порожнього, йду до столика сісти, пробігаюча повз офіціант гаркнула - "ми вас не обслужимо" і побігла далі. Питаю в іншого офіціанта чому? - він мені - йдіть наверх... Йду наверх і виявляється - що в них туристи, ще якісь діти і т.д. І рівно половина залу порожнього.
    Кличу адміністратора - і питаю чому при напів-зайнятому нижньому залі мене не хочуть обслуговувати і ганяють туди-сюди сходами - знову - в нас комплекси для туристів, не встигаємо і... ваші претензії безпідставні, що ви в мене хочете?.
    І це каже мені адміністратор, який мав би якось це врегулювати, якщо такий заклад великий, то кухня мала б бути розрахована на таку кількість місць, та врешті-решт табличку почепити - "бенкет", чи "немає місць", щоб я даремно не тратила 15 хвилин зі свого 45 хв. обіду на ходіння туди-сюди поверхами і залами.
    Я розумію що я не турист, не дитина, але ж все-таки клієнт, який до того був постійним, а менеджер замість врегулювання ситуації дає зрозуміти, що я, як клієнт для них неперспективна, бо не є туристом!
    Зіпсули мені і обід, і нерви, і настрій, більше туди ні ногою!
    Пішла в 1-шу клясу, тут слава Богу туристів не було, комплекс принесли швидко, було смачно, швидко, з гарною подачею.
     
  17. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Нарешті попали ми в "Гармату". Може я дуже вибаглива, але мене не вразило. Таке гарне приміщення, а інтер'єр явно недопрацювали, не використали всі його можливості. Офіціанти були хоч уважні, але не дуже компетентні. З страв сподобався кус-кус з лососем. Чоловікове м'ясо ніяке взагалі. Салат і десерт нормальні. Ну і як на мене, то не для романтичних вечерь. Ще хотілося тим хваленим видом з вікна помилуватися, але через неграмотне освітлення не видно було нічого. Ну загалом ніби і все незле, але чекала більшого.
     
  18. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Розкажіть будь-ласка детальніше про комплекси.
    І, взагалі, де в центрі в обідню перерву можна якісно пообідати? Про БьянкоРоссо\Панська Чарка\Фешн вкурсі.
     
  19. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Та чесно кажучи немає дуже що розповідати, мало смачних місць, в Першій Клясі є на вибір 2 перші страви, 3 салатки, мясо-риба-печінка і гарнір ціна 39 грн, смачно. Ще подобаються комплекси в Старгороді, і в Атмосфері були непогані, але давно не була там
     
  20. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    На Рогатинців в Атмосфері були непогані ланчі, в Арома-кафе на Старгородській цікаві пропозиції, але там не пробувала.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  21. Sunnylife

    Sunnylife Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Повністю погоджуюсь за розмір порцій! Запросили нас куми на бенкет в Ресторан Готелю "Дністер" - все було смачно, вишукано, але маленькими порціями!
    Мені хватило, вперше я попробувала всі страви за вечір. Ви б бачили очі чоловічої частини людства - просто вилізли на орбіту від здивування, коли побачили крихітний жульєнчик. А холодець-пасочка - їх просто вирубав :khomyak:
    Після всієї дефеляди, кум-іменинник замість того, щоб з задоволеним лице і ситим шлунком дякувати гостям і відправляти їх додому, бурмотів: "Жінко, я б ше шось з*їв!" Мій теж почав: "Може б піци? я певно на тренуванні дуже змотався і їсти хочу (виправдовувся))".....
    Далі ми пішли Кумпель і там завершили свято, і поїли там і попили.....і щасливі і ситі повернулись додому).
    Любимо заходити до них з гостями міста на 9-ий поверх попити кавусі і помилуватись панорамою Львова. Кави попив і хватить, а їсти ведем їх десь інше))))))