Вибір автокрісла

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Natalya, 16 Грудень 2008.

  1. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Для мене зараз постало питання вибору бустера.
    Малому 6,4р., минулого року купили автокрісло Рюмер, 3 група. Абсолютно незадоволена ним, пінопласт поламався, тримається на чохлі, скрипить під час їзди...малому вузько сидіти, особливо в зимовій куртці. Не знаю, за що так хвалять ці автокрісла...
    Інше крісло точно купляти не буду, вибираю все-таки бустер (малий важить 22 кг, зріст 122 см). Але стикнулася з тим, що більшість бустерів досить жорсткі, це пластмасове сидіння з тоненьким шаром поролону. На довші поїздки дитині буде ну дуже незручно сидіти. Може хтось порадить якісь зручні моделі бустерів? Чи є десь у Львові магазин з великим вибором, щоб самим глянути?
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    @MalvinkaLv я колись купляла бустер в епіцентрі. Бачила їх ще в антошці.
    Щодо користування то з бустеру вернулись до автокрісла. Бо мала навіть їдучи в село (а це десь 1 год, 1.20 не так щоб дуже довго) засипала. І так навіть досі, а їй вже майже 11. То з бустером було не дуже зручно.
    Лишили його моїм батькам, бо вони часом внучку забирають машиною.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Дякую за інформацію, гляну там.
    Мій в машині не спить, навіть якщо їхати 3 год. Нічні поїздки не плануємо)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    коли є потреба купляти нове крісло, то просто вибираю серед Cybex. вони мені найергономічніші. колись мала Nania і Максі козі, і я вже просто не хочу витрачати на це час, порівнювати ціну якість, аналізувати краш тести всіх років. (Максі козі ледве добув свій час) Ну але це одиничний досвід, впевнена є і кращі варіанти
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Orman

    Orman Модератор-бомба

    В нас найкраще «носяться» Nania і Чікко. До всіх інших - максі козі, сайбекс... далі не пам‘ятаю назв, в мене є зауваження.

    на чотирьох дітей і дві машини в нас є разом вісім автокрісел різних фірм і вікових категорій.
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    в нас якось так вийшло, що Nania було перше і просто незручне, Максі якось доволі швидко почало розсипатись.
    а далі, так як в моєму оточенні у всіх діти менші, то питали поради. І по їх вимогах я радила Cybex. Купляли на різні вікові категорії і співали мені оди)) що звузила їм моніторинг ринку. ну то прикольно, сама ж купила по своїй рекомендації, і воно вже років 2 має, а як нове
    братова і її сусідка))) теж Cybex мають, хоча моєї думки вони не питали, бо маладьож знає ліпше)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Та то хто що любить.
    Але два роки, то для мене не багато. Nania відкатала чотирьох дітей - практично 6 років без перерви.
    Чікко теж шість років безперервно катав Варвару, тепер Михайлика. Інші менше, але теж не лінуються )))
    Маю якесь польське, то воно добре, але незручне при переставлянні-перенесенні руками. В максі-козі якогось збивається обшивка сидіння, в ще якогось збивалась обшивка підголівника, то я його розібрала на бустер.
    Воно ніби все дрібне, але коли їх всіх чотирьох треба посадити, то воно нервує.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Питання про сон в машині, тих хто на бустері. Сергій (9 р 140 см) може заснути навіть у 20-хвилинній поїздці. Сидіння в машині не опускаються. Попри фіксацію паском, виглядає той сон так собі.
    Чи користуєтесь якимись підкладками під голову, шию, накладками на пасок? Де купляєте?
     
  9. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    @cjomcjomka пробувала ті накладки на пасок. Не зручні, зїжджають, голову не дуже добре фіксують. Замовляла на алі для проби. Виручає таки подушка для подорожей на шию, з нею ще більш менш можна їздити.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Злата собі вибрала в метро подушку під шию і маску на очі . Теж їздить на бустері і каже що їй зручно спати
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    так, я теж подумала про те, що не всі просто бачать автокрісла в дійсно тривалому користуванні, а там одиниці виробників добігають таку тривалу дистанцію. ще може від дітей залежить, в родички діти рік за роком, їх Чіко і Ромер як після урагану)
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. toria

    toria Active Member

    Хм, цікаво, то від моделі залежить чи від дитини? З трьох автокрісел, які в нас були, Ромер дитині найзручніший. При тому, купили в стані бу три роки тому, малій було п'ять. Зараз вже вісім і їй досі зручно. Та і саме крісло не знищилось за той час. При тому, що це єдине крісло і використовується нонстоп. Випробовували і на довгих дистанціях, мали три подорожі, приблизно по 5000 км кожна. Якраз для такої подорожі колись і купили його. Бо попереднє було для тієї ж вікової категорії, але в доні то ніжки затерпали, то спинка боліла, незручно одним словом. Бустер дитині також не пішов взагалі. Та і для довгих поїздок він ніяк не підходить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Raven

    Raven Мама малятка

    Можете показати модель і розказати як те крісло в користуванні?
     
  14. toria

    toria Active Member

    Britax Adventure. Але то давно було. Не знаю, чи зараз їх випускають. А що саме в користуванні цікавить? Мені підійшло, бо воно зручне для дитини, легко встановлюється і чиститься, відповідає нормам безпеки. IMG_20210127_181524.jpg
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    Мала часто спить в автомобілі, тому чи зручне, чи не рипитьь і як кріпиться?
     
  16. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    У мене таке крісло, спочатку була дуже ним задоволена, але потім потріскав той пінопласт під чохлом, зверху, де голова (причому купляли хоч і б/у, але все було ціле, навіть не знаю, як він так поламався, може як в багажник клала десь зачепила, хоча старалась акуратно). Скрипів і рухався, малого то дуже нервувало. Зараз приклеїли на двостронній скотч, то хоч не скрипить.
    58CEA9B7-3D41-4EC3-BCFE-A6FE59CE16CC.jpeg 5474EEF6-85D2-4416-9E9E-8DACE373AED0.jpeg DADCE59B-2B97-45E4-9962-348A2CE3AD92.jpeg
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  17. toria

    toria Active Member

    Кріпиться ременем. Наше не скрипить, мала часто в дорозі в ньому спить. А якось навіть спала вночі там, бо ми не попали на транзитну ночівлю під час подорожі. Єдине, згадала, що чохол з підголовника інколи злітає з одного боку. Але я не бачу в тому особливої проблеми.
    Ми коли купували його, то на вибір було кілька моделей приблизно в ту саму ціну і розмір, то ми міряли їх. Ставили в машину, мала сідала в нього. То вона одразу сказала, що в цьому найзручніше. І мені збоку так виглядало. Може, і вам примірка допоможе зробити вибір.
    @MalvinkaLv В багажнику ми своє теж возили, ще й з велосипедом розібраним разом, то чоловік так то все туди пакував, що я думала, точно щось трісне))) Але, на щастя, і ровер, і крісло вціліли.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Taniaslavuta

    Taniaslavuta New Member

    Як вибрати автокрісло якщо не дуже в них розбираєшся, а варіантів сотні. Чи є якісь критерії що не підходять до якихось марок машин?