А де Ви берете час?

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Virchuk, 7 Вересень 2011.

  1. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я свої бокали і підвязку доробляла в останню ніч перед весіллям, добре що рушники раніше закінчила :girl_crazy:
    Мені зараз з часом важко - можу щось робити лише коли Влад спить вдень, але спить він мало і увесь час прокидається (іноді так і вишиваю з ним на руках :) ), а ввечері часто засинаю швише за малого... А планів і початих процесів огого - і вишивки, і фетрові забавки для малого і спідниця для себе, а поміж тим ще листівки і дрібні подарунки...
    От коли я шкодую що не маю у Львові родичів, то моя мрія - бабці годинку-другу бавлять внука, а я собі рукодільничаю в тишині і спокої :d64:А так лишається лише чекати поки Влад навчиться хоч трошки гратися сам:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    Думаю, що якби забрати від мене ноутбук і телефон, то було би більше толку)) А то пікне якесь повідомлення, і почалось..... От зараз, написала 2 конспекти, пороздруковувала купу малюнків, а до рушника як магнітом тягне)))) Нічого, ще 10-15 хв і візьмусь за нього)))
    О, що мені подобається, це те, що я можу займатись хобі і на роботі, десь-колись))) Так, на шкільний новий рік я зі старшокласниками сніжинки робила, квітами з кульок перила прикрашала, ялинки-бонбоньєрки вчителям кеїла, а ще конкурс ялинок власними руками проводила)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в мене також з рукодільним часом тяжко. але навіть не тому, що його нема, а тому, що я хочу багато різних процесів робити одночасно. от зараз я маю вишивати сестрі плаття, а ще чекає подушка вишивана і рушничок Великодній для малої, і ще хочу светрик Катрусі зв*язати, і лежить недошита мамина блузка. це те, що я хочу вже і зараз)) а ще мрію добратися до тильд і фетрових дрібничок. ех...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Колись я теж так робила, але зараз я сама собі забороняю починати щось інше, поки не закінчила того, що роблю в даний час, бо якщо відкладу, то або надовго, або назавжди. До сих пір в комоді декілька вишивок і один в'язаний літній жакетик валяються недороблені. Вишивку ще можна якось продовжити, а от з жакетиком проблема, по-перше, то передбачався комплект (майку я зв'язала швидко, а в жакеті - тільки спинку і 1,5 полочки), а по-друге, я вже забула звідки брала то в'язання, а розпустити руки не піднімаються - шкода роботи :d7:!!! Тому, враховуючи те, які дорогі нитки і все решта, "б'ю себе по руках" і на мус закінчую почате (хоча часом ну так дуже хочеться чогось новенького почати:connie_pull-pigtail). САМОДИСЦИПЛІНА!!!!!!!!!!!!!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    У мене теж зараз з вільним часом дуже тяжко. Єдине, коли дитина засне вдень, то можу собі сісти щось роботи. Ну, а спить вона годину або півтори. Так що-тяжко.
     
  6. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Раніше могла рукодільничати досхочу - чоловік ніколи не був проти. Навпаки, йому дуже подобались мої захоплення. В цю золоту осінь я вже була в декреті і проводила цілі дні в парку вишиваючи - це був кайф! З появою донечки темпи впали, вперше сіла за голку десь в її місяць. Яке то було блаженство, як я за тим скучала! А тепер вишиваю, коли доня лежить в ліжечку (по 10-15 хв пару разів вдень) - сідаю біля неї, колихаю, співаю чи розказую віршики і так вишиваю. А вяжу коли годую її на руках. Цицяємся довго, любим так поспати, то я можу щось нескладне і пов'язати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Melinda

    Melinda Active Member

    Я рукодільнічаю тільки вночі. Від години 10-11 вечора до пів 2 - 2. Вдень на роботі - нема як, а вечері як прийду треба щось і зробити.
     
  8. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    От мені теж катастрофічно не вистачає часу. Приходжу з роботи, туди-сюди і вже 19.30. А ще ж хочеться почитати, зробити зарядку, помедитувати, поговорити по телефоні з коханим і при цьому лягти спати в 22.00 :girl_impossible:
     
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Йой, та можна ж запросто
    і паралельно собі рукодільничати :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Natur

    Natur Well-Known Member

    Часу не вистачає катастрофічно. В основному ліплю і малюю, коли мала спить.

    Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
     
  11. SvitlanaGaur

    SvitlanaGaur Member

    Я от рукоділлям не займаюсь, але багато часу відводжу на саморозвиток, читання бізнес-літератури і тд. а з'явився цей час після розлучення)) така от іронія долі.. але це не порада, а просто ділюсь досвідом :girl_haha:
     
    • Креативно Креативно x 1