Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

  1. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Дівчата, розкажіть, як у ваших у діток проходять дні в садку. Я сама не ходила в садок і не знаю, як воно. Підписана на групу садочкову в фб. То ті діти постійно щось роблять. Раз в 1-2 тижні роботу на виставку в гардероб. Минулого тижня було свято "м'якого ведмедя"=міся. То всім діткам зробили пов'язки з вухами, якась лекція про ведмедя була. Фоткались всі з плакатом ведмедя, де голова вставляється. Два тижні тому був показ моди. І так мін 2 рази в місяць щось відбувається. На наступний понеділок Миколая.18 грудня різдвяна вечеря, плюс ще раз Миколая.Зараз через ковід менше, бо ще були показові виступи для батьків.
     
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    У вас ще багато майстерок та розвинене дозвілля дітей в садку.
    Розкажу за наш, державний. До 9:00 прийом дітей, потім сніданок і трохи бавляться опісля. У вт та чт є музичне заняття зранку, в ср заняття-урок (вчать цифри, букви, дерева, пори року таке різне). В пн точно малюють зранку щось. З 10:30-11:00 до 12:00-12:30 прогулянка (гуляють завжди, хіба би дощ проливний). Потім обід і сон (перед сном казки читають) до 15:00 приблизно. Далі встають, перекус і в вт/чт заняття з англійської (платно додатково), в пн/ср/пт заняття з бойового гопаку (теж платно). Все триває півгодини. Потім прогулянка, це якщо світло надворі. Не знаю чому, але коли темно, тоді жодна група не гуляє. І власне зараз такий період, що не гуляють, то бавляться в групі (вільна гра). Знаю, що ще є група платна з танців (здається тоді коли гопак в хлопців).
    Було свято осені, мали репетиції, вчили танці, пісеньки, вірші.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    У нас ясельна група державного садка і я була здивована, що з дітками постійно щось витворяють))) Найбільше моя малеча запам'ятала ранкову руханку, танці та пісеньки. І саме з садочку принесла зацікавленість до пальчикових фарб. Кожного дня щось ліплять, клеять, малюють, вчать кольори, фігури, цифри. Казочки розповідають, бачила як ляльковий театр влаштовували. Також двічі в тиждень є музичні заняття. Одним словом, для моєї непосиди там добре, вона любить компанію і малювати. Задоволена креативом, ставленням вихователів і їх бажанням організувати діткам цікаве дозвілля.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Arika

    Arika Well-Known Member

    Розкажіть мені за садочок «Малюк» у Франків р-ні. Знаю, не так давно помінялася завідуюча, і знаю, що колись батьки платили ще гроші за додаткову виховательку, цікавить як зараз з даним питанням? Якщо платять, то скільки? Як в загальному обстановка в садочку? При зарахуванні в садочок чи здають якісь внески? Також добре було б почути відгуки про вихователів, які цього року набиратимуть ясельки.
    Також, цікавлять аналогічні відгуки про 134 садочок
     
  5. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    @Arika
    Мої четверо дітей відходили в цей садок, наймолодша ходить в школу. Я дуже люблю цей заклад, тому може трохи не об'єктивна. Завідучка помінялась майже два роки, мені дуже подобається, дбає про садок, багато зробила. Як зараз оплачують я не знаю. Минулий рік ми платили за додаткову виховательку. До 200 грн. Якщо я не помиляюсь то набирають в ясла п Оля і п Таня, то син ходив до них. Згадує з любов'ю.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. maavka

    maavka Well-Known Member

    Добрий день усім! Можливо хтось щось знає про садок 170, на Ярославенка "Ромашка" ? Хочу дати дитину в старшу групу. Цікавить, які там виховательки, чи гуляють з дітьми часто. Бо знаю, що коли дуже багато дітей в групі, то виховательки відмовляються гуляти, пояснюючи це тим, що довго вдівати і діти потіють і простуджуються. Цікавить чи нема такого в 170 садку, чи великі там групи? В фейсбуці написали, що 15 дітей, але не уточнили в якій саме групі. І все що пов'язано з 170 садком мене цікавить
     
  7. silvia

    silvia Well-Known Member

    Ми його відвідували. Про 15 дітей Ви мене здивували) завжди було по списку до 25 у середньому. У старшій групі проблем з гулянням немає, оскільки діти уже самостійно без проблем одягаються. Якщо вдасться попасти у колишню логопедичну групу- будете задоволені.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Vhita

    Vhita Member

    Доброго дня усім. Поділіться будь ласка відгуками про садок 86 ( вул.Садова 20) і 168 ( біля Південного, новий, що пройшов реконструкцію)у залізничному районі. Який краще обрати? В 86 кажуть, що є питання до вихователів та нянь, але туди ходить лише по 15 дітей в групу і це звісно ж перевага. А 168 все чудово, тільки він дещо далі від дому і групи кажуть переповнені. Що обрати не знаємо. Хотілося б почути більше інформації. Розкажіть будь ласка про умови, вихователів, ставлення до дітей та батьків... чи задоволені своїм вибором... Буду щиро вдячна
     
    Останнє редагування: 30 Березень 2021
  9. friendly homka

    friendly homka Well-Known Member

    Доброго дня. Другий рік синочок у садку 168 (починали з ясельки). Дуже задоволена. Так, по списку група велика 31 чол, а по факту ходить +/- 20 діток.
    Гуляють практично щодня (витянок сильний вітер, чи сильний дощ), зараз вже двічі на день.
    Вихователь у нас дуже молоденька, тому спершу було трохи лячно, але вона дуже гарно займається з дітками: малюють, ліплять, вирізають-клеять. Без криків і сварок, дітки слухаються. Сама дивуюсь як їй то вдається, адже дітиська даю жару дай Боже.
    Також задоволена у цьому садку меню і харчуванням (поки ще без сосисок, і тп).
    Вся інформацію швидко доноситься до батьків через групу у вайбері: фотозвіти, що дітки роблять на заняттях, чи якісь організаційні моменти типу виступів, замін і тп.
    Від батьків, у яких дітки страші і ходять в інші групи, теж не чула нарікань на вихователів.
    Вибором більше, ніж задоволена.

    P.S. Крім того, у садку є можливість по бажанню дітками відвідувати танці та англійську мову.
     
  10. Vhita

    Vhita Member

    Щиро дякую за відповідь. Важкий вибір, бо є ще ж і старша дитина, яку водити до школи потрібно+ гуртки, а садок 89 за 3 хвилини від дому. Чи справді різниця настільки вагома, що вартує жертвувати своєю зручністю..
    Наврядчи в 89 забезпечують дітей таким гарним доглядом про який Ви написали.Проте, можливо ще хтось відгукнеться і про 89 садок.
     
  11. hedera

    hedera Member

    Добрий день. Цікавлять відгуки про дитячий садок #70 що на Максимовича. Цікавить яка у вас була група (назва і номер) Якщо є мами чиї дітки ходили в 5, 10 чи 11 групу, дуже прошу написати свої враження, бо саме в ці групи нам доступні зараз для вступу. Дякую!
     
  12. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Скажіть мені чи є хтось, в кого діти не ходили в садок? Як виглядав ваш день, що робили.
    Особливо якщо можете оцінити вже через кілька років - чи не шкодуєте, що дитя було без садка, які бачите плюси і мінуси.

    Надіслано від мого SM-G973F, використовуючи Tapatalk
     
  13. fillette

    fillette Well-Known Member

    Якщо дитина відвідує гуртки чи має друзів однолітків і достатньо спілкування, то можна обійтись і без садка. В мене зараз діти місяць хворіли. Менша 3 роки, старший майже 6. То якщо меншій вдома добре, то старшому нудно і хоче до дітей.