Мастопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Svetlanka, 27 Вересень 2009.

  1. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    в мене шви на грудях реагують на погоду. сильно..
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  2. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Я була, не можу сказати ні доброго, ні поганого... Обстежив руками, потім відправив на УЗД, з якого нічого не було ясно, сказав робити пункцію - я побоялась... Пішла до Голдуна, сказав нічого страшного, спостерігатися раз в півроку, я вже рік не була, зараз треба піти знов. До Кенса зручно тим, що відразу поруч УЗД, не треба нікуди бігати. Прийом ясне діло платний, давніше був 200 грн+ ще за УЗД вже не пам'ятаю скільки.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. veroni4ka

    veroni4ka Well-Known Member

    Ви все ж пропили курс цих БАДів? Мені теж виписали. Цікавить чи є якийсь результат.
     
  4. gamma

    gamma Well-Known Member

    Мені допомогло, результат був помітний десь через тиждень по суб"єктивних відчуттях( зменшився біль)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. HappyMom

    HappyMom New Member

    Дівчата, порадьте хорошого мамолога. Щоб без черг. Можна приватно. Потрібен просто огляд, в грудях знайшла нагрубання, але можливо це через вагітність.
     
  6. Baffy

    Baffy Active Member

    Раніше писала про вітекс (прутняк), який міститься або в тому ж мастодиноні, або сам в таблетках (із "Зеленої аптеки"). ругий сильніший, але якщо мастодинон помагає - то добре (просто на якомусь етапі мастодинон гірше діє). Прутняк не просто помагає при мастопатії (та ендометріозу - фіто- таблетки), він врегульовує цикл. А це конче важливо для тих, хто ще планує мати дітей. Ну бо коротка лютеїнова фаза напр. - і зачата дитинка не має як імплантуватися.... Якщо правильно зрозуміла, при трохи підвищеному пролактині помагає (що якраз і спричиняє мастопатію). Ну але при вагітності не можна, що очевидно. При плануванні вагітності у лютеїнову фазу - не знаю...
     
  7. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Мені теж лікар гінеколог цей препарат прописала, але я його поки не вживала. Діагноз- фіброзно-кістозна мастопатія. До того рік спостерігалась у мамолога в онколікарні. Перший курс- Феміроуз плюс вітаміни, препарати йоду на три місяці, були відчутні покращення, болі зменшились, пухлинки також, проте це щастя тривало не довго- рівно до закінчення лікування і мінімального стресу і все по кругу. Через місяць пішла на повторний огляд, як результат, "місця живого нема"... і повтор курсу на три місяці. Другий курс прийому вже не давав таких результатів, перепровірилась вже біля себе у свого гінеколога, то виписала мастодион.
    Теж мастопатія пропадала з настанням вагітності, але я вже таким методом ліуватись не планую))), то треба якось давати з тим раду.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  8. Alexzander

    Alexzander New Member

    Дівчата! Порадьте хорошого спеціаліста мамолога у Львові! 13.04.2019р.
     
  9. Gerbera

    Gerbera Member

    Дівчатка, зорієнтуйте, будь ласка, в ПП, скільки зараз може коштувати операція з видалення фіброаденоми
     
  10. Baffy

    Baffy Active Member

    Так, ще дуууже важливе дозування, це ж фітогормони. Цілком можливо, що в якомусь препараті для когось може бути забагато . А це може обернутися іншими хворобами. Напр. та ж міома є гормонозалежною... Прутняк (Витекс священный) для женщин при СПКЯ, поликистозе | СПКЯ.НЕТ
    Однозначно добрий результат, без побічних ефектів, дає лікуванння щитовидки за потреби, приймати Магне В6, налагодити сон і бажано відмовитися від кави...
     
  11. tuti

    tuti Well-Known Member

    Дівчата, можливо хтось нещодавно видаляв фіброаденому, чи не могли б в пп зорієнтувати в розцінках. Велике дякую.
     
  12. nivolk

    nivolk миється в бані

    К маммологу отправила гинеколог, когда нашла уплотнение в груди, оказалось, что это фиброаденома. Спасибо что не стращала, просто и доступно рассказала о проблеме, подсказала, что надо прооперироваться. Операцию проводила она сам, через ареолу. Все прошло отлично, удалили новообразование, швов практически не видно. Теперь наблюдаюсь у доктора.
     
    Останнє редагування модератором: 13 Серпень 2020
  13. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Я годую вже 3 місяць грудьми намацала гульку,але чи була вона до того не знаю.
    Пішла в цент здоровя жінки,там на узд дивились і там же робили пункцію ,витягнули всю рідину ,дали на аналіз ,молочні тільця і сегментоядерні нейтрофіли .на узд було видно ,що зникло те утворення .Сімейна виписала антибіотик та прибіотик ,курс на 6 днів.
    Маю питання ,чому після того як шприцом це витягнули ,я всеодно відчуваю ту гульку? Вона за 1 день набрала знову?
    В листку пише молочна кіста і знак запитання ..Чи після антибіотика ,вона розмокчеться сама?
    --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2021 ---
    І взагалі як то молочна кіста ,то яка? Воно може перерости у щось серйозне?лікар якось так відповідав ,що я не все зрозуміла .Може хтось може пояснити мені ще тут щось?