Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Dominika

    Dominika Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Miamama

    Miamama Well-Known Member

     
    • Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  3. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Щось 39 грн баночка
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

     
  5. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    оо, дяк, тре собі прикупити. Я люблю ту газ-бульку. А ще сидр, який я колись дуже давно вперше спробувала з @AilataN, @AdFeja , треба повторити той формат зустрічей, якраз літо, тепло.
    Врочистість - мій найменший, Лук"янчик. Яка то гарнезна й мила дитинка!...Скільки він радості мені приносить. Однієї його посмішки мені достатньо, щоб піднявся настрій. А я дурна, колись плакала, бо...Не важно.
    Деколи десь там нагорі видніше, коли, кому й скільки діток давати.
    Врочистість 2 - тому кароокому расунчику-блондинчику скоро аж 1 рік, хочеться спекти своїми руками щось дуже смачне, але й просте у приготуванні, без якихось важкодоступних складників. Щось мусове й легке....Тому я гуглю рецепти на фб у "файних господинях", вже маю 100500 закладок з рецептами. в результаті майже щодня готую щось нове й половину того всього сама й з"їдаю :girl_haha:.
    --- дописи об"єднано, 17 Липень 2020 ---
    і
    я двома руками за авантюри. Потім буде що згадати.
    Та й взагалі. Он в моїй голові вже рояться свіжі ідеї, але мене поки що крім чоловікової мами ніхто не підтримує. От вона просто супер -жінка, яка єдина все мене завжди підтримує й не підрізає крила моїм фантазіям, навіть якщо вони зовсім трохи божевільні виглядають.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ми звичайно всі різні), але спробувати точно треба)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    О, я стараюся туди не сильно заглядати. Бо зразу все хочу. В мене таке враження, що слона би з’їла, так постійно хочеться їсти і не «що-небудь», а щось смачненьке і солоденьке і калорійненьке. Але нема як готувати і відповідно нема шо їсти. Добре, що мультиварка є, то хоч кашу можна закинути. Щось складніше готується під синхронне виття меншої і «діставання» старшої. Аж сьогодні впала в нерви і таки спробувала слінг поки ми ще з нього не виросли. На спину точно легше, ніж в руках носити. Але готувати з промотаною дитиною точно не буду. (Сьогодні так смажила печінку, що вона мало не по всій кухні розліталася. Що в ту олію мішають?!)
    Маю міні-врочистість - фото з хрестин. І прозу (навіть в «забиламби», але вже тут напишу) - черговий перл від свекрухи: ой вона така тяжка, та поклади її хай кричить, відівчай від рук. Але то вку...ло (мене не забанять?). Смачно відповіла. Ну і я так в чоловіковій родині хамкою вважаюся, то й фіг з ним (з підбиранням слів). Зрештою для мене цінність становлять не стільки слова, скільки вчинки.
    Щось понесло мене в прозу.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    О, а в нас викристалізовується «зі-зі». Не знаю, чому, може від *зірки*. Частенько звучить «пані Зі-зі» й тому подібне :).
    Зараз логічно продовжу розповідь проз та урочистостей :girl_crazy:. Хлопці погнали на ставок, хай праска прогріється сама з собою, тісто зростає - а я напишу.
    200та сторінка теми - в мою колекцію цьогорічних ювілеїв: діду 80, чоловіку 35, батькові 50, батькам в шлюбі 30, сторінка 200... Найбільша проза, що сидить в мене в голові - це скандальні відносини в молодших хлопців. От прям іноді хочеться розставити їх по кімнатам в різних хатах. Щось не поділять, обом одночасно все треба, стукаються, жаліються. А намагаюсь ці всі ситуації проговорити, домовитись про перемир’я та подальші продуктивні ігри/заняття... Та де там їм до мене! :)
    Поглинає господарка, власні амбіції, дитячі заняття (мене з карантину як зарядило зі старшим займатись - так і по сьогодні, майже щодня: логопедія (так, є тут пару прозових моментів, які хочу вдосконалити), рахувати-читати-писати, англійська (хоча б слова, цифри, кольори, букви... школа ніц не дала). З молодшими - заняття *згідно віку*. Хоч по 5 хвилин - та година чи півтори за день набігає тих розумових зусиль.
    Сьогодні бігала. Вийшла з декрету :girl_crazy:. Дві хвилини бігу, 1-2 хвилини кроком, і загалом півгодини - польот нормальний. Хоча вчора цій моїй ідеї заважало практично все: від того, що на айфон не можна мп3 завантажити безкоштовно :girl_blum: до пошуків одягу. Конфіскувала в чоловіка футболку та на диво влізла в рятувальний спортивний бюстгальтер.

    Маленька Зі-зі прокинулась, праску мушу вимкнути (наразі діла не буде), тісто можливо трошки втече, хлопці повернуться... Піду, нагодую :)

    А ще є проза з вагою: чому не можна одразу 5 кг скинути? То 100 грам мінус - 500 плюс, то 700 мінус - 200 плюс... Перестала зважуватися :). Декілька днів.
     
    Останнє редагування: 18 Липень 2020
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    В нас в АТБ 26,20. Але то 0,33. Може в Ашані інша фасовка.
    Це ігристе вино, класичне з соком суниці )) Зараз фасують в жестяні банки по 0.33 л. Бутилку 0,7 я би не купила собі, бо як так, я ж на ГВ. А 0,33 спокійно беру, і то нічого, що дві зразу :girl_crazy: Якраз зараз охолоджуються в холодильнику :girl_in_dreams:
    Планую розділити на два вихідні, якщо що :girl_blush2:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 3
  10. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Інша, там 0,5. Вже з самого ранку туди погнала, перед тим ще на певні космет.процедури. Ще б підстригтися....Крім ашану ще пробіглася магазинами кінг-кросу, там дещо купила, сям...Й то все мужу й малим. Собі щось ніц не пригледіла. Зате собі в ашані купила 2 відерка морозива. Дуже люблю "дитяче", тае з чорно-білою корівкою, воно мені пломбір з дитинства нагадує. Сьогодні взагалі були якісь шаленні продуктові закупи. По дорозі назад попала під зливу...
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Привіт усім!
    Захожу рідко і то в основному понити(Страшенно не люблю себе таку! Причина банальна, точніше причини:
    -перезагрузки не було і не буде... Кожного року десь ближче літа я втікала до Чехії і та зміна обстановки дуже мене заряджала на новий рух/двіж.2020ти вніс свої корективи((((
    -нема повноцінного відпочинку. Хочу моря, саме моря. Озера/річки/двіж на вихідні не рятують. І я розумію що хочу повноцінного двотижневого відпочинку.
    -менше роботи..... І тут би мав бути позитив, але для себе усвідомила що коли я завантажена на всі 100відсотків то до голови не лізуть дурні думки. Зараз в голові вагон дурних думок, я не організована, не розумію чого хочу, не бачу кінцевої картинки. А я так не люблю/не вмію і головне не хочу.
    Моментами ловлю себе на думці що я найщасливіша бо усі живі та здорові, але та думка швидко втікає. Не вмію плисти за течією. А по теперішній ситуації виглядає так що треба просто "бити байдики" і відпочивати поки є можливість.
    Ми зробили сходи. І тут би мав бути позитивний смайл, але це не те що я очікувала за ті гроші. Заплатили не мало і не дешево, а результат на четвірку. А хотілось ідеальності
    З кухнею в ступорі. Найгірше що я сама не розумію що хочу. Те що хотіла колись зовсім не подобається "на вже". Хочу кухню зробити "на крок допереду", щоб була актуальна 20років, бо переробляти не планую
    З нового і позитивного я тепер на утримання чоловіка. Такого не було 7років. Я так звикла що я працюю і завжди при грошах(хоча і витрат завжди було вагон),а тут я заробляю смішні гроші і чекаю з/п чоловіка:girl_haha:
    Нема натхнення розвиватись ні особисто ні в роботі
    Ще так трошки залишилось щоб вилізти з того ремонту, а я почала пасувати.
    Хочу щоб у хаті було все зроблено, щоб ніколи небуло більше боргів, щоб навколо були лише щирі люди, хочу нового року з величезною купою білого снігу, питною ялинкою і в колі усіх рідних(живих і здорових)
    А ще ми маємо весілля сестри і поповнення в межах того нового року
    Якось страх мене бере за ті пологи більше ніж за свої 2рази. Чесно, не розумію як так йшла родити 2рази безстрашно, а тепер за сестру хвилююсь
    Хочу щоб усе стало на свої місця:girl_cray:, на планеті, у світі, в природі і головне в моїй голові.
    А ще я тепер майже завжди без машини зате на велику)))) Страх зник, я навчилась впевнено ганяти і нарешті кайфу від того процесу. Тепер думаю може я ще навчусь на лижах кататися в тому житті))))
    Якщо хтось хоче дати мені чарівного пенделя не встидайтесь,я готова:girl_flag_of_truce:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
  12. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Доброго і крутезного дня усім!!!!
    Я напевне та людина якій все потрібно проговорити, поділитись емоцією.
    Зранку проснулась у зовсім іншому позитивному настрої
    Зварила їсти, закупилась і привела Вову на англійську. Одним словом доганяємо упущене.
    Притягла в квартирі у які жили і знаєте нема ностальгії, нема бажання повертатись сюди.Таки за 7місяців мій мозок змінив геолокацію остаточно
    У планах на цей тиждень відмити машину до ідеального стану і помити деякі вікна
    Берусь за розробку дизайну кухні, надіюсь дійти до якого крутезного результату.
    А ще вирішила прописати усі плани/справи до кінця року і з Божою поміччю їх втілити
    Ловіть кайф від життя і намагатись бачити у всьому лише позитив. Так простіше жити
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • мімімі мімімі x 2
  13. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Усім доброго понеділка!
    Мій робочий день ще не завершився, бо ввечері треба дещо дописати... Тож може, ще увечері тут з'явлюся

    Фраголіно я всім розрекламувала, але... здається, його питимуть усі крім мене.

    Аж не повірилось, що вже 20 липня. 20! Нічого собі... то ж вже можна закупити трохи канцелярії для наступного навчального року, і потроху прицінюватись на осіннє вбрання...
    Проза - впала шафка на кухні. Врочистість - вона не впала, її перекосило, і я вчасно сказала про це чоловікові. Якби та тонна посуду полетіла в мийку - то була би повна торба.

    а ще врочистість - вчора в нас були в гостях @HOPIC, всією сім'єю. Так тепло і затишно погостювали, так мило поспілкувались. Будьмо здорові - і будемо бачитися частіше :girl_in_love:

    А тепер - понеділкове пророцтво. Тиждень буде дуже вдалий, ми всі заробимо і примножимо, і всі задуми вдадуться, і на все потрібне стане сил. Тримаймось, головне - щоб здорові були, і все вийде!

    (так написала, наче на тиждень зникаю. Ггг, якби ж то)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    мені дуже до душі це пророцтво) нехай так і станеться :)

    проза - сьогодні я - як побита собака.. за ніч спала кілька годин.. в результаті працюю в дуже-дуже енергозберігаючому режимі.
    тому я сьогодні попрала постіль, коврик в ванні, їсти таке аби було зробила. і зараз надіюся що вже кінець дня і все.
    маю врочистість - несподіваний подарунок. настільки, що я аж розгубилася і не знала як його прийняти. хоча я дуже-дуже давно про то мріяла)

    ще врочистість - чекаю посилку з малючковим міні-одягом..чекаю, як малі діти Миколая, чесне слово)) кожен раз як дзвонять в домофон, а я не встигаю до нього добігти перша, кричу через всю хату чоловіку з питанням, чи то не з магазину :)
    за цей тиждень мені треба поплатити всі комунальні, вирішити питання з страховою. надіюся, в інші дні я буду більш енергійна, а не така дохленька :)

    здоров'я усім!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
  15. phobika

    phobika Well-Known Member

    Вже майже місяць працюю. Це врочистість. І перша зарплата після більш ніж річної перерви була врочистістю, хоч лише за чверть місяця. І вчорашній шопінг врочистістю був. І новий розпорядок дня, на диво, мені подобається. Встаю в шостій, щоб на восьму бути в офісі і в 16:30 вже йти додому.
    Але щось мені та робота не дуже йде. І то проза. Малий хворіє вже вдруге за той місяць. І я застудилась. Ходила по офісу в масці і до кінця робочого дня вже ледве могла думати.
    Надіюсь, що все вляжеться. І хочу на море, яке мені цього року не світить. Ех...
     
    • Подобається Подобається x 6
  16. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    В мене під час пробіжки є зупинка фітнес-бар :). Бігаю в лісі, розминаюсь - на все півгодини, поки початковий рівень.

    Вчора діти активно нили та істерили, а сьогодні - регочуть. Без причини, і це особливо нервує. Особливо, коли якісь серйозні теми виникають, а вони ржуть. Захоплюються сміховинками, потрапляють в проблему (не помітив, зашпортався чи впав з крісла чи зачепив брата...) - ревуть та знову регочуть один з одного. Стараюсь трохи абстрагуватись, бо в моєму ідеальному світі всі серйозні, спокійні, тихі та...нудні дорослі :girl_crazy:.

    Так от, фітнес-бар. В лісі, де я роблю розминку, розтяжку є чорниця. Місцеві вже позбирали ягоди на початку сезону - та дещо залишилось. І от я то присідаючи, то роблячи наклони - та й з’їм дві жмені. А скоро почнеться брусниця... :girl_claping:

    Сьогодні приїхав ще один майстер по кухні. Попередній взяв 500грн за приїзд і два місяці не може намалювати візуалізацію. Може, але очевидно, що ми не в пріоритеті, бо до нього в офіс не ідемо одразу... Навіть не хочеться видзвонювали і просити обіцяну візуалізацію. А ще по одній нашій забаганці він сказав що це неможливо (можливо, але тре помудрувати, насправді), а сьогоднішній якось сам запитав, чи будемо ми таку забаганку робити :). І візуалізацію вже зробив.

    Вчора чоловік постелив підлогу на 2 поверсі, залишилось тільки кабінет та трохи коридору доробити. Вже якось звиклось до осб плит, та підлога - краще :). Я люблю оцей стан перших днів після нового етапу в ремонті - таке все вау і людські умови :). А ще на черзі матрас та ліжко. І може двері - й наш опен спейс на другому поверсі остаточно ліквідується.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Сьогодні я рання пташка. Знову пробую каву з вершками (дитина кепсько реагує на молочне, а я так подумала: може в тих вершках і молока нема, тож всьо хімічне). Ну словом спроба номер два.
    Вчора був дуже емоційний позитивний день. Я їздила на роботу оформляти декрет. Така рада була всіх бачити. Порозказувала їм про пологи/пологовий/дітей. Напозитивила їм. Ех, як я без них 3 роки витримаю. Шкода, що далеко. От би пересунути той офіс поближче до дому. Подумала, що не така і погана в мене робота. І люди хороші, не те що у чоловіка (та я би вже забила тих працівників якби стільки разів повторяла одне і те саме).
    З прози - то хіба що втомилися всі поки туди сюди з‘їздили. Наша дорожньо-транспортна система це щось і з чимось, а ще плюс ремонти доріг і там де можна було доїхати за 40 хв стало 1,5 години. Мені страшно подумати, що буде ще за 3 роки.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    п'яааааатницяааааа!
    якби могла, то точно сьогодні б чогось випила, така я молодець.
    Але наразі не можна - ну і добре, алкоголь же калорійний, а мені то ні до чого.

    Всього тиждень, а скільки сталося змін - словами не передати. Я навіть не очікувала, що все може відбуватись так швидко. Але я ж вам пророкувала, що тиждень буде ух! Недарма мене у відьми кликали :) Ну а що? давайте я буду тут штатною відьмочкою, на півставки. Щопонеділка пророкую вам всяке хороше - і збувається :)

    З врочистості дитячої - Лідія починає говорити, Дмитро здав іспит з айкідо і тепер його від чорного пояса відділяє лише одна сходинка, Вірця потроху читає словами, а Сергій росте таким ерудитом, що мені аж страшно. "Мам, а які в тебе зацікавлення? - питає мене якось, - от я цікавлюсь підводним світом і Маріанською западиною" А я... А я книжку купила... в червні - і ще не прочитала. Це все, що треба знати про мої зацікавлення :)

    Ще врочистість - здоров'я потроху починає дозволяти фізичні навантаження. І Дмитро виріс з крутих бігових кросівок, які мені в сам раз :) Паралель проводиться сама собою.
    Всім гарних вихідних! Зустрінемось тут у понеділок
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну що ж), наше літо триває. Ми надалі запаковуємо і розпаковуємо сумки двічі на тиждень. Вчора приїхали з Закарпаття, де були з наметами. Такий кайф! От чесно! Коли все маєш зі спорядження, і приблизно знаєш, що тебе чекає, а ще є хтось, хто вперше в таких от умовах і йому все страшенно подобається (а в нас таких от було четверо), то задоволення множиться на 4). Ну і 7 дітей - то таки потужня робоча сила). А яка смачна їжа з вогню приготована чоловічими руками)! І одноразовий паперовий посуд - то теж мега кльова штука). А ці посиденьки коло нічної ватри? А корови та кози, яких можеш почухати за вухом)? А хороші друзі і хороше віскі/вино)? А теплі ночі та теплі дні? А два кг білих грибів за 15 хвилин на 11 людей в зливу в лісі)? Одним словом, життя прекрасне!
    Ну і проза): така я мантелепа, що дала малому запаркувати авто на подвір’ї... Два елементи до фарбування... Таки має бути ложка дьогтю в тому меді...
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Доброго понеділкового ранку!
    Які ж активні були вихідні! По 16 тис кроків і купа емоцій. Переживання різні насправді, але переважну більшість часу відчуття, що все під силу.

    Вчора в мене була дилема - посидіти пізно ввечері попрацювати, чи встати рано вранці. І я вирішила її так, що посиділа ввечері, з крутим кавовим десертом (після 16 тис кроків мені вчора і "живчик" і десерт були цілком нормальні для совісті :)
    Таки встати працювати після того, яка заснули діти, було правильне рішення, тому що сьогодні я спокійно встала о 7 без будильника (а запасла їх цілих два), зробила нереальні курячі котлети з овочами, ще більш нереальні гречаники, прибрала на кухні - і от п'ю каву, встигаю ще пробіжко-прогулянку з Лідією перед роботою. До речі, мій спортивний костюм морально застарів, і треба про це подумати :)

    Отже, передбачення на цей тиждень. Для всіх знаків зодіаку, ггг. Буде багато роботи у наших сферах залученості. Але ця діяльність буде цікава, посильна і дасть ті результати, які ми всі собі хочемо і плануємо. Так що вйободощ. Успішного всім початку тижня!
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1