Допомога святого Юди Тадея

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Відьмочка, 3 Липень 2009.

  1. evita

    evita Active Member

    @evitaА також до св.Архангелів дев'ятницю
     
  2. Mery Martin

    Mery Martin Member

    Молитва до святого Юди Тадея і справді дуже помічна. Коли у мене були проблеми зі здоров'ям я відмолювала дев'ятницю до святого Юди Тадея. І через деякий час у мене стало покращуватися здоров'я і я вірю, що святий Юда Тадей чув моє прохання і допоміг мені у цій біді. Я дуже вдячна святому Тадею! Зараз святий Юда Тадей став моїм особливим покровителем.
     
    • Подобається Подобається x 5
  3. Toxana

    Toxana Member

    Я теж хочу розповісти про допомогу Святого Тадея. Взнала я про цього Святого за не зовсім приємних обставин. На 26 тижні вагітності на УЗД сказали,що у моєї дитини патологія. Я була в розпачі, просила Бога, щоб це не підтвердилося.Шукала в інтернеті про цю патологію і випадково натрапила на форум, де було посилання на молитву до Святого Тадея.З того часу я почала молитись до Тадея.Донечка моя не народилась здоровою, але у всіх критичних ситуаціях я зверталась до Святого Тадея і він вислуховував мої молитви.Вірю,що Святий Тадей не залишить нас без своєї допомоги, моя донечка буде здоровою і все в нас буде добре.
     
    • Подобається Подобається x 6
  4. oljatko

    oljatko Active Member

    Всім привіт. Підкажіть хто знає, де зарас можна відвідати мощі святого Юди-Тадея?
     
  5. evita

    evita Active Member

    В церкві св.Юра є у Львові.Там ще й св.Шарбеля є
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. oljatko

    oljatko Active Member

    Щиро дякую за відповідь. Якраз завтра їдемо до Льова, обов'язково відвідаємо. Ще раз дякую!
     
  7. evita

    evita Active Member

    Прошу дуже)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Mushka M

    Mushka M Member

    Про силу молитви до св. Юди Тадея переконалася нещодавно. Дуже мали стресовий період та переживали, бо старший син здавав неймовірно складний та серйозний іспит у вузі Німеччини. Сказати, що дуже важкий - це майже нічого не сказати (більше 30 % студентів його не складають).
    Звичайно, що вчився практично цілодобово -але це не гарантія успішного проходження.
    Молилися усі!!!... І навіть малий братик за старшого))) . Я ж молилася до св. Юди Тадея - і перший раз, коли писав письмові частини, і коли - усно здавав.
    І от, сьогодні, нарешті отримали результати письмової частини, за яку дуже переживали - здав .(за усну - відразу йому повідомили гарний результат) .
    За це велика подяка і шанування святому Юді Тадею, за наші молитви, за допомогу, за віру та надію.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Marijanna

    Marijanna New Member


    Доброго дня, дівчатка, будь ласка хтось може поділитися дев'ятницею? (можливо сфотографувати, або скинути сайт де вона може знаходитися) бо в інтернеті ніяк не можу її знайти(
    І як потрібно її молитися?
    --- дописи об"єднано, 15 Лютий 2019 ---
    Доброго дня, дівчатка, будь ласка хтось може поділитися дев'ятницею? (можливо сфотографувати, або скину сайт де вона може знаходитися) бо в інтернеті ніяк не можу її знайти(
    І як її потрібно молитися?
     
  10. VikiTiki

    VikiTiki Well-Known Member

    МОЛИТВА - Дев'ятниця до Святого Юди-Тадея
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Marijanna

    Marijanna New Member

  12. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    Це слава Отцю і Сину і Святому Духові і нині і повсякчас...
    Розважання - це роздумування над тим що читаєте... цитата з інтернету: Розважання - молитва, в якій працює уява, фантазія і розум. З їх допомогою за натхненням Святого Духа людина уявляє собі події і ситуації зі Святого Письма, дивиться на те, що відбувається, споглядає і аналізує. «Як я люблю закон твій! Він моє повсякденне розважання»(Пс.119,97)- писав Псалмопівець.
     
  13. pfadfinder

    pfadfinder New Member

    Завдяки св. Юди Тадею трапляються чуда! В моєму житті так було багато разів ( народження дитини, зокрема). Востаннє просила цього близького і повного Божої сили заступника про здоров'я моєї малої донечки, бо тривалий час не могли зупинити зневоднення вдома і дууже не хотіли в лікарню( були, знаємо...) Допомога була святого була як і в попередні рази, швидкою: за годину- півтори дитина САМА! погодилась на ліки/ воду, то було неймовірно ( після довгого лежання пляцком). І досить швидко вийшла з того невтішного стану. Молитися з довірою - то основне.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  14. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

  15. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Вкотре хочу подякувати святому Юді-Тадею за допомогу! Молилася до нього у дуже непростій ситуації, коли була у повному відчаї. Тоді все вирішилося трохи не так, як я просила, але як показав час, для мене то був найкращий вихід. Щоразу, коли буваю в церкві Андрія, молюся до святого Юди-Тадея і щиро вірю у його заступництво!
     
    • Подобається Подобається x 7
  16. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

  17. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Вкотре засвідчую силу Святого Юди-Тадея, який завжди вислуховує прохання, і хочу подякувати за Його допомогу! Мали неприємність, яку кілька місяців не могли полікувати, що лиш не пробували. Я почала молитися девятницю і вже на 4 день все стало проходити саме по собі. Зараз і сліду немає!
     
    • Подобається Подобається x 8
  18. gamma

    gamma Well-Known Member

    І я теж хочу подякувати Святому Юді-Тадею, дізналась про нього в цій групі, і ще ні разу він не погодив моїми проханнями, завжди ситуація вирішувалась з чим би не зверталася, чи то побутові питання чи питання здоров"я.
     
    • мімімі мімімі x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1