Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

  1. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Якщо чесно, то в кінці отих заторів я сама вже лізу під удар. І ще жоден не вдарив. Хоча є такі, яких впускаю, бо там одразу видно, що наглота ще та. Але отак просто впустити - теж не розумію. Ну і не раз помічала, що порушники впускають порушників.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Online

    Online Well-Known Member

    Дратує раптове сильне похолодання. І дратуюся сама на себе, що не зробила в кінці весни ревізію демісезонних речей. Тоді наче всі задавалися нормальними, а зараз повитягала і бачу, що верхній одяг і взуття вже не мають вигляду. Якщо взуття ще можу замовити через Інтернет, то куртку чи пальто треба міряти. А як подумаю про шопінг офлайн у Львові, то дратуюся ще більше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  3. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Мій чоловік завжди закриває очі і відвертається, бо я, сволоч така, ніколи не пускаю тих, хто нагло ломиться. Одного разу, саме там, на переході, перекрила дві полоси, вийшла з машини, підійшла до пана і спитала, чи не потрібна йому допомога, бо так спішить, певно йому дуже зле...Так воно ще й хамило мені...але я дуже спокійно завжди спілкуюсь, навіть, якщо киплю в середині), тому я не спішила, а гарно довела до відома, що маю час ще постояти, якщо він не вспокоїться.
    І знаєте, ніхто не сигналив з мого ряду, всі розуміли, що то вже дістало, бо затор був від світлофора.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Я теж сюди)
    Бавилася сьогодні мала на майданчику. Бігала, ганяла, впала і почала плакати. Не так сильно вдарилася, як крику було. Я взяла її на руки і несу додому, і тут якась бабка пристала зі своїми коментарями. "Ай-я-яй, така велика дитина і так плакати!" Ну взагалі-то дитина в 1.2 рік не така вже й велика, щоб не плакати, та ще й моя) Я хотіла шось бабці відповісти, але стрималася. Бабка ще почала руками лізти до малої, і ще далі шось своє говорити, що так плакати не можна, так негарно і т.д. Моя Соля ще більше почала кричати, а я втікати від бабки) Ну може бабка не прям зі зла те почала, але дратують мене такі типу повчальні коментарі.
    І взагалі, коли хтось не знає , як тобі, не був у твоїй ситуації, але вчить, як треба. Я тут часто пишу, яка в мене неспокійна доця, як важко з нею шось зробити і т.д., то ви в курсі, якщо шо)
    Приїжджали якось до нас родичі. Побачили, яка мала і питають, чи вона і після хрещення така? Невже навіть хрещення не помогло?? Ну тоді треба покласти під її подушку ножиці! Я сказала, що в таке не вірю, та й мало того не хочу такі забобони використовувати. Почула, що я не розуміюся, і треба слухати старших, з досвідом)
    Ну і ще дратує, коли заглядають, як моя дитина вдіта, щоб сказати, що шось не так. От я реально не можу надіти зараз шапочку своїй, щоб вона не скидала, то вдіваю просто капішон. Знайома сьогодні разів три мені казала, що може таки вдінь, бо як то просто в капішоні? Ну так, ніби я не хочу і прям горю бажанням, щоб дитина змерзла) Ще й заглядала та знайома, чи Соля в колготках))
    Одним словом в очах оточуючих - я погана мама!;) І всі знають краще, як треба, ще й не забувають мені про це сказати.)
     
    • Співчуваю Співчуваю x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member


    Правилом трьох «Д». Це сумно, але що робити, коли вони нагло створюють аварійні ситуації.
    Але найбільше мене дратує у водінні - відсутність парковок, заблоковані смуги руху, через припарковані абияк машини і необхідність маневрувати між ними у вузенькому проїзді.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В мене таке на Науковій. Там звуження з трьох полос на дві перед кільцем з Кульпарківською. То я спеціально висуваюсь з правого в лівий, щоб не дати проїхати тим, хто не хоче стояти.
    --- дописи об"єднано, 21 Вересень 2019 ---
    Бо думає, що інший злякається дтп і відступить, а він проїде. В мене таке теж було, але я як бачу, що він не правий, а нагло пре, то сигналю на нього і нагло їду сама, ну бо вистоялась в черзі і це я їду в своїй полосі, а він вклинюється.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Мій чоловік точно не з лякливих. Та особа обганяла по зустрічній і вискочила просто перед капотом, перекривши рух зустрічним авто і вклинившись в тягнучку нашого ряду. У Львові щодня десятки аварій, думаю, багато з них саме через те, що якомусь д не дали дорогу. Потім пів дня стояти і розбиратися зі страховими і поліцією собі дорожче. Я не за те, щоб когось пропускати. Питання стояло, чому пропускають. Один з варіантів - щоб уникнути зіткнення.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Роздратувала одна особа. Скаржилася, що відпускні влітку закінчилися, фінансова скрута, син-студент просить надіслати йому 200 грн., а вона не має вільних коштів, тяжко-важко, бідося чорна. А нещодавно взяла відпустку за власний рахунок і махнула на відпочинок за кордон. А в роботі, яку вона мала давно зробити, кінь не валявся. А хто то має робити? Я та інші люди. А діставати хвостів, якщо не буде зроблено вчасно? Правильно, ми.
    Ну не йошкін хвіст же ж...:girl_devil:
     
    Останнє редагування: 23 Вересень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  9. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    В мене схожа ситуація. Просили посидіти з дитиною тиждень-два, поки садочок був зачинений, а потім через тиждень після того поїхали у відпустку. Добре, що так склалося, що я таки не їхала до них нянькою (бо то треба було ще двоє своїх тягнути).
    Тобто можливість взяти відпустку була, але просто не хотіли витрачати її?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Cheburulja

    Cheburulja Well-Known Member

    Дратують мене сильно ті продавці в ФБ,які пишуть "Продам. Деталі в ПП". І ні тобі ціни, ні навіть розміру не вказано. Тобто я маю писати в Месенджер, щоб спитати, який то розмір чобіт , чи куртки, чи чого там? Або питають в коментарях ціну, а відповідь : "В ПП". І так 15 коментарів. То таємна ціна, що її на загал не можна виставляти, якщо продаєш товар?
    То як би я зайшла в магазин, а там жодного цінника. Питаю "Скільки оте-то коштує?" А продавець мені: "Ходіть, я вам на вушко шепну" .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 2
  11. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Cheburulja то в них така фішка, коментарі піднімають допис догори, чим допис вище, тим більше людей побачить рекламу. Як хтось побачить ціну в оголошенні або у відповіді в коментарях, то свій комент писати вже не буде. А може просто ціну накручують, як бачать, що є попит, тому не виставляють назагал. Але так це таки дратує, бо забирає час.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    То десь бачила такий прикол-картинку: на прилавку бабка продає курей. Її питають, яка ціна за курку? Ну бабка відповідає, що відписала в "лічку":))

    Теж дратує таке страшно.
     
    • Смішно Смішно x 1
  13. Online

    Online Well-Known Member

    Не можу дочекатися, коли закінчиться дурнувата мода ходити чи їздити з музикою без навушників. А меломани на велосипедах і машинах - взагалі поза межами добра і зла.
     
    Останнє редагування: 17 Жовтень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  14. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Не знаю, що вони там піднімають, але всі гуру інстаграму кричать, що це 100 процентний спосіб злити клієнта.
    Теж таке дратує. Як нема ціни, далі навіть не дивлюся. Шукаю магазин де все вказано.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ого))).
    А я ще й вдома, буває, люблю послухати і йой, навіть танцюю:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Online

    Online Well-Known Member

    А я дуже поважаю людей, які усвідомлюють, що живуть не в лісі :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    В лісі можуть жити ті, кого дратує міська/і не тільки суєта, шум, гам, гра на роялі в сусіда, діти , що тупочуть ,як слоненята і т.п.
     
    • Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  18. Online

    Online Well-Known Member

    Ви справді не розумієте різниці між малими дітьми, що тупочуть і дорослим, який їздить з музикою на повну гучність і відкритими вікнами або включає ту музику вдома, щоб всі сусіди в будинку теж "розважалися"? Тоді, я на жаль, не донесу свою думку. Якщо треба пояснювати, то не треба пояснювати (с) :)
     
    Останнє редагування: 19 Жовтень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Online а Ви розумієте, що це не заборонено в певних обставинах і в певний час?
    І,ні, мені ніхто не нав'язуватиме своїх вавок, мені своїх достатньо)).
     
    Останнє редагування: 19 Жовтень 2019
  20. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Хворі співробітники в кабінеті. Нє, ну лікарняні 100%, сиди дома лікуйся, не рознось бацил. Так треба лазити і кашляти, пчихати, смаркати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Співчуваю Співчуваю x 2