Одеса і область - відпочинок

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Latane, 26 Травень 2014.

  1. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я забронювала цю квартиру. Мені написали що бронь підтверджена. Який порядок дій далі?
     
  2. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Підтвердження броні приходить автоматично(тобто наразі то не власник відписав), в підтвердженні є вказаний номер телефону власника, якщо він тобі не зателефоную чи не відпише стосовно, наприклад, передоплати чи ще якихось питань, то я б, на твоєму місці, зателефонувала сама за день-два уточнити час заїзду і т.п.
    Бо що стосується цієї конкретної квартири, то видно що вона недавно додана, бувають власники-олені, які можуть щось неправильно вказати...відгуків то нема наразі ніяких.
    Тому чекай дзвінка/повідомлення від власника, а не буде - то сама зателефонуй.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    А в Затоці не хотіли бронювати? Там проблем з квартирами майже не було, ну і ціни інші ніж в Одесі.
     
  4. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я подумала навпаки, що це маленьке курортне містечко, плюс курортний сезон.
     
  5. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Дівчата, а розкажіть мені про переваги Одеської обл. перед Херсонською? В Одеську ніколи не їздили, завжли в Херсон, а така темка на форумі практично не активна

    Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk
     
  6. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    вона банально набагато ближче. Я теж вперше туди збираюсь. Пізно ввечері сідаємо, зранку вже Одеса. А в Хересон довго. Як я ще їздила (то трохи давно було), то практично добу пертись. З дитиною собі таке трудно уявляю. Тому добре, шо є Одеса))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Саме так, ми теж їздимо в одеську, бо ввечері виїжджаємо на авто, зранку вже на місці, діти всю дорогу сплять:) красота.
    В Херсонську навіть не розглядаємо через дуже довгу дорогу, вже тоді краще в Болгарію чи Хорватію податись.
    Ну і мені чомусь здається, з відгуків знайомих, бо сама я там ніколи не була, що одеська більш розвинута як курорт, більше аквапарків, облагородженіші пляжі і т.п.
    Якби я жила, наприклад, в Києві, то однозначно хотіла б поїхати на Азовське море, але не зі Львова, бо від нас вже ближче до кращих курортів:)
     
  8. jalla

    jalla Прогрес року 2013


    Тому цього року відразу думала про Одеську область і навіть туди в ті краї що подальше, коли вибирала житло не заглядала.)
    Теж вперше їдем у Одеську. Не знаю як воно буде, приїду, розкажу.:)
     
    Останнє редагування: 7 Червень 2019
  9. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    Значить купила я ще в березні по наводці Kandya путівку на Покупоні і сьогодні ми вже повернулись з 10-тиденного відпочинку з Готель Аквапарк Затока: відпочинок в аквапарку з готелем біля Одеси 2019
    Ділюсь враженнями. Тут багато:girl_smile:

    І ще про Затоку. Здається десь раніше тут хтось писав,що у Затоці немає медпункту. В них на ст. Центральній є ціла амбулаторія, новенька, з машиною швидкої допомоги. Минулого року в наших сусідів, білорусів, захворіла дитина і вони по страховці викликали лікаря по швидкій. Є також поліцейське відділення.
     
    • Інформативно Інформативно x 9
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дівчата, хто ще цього року відпочивав в Одеській області? Діліться враженнями ;) Як море? Медузи були? Тут хтось писав за базу Човник в Затоці, хотілося би почути про неї враження, якщо хтось там відпочивав!
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Kryhla

    Kryhla Member

    Ми відпочивали в Кароліно-Бугаз. Житло бронювала на олх день перед виїздом. Приїхали, подивились, залишились. По розміщенню це дуже близько до Затоки. Переваги- менше людей і чистіше ніж у Затоці. З мінусів- до моря нам було йти хвилин 10-12. Море було дуже чистим, без медуз, пляж широкий, вхід у воду дуже пологий. В останні 2 дні правда вода була холодна. Ми були з 3.07 по 12.07.
    До речі, в кого проблеми з залізничними квитками- я квитки, назад замовляла день перед відїздом. В останню добу Укрзалізниця викидає багато вільних квитків.
    --- дописи об"єднано, 20 Липень 2019 ---
    І ще, хто буде відпочивати в тих районах, раджу поїхати на екскурсію в Білгород-Дністровську фортецю. Ми їздили, маршрутка підїжджає майже до неї. Зараз там часто проходять фестивалі, лицарські бої, постановки. В інтернеті є інформація.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Ми були в Санжійці 19.06-30.06, всі дні було +30-33, тільки 29 і 30.06 було +28 і напів хмарно. Вода було дуже тепла, +25 точно. В першій половині липня було значно гірша погода і холодніша вода.
    Медузи жодної, водорослів там теж нема. Вода в основному була дуже чиста, в дні, коли були великі хвилі, мутніша від піску.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Arika

    Arika Well-Known Member

    Де саме відпочивали?
     
  14. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Sun joy hotel
     
  15. Муська

    Муська Well-Known Member

    і ми були в цих числах (правда трохи менше з 22 по 27) поблизу, тільки на наступному пляжі (в Леонідово).
    І таки так, море було бомбезне, вона тепла. Тільки в останні дні хвилі були великі, але хто любить на хвилях стрибати, то якраз кайф.
    Як вам до речі цей готель? Бо кожного року проходили повз нього і ніби близько до моря, але чомусь відштовхував.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ми були в Затоці, в самому центрі станція Бугаз, правда не в Човнику, а в Готелику Метелику)
    Були в середині червня 12 днів.
    Вражень можу розказати цілу купу.))
    Вода дійсно була теплезна, погода палюча, море відносно чисте принаймі при такому скупченні народу навіть дуже чисте.
    Мене трохи страшили, що центр Затоки занадто шумний. Так, він направду шумний і то далеко не тихе та спокійне місце для відпочинку. Хоча особисто я таке люблю, шоб вийти в вечір прогулятися і була купа народу ,як то кажуть, на людей подивитись і себе показати:d23::girl_cool:, єдине, що житло в таких місцевостях шукати на першій лінії не варто, бо чим ближче до моря, тим більше шуму.
    Ну, і напрягали переповнені пляжі. Лінія берегу дуже довга і дуже різної ширини і різної глибини захід у море, тимнеменш вже в червні народу було повно.
    Стосовно харчування, то в місцевих їдальнях можна відносно не дорого поїсти, зато в магазинах ціни ужОс:girl_impossible:, до того ж купа протермінованого та не презентабельного товару. На полицях вічний бардак--- ну я була трохи не приємно вражена,бо на продукти маю професійний глаз алмаз) і таке видовище відверто кажучи деколи шокувало. Правда у нас на території готелю був нормальний магазинчик, тому ті продукти що псуються, ми купували тільки там
    Ну, і найголовніший мінус- комарі! Блін, їх така тьма тьмуща, що в вечір біля моря не реально посидіти. І ніякі порскалки на них не діють. Нам повезло що на території готелю їх не було, бо власники про це подбали, але сидіти в вечір в готелі теж не варіант, тому гуляти треба було хіба з мітлами)).
     
    Останнє редагування: 21 Липень 2019
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  17. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Ми відпочивали одночасно з @Nastylove :girl_smile:то нам загалом сподобалось. Є деякі нюанси, але оскільки ми платили за тримісний номер зі всіма зручностями 375 грн/добу де прекрасно вмістилась вся моя сім'я, то ми дуже задоволені. А от в липні-серпні цей же номер коштує біля 1000 грн, то це задорого, як на мене.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Nastylove

    Nastylove Well-Known Member

    Так-так ми були і дуже класно відпочили. В нас був 4-місний двокімнатний номер за 530 грн за добу ( по ранньому бронюванню), в сезон наш номер близько 1200 коштує. Перше враження в нас було не дуже гарне, бо в номері не працював кондиціонер, а спека була 32-градусна, але перетерпіли дві ночі і переїхали в дуже класний номер, в якому з вікна був суперовий вид на море Готель вартував тих грошей, що ми заплатили, але не більше. Море в Санжейці чудове, пляж малолюдний, хіба трохи наплив на вихідних, коли приїзжають Одесити. Однозначно хочу туди повернутись
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Муська

    Муська Well-Known Member

    так, дуже вигідна ціна
    Море знаю, бо там вже шість разів були :girl_blush2: Заставали море різне - і медузи класнючі, і водорослі такі, що у воду не могли зайти(але це було буквально півтора дні) і повний штиль, і шалені хвилі, які з ніг збивають, і каламутну воду, і прозору, що по шию заходиш і видно, як по дну молюски всякі повзають і т. п. Але однозначно, що там класно.
    А ще, одного року ходили на екскурсію на маяк - піднімались на самий верх, то враження бомбезні :girl_dance:
    Цього року ще їздили на Овідіопільську електростанцію з вітряками.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Потребую поради, Якщо до потягу мати вільного часу в Одесі , добру половину дня, що варто побачити/відвідати ?