Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

  1. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Деколи на таких платтях роблять прозору силіконову "стяжку" на рівні лопаток. Її практично не видно. Але рятує від отого спадання з плечей. Ну і ще вам потрібно враховувати розмір бюсту. З великими розмірами і такою спинкою - важкувато, бо все тягне до переду (приміряла на себе при виборі плаття).
    Що пораджу - кілька днів і походіть по різних салонах. Поміряйте хоча б з десяток суконь. Відразу на місці зможете зрозуміти що ваше, а що ні.
    Пи.си: а ті платтячка красиві. Лише є нюанс з тими подовженими хвостиками: танцювати з ними не зручно, а замітати землю - в сам раз. Їх хіба носити на руці (оті хвостики) і слідкувати щоб ніхто не наступив :connie_pull-pigtail.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Я принципово не хотіла ніяких кілець і таки не брала. Низ сукні був досить пишний, нічого не плуталося при ходьбі. В мене ще й був шикарний мережевний шлейф, який в ресторані підчепили, але всерівно волочився - забруднився добряче так, але на зручність і комфорт ніяк не вплинуло. Навпаки досі як згадую свою сукню і відчуття в ній, мурашки по шкірі:)
    Тому однозначно вибирайте те, що хочеться і приміряйте, "та сама" сукня одразу відчується.

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Їх можна підчепити ззаду в більшості моделей.
     
  4. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Напевно багато хто пам'ятає мої стєнанія по сукенці, дослідження кринолінів і решти радості для того, щоб врешті вшити саме таку сукенку, як я хотіла. Це був мій успішний проект і загалом зданий екзамен - як організувати весілля самотужки без батьків за 3 міс.
    Пройшло 5 років. Тепер вже кума заміж виходила, і я її вболтала поміряти мою сукенку перед тим, як ходити по салонах, де її будуть зецирувати. Можу сказати, що їй пасувало, але мені таки більше (сукня ж то під мої параметри шилася). Дівчина походила-походила по салонах, а потім вибрала собі в "білому ангелі" сукенку. Приїхав чоловік з весілля і каже - та вона була в такій самій сукні, що і ти. Я така - вав, не може бути, ну значить класний фасон. По факту сукня хоч і схожа на мою, але були елементи, які додалися, щоб підкреслити власне іншу дівчину.
    Во, так що таке, ще більше я укріпла в думці лишати плаття і тішитися ним і, при нагоді, користуватися. Вдалий бізнес-кейс завжди потрібен
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Atra

    Atra Member

    у сестры вот такое было
    [​IMG]

    смотрится потрясающе и она говорила, что очень удобное. и танцевать, и гулять, и (шепотом) в туалет ходить. с плеч не спадало тоже
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  6. Martusiamass

    Martusiamass New Member

    Ух, дуже гарне)
     
  7. vladislavigorovychh

    vladislavigorovychh New Member

    Не раджу дороге плаття брати
    Всерівно один раз за життя його вдягнеш і все.
    Краще щось практичне
     
  8. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @vladislavigorovychh вибачте , але ця чоловіча точка зору така чоловіча )) мабуть в 70% дівчат +- практичність точно не на першому місці)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2