Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

  1. shelev

    shelev Member

    Мені подобаються пишні класичні сукні. А взагалі плаття потрібно вибирати відповідно до типу фігури.
     

    Вкладення:

  2. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    а хтось купував чи шив весільну сукню в салоні "Мілан" (Південний, весільний дім, №12-12)? Цікаво про те, як вони працюють, чи добросовісні і т.д.
     
  3. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    я, коли обирала собі плаття, обходила багато чого.. і надивилася, відповідно, купу різних варіантів. і серед всього цього різноманіття (а точніше штамповок) я вернулася до першого салону в який потрапила - "Білий Ангел", що знаходиться на Личаківській . Чесно, такого вибору як в них, я ніде не бачила. в них є ще магазин на Південному, але там значно менший вибір. обслуговування вище всяких похвал. правда, там до них черги, доволі часто, коли захочете прийти на примірку , прийдеться посидіти і зачекати. але воно того вартує. єдиний магазин, який перед приміркою сукні одягає вам рукавички білосніжні. і обов'язково руки перед тим просять помити. затишний зал, поки чекаєте, можете подивитися вживу на варіанти суконь,які висять в залі, погортати каталоги. приємний, ввічливий персонал.
    а плаття ...:girl_dance: ммм))) в них немає штамповок (як от на Франка, два салони один на проти одного, в одному плаття 20 000грн., в іншому, аналогічне, 15 000 грн) в них шикарний вибір асортименту. все якісне і шикарне)) також, прямо там, можете собі підібрати біжутерію, болеро, туфлі і, головне, фату )) (свої туфлі я купувала на Південному, перед тим обійшла чуть не всі магазину на тому Південному, бо в мене, виявляється ну дууже ходовий розмір ноги - 35р, а інколи навіть і 34 підходив. нічого я на себе знайти не могла. все завелике. згодом, зайшла в Весільний дім, там на 2-му поверсі є невеличкий магазин із взуттям і ось там, нарешті я натрапила на свій розмір. ясно, що це не таке як я собі уявляла взуття, але теж хороший вибір - польські шкіряні лаковані туфельки. я навіть тепер рада, що каблучок середній, більше і довше в тому взуті витримаю на весіллі. перезувне, теж важко знайти, тому що я хочу , щоб було хоч трошки на платформі, але... знову все розходиться в розмірі. на крайняк, то в тому ж магазині є гарні балетки, якщо щось, то можна там придбати перезувне.)
    чекати на плаття потрібно довго. більше трьох-чотирьох місяців. потім приходите на примірки, під вас все підганяють.
    ціни там середні (орієнтуюсь по цінах в салонах на 2017р) сукню можете купити як і за 11-12 тис.грн так і за 20 тис.грн. ясно, що то вам не Краківський, де найдорожча сукня літом була, здається , близько 5 000грн... а може і менше. (можна натрапити і на сукні старої колекції, які на величезних знижках 20-40-60 %знижки. тобто таку брендову сукню можна придбати чуть не задешево. там навіть на сайті в них є розділ із знижками, можна переглянути, що пропонують. більшу половину нової колекції вони на сайт не викладають, щоб конкуренти не переманювали клієнтів до себе, аналогічними сукнями, які ті ж конкуренти замовляють після того, як побачать, що в них там виставлене. тому, раджу приходити і все-таки вживу переглядати , що в них є.)
    Ааа, в них ще є вечірні та випускні сукні...
    тому, якщо хтось хоче щось оригінальне і неповторне, то раджу вам зайти в "Білий Ангел"
     
    Останнє редагування: 22 Вересень 2017
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Katrynka

    Katrynka New Member

    А хтось зараз продає весільну сукню? Розмір 44-46?
     
  5. Eva Reni

    Eva Reni Well-Known Member

    Є ціла тема "Весільні сукні" в розділі "Барахолка"
     
  6. Katrynka

    Katrynka New Member

    Дякую, я ще тут новачок, не зорієнтувалася відразу
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Lolaa

    Lolaa New Member

    Хто має чи знає хорошу швею? Або де шили? Що порадите?
     
  8. innochka

    innochka Member

    Я шила. Сукня вийшла нереально красива. Мені зробили масу комплементів а чоловік навіть заплакав. Звичайно і макіяж був і зачіска...Але сукня перевершила все. Я і досі не можу з нею розлучитися. А шила біля Лялькового театру. АТЕЛЬЄ НіЕль. Дуже рекомендую.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  9. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member


    от жодного разу не пошкодувала, що купила свою сукню саме в цьому магазині.
    сама в шоці, яка вона в мене гарна. одне діло бачити шлейф збоку, інше діло споглядати себе повністю в ній ))
     
    Останнє редагування: 13 Травень 2018
    • Подобається Подобається x 4
  10. lookbook

    lookbook New Member

    Я вибирала весільну сукню близько 2 місяців. Мабуть, побувала у всіх салонах Львова і всюди, то сукня розміром не підходила, то виглядала на мені жахливо і блякло. В якийсь момент вирішила, що буду шити під себе. Знайшла салон Іванна, вибрала фасон і зробила замовлення. Я була здивована, коли приміряла свою сукню! Жодна з тих, які я міряла до цього не пасувала мені так добре! А наречений настільки був заворожений, що довгий час нічого не міг сказати! Тепер залишилось дочекатись весільних фото!
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  11. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Чи у Львові десь продаються сукні Justin Alexander?
     
  12. La esposa

    La esposa Moderator

    якщо знаєте/міряли/хочете конкретну модель, то на ОЛХі є люди, які возять під замовлення. Одна моя наречена так купувала сукню цього бренду. Але, на мою думку, вона дуже ризикувала - і втратити гроші, і не вгадати з розміром.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Так. Але чомусь салони їх не хочуть замовляти :sad:
    Ризикувати не хочу... З розміром то таке, можна більшу і підігнати, а от з грошима, то гірше. Проблема в тому, що вони мають дистрибуцію в конкретні салони, чесно кажучи, навіть не знаю, як фізична особа могла б на них "вийти".
     
  14. tsvetochek

    tsvetochek Well-Known Member

    Дівчата, у кого було просте пряме плаття без кілець, або А-силуету, як в ньому зазручно? Не плутається при ходьбі/танці ?
     
  15. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Cheburulja

    Cheburulja Well-Known Member

    @tsvetochek, в мене було в грецькому стилі. Дуже легко, зручно, в танці чудово. І ще в туалет можна самій ходити, а не з двома дружками, які криноліни тримають
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    В мене.
    Як згадаю своє "дружкування" де була купа фатіну і кільця і корсети, як коліжанок водила в туалет... потім робила висновки.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. tsvetochek

    tsvetochek Well-Known Member

    Мене просто подруга переконувала, що хоча б кільця 2ку треба, бо без них дуже трудно пересуватися..
    дп.jpg дп1.jpg дп3.jpg
    А я собі уявила щось такого плану, такої приблизно пишності, мені виглядає досить легко в ньому))
    тільки вже нове питання назріло, я дуже хочу відкритої спини, й думаю чи не буде плаття з плечей злітати, або відтопирюватися всюди, бо десь на відео "в русі" схоже бачила, то воно сиділо ідеально тільки по стійці "струнко".. Зрештою, то напевно вже по-ситуації, коли буду приміряти, тоді й зрозумію)
     
  19. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    @tsvetochek, третє плаття точно буде плутатися при ходьбі. Просто коли будете міряти обов'язково пройдіться по салону, відчуєте, як воно Вам. В мене і з двома кольцами трохи плуталось, треба було йти повільно і ногою підштовхувати плаття.
    До речі, я мріяла про плаття по фігурі, але з моїм зростом (1.60) воно виглядало дуже буденно у порівнянні з пишними.
     
  20. Merry

    Merry Well-Known Member

    офігенні сукні!
     
    • Подобається Подобається x 1