Богданочка Юрескул, 7 років. Пересадка нирки. Терміновий збір 2500€!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем marasphinx, 11 Жовтень 2018.

  1. marasphinx

    marasphinx New Member

    Щиро дякую всім, хто завітав в темку і вирішив допомогти! Богданочка від самого народження бореться за свое життя та здорове майбутнє. На пересадку нирки від нерідного донора у Мінську вона чекала дуже довго, майже чотири роки, і дочекалася! 3-го листопада 2017 року відбулася довгоочікувана операція з пересадки! Богданочка жива, і це головне! Але постійний ризик відторгнення нерідної нирки залишається реальною небезпекою для дівчинки...
    Тому збір дуже терміновий! Богданці необхідно бути в Мінську на контрольному обстеженні, для коригування плану подальшого лікування після пересадки нирки, вже на початку листопада. Часу мало, але я вірю, що разом ми зможемо допомогти цій чудовій життєлюбній дівчинці та зберегти її дорогоцінну єдину нирочку!

    ЗВЕРНЕННЯ МАМИ БОГДАНОЧКИ

    Доброго дня! Мене звуть Ірина. Я багатодітна мама, сама виховую трьох дітей, сина і двійняток донечок. В 2011 році з'явилися на світ мої двійнятка, Ксенія і Богданочка Юрескул. 7-го жовтня дівчаткам виповнилося 7 років, та життя наше не було простим. 6 років із 7-ми моя донька, Богданочка, боролася за своє життя. Вона народилася з недорозвиненними нирками, внаслідок чого майже з двох років проходила лікування методом замісної ниркової терапії ( перитоніальний діаліз ). На діалізі Богданочка перебувала 4,5 роки. В 2014 році нам погодилися допомогти в сусідній Білорусі. Силами небайдужих людей ми зібрали необхідну суму для трансплантації нирки від неродинного донора і стали на чергу в клініці Мінська. Очікування наше виявилося довгим і складним для Богданочки. 3,5 роки ми чекали на підходящу донорську нирку. За цей час нам довелося пережити не одне випробування, реанімації, біль, розлука з найріднішими. 2,5 роки ми змушені були проживати в Мінську в очікуванні операції, в той час як син з донькою були вдома з дідусем і бабусею. Та минулого року, 3 листопада, Богдана нарешті отримала свій шанс на життя, їй провели довгоочікувану трансплантацію нирки. Зараз Богдана має відносно повноцінне дитинство, вона може гратися з іншими дітками, навчається поки що вдома, на індивідуальній формі, їй не потрібно більше проходити виснажуючі процедури діалізу, які, до речі, їй доводилося витримувати цілодобово і кожного дня, на протязі 3,5 років. Двічі на день вона приймає ліки від відторгнення нирки, імуносупресію, та раз на три тижні здає аналізи, за потребою частіше. Але раз на півроку, вона повинна проходити комплексне обстеження в клініці, де їй робили операцію. Клініка надала нам рахунок на 2000€ + додаткові витрати на переліт, харчування та проживання 500€, загальна сума складає 2500€, це приблизно 82 000 гривень. Наша родина не має таких грошей, і я змушена звернутися по допомогу до небайдужих людей.
    Це обстеження вкрай необхідне для Богданочки, від нього залежить її подальше життя і здоров'я. Дуже важливо вчасно контролювати аналізи, та проходити діагностику всього організму, щоб запобігти відторгненню нирки або виникненню нових проблем, адже роки діалізу не пройшли безслідно та і сама супресія шкідлива, хоч і допомогає їй жити.
    Велике материнське прохання до всіх небайдужих людей, будьте ласкаві, допоможіть, хто чим може, без фінансової підтримки ми не справимося. З миру по нитці. Будьте здорові!

    Ірина Берендя

    20621148_1428819410499581_4161807923896275202_n.jpg
    Сторінка допомоги Богданочці у Фейсбук: Богданочка Юрескул. Пересадка почки

    Реквізити для допомоги:
    Картка ПриватБанку: 5168 7456 0054 2259
    Отримувач: Берендя Ірина Миколаївна (мама)

    Документи:
    свидетельство_Богдана.jpg 2018-10-10-11-33-51.jpg 2018-10-10-13-40-20.jpg 2018-10-10-13-42-35.jpg jcFcvP4zGGE_wm.jpg
     
  2. marasphinx

    marasphinx New Member

    Інформація від мами Богданочки:
    Доброго часу доби, шановне товариство!
    На сьогодні в копілочці здоров'я для Богданочки ми маємо 31 065 гривень.
    Дякуємо кожному за посильний внесок ❤️. Люди ви неймовірні. Нехай воздасться сторицею ваше добро
    Залишається зібрати 50 935 гривень.
    У нас лишається не так багато часу, так як в клініці ми повинні бути на початку листопада !!!
    Я ще раз прошу у всіх небайдужих, будь ласка не полишайте нас на півшляху до кращого життя для моєї донечки.
     
  3. marasphinx

    marasphinx New Member

    Декілька слів про справи нашої принцеси. Богданочка з мамою знов поїхали до Дніпра для здачі аналізів. Повернуться завтра вдень, та Ірина все детальніше розповість. А поки тримаємо кулачки, щоб показники в Боді були добрі!
    На картці Приват 39 025 грн. Щиро дякуємо всім, хто допомагає!
     
  4. marasphinx

    marasphinx New Member

    НОВИНИ 18.10.2018

    Доброго часу доби всім. Трішки новин про нашу подорож.
    Відразу скажу, що їздити в потязі з дитиною дуже важко, ми цього разу їхали в плацкарті, думаю далі пояснювати не треба.
    Процедуру забору крові цього разу Богданочка витримала стійко. Довелося потім їхати на вокзал щоб змінити квитки, так як у нашій касі допустили помилку, і видали квиток на Юрескул Наталію , та ще й дві верхні полки біля туалету. Ці квитки я здала, а купила нові, на інший потяг і були нормальні місця.
    Були в гостях у Марини та Соломії Сегеди, скучіли за дівчатами, не бачилися біля двох місяців. Поки ми з Маринкою обговорювали останні новини, наша малеча бавилася, дві бешкетниці малі .
    Надвечір отримала результати аналізів, по крові все в порядку, тф тф тф, а от сеча не дуже. Вже другий раз підряд в сечі є білок. Сьогодні зв'язалася з лікарем із Мінська, вона призначила зробити додаткові аналізи, щоб бачити повну картину.
    Завтра почнемо цим займатися.
    Дякую всім за підтримку ❤️
    Сердечно вдячна всім, хто допомагає репостами та фінансово. Хай Боженько Вас оберігає!

    Ірина Берендя
     

    Вкладення:

  5. marasphinx

    marasphinx New Member

     
  6. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Здоров'я та успішного лікування для Богданки! Долучилась до її дороги до одужання. Помолюсь, щоб все склалось якнайкраще для неї, а вона одужала і росла на втіху батькам.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  7. marasphinx

    marasphinx New Member

    Дуже дякую Вам за домогу!
    --- дописи об"єднано, 6 Листопад 2018 ---
    Ділюся з вами гарною новиною від мами Богданочки!

    Доброго часу доби, любі друзі !
    Я з гарною новиною.
    Збір оголошується ЗАКРИТИМ!!!
    УРА !!! УРА !!! УРА !!!
    Материнське спасибі вам та низький уклін за те, що допомогли нам вкотре.
    Величезне дякую нашим землякам , новоукраїнці, я пишаюся тим, що живу поряд з вами, з такою громадою ми зправимось з будь якою проблемою . Бережи вас Господь
    Величезне дякую моїм одногрупницям і однокурсницям, дівчата обіймаю вас, дуже шкода, що цього року так і не вийшло зустрітися (. Величезне дякую, усім знайомим і не знайомим людям, що не пройшли повз моє прохання про допомогу, за те, що підтримували порадами і теплими словами, які писали в коментарях до переводів. Будьте здорові
    І я, не можу не не згадати Людмила Шостак, Мария Стефкивская, Anastasiia Bondar, дякую дівчата від усього серця, якби не ви, то я не знаю як би справилася ...
    Друзі, нехай ваше добро повертається вам сторицею і на життєвому шляху трапляються тільки гарні люди Бережи вас Боже

    Трішки новин.
    Богдана знову захворіла, і я в розпачі, бо вже не знаю, що робить. Температури немає, але горло страшне. Думала в понеділок домовлятися з клінікою про приїзд, але ж куди тепер... Завтра йдемо до лікарні, думаю, знову буде крапельниця, бо так ми будемо лікуватися довго і нудно. Ось такі наші новини.
    Дякую, ще раз всім, обіймаємо.