Екстракорпоральне запліднення

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Karolinka, 26 Грудень 2007.

?

Яку клініку рекомендуєте у Львові

Голосування закрито 22 Липень 2022.
  1. Альтернатива

    54,5%
  2. Клініка Стефана Хміля

    0 голосів
    0,0%
  3. Мати і Дитина

    9,1%
  4. Інтерсоно

    36,4%
  5. Парентс

    0 голосів
    0,0%
  1. OlikOlik

    OlikOlik Member

    Я вас не правильно зрозуміла, думала, ви маєте на увазі етапи збору довідок і т.п. Бо ми, з нашою проблемою, не підпадали під державну програму. Так, препарати гормональні сильні. Я колола гонал в живіт і другий препарат не пам'ятаю назву, сама. Процедура не з приємних, але так треба. Це не болить, просто неприємно собі в живіт щось колоти). Робили в серпні 2016, на рахунок наслідків, не можу точно сказати, і лікарі 100% не підтвердили, це зайва вага, за вагітність двійнею, 37 кг. 25 'залишила' в роддомі, решту, тільки 3 міс назад почала худнути, але впевнено вага 'йде'. І Другий-це зір, в мене був сильний мінус, зір погіршився після родів. Так, як мені пояснили, і після звичайної вагітності таке стається, тому я не жаліюсь і не стверджую, що це через гормональні препарати. Ніяких відчуттів під час підсадки нема, безболісна процедура. Тільки її роблять на повний сечовий міхур, от і дискомфорт від того, що дуже хочеться пісяти)
     
  2. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Я щиро Вам вдячна за таку обширну інформацію. Ви за одним махом просвітили мене у всіх моїх питаннях))) Сподіваюся, що все пройде добре і без негативних наслідків
     
  3. OlikOlik

    OlikOlik Member

    Та нема за що. Відповідаю, бо добре знаю, як це. Страх, переживання, хвилювання. Також шукала в кого б запитати, але ніхто не відповідав). Вже більше двох років пройшло, а мене ще не 'ковбасить' , коли згадую той період). Бажаю вам багато ляльок і з першого разу)
     
  4. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Дякую, дякую)) Мені би хоч ще одненьке, бо синулю уже маю, завагітніла природнім способом. Але сумно йому, що саменький, тому і стараємся усіма можливими варіантами))
     
  5. OlikOlik

    OlikOlik Member

    Ну так, це краще. Ми 2 роки думали, що взагалі дітей не буде). Одне чи двох плануєте підсаджувати?
     
  6. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Якщо чесно, то хотілося б, щоб лиш один ембріон виростили, бо що ж тоді з іншими? То ж теж життя, як я буду жити з тієї думкою, що інші дітки загинли ((( але чи можна так, і чи вдасться з першого разу добре підсадити...голо голова обертом іде...а як у вас з цим було?
     
  7. OlikOlik

    OlikOlik Member

    В мене взяли 19 яйцеклітин, 14 зрілих, запліднили їх, до 5-6 дня залишилось 4. В нас кріо було. Запліднення робили через місяць, розморозили 2, одне загинуло, розморозили ще 2, там також одне загинуло. Залишилось два, мої донечки- лапочки). Якби я не завагітніла з першого разу, то все прийшлося б робити з початку. Я вважаю, що це просто чудо. В нас чоловічий фактор безпліддя, ще чоловіку, знов, потрібно б було робити відкриту біопсію, і мені знов то все перейти. Якби вижили всі 4, я б за ними вернулась). А так, мабуть, більше не наважусь
     
  8. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Агааа, я зрозуміла... То ж дійсно буває по-всякому, може і те одненьке не вижити ((( У мене немає лівої труби після позаматкової видалили, а інша, грубо кажучи, не прохідна. А точніше вона не придатна, і це така вроджена аномалія. Після лапароскопії уже вияснили, бо так би і досі намарно старалися. Я ж поняття не мала, що з нею така проблема. Ну нема лівої - то нема, є ж ще права. Рік минув - а вагітності немає. Добре, що пішла на цю операцію і все вияснила. Тим більше, що мені майже 36, а на державну форму можна тільки до 40-ка. Ой, наговорила я Вам))))
     
    • Баян Баян x 1
  9. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    А на державне можна йти маючи дитину?

    Надіслано від мого SM-A720F, використовуючи Tapatalk
     
  10. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Так, можна. Ну мене ж пустили)) Я теж про це запитувала у лікаря, то вона сказала, що навпаки це краще. Але "чому" - не встигла запитати, бо то хтось в кабінет зайшов, зразу всім голови забив - та й я забула.
     
  11. MariannaLviv

    MariannaLviv New Member

    В головне вірте і все обов‘язиково получится, сама зовсім недавно через це все проходила,все що страшно виглядає не так страшно як насправді,і головне бережіть себе
     
  12. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Дякую щиро за підтримку!! Вона зараз дуже необхідна.. Якщо я уже налаштувалась і якусь частину пройшла - то не маю права падати духом. Просто мені легше, коли я все поетапно знаю і маю час зібратися..В першу чергу через синулю, який щовечора просить братика... Це все заради нього, бо йому сумно, що всі друзі когось мають, а він саменький..
     
  13. MariannaLviv

    MariannaLviv New Member

    матиме обовязково, братика чи сестричку, мені підсаджували 2 ембріончики, в середу знатиму скільки саме вижило 1 чи 2)
     
  14. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Як це класно)) Приємні передчуття)) Єдине, що мене найбільше в цьому турбує - це ті гормональні уколи(( не хочеться, щоб рлзнесло ((( Бажаю Вам приємних новин))
     
  15. MariannaLviv

    MariannaLviv New Member

    дякую, на даний момент пройшовши стимуляцію, перенос, а нам його робили не зразу, через 2 місяць, і вже місяць після переносу вага не змінилась, можливо ще буде, но пока....
     
  16. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Як мені уже теж хочеться бути в такому стані)))) Але на все свій час)) Ви хочете двійню?))
     
  17. MariannaLviv

    MariannaLviv New Member

    це важко сказати, я просто хочу, давно того чекали, а вже чи двійня чи ні неважливо, головне щоб все пройшло добре і щоб били здоровенькі) з двійнею просто більше шансів, але казали що важко виносити, а це лякає
     
  18. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Все у Вас буде добре))) І діточки будуть гарненькі і здоровенькі))) Якщо не важко, то напишіть потім як там і хто буде))
     
  19. MariannaLviv

    MariannaLviv New Member

    дякую, у вас також все получиться, напишу як знатиму, а якщо вас щось цікавитиме пишіть, чим зможу допоможу)))
     
  20. Mksyuxa

    Mksyuxa New Member

    Дякую ще раз)) Успіхів і вірте тільки в хороше))