Мандри

Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо

Posted by galagala on 31 Липень 2013 відповідей - 632
  1. flame

    flame невгамовний експериментатор

    цікаво чи літак повний. Щось мене "гризе" думка, що вони притримують не заповнені літаки.
    тобто на даний рейс було всього 75 пасажирів. В іхньому парку Аеробуси і Боїнги середньою місткістю 150-180 пасажирів. Тобто літак був або рівно на половину порожній або навіть на третину. І невідомо скільки пасажирів було в зворотньому напрямку. Якісь там штрафи а\к сплачує за відміну рейсів, але, можливо, той штраф не такий великий, а польоти "порожняком" таким чином можна зменшити??? ТО так собі, роздуми і калькуляція.:girl_in_dreams:
    --- дописи об"єднано, 3 Липень 2018 ---
    вже на сайті львівського а\п пише, що Неаполь летить, а Мілан на реєстрації.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Хтось літав з Yanair? Купила квитки, а прийшов листок А4, в якому вказана інфа про рейс, про нас-пасажирів, але всіх разом і без місць. Треба онлайн чекін робити? Якщо так, то де? Чи просто з тим листком-квитком прямо в аеропорт і на реєстрацію? Дивний сайт, навіть особистого кабінету немає, де б квитки перевірити можна було б.
     
  3. lunti

    lunti Member

    я літала, якраз вчора прилетіла. онлайн чекін не робили, просто с тим листком в аеропорт. місця дають при реєстрації в аеропорту. ну і для інформації: летіли в Батумі, то рейс затримали приблизно на 1.5 год., а назад до Львова - майже не 3 години...
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Дякую, ми теж в Батумі летимо. Якщо можна, напишіть в пп, куди їздили, що варто подивитись, можливо якісь нюанси є важливі, на які увагу звернути, дякую.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. VERO

    VERO Well-Known Member

    Переглянула програму "Українські Сенсації"- "Останній політ до моря". Кажуть, що Браво- колишні Середземноморські авіалінії (UM Air), які закрили після авіакатастрофи. Де пілоти летіли 23год без відпочинку, бракувало пального і досвіду польотів у горах в них не було. Літак розбився, врізавшись у гору. І за цією компанією стоїть людина, яку США звинувачує у зв'язках з тероризмом.
    Компанію Янейр пов'язують з людиною, яка проживає в Німеччині і звинувачується в ОАЕ за вбивство конкурента.
    ОМГ
     
    Останнє редагування: 9 Липень 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Не знайшла де запитати - певно найдоречніше тут. Хтось втановлював собі додаток Букінг? Чи варто, які переваги в порівнянні з "традиційним" сайтом? Якісь кращі можливості є з телефону, ніж як я просто дивлюся?
    І ще, чи можна довіряти фотографіям і хаоактеристикам на Букінг (я зовсім чайник і ніколи не бронювала нічого сама через інтернет, давно вже їздили за відгуками когось з знайомих і домовлялись по телефону).
     
  7. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Додаток, це те саме, що просто зареєстровані на сайті. Зареєстрованим користувачам показує акційні пропозиції. Додаток зручний тим, що там відображаються ваші броні офлайн. І не треба друкувати бронь.
    Перед бронюванням на букінгу читаю купу відгуків на різних сайтах. І дивлюсь фото реальних туристів ,а не красиві фото від готелю
    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Дякую, я не знала що там якось реєструватися треба. То я як поставлю додаток, то мене зареєструє?
    Відгуки я теж шукаю паралельно інші, цікавив сам принцип того сайту, чи там хтось хоч якось перевіряє достовірність , і чи немає відвертих шахраїв.
    Найбільше довіряю місцевим форумлянкам, але ж не всюди вони були, де б мене цікавило...
     
  9. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Реєстрація як і всюди, вказуєте свою пошту, (приходить підтвердження, туди ж і бронь прийде), пароль і заходите в свій кабінет. Таке саме буде і в вашому додатку. Ми їздили через букінг, завжди все було добре. Єдиний раз приїхали, а нас не дуже то й чекали... То був початок сезону і добре, що було купа вільних номерів. Адміністратор готелю бачила бронь з букінгу, але щось сумнівалася, що ми приїдемо, хоч нас ціла компанія з 20 людей була.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Відгук на букінгу може написати тільки той, хто забронював номер через букінг і заселився (факт заселення підтверджує готель в своєму інтерфейсі).
    За кожного туриста готель букінгу перераховує комісійні, тому якщо якийсь готель і лівачить, то це коштує грошей.
    Відгуки на букінгу менш-більш від реальних людей, тільки їх теж треба вміти фільтрувати. Бо є люди, які їдуть відпочивати, їм нічим настрій не зіпсуєш і вони не помічають дрібного негативу, який Вам може бути принциповим; а є люди, яким лиш би когось брудом облити: все не так, як би готель не старався.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Дівчата, знаю що багато з вас цього року в Батумі планували відпочивати, так от питання до тих хто летів літаком зі Львова-затримки вильоту були? Якщо так то на скільки?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Янейр належить Янчуку- громадянину Росії . Йому ж належить авіакомпанія в Киргізії "Істокавіа"
    Тільки нещодавно писала, що зі Львова Янейр+_ в нормі літає ( не враховуючи певних рейсів), як сьогодні- затримка рейсу майже на добу. Поломка шассі, літак не вилетів з Хургади, рейс в 7,20 ранку переносили кілька разів і станом на 22 год так і не вилетів. А ще в обід цей же борт мав зі Львова вже знов на Хургаду відправлятися. Перенесли на завтра на 4:50 ранку. Але, оскільки станом на 22 год він ще навть не забрав людей із Хургади ( стоїть в аеропорту Хургади і чекає доставки запчастин із Києва),то зі Львова не вилетить навіть у 4:50. Відповідно, знов будуть збої не лише у Львові. Бо одні і тіж літаки виконують рейси з різних міст України. ( вже ближче до опівночі повідомили, що рейс Хургада_Львів, який мав вилетіти ще вранці, вилетить лише завтра об 11 год. Зі Львова, відповідно, рейс, який мав бути сьогодні в обід- вилетить лише завтра о 18 год. Людям ніби обіцяють компенсувати добу втраченого відпочинку гршима. Але це мало втішить тих, у кого тур всього на 7 дів. У них з 7 днів уже 1.5 доби відпочинку вилітає
    --- дописи об"єднано, 28 Липень 2018 ---
    Ну і вчора відзначився вчергове лоукост "Ернеставіа", який не виконав вчасно рейс ні з Неаполя на Львів, ні зі Львова на Неаполь відповідно
     
    Останнє редагування: 28 Липень 2018
    • Інформативно Інформативно x 3
  13. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Літак в Батумі затримали на годину. Назад вилетіли вчасно.
     
  14. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    Підкажіть, в Ryanair можна на кожну дитину крім рюкзака безкоштовно брати візок. А замість нього бустер можна взяти? Його здають в багажне відділення як візок? І чи немає обмежень по віку дитини?
     
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    око САУРОНА (читай Flame:girl_blum:) їх постійно пильнує. Так от, за щоденними спостереженнями від 1 липня є статистика: рейси з\до Риму і Венеції +\- на 80% по графіку. Неаполь і Мілан - МАСАКРА!!!! може з 10% по графіку за місяць назбирається і то з натяжкою.
    Мораль: в мене підозра, що є якісь проблеми з а\п в Мілані і Неаполі. Або там фінансова служба тупить і оплати а\п зборів з затримками обліковуються, або Ернест має якийсь овердрафт і постійно боргує.
    А якщо врахувати, що центральний офіс в Мілані, то таки версія з боргуванням аеропорту дуже логічна.
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    8.08. скасовано рейси на Мальпенсу і назад. На Рим і Венецію ( та зворотні) - із затримкою йшли
    Сьогодні , 12.08. Скасовано на Бергамо в дві сторони відповідно
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    А що авіакомпанія пропонує пасажирам, які купили квитки на скасовані рейси, і відповідно до цього могли мати броні готелів, зворотні квитки, тощо?
    Вчора була в аеропорту якраз коли повідомили про скасування рейсу в Бергамо. Біля віконечка Ернеставіа зібралась купка люду, вони щось там трохи шуміли. Але їх було небагато - може 10-15 осіб.
    Можливо, в цьому і є причина скасування рейсів?
     
  18. phobika

    phobika Well-Known Member

    Так, авіакомпанія може скасувати рейс через малу заповненість. Пасажир в такому випадку отримує повне повернення квитка або може погодитись на запропонований альтернативний варіант перельоту. Якщо квитки туди-назад були оформлені як один квиток, то без проблем проводиться повне повернення. Якщо окремо - можуть бути з тим труднощі, особливо якщо квитки від різних авіаперевізників.
    До речі, зараз існують компанії, які допомагають пасажирам отримати додаткову компенсацію за незручності, спричинені зміною розкладу згідно європейського законодавства. Там є деякі нюанси, але це досить реально. Можна отримати до 600 євро компенсації.
    Те що людей небагато в аеропорту - ще не показник. Якщо рейс скасували раніше, то повідомленням клієнтів займається агентство, що продало квиток.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Прилетіли ми Ернестом в Рим на 30 хв раніше зазначеного в графіку. Політ тривав спокійно, літак Боїнг 737-400, підстаркуватий трохи, але загалом- нормально. Літак був від а/к AlbaStar, aле на сидіннях були підголовники з логотипом Ернест.
    Сподіваюсь і зворотній рейс відбудеться так само добре і вчасно.
    Ніби виправились вони.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    теж все було добре з польотом. Був нюанс в аеропорту: зависла система і не було ніде написано який номер воріт вильоту і в квитку теж не вказано. Сказали секція Е, а там 68 виходів. Трохи понервувались поки вияснили куди нам йти, але до Ернесту цей "ляп" відношення не має.
    --- дописи об"єднано, 13 Листопад 2018 ---
    Сьогодні РаянЕйр влаштував розпродаж квитків по 7.99Є. Ми взяли на березень в Краків і назад за 15.98Є.:girl_dance::yahoo:
     
    • Подобається Подобається x 2