Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Demetra, я б з окремими ніжками брала, ще й такі,щоб оті угги знімались - це від характеру дитини зележить..Мій навіть взимку їздив в люлці....стоячи. Мені ще й зараз це не здається веселим.6-місячна дитина тримається за капішон люльки і присідає в люльці , як Тігра з Діснеївського мультику, а я одною рукою тримаю його за капішон, а іншою рулюю. І це ніц,що сніг і вітер в лице ( ми гуляли і в заметіль і в -15--чи кіко там в нас було 6 років тому взимку) - нікого не колише- "вперед у світле майбутнє!"
     
  2. Siania

    Siania Love Life

    Комбезик буде актуальний аж до березня. В нас був з ніжками, мені було ок, крім одного випадку, коли мала витягнула ногу з однієї ніжки, а запхати не могла. А була ще в конвертику, на вулиці мороз, я боялась ії витягнути, та й не знала в чому справа, бігла додому з плачем.

    Але нам дали комбезик, а купувала б такий універсальний, щоб можна було зробити суцільний, коли малечі 3 місяці, і з ніжками, коли підросте.
     
  3. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Ми мали в 3міс суцільний з закритими ніжками, типу конверт, дитині не подобалось зовсім, бо незручно ногами рухати. Потім взяли суцільний з ножками, як чоловічок, носили до квітня.
     
  4. Dgaga

    Dgaga Active Member

    Дуже хороша термобілизна укр. виробник Кіфа, якість чудова, тоненька, м'яка, натуральна (з додаванням шерсті), носиться і переться добре. Однозначно рекомендую. І ціни досить помірні.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. Roza Marena

    Roza Marena New Member

    Підкажіть будь ласка, де у Львові можна придбати взуття D.D.Step? Бачила тут писали про магазин на Дорошенка, він там ще є?
    І який асортимент і ціни в магазині на Князя Романа, чи там можливо щось підібрати? Треба демісезонні черевики на хлопця 34-35 розмір.
     
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Спасітє, памагітє!
    Як називаються такі сукенки з рухомими аплікаціями? Типу, якісь тваринки нашиті, - і в них язички чи вушка витягаються... Гугл вже вважає мене довбанутим роботом :girl_haha: а мені дуже треба це знайти і купити. Буду дуже вдячна тому, хто підкаже, що, де, по чім.
     
  7. Dgaga

    Dgaga Active Member

    Бачила на Південному
     
  8. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    розкажіть мені за розмірну сітку ош кош, картерс.
    хочу малій взяти комбез. наміряли їй 90см, я не перемірювала. ошкош комбез 18м сидить якраз, тобто сідаючи , ніжки не прикриті. я думала купити 24 м чи 2т - але ті заміри, які мені надають - не відрізняються від того, що я зняла з комбеза 18м! я зависла. як так? брати зразу 3т - там одразу суттєва різниця в см виходить((?
    чи відрізняються 24м і 2т якось? бо з малим було простіше, я більше дивилася на заміри, а тут не можу зрозуміти
     
  9. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Картерс і ошкош - в них різні розміри на різні моделі одягу. Дуже важко вгадати. В мене є костюм штани+ курточка на 2 т - він реально величезний. І є 2Т штани нормальні. 24 міс мені на вигляд менші за 2 т. От в мого зараз зріст 90, то 24 міс штанці досить впритик, як сидить то між шкарпеткою і штаниною гола нога. А 2 т добрі/ще трохи й на виріст. Я би брала 2т. 3т завелике буде на мій погляд.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Avanturistka

    Avanturistka Well-Known Member

    Дівчата, ніхто не має код на -50% на Тополіно? дуже дуже потрібно. Може хтось може поділитись?:girl_smile:
     
  11. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я маю 2Т Картерс, але переміряти зможу найшвидше на вихідних. Моя Терезка дрібна, то носила і в 2, і в 3 роки. На Меланку на 3 роки малий вже буде.
     
  12. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    їде вже ошкош 2Т. картерс виглядає по замірах більшим. не знаю, як там, бо в нас якщо куртка буде заширока - то всьо, можна не носити взагалі, теліпається сильно. а приталені моделі рідко бувають, і переважно польські і тд, то там шви не для моїх дітей
     
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    В нас якраз картерс дуже прикольна модель приталена, але без "перев'язки" на поясі. Щоб ти розуміла, то Терезка в майже 5 років має 102 росту і 14 кг максимум і на ній то єдиний невисючий комбез був. Але він роздільний.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    а яка модель?
     
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

  16. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    @HOPIC в мене минулого року такий був (куртка плюс комбез), то куртка без затяжки на талії не є дуже широка. Я би сказала, що вдягнувши комбез досиль щільно застібалася, а без нього просто нормально сиділа - не балахон. Але то був 18 міс.
     

    Вкладення:

  17. Danuta

    Danuta Active Member

    В нас 2т комбез, нам 91 росту, то штани реально вільноваті, ще на наступну зиму хватить (пс. вага 12 кг)
    --- дописи об"єднано, 19 Жовтень 2018 ---
    ще маємо куртку 24 міс 4 в 1, ті що по 56 дол були, реально задоволена, дитина 2 рік ходить. Минулого року рукави підгинала, цього якраз. В ній є 2х стороння підкладка-вітровка, вона відщіпається, і виходить ще одна міні куртка)))) то носили і літом, і весною, і зимою (по черзі всі запчасті з куртки гггг)
     
  18. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    в мене малий мав 2 в 1 від паломіно. ох, що за куртка була, такі самі враження - 2 зими і ще віддали наступній дитині, ходити ше можна було огого.
     
  19. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    дівчата трохи питання не в тему. але підскажіть плз шапка-шлем для піврічної малявки з флісу має мати підкладку? Додам що малечу не задягають. "гаряча" дівчинка
     
  20. kewa

    kewa Well-Known Member

    своїм хлопцям (5 р і 1,9 р) купила термокомбінезони Тополіно
    що краще вдягати під низ? термобілизну чи фліску?