Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    В мене, аж сльози вийшли, і серце забилося частіше з Вашого допису. Якась така ностальгія і сентиментальність найшла на мене.Таки так, безтурботне щасливе дитинство, а ще самі рідні люди, яких вже нема, як все швидко минуло! А зараз - все по іншому, не погано, але не так.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • мімімі мімімі x 1
  2. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    а в нас тривають щурині історії! Десь то я раніше писала, що вночі мені шось наче шкрябало за унітазом, тато приходив, дивився все в підвалі, каже - нє, там все гарно закрито, щур би туда не заліз в трубу. Ну ок... Минулих вихідних нас не було, але тато привіз нам ягоди і яблука з городу (в нього є ключ від нашої квартири), і спустивши два рази воду в туалеті виявив, шо там тебе з труби. Короч намацяв він немалу дірку в гофрі, пішов в неділю все купувати і міняти. Наступного дня приїхав зі щурячою отрутою, порозкладав десь там в підвалі, каже - може я десь тут поза шафами ше понакладаю. Я така в шоці - а шо така велика дірка була, шо міг пролізти щур в хату? А тато так спокійно - нє, та навряд, та я вчора тут всюда зазирав, ніби нічо нема; не переживай, щур би там навряд проліз, ну давай я на балконі поствлю в закутку.
    В результаті ще 2-3 дні мене підкидало від кожної неоднозначної тіні в хаті, всюди озиралася і чекала чи не вилетить десь тут щур. І вже я почала заспокоюватися, що все ок, ніякого щура нема... І тут вчора повертаємося з прогулянки пізнувато вже, після 22год. Я так порядно, як всяка вагітні першим ділом біжу в туалет, спускаю воду і тут чую , шо мені тече по ногах... :facepalm:
    Поліз чоловік в той кут, сфоткав телефоном, бо роздивитися здалеку нема як - а там знов три немалі дзюрки!!!:girl_cray: Цього разу я не чула звуків гриження, хоч і було купа безсонних ночей протягом тижня як завжди. І ото я знову чекаю тата з якимись новими трубами.

    З приємного - нині дуже тішуся,що нарешті замовила і вже отримала таку заставку від сонця на присосці, для машини. Давно хотіла малій таке взяти, і шось руки не доходили шукати, а тут нарешті взялася і вже є. А ще частину лашків і товарів в пб замовила в неті, теж дещо вже нині прийшло, решту чекаю до кінця тижня. Таки добре, що можна в неті то покупувати і не лазити стільки.

    Вчора зробила собі манікюр такого пляжного кольору :d23: ну а шо - не їдем на пляж, то хоч манікюри літні. А нині нарешті купила грунт пересадити пару вазоночків, один до пересадки здається таки не дожив :girl_sad:
    А ще мучить мене невеличка печалька - для малючка не можемо шось імені підібрати, а з кандидатами на хресних взагалі голяк... всю вагітність про то думала, і досі нічого не придумала...
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Моя, певно, не зовсім мрія, але після Влада мені тепер здається, що та дівчина спить "за сєбя і за того парня" (який не спав взагалі :girl_haha:). Загалом сни вдень у нас цілком ок, але я щось ніяк не угомонюся і не звикну, що добре було б хоч годинку вдень подрімати. Так радію коли Влад в садку, а Яся ще спить (бо хто зна як надовго того новонародженого спання вистачить), що мене тягне на подвиги - то шафи розбирати, то кекси пекти. Я раніше, певно, і за 3 місяці не пекла стільки всякого як оце за останні 2 тижні :girl_crazy: - і кекси всякі різні, і запіканка, і пиріг, і експериментальні для мене дріжжові оладки з чорницею... Оладки вчора вже, правда, точно були лишні, бо робилися ввечері, смажитися нормально не хотіли (то підгорали, то чорниці сік пускали), при тому з одного боку стояв Влад і що 30 сек казав "мама глянь", з іншого стояв шезлонг з Яською, яка передумала спати і згодна була мовчки лежати лише за умови, що я гойдатиму її ногою. Я поки їх досмажила - сто разів пошкодувала і пообіцяла собі, що ближчим часом ніяких оладок, тільки кекси і пироги - накалатав, вилив в форму і воно собі печеться саме. Ага, що б ви думали - сьогодні вранці замість того щоб піти поспати я пішла смажити котлети :girl_crazy:То, певно, щось нервове :girl_impossible:
    Врочистість - сьогодні вперше з доцею вигуляли новий майслінг :girl_dance:(а заодно і її нову хусточку :) ) Правда лише 15 хв - сходили за Владом до садка і назад. Дитьо тихенько собі сопіло і дрімало в слінгу, а я таааак вхекалася за тих 15 хв :girl_sad:Ох, вона ж іще малюсінька і легусінька, щось я зовсім охляла :girl_in_dreams:, а в четвер, певно, світить мені поїздка аж в центр. Тепер не знаю як то я маю її осилити.
    Проза - до д*пи (звиняйте :girl_blush2:) ті всі "спрощення" бюрократичних процедур. На минулому тижні півдня длубалася щоб зробити електронний підпис і заповнити всі довжелезні електронні форми для отримання допомоги на дитину, щоб сьогодні мені мила тітонька з собезу подзвонила повідомити, що "ваша заявка відхилена" і тадам "подавайте в собез по місцю прописки електронну форму". Чорти б побрали ту прописку і ту дурну бюрократію :girl_devil:Доведеться таки їхати здавати всі папюрки "по старінкє"...
    То теж проза... Вже 2 тижні ловлю чоловіка щоб сфотографував мене з малявкою поки вона ще малявка. Наразі безуспішно :girl_sad:Ех, точно виросте дитина поки в нього "зірки зійдуться":girl_in_dreams:А Яся-птася вже перестає бути "личинкою хруща" :))) і починає кумедно роздивлятися все довкола, трошки реагувати на оточуючих і смішно скручувати губки, ні не в бантик, а в якусь таку малюсіньку крапочку :kisss:На цій позитивній ноті треба, певно, завершувати поки я ще про якусь прозу не згадала :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Чи мені здається, чи я просто призабула, але ось той перший період я хіба лежала і годувала). Нічого не робила більше). Зате в той час пік і смажив мій старший. В нього тоді був такий період куховарства. Балував мене щодня то печивом, то блінчиками. Досі вони зі мною), висять на боках.
     
    • Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 4
  5. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    А мене нині найбільше потішив... хто б ви думали? ага, ЖЕК!!
    Давно треба було подзвонити, ще як тільки вперше почула того щура, ну але шо ж... подзвонила нині, коли гуляла з малою. Приходжу додому з прогулянки десь за 1.5 год, а мене вже в дверях папірчик - "був дезінфектор, передзвоніть за номером....". Виявилося, що жіночка з ЖЕКу прибігла десь через пів годинки після мого дзвінка, сусідка пішла з нею в підвал , щей помогла розібратися де наш стояк і вони там все заклали труткою. Казала та пані, що хотіла ще нам вдома поставити на всякий, але сусідка сказала, що там дитина і жінка вагітна, то вже додому нам давати не будуть.
    Дуже сподіваюся, що на тому ті всі історії і закінчаться, а то чим далі тим більше мені то не пасує до сценарію "збирання в ПБ" ))
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Всім, недільний привіт! Щось тут тихенько, але такий період, моря, озера, просто так. Вчора були на озері, риби нема, чоловік зловив щучку, поклав в сітку(чи, як воно називається), щучка прогризла сітку і втекла, ну і нехай. Сьогодні, чоловік з малою і трохи старшою малою, поїхали на роліки, самий старший прийшов зранку( чоловік, сказав мені, щоб я провела бесіду???) Я щось трохи пошуршала по кухні і думаю про всяке. Як би то урізноманітнити своє життя? Бо, щось дуже в мене воно одноманітне. Вроді все добре, а душа хоче..
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Діти не лягають спати в обід.
    З однієї сторони - я маю бути суворіша і заставляти їх бути в ліжку, - тоді велика вірогідність, що посплять...
    З іншої сторони: поспали в обід - ввечері засинають близько 23. Не поспали в обід - 21 вже валяються в піжамках.
    Мій час - 22 - 01 (02) ночі. Почала займатися пару місяців тому читанням, нещодавна - косметологічні процедури (блін, ті всі незнающосаме фактори - і в мене пятки, як в старезної бабці, яка не вилазить з городів та ферми ) від голови до пят :). Вишивання. Планування. Та. Буває графік збивається - малеча то хворіє, то ще щось. Але в цілому час для себе і стараюсь ним максимально скористатись для поновлення сил. Не так фізичних, як емоційно-психічних.
    Цей тиждень 3 дні старші були у мами, чоловік у Львові був, то я і поспала добренько, і звіти до світанку зробила (вчилася і вникала, перероблювала 1 квартал, йой :girl_in_dreams::girl_wink: ), і вишивала, фільми дивилась. І ніхто мене не чіпав. Останнє - ключове. Відпустка, нє? :girl_crazy:
    Сьогодні зїздили прикинули дещо з ремонтів, порахували, підкупили продукти, чоловік в одному парІ мені програв - то готує та годує дітей. Навіть молодшому ложечку банана давав :connie_pull-pigtail. Я втручаюсь трошки.
    Проза - ті всі підрахунки... все дорожчає. Чи встигнемо? Чи майстри будуть толкові? Чи не вскочимо в халепу в самий непідходящий момент? Ой, треба спокійніше...На все воля Божа.
    Хочу малим всяких цікавинок накупити... почну збирати грошики. )) думаю, їм буде приємно та цікаво.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Melian

    Melian Well-Known Member

    вже майже тиждень як ми вдома, а я все не можу вклинитись в рутинні домашні обовязки та справи. які обовязково треба зробити до початку серпня. відпустка в реальності закінчилась, а в моїй уяві триває й досі)
    загалом, були ми два тижні в моїх батьків у Португалії. по моїх підрахунках, від останньої моєї поїздки туди минуло рівно 10 років...10 років тому я гуляла по Алкобасі й мріяла як приїду сюди з Сашком і покажу йому це прекрасне місто, океан та й, загалом, Європу. і от моя мрія втілилась в реальність на всі 150%, адже в цю країну ми приїхали не одні, а з нашою донечкою. було багацько переживань перед поїздкою, але все вийшло просто суперово. ми стільки встигли побачити і відчути: Лісабон, аквапарк, парк Будди, містечка Калдаш, Назаре, Обідуш, Фатіма та інші; плавали в океані на дуже романтичний острів, спускались в печери та піднімались на стародавні мури; навіть побували на середньовічній ярмарці і пробували себе в ролі тогочасного панства (тато в ролі Папи Римського і чоловік в ролі тамплієра були просто суперові). загалом, відпочинок вдався.
    а попереду трохи приємних справ - підготовка до весілля сестри, відпочинок в селі з подругою, яку я не бачила вже років зо два, підготовка до садка та пошук роботи.. загалом купа клопотів, але вони приємні. що не може не радувати)
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Такс, зараз буду пробувати знайти серед прози врочистість... Бо прози хоч відбавляй - вихідні, а мужа знову вдома немає, я вже зла й не добра, чекаю понеділка щоб Влада в садок відправити (в п"ятницю не пішов і за 3 дні у мене вже передоз трохи :girl_in_dreams:). Сьогодні вранці я ще старалася бути мАладцом - поки менше дитьо погодилося тихенько полежати в кріслі і погугукати 30 хв я встигла організувати "пєрвоє, второє і компот" , помити трохи посуд, закинути прання, познімати вчорашнє а поміж тим навіть вмитися і причесатися. Почувалася прямо супервумен. Але запалу, звісно, вистачило не на довго :girl_crazy:Ні, я ще майже спокійно пообіді вигуляла обох дітей, але до вечора таки "здулася" остаточно. Раніше я думала, що то досить важко викупати немовля самостійно (мені банально не вистачає рук щоб попіднімати всі її щоки і підборіддя та хоч трохи помити шию :) ) але нині я купала Яську з "помічником" - от це триндець, скажу я вам. Не встигнеш моргнути, а той "услужлівий заєць" вже лиє їй воду контейнером від кіндера десь прямо в рота. Контейнер я теж забрала, але рівно ще одне моє кліпання очима і Влад вже полоще в дитячій ванночці вуличне ситечко від піску :girl_emo:. О-о-ох, враховуючи що я до вечора і так була трохи варена через спеку і власну дурість, те купання мені сьогодні важко далося. Але я вже тепер навчена - буду наступного разу двері в ванну зсередини зачиняти на час купання.
    Про дурість: вже місяць їм майже шопопало і от сьогодні вперше таки "догралася" :girl_haha:- Яська ще з обіду нервувала, йорзала і майже не спала. Я спершу списувала на спеку, але ввечері все стало ясно - слиз в памперсі... Дитьо прокакалося, повеселіло і нарешті вклалося спати, а я тепер думаю з чим же я все-таки переборщила: з огірками чи з випічкою? :girl_in_dreams:Найсмішніше, що перед тим цілком ок "пішли" абрикоси, помідори, шоколад і ще купа бєзобразія... та й ті ж огірки були вже набагааато раніше, але видно я зарано зовсім розслабилася і пішла "во всє тяжкіє" :)
    Ага, врочистість - вмовила Влада сьогоді викинути (а точніше спакувати щоб потім вкинути в контейнер Оселі) 6 шт машинок, а це велиике ура, бо відповідно на тих 6 шт мені щовечора менше буде валятися на підлозі :girl_crazy:. А ще вчора зловила нарешті мужа, видала йому пилосос і фотоапарат, то тепер маю чисту підлогу в кімнаті (страшно сказати навіть скільки днів її не пилососили :girl_blush2:) і пару моїх фоток з Ясею (ну фото такі, правда, мімобьогом лівою ногою зроблені але хоч щось :girl_smile:).
    Сама собі дивуюся, але ура, завтра понеділок! Я тепер люблю понеділки :girl_haha:бо вихідні проходять якось значно важче і нервовіше ніж будні.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  10. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    У вівторок ми повернулися з вдпочинку на морі до своєї рідної оселі ( як я мріяла про нормальний душ і туалет :girl_crazy:). Вчора була "контрольна закупівля" всього додому- купувалися продукти, готувался "перше-друге і кампот" :girl_curtsey:, оплата комуналки, а ще ввечері поїхали в "Епіцентр" а шкільний ярмарок, купили дітям канцтовари... на 850 грн :wacko:, сиджу тепер в овердрафті, на роботу з понеділка виходжу, а поки нормальна зарплата капне доведеться пожити в кредит - ось така проза життя, відпочивати класно, але по кишені б'є конкретно...:yes:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 7
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    О, тут тихо... Народ ділом зайнятий - хто на морях, а хто консервацію крутить, тільки я , певно, не маю нічого до роботи :girl_crazy:поки мала спить на руках, то буду писюкати :)
    Знайомтеся, це - Яська, їй сьогодні 1 місяць :girl_smile:

    [​IMG]
    Вона хоч маленька, мила і пухнаста (в прямому сенсі слова бо вся вкрита шерстю :girl_haha:), але насправді то злосний малий гремлін, який лягає спати о 24 після 2-годинного гойдання і прокидається остаточно о 6 ранку . Потім без перестанку кряхтить, показуючи своє невдоволення, і тому отримує ще 2 години гойдання, щоб хоч деякі члени сім"ї все-таки встигли виспатися до 8. Як ви розумієте, я останнім часом якраз не з категорії тих щасливчиків :girl_crazy:
    Вже задумуюся про те, щоб переставати вдавати, що я теж сплю, пакувати в візок ту вредноту і йти з нею прямо тоді ж о 6 годині десь гуляти :girl_haha:Та й взагалі, пора якось брати себе в руки бо від тих днів бабака я стаю страшенно лінива і от замість того щоб робити щось корисне чи хоча б подрімати, поки Яська вирішила кимарнути, зависаю он на ДП :girl_in_dreams:
    Звісно, врочистість в мене є і не одна :girl_smile:Найнесподіваніші з категорії "нєт худа бєз добра". Наприклад, моя талія від тих фізичних навантажень що 3 дні зменшується майже на сантиметр + ще трохи і матиму капець які підкачані ноги і попу :girl_crazy:(бо і в шезлонгу і лежачи в ліжку гойдаю в основному саме ногами :) ). Або коли прозова поїздка на інший кінець міста в пошуках дитячого-офтальмолога-не-у-відпустці плавно переходить в чаювання у одної чудової форумлянки, яка якраз живе в отих далеких краях, в які вже довго не знаходилося нагоди заглянути :girl_smile:
    А ще я несподівано замовила собі стопочку нових книжок, тому треба зменшувати зависання у соцмережах, дочитувати те, що вже є вдома щоб потім з чистою совістю братися за нове читання :girl_dance:Тому як побачите мене на ДП - виганяйте, мо, нарешті до чогось толкового візьмуся :girl_haha:
     
    Останнє редагування: 26 Липень 2018
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    В продовження цього публічного щоденника :).
    Не звичний день, а звичне сьогодення. Дні так минають, що останні записи є підсумком-роздумом декількох днів.
    Мм..вчора. У старшого випав верхній зуб (двоє нижніх вже помінялись, один верхній вже виліз на пару мм). Хлопака їв, їв кашу, мучив її, і ось раз - підхникнув, ніби як прикусив язика, але не зовсім... в общєм, зуба я побачила в тарілці з рисом. Такої відмазки не їсти кашу в нас ще не було :girl_crazy:. Так дивно. Нема верхніх зубів. Невже ми то доросли..а через рік і 1й клас. Сьогодні подумала, що коли молодшому буде 10 років, то шлюбу буде 17 років. Йооой, 17 років... А в цьому році 9 років з дня знайомства... та, вже менш ніж через місяць.
    Здоровя. Щось не має бути тіло в моєму віці таким ...нє, не слабким.. понівиченим :). Ноги, спина, шия, кисті болять та стогнуть, періодично похрустуючи. Руки відвалюються: та, менший ручна дитина (і тут можна почати бідкання на тему мене, як негодной матєрі :girl_cray:. Можна, але не треба. Бо я - найкраща мама своїм діткам. І взагалі, завтра на сніданок - оладки з варенням і чай. Бо з продуктового набору, що є в наявності... ех, і тут теж проза. Але така проза, відносна. Дітям то без різниці, чоловік ситий, а я економлю :girl_dance: ).
    Так от, здоровя. Харчування (імт 26, отакої...), прибрати зайве, підкріпити тіло необхідними речовинами (для суглобів...), спорт. На днях малому 6 місяців. А це як рубіж. Тиждень вже його підгодовую кашками та бананом. Зубики цілих 2 нижніх прорізались, прання не щоденне (та невже? Але так і є), а двічі на тиждень.
    Роблю маски з білої глини - і шо я вам скажу? :) - пігментація на обличчі зменшується. Так, пора повертати себе в стан стрункої, спортивної, виносливої та терплячої.
    Зараз мала ще трохи прози. Роблю деякі документи, і розумію, що скоріш за все, треба буде їх переробляти. Після того, як необхідні держоргани їх побачать. А чому? Бо я більш ніж впевнена, що зараз їх так не роблять. І може не така процедура. І таке оформлення. І ще що-небудь не так. Бо я засіла в ізоляції інформ потоку, і так, як я вчилась чи робила документи - за останні місяці виявилось - так вже не роблять. І мені і прикро, і соромно. Але і через це пройду, внесу корективи і вйо. Так хочеться кудись поїхати, але ті всі дитячі обслуговування часто не дають насолодитися поїздкою. І струнко-здоровою хочеться бути більше, нід поїздку. Чоловік би брав з собою на Львів... але краще старших хай візьме :).
    Якщо візьме, дай Бог, буде врочистість. Ні - буде врочистість для дітей. Їм всі варіанти подобаються :girl_cool:
     
    • Подобається x 8
    • Зе бест! x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Оптимістично x 1
  13. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Врочистість дня - так жалісливо глянула на дядька, який на базарі забирав три останні пучки руколи, що він з жалості віддав один мені) смішно з того весь день - дівчина, яка чуть не плаче, бо скінчилася рукола на ринку :) короч, як комусь тре навчитися жалісливо корчити личко - знаєте до кого звертатися)))
    врочистість номер 2 - не попала під дощ)) а то з моїм везінням не жартики)
    а взагалі сьогодні сонно-лінива, правда зробила одну важливу штуку по своєї хобі, тримаю пальчики схрещені, щоб вдалося все )
    всім гарного дня :) беріть парасольки і не намокніть під дощем!)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  14. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Врочистище - малий в садочку. Другий день. І то не страшно що всього лиш до обіду. Зате я не переживаю за нього з такими виховательками і нянічками. Ну і голова не болить що готувати їсти :girl_crazy:
    І зверху дві прози: маленька прозочка. Поламався пульт сигналізації до машини (. Завезла в ККросс. Обіцяли зремонтувати.
    Ну і прозище. Трохи не плачу. переїзд відкладається на невизначений термін... в хаті купа тирсоплити яку потрібно перетворити на меблі. А тато перебирається по роботі в інше приміщення... тому допоки не переїде виробництво - в нас нічого робитися не буде :girl_cray:. Бо нашого складання шаф мінімум на 2 тижні.
    Потішилась і поплакалась. Дякую за увагу :hi:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. marianast

    marianast Well-Known Member

    Хотіла написати вчора, але не змогла, бо з обіду не було домашнього інтернету, 3G, мобільного зв’язку і не працював домашній телефон. Уявляєте?
    Уявляєте, що я за пів дня зробила? Прибрано, наварено, попрано, попрасовано, яблук нарізано на сушку, валізи зібрано, хоч на відпочинок аж в суботу. В підвалі прибрано. Вишняк розфасовано з великої діжки у малу тару.... Це все врочистість. І сьогодні врочистість, бо я накалатала вівсянку і не маю чим зайнятися, лягла і надолужую вчорашній день в неті)
    Проза то здоров’я, то лапи болять, то хвіст відвалюється. І в домашніх то саме. На все воля Божа, вірю і прошу.
    Будьте здорові і всім задоволені. Навіть погодою:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  16. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Щось тихо тут :girl_in_dreams:, підніму тему. В п"ятницю мала одне дуже приємне знайомство з красунею-форумлянкою й чудовий бонус-подарунок. Забрали малят нарешті із села, тепер звикаю, що то треба знову готувати їсти й бавитися :girl_crazy:.
    А ще я "визріла" до певних змін, а мій муж-консерватор ні. Я вже на свій бік перетягнула і його батьків, розказуючи, яке то благо для всіх буде з тої моєї ідеї...Й так все життя - мені щось як встрілить в голову, то я не заспокоюся, поки то не реалізую на практиці, я дуже вперта. А муж все мені палки в колеса в ті мої ідеї ставить, важко...Ну нічого, вода камінь точить.
    Наступний тиждень буде багатий на святкування днів народжень. А ще менші нарешті підуть в садок,який благополучно не відвідували від кінця травня...Чує моє серце, що ще попереду вияснення питання із спальним місцем для Ані, там довга історія і я не збираюся то так просто залишати на місці, хоч переживаю, чи не відіб"ється то якось потім на малій, бо це єдина дитина ,яка садочок любить і йде туди без плачів.
    Старшого прийдеться трохи на дієту посадити, бо після літа в бабусь таке пузко з"явилося, що просто жах!:girl_emo: і...целюліт на попі й стегнах зверху.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Melian

    Melian Well-Known Member

    А ми вчора ходили познайомитись з маленькою красунею. Тепер у нашій компанії всі при дітях і ще й поскладались гарно - дві дівчинки ідва хлопчика. І все воно було так по-домашньому - на ліжку новоспечена мама годує малечу, а та всміхається; на підлозі трохи довсвіченіша мама передягає півторарічного кавалера, а той від неї тікає на четвереньках; Аня просто гасає між ними і задає тисячу питань в хвилину...дуже класне відчуття близкості і затишку. Я дивилась на то все й думала,що от поживемо ми ще трохи, стукне нашим дітям надцять років і ми трохи сумуватимемо за тим часом, коли наші посиділки потрібно було підлаштовувати під дитячий сон/активність, а зібравшись разом намагатись хоч трошки побути в колективі, а не постійно розбороняти/заспокоювати/мирити/витирати соплі/ відповідати на питання/ і т.д. і т.п.
    Але все це зараз з нами відбувається, тому тим і насолоджуємось, не заглядаючи далеко наперед.
    Є й проза: чоловік захворів і не хоче лікуватись. За таке ставлення до свого здоров'я готова його прибити. Ще й має купа проблем реальних і надуманих на роботі, тож настроєм зовсім підупав. Непорядок!

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Вдрукую історію на ніч :)
    Отже, проза.
    Минулої неділі поїхали мої хлопці до Львова. На 2-3 дні. Переоформити документи та зустрічі провести. Побути з бабусею, дідусем, бо ті в цьому місяці летять в Штати, на декілька місяців. І шо? Тиждень минув, і ті всі оформлення затягуються. То закони, порядки помінялись, то десь-хтось-колись неправильно зробив, щось чекають... І я сумую за хлопцями. Я вже з пятниці у батьків. :) Сьогодні після церкви до себе заїхала, мама допомогла полити рослини, а я документи в черговий раз робила та досилала.
    І в батьків ще день побуду. Допоможу, чим зможу. :)
    Врочистість. В підтвердження "що посієш...". Пару тижнів тому я допомогла сусідці, зробила манікюр її козі. Сусідка минулого тижня нам, певно, з відро дала яблук, залишки яких я використала в слойках (о, як я скучила за випічкою, за духовкою... мультиварка моя дещо обмежує варіанти приготування). І от їдемо ми з мамою, і вона пропонує, мо, варення з груш. Десь походити по селу, попитати дешевше, бо на ринку такі ціни, ніби врожаю нема - а воно в цьому році все тааак наплодило... Поки мама мені допомагала, підходить сусідка і дає.... два відра першокласних груш (великі зелені соковиті солодкі)! Бо не знає, куди дівати :)
    Врочистість ...ну добре, скажу: від мене пішов 1 кг. :girl_crazy: І я трошки повишиваю, може, дочекаюсь кінця прання, розвішаю одяг - і завтра варити варення з груш. От так, побула трохи уважною до проблеми сусідки - і маю смачні смаколики.
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    а в нас 16 з половиною років знайомства, 13 років разом і 11 серпня буде 11 років в шлюбі.
    Врочистість - вчора похрестили Лідію.
    Проза - я знову працюю, після тижня відпустки. Ну як - проза. Норма :) Адже я понад рік не брала відпустки, від слова вза-га-лі. Отакево, написала і сама здивувалась.

    ааа, то от від кого він мені прийшов :girl_cray::girl_crazy:
    Я от не знаю, вважати мій новий вигляд прозою чи врочистістю. Бо навчилася вкладати волосся (або просто щастить останніх кілька разів :) ), накупила одягу нового розміру, трохи визначилась з доглядом себе. І загалом я гарна. Таки врочистість :) Цікаво як далі буде - бо я стандартно на літо поправляюся, а на осінь-зиму - худну.

    Такий-то понеділочок. Всім успіху, сонечка і гарно спланованих відпусток та вихідних.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    08.08. такий знаковий і водночас врочистий день у нашій сім'ї - день народження доці Злати. А 08.08.18- це вже 5 рочок. Вітаємо її, міцно обіймаємо і цьомаєм Ми намагались зробити гарну ранкову атмосферу, подарунки, кульки і омріяний папугайчик) Доця на радощах побігла в садочок вихвалятись і пригощати діток. А я тим часом вдома тортик пектиму.
    І це ще не всі "свята". В день, коли ми поспішали в Пб на зустріч з доцею так вийшло, що почали робити фасад будинку, а сьогодні знову розпочали той фасад доводити до логічного завершення у кольорі. Прокинулась, знову звуки свердління в стінах. Дежавю. Ще трохи і надіюсь, на якийсь час пожити в спокою від ремонтів.
    Не обходиться сьогодні без прози... наша машинка..місяць зависла в ремонтах. Не поїдемо на розваги, всі плани щодо святкування дн рухаються на невизначений термін.
    Поки менша радість спить, біжу творити на кухню, щоб було на чому дути свічку. Всім гарного, літнього настрою.
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2