передвісники пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitulinka, 16 Липень 2009.

  1. matematyka

    matematyka Well-Known Member

    О, прямо як про мене... А я вже думала якась передродова депресія чи що...
    Взагалі, те що помаленьку дотянемо до 39-40 тижня не вірилось. Думала, що і цього разу пологи будуть раніше. Довше 37-38 тижня не походжу...
    А що з відчуттів вважати "найважливішим" передвісником? То якісь нові мають бути відчуття? Додались лише іноді болі в попереку, опущення матки...
    Якось на "важливі" передвісники то все не подібне... Так ще можна і 2-3 тижні ходити...
    Я чомусь настроїлась лише на один передвісник - опущення голови дитини у тазове дно. Потім, по-сценарію підтікання вод, потім перейми...
    Звісно, то все досвід перших пологів.
    А чого чекати цього разу?..
     
  2. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    В мене що перші, що другі пологи починались однаково, вранці, після файного висипання. Ні корка, ні підтікання, ні вод я не знаю, не бачила. Все класично- легенькі перейми що 10хв, потім зменшення інтервалу.
    Єдине, за другим разом тренувальні. Але вони, в порівнянні з справжніми переймами, були більше ниючими, затяжними, без чіткої періодичності.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Ммм... і я так дуже хочу. Виспатися добре перед пологами. Сьогодні цілу ніч нила спина в копчику, але на диво я виспалася дуже добре, враховуючи моє постійне безсоння. Можна і народжувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Aylin

    Aylin Well-Known Member

    Живіт опустився і підниває вже тиждень, навіть досить сильні перейми були в п'ятницю)); груди болять, молозиво тече, відчуття ніби молоко в груди прибуває вже 3 день; тошнить, таз і поперек болять - я вже приготувалася на пологи, сиджу і чекаю, а воно щось ще не хоче починатись. Знаю, що у мене ще багато часу, але я вже не можу фізично.
    Я вже кілометри намотую, базилік їм, по сходах ходжу, в хаті усе вимила, а вона ще хоче погрітися):girl_cray:.
     
    • мімімі мімімі x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Я просто панічно не хотіла пологів чи хоча б їх початку, вночі. І від щоденних піднивань всяке думалось, не спалось під ранок,, щоночі здавалось, що от-от. А остання ніч така якась спокійна видалась.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    О-о-о, ті незрозумілі желейні "соплі" що час від часу невеликими шматочками з"являються на білизні вже кілька тижнів то таки, певно, корок. Сьогодні трохи ниє живіт і "соплі" мають легкий рожевуватий відтінок, але по кількості їх все ще не багато - з крупну горошину :girl_in_dreams:Ну все одно зарахую в передвісники :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  7. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    А скільки то тих соплів має бути? Бо я знайшла одну в ванні як милася у вечері ще минулої суботи і все. Думала тоді до ранку перейми почнуться. А я ще в вагітних темах тусуюся))) Сьогодні так гарно прогулялася. От зараз теж спина ниє, щось трохи і в животі віддає, знов думаю, того разу вже точно початок! І так кілька разів на день протягом тижня. Напевно, як почнуться справжні перейми я вже не повірю.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  8. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Та хто зна скільки... Кажуть і геть буває без корка (ну точніше не з'являється він до пологів отак явно). Я теж майже ''першородяща'' - минулого разу не довелося мені дочекатися початку пологів :sad: , тому всі абсолютно передвісники тепер в новинку :)
     
    • мімімі мімімі x 1
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Та то все індивідуально. З першим малим було зранку і так досить. Конкретна така порція вийшла і все. Вночі народила. З меншим нічого взагалі не було. З донею відійшов корок зранку, навіть ближче до обіду, зовсім трішки. Але постійно щось мазалось. Ввечері народила.
    З хлопцями води відходили за 3-4 години до народження. І то було таке трісь-бабах). З донею води відійшли вже в самому процесі, десь за годину до народження, і то було просте підтікання. Я б і не помітила, лікар сказав.
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Якась я змучена проснулася, цілу ніч прокидалася від легеньких перейм, зараз процес ще не дуже просунувся - що 15 хв і тривалість буквально по пару секунд, та й по відчуттях знову ж дуууже легенькі. Завтра в обід маю запис на узд на Джамбула, мо, випадково заодно ще й там вроджу? :girl_crazy:
     
    • Оптимістично Оптимістично x 6
    • Подобається Подобається x 2
  11. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    1, 2 вагітність - шматочки корку за день до початку перейм були. 3 вагітність - соплі 2 дні, з прозоро-молочних до коричневатих, потім 1 чи 2 дня вже шматочки желе були.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    пологів. Мають лізти або очі на лоба, або вже - дитя.
    зі всім іншим можна ходити і ходити.
     
  13. matematyka

    matematyka Well-Known Member

    Очі лізуть щодня на лоба... Перед засинанням стає дуже зле (крутить ноги, ниє живіт)... Боюсь настання вечора... І всю ніч біготня в туалет - виснажує...
    Єдине що рятує денний сон...
    Ну все, 40 тиждень пішов... М-да, і чого я так вірила, що буде все по-швидше, як у першу вагітність, і до 40 тижня не дотягну)))
    Зараз здається, що і 42 тиждень ще ходитиму вагітна.
    А ляля, ніби, і не хоче маму побачити, сидить. По-відчуттях, жодних ознак пологів.
    Щойно все доприбирала, що планувала перемити - це ніби помагає))).
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Чи може сильна нудота бути передвісником? Чи борщ був закислим?
     
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Є такий симптом, коли шийка відкривається - нудить. В мене був такий епізод в останній тиждень вагітності - ниття поясниці і нудота, але не дуже сильна. І хоч вважається, що то на останніх см відкриття так нудить, але я думаю, що в мене то було саме воно, бо відкриття я значне доходила на 42 тижні.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  16. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Мене нудило трохи в останню ніч. І вже в пб перед самими потугами теж, аж якась кислота ота шлункова в роті була. Я вже думала якийсь тазик просити в акушерки.
     
  17. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    А ті перейми то обов'язково мають бути через якийсь інтервал і тривати певний час?) Бо в мене так трохи ниє живіт, як перед місячними , але не секундами, а так вже довгенько. Ну терпимо. чи то шось не те?)
     
  18. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    ще не те :) то просто підготовка. Перейми періодично. І якщо не тренувальні то тривалість перейми росте, а проміжки між ними навпаки поступово зменшуються.
     
  19. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Може бути й те. В мене боліло без проміжків, а потім перейми через дві хвилини і велике відкриття.
     
  20. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    За третьою дитиною просто нила поясниця вночі, чулося, як вставала в туалет. Між тим спала. Біля 5 ранку "почистилася" по-великому, стало хапати конкретно, я ще в душ - як то дитина народиться і маму з непомитою головою побачить :girl_crazy:, ледво вилізла. Голову сушила вже мені старша дочка, панчохи компресійні вдягала, штани, до машини ледво дійшла, з Левицького по Тершаківців на Некрасова поки доїхала, води пішли, ледво дійшла в приймальні і оформилась, огляд -повне відкриття, в ліфті боялась народжу, зразу в родзал, на крісло - і за кілька потуг була доця. Причому і найстарша, і син народжувалися довго - спочатку слабенькі перейми, якісь неправильні, "рубало" в основному поперек і защемлювало нерв, потім затишшя, потім вже справжні перейми, регулярні і внизу живота, потуги і пологи. В тих "довгих"(більше доби ) пологах води пробивали вже на кріслі.
    Справді, буває по-різному.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1