Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    + мільйон. в мене те саме помножене на 2. хочу в санаторій:girl_crazy:
    ми як завше були на селі\дачі. муж підмуровував вікно, а ми з дітьми побували в сусідньому селі на фестивалі до дня народження Коновальця. трохи музику послухали, танці подивилися, духовий оркестр. класно:rock:. ну і барбекю. було. знову. прощай талія:facepalm:
    діти об*їлися вишень прямо з дерева.

    а сьогодні вже проза :ed4d70def841dc74b57. зранку гонила в поліклініку - мучу медогляд на роботу.
    в планах шоколадний торт з вишнями.
    гарних сонячних деньків усім!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 4
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Маю крутезну врочистість-- я вже зі своїми 30-ма зубами ! :girl_in_love::girl_in_love:
    Чо тіко 30? Ну бо 2 мудрих так і не вилізли. І стоматолог сказала, що можу їх вже не чекати..:girl_in_dreams:
    Ура, сподіваюсь стоматолог побачить мої зуби наступний раз , аж через 6-7міс.. і то - планово.:girl_yes::girl_yes2: Ну бо тиждень день в день..:girl_impossible::girl_impossible: я на роботу рідше ходжу.
    Ще одна крутезна врочистість , але вже малого - вчорашній "шабаш" в "Місті Професій". Дитя після 2год війшло в азарт :rock: і ми там відтусячили ще 2 з половиною годин. Від виття сирен мені ставало,моментами, зле :bad: . Але я героїчно терпіла. Потім поміняли його зароблені гроші на морозиво і водичку...тоді ще дотовклись на майданчику..і нарешті сіли на самім верху парку з тим морозивом.:) Малий ще встигав махати усій спецтехніці, яка виїжджала з парку... а вони йому і відповідь сигналили і теж махали. :uanew:
    Я думала, що він вирубається в маршрутці. Ага , нє тут то било. Він ще хотів велосипедом пів до 10вечора їхати гонити.:crazy:
    Не пустила.Сказала - купатись і вечеряти.
    А тепер "а грусном"... моя стрижка взбєлєнилась . Волосся чомусь почало пухнаститись і пробувати скластись в завиток..тому в мене на голові не стрижка, а стріха..:ireful1: . Одне добре- чоловікові подобається надзвичайно.:give_heart:
    Наступна журбинка - я постійно хочу спати.:morning1: Інколи аж зусиллям волі примушую себе не вирубатись. В транспорті, за компом, нині чуть в стоматолога не заснула(ну бо боляче майже не було) в кріслі... Якийсь капець. І це при тім, що я лягаю +-23 і встаю 7... Проходить пару годин - і все. Бажання спати - мій супутник.
    А решта..все як завжди - грядки тре полоти,черешні(вже останнє дерево-пізні) дозрівають, вишні вже закрутила, на черзі мороження смородини і мо вареннячко зроблю - чоловік його полюбляє ложкою їсти:nyam2: . Порички стандартно - концентрований компот,малину - з*їсти.
    План дій є. Головне ,щоб самі дії були..
    Співпадання планів і дій вам + :kisss: .
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Не хочу в жилетку, буду нити тут...
    Я дуже нетерпляча людина, але останні роки два я з цим постійно борюсь. І не тому, що я така молодець, а тому що життя мені дає такі от уроки. І я вже від цього страшенно змучилась. Сьогодні певно остання крапля... Мене просто роздирає з середини і дуже хочеться плакати. Маємо один «проект», який в середньому триває 2-3 місяці. Наш розпочався 12 січня. Всі етапи просто нереально довго тяглись. На кожному виникали якісь форс-мажори. На кожному. Набирали в легені повітря і глибоко дихали. І от нарешті сьогодні мала бути крапка. Жирна. Завтра нас вже мало тут не бути... Хотіли на море, з друзями. У них батько у важкому стані в реанімації. Перенесли море на невідомо коли. Ну хоч Шацьк, забронювали номери, вже сумку майже склала. А тут такий обломище!!! Як висловитись культурно без матів? Хтось просто зробив помилку... Тепер як мінімум 2 тижні треба розрулювати ситуацію. В мене деколи таке враження, що ми з того Львова просто не виберемось цього літа. Ех, понила.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Я ще досі не виспана.
    Малий кругом і всюди. Хочу на відпочинок, бо садочок почнеться з серпня. Ціль - вижити.
    Треба поїхати подивитися як там моя городинка зелена поживає. Тому досі капарюся на кухні, щоб щось залишити чоловіку з'їсти.
    Мій тато запропонував мені з чоловіком поїхати відпочити в Карпати, без дітей. Але то, напеано буде після переїзду в нашу квартиру. Щоденне їждження туди-сюди з будматеріалами + діти і домашня робота мене виснажують до неможливості.
    З позитиву - мені все більше подобається результат ремонту. Чекаю завершення.
    Овочі дотушкувалися. Я спатки. Солодких снів!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Щось та погода на мене дивно діє) Спека - нічого не хочу робити, бо душно, похмуро - те саме, тільки сонна. Саме смішне, що ніби бажання є, списки що зробити написані, а мені тупо важко себе змусити. Чи то я перепрацювалась до відпустки, чи просто вже встигла розлінитися, а може пмс на мене так діє та ослабленість після застуди:scratch_one-s_head::pardon:? Хто б мені дав чарівного пенделя, щоб я почала щось робити?:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Отже..... Завтра- прощавай, школо))))) Завершився один з основних етапів нашого життя. ЗНО здано, фізика, математика, англійська- 5 балів , українська -4. Це по старій 5-бальній системі. Ми задоволені дуже, я особливо. Враховуючи, що у 8-му класі мав 2 з математики за півряччя, я тоді навіть не думала давати сина в 11 клас. переконала керівничка, за що їй дякую))
    Цікаво, чи буду я завтра ревіти?
    Пригремить екс-муж з цілим сімейством, з дружиною і з двома дітьми )) На 1 годину дня замовлено столик у піцерії, для 50 грам , за свято. Бо з малою то я хіба на площу прийду, нема кому лишити. Такоє...
    Пам"ятаю, як я сина тількуи народила, дивилася на нього і думала- який ж він маленький, то поки ж випросте, поки в садочок піде... А тепер двохметровий дядько, ой капец... І страшно так відпускати в доросле життя, страшно.. які люди зустрінуться, в які ситуації попаде, чи зуміє з них вийти. Ойой, він там буде сам, ааааа!!!!!
     
    • мімімі x 14
    • Подобається x 8
    • Смішно x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Оптимістично x 1
  7. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    шо, ніхто нічого за цілий день не написав? Ай, непорядок)))
    Квінтесенцією цього урочистого дня стало те, що я обіймалася з другою жінкою свого екса))) ппц. В житті гне думала, що мене спіткає такий трафунок гг Така мила гарна жіночка, справді. Як я казала своїй мамі, що абсолютно ніякої ревності нема, отак, якби до братової. Чесно. Бо хтось колись не вірив, що я не ревную і що не люблю його))) так, буває і таке. Розпили шампанське з цукерками на лавці в парку , ще й мої батьки були. Високіє атнашенія, шож))))
    І- я таки плакала. Губи трястися і сльози були вже на початку, а коли виходила їхня школа, мурашки поповзли мною. Моя дитина, моє хлоп"ятко, моє лялятко, щоб дотягнутися до його щоки, мені прийшлося стати навшпиньки. Моє доросле маленьке..... щасливої тобі дороги, гарних людей і світлої голови)))))
     
    • мімімі мімімі x 16
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ох, знаєте що таке злосна жінка? Я особисто не те що "коня на скаку і в горящюю ізбу", я ще й капець скільки всього можу зробити (при чому за мінімальний час :girl_smile:), бо від злості стільки натхнення і сили з"являється, що навіть 40-й тиждень вагітності не завада :girl_crazy:
    Можна сказати врочистість - щойно розібрала-впорядкувала практично всю кладовку (включно з полицею аж під стелею, і що найцікавіше - навіть пузо і додаткові 18 кг не сильно мені заважали - якийсь "стан афекту", йолки:girl_haha:). По дорозі заодно знайшла і дістала з кладовки немовлячий шезлонг і кульок з брязкальцями. Після перетрубації нарешті там є місце для Владових велосипедів-самокатів, бо я щось задовбалася спотикатися об ті розкаряки в коридорі, а в коридорі відповідно є місце для візка :girl_dance:А ще звідти ж виковиряла деталі дитячого ліжка і якщо до завтра злість мене остаточно не покине та знайду де лежать від нього шурупи - то ще й його помию і до купи складу :girl_crazy:
    Проза - малий трохи сопливий, в садку не був з вівторка, тому голова у мене вже пухне. Якщо завтра не буде сильного дощу - треба, певно, десь волочитися шукати йому розваги, бо нині майже весь день вдома то ууух... :girl_in_dreams:
    Більше про прозу (якої є до грома ясного) не хочу і не буду говорити, бо знову почну злитися і з того всього ще посунуся серед ночі плитку у ванній драяти :girl_haha:
     
    • Подобається x 8
    • мімімі x 4
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
  9. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    синдром гніздування на"ліцо"))
    п.с.В мене і проза і врочистість ) в чоловіка "карпаратів" і ми з Ромою удвох вдома весь день ))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  10. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Ого, яка тут активність серед ночі! А я думала, що то тільки я не сплю ночами)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 3
  12. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    В мене було аналогічно. Останні кілька ночей доганяла хвости. А про чоловіка боюсь навіть говорити/писати. Не знаю що то таке, але я реально з кулаками накидалась. І воно мені не проходить.
    От щойно, дзвоню йому в сусідню кімнату, щоб йшов, нарешті, спати. Як того пса мушу заганяти в ліжко. Ну, чесслово, чоловік як дитина,... каже я ще чучуть, ще 5хв.....фільми там цікаві. Розумію, що з мене ніц не візьме. В мене то не проза, то прозиииище.
    Єдиною втіхою, сплячку сопуче сонечко під боком.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  13. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І мені така злість допомагає) гори перевертати. Але при цьому я ще сильно всім грюкаю, щоб всі чули яка я зла і як я все роблю). І тоді виходить швидко і добротно. Особливо як цвяха треба забити))).
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    ооо знаю. ПМС, собака:girl_devil:. хотіла забити всіх і все. а в результаті - прибрана хата, випрано-попрасовано, наварено і ще вишні у власному соці намультиварено. і за що воно мені?:dash1:
    сьогодні вже попустило. маю врочистість - кіно_морозиво з мужом без дітей:girl_in_love:
    ну і врочистість - 3 відра вишень на зиму заготовано(заморожено, варення і т.д.)
    а вчора були вареники з вишнями - врочистість для домашніх.
    все, більше вишень цього року бачити не хочу:pardon:

    UPD. в дітей врочистість - побачили веселку. тішилисяяя:girl_dance:.
    і прози додалося. на вечір в Кві гаратнуло Т 39:girl_sad:. безсонна нічка мене чекає. але то дурниця, аби доні покращало
     
    Останнє редагування: 25 Червень 2018
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
  15. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Проза. Тільки я можу піти на мк картини олійними фарбами, а ледве закінчивши, обнімати білого друга, ібо розчинники і фарби і бокал вина зверху - так-так, то такий мк- і всьо..було зле, заледво взяла себе в руки, щоб таки довести до кінця.
    6 людей ок, а я в своєму репертуарі, добре, хоч ближче до кінця випила вино. Віпрос, я що, в школі не вчилася і не в курсі, що алкоголь, то і в розчиннику є. Йой. Що я там вже домалювала, побачу через 2 тижні, як висохне.
    Пальці досі в фарбі, футболка ймовірно не відпереться, малювати вже точно не буду :girl_crazy: вишивання воно якось безпечніше виглядає, хоч і довше
     
    Останнє редагування: 25 Червень 2018
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Ага, чоловік сміється з мене, бо в мене такі думки ще з події двох полосок на тесті :).
    Діти на тиждень на морі. Сьогодні день третій - і сумуємо за ними менше. Доросле життя - це коли батьки беруть на море не тебе, а твоїх дітей :girl_crazy:. Зранку, як завжди, малюк прокинувся о 7й, я активізувала свої суглоби та встала, заварила каву, перевдягла малого і себе (нічної сорочки вистачає на півночі-ніч, а потім заливає молоком.. :girl_cray:), лягла годувати з думкою, що через 5-10 хвилин дитина засне, а кава буде заварена і день почнеться... Прокинулась о 10й :girl_crazy:. Легке відчуття дежавю, знову суглоби, кава, перевдягання і розумію, що вперше за багато днів - ПОСПАЛА. Проте, на обличчі то не відобразилось :girl_crazy:, півдня обличчя ще спало.
    Нитки на вишивання 8 кольорів прийшли, отак потроху буду вшивати і нові замовляти...але з моїм темпом то не скоро.
    Давно не писала, тож маємо город: картопля, посаджена на початку червня, помідори - в середині і сьогодні - та-дам - морква :girl_dance:. Базилік від мами прижився. Моркву садила я лічно, радості більше. Хоча, і те, що чоловік спромігся все інше: підготувати нашу лісову цілину, висадити - хвалю його щотижня.
    Була свекруха, то була задоволена тим, в яким умовах зараз живемо, бо очікувала гіршого (судячи по хвилюючому тону під час телефонних розмов). А значить, рухаємось далі і по чуть добудовуємо, налагоджуємо, утепляємо...:girl_cool:
    Ще квіти, які висажувала, сіяла - квітнуть.
    Ну а з прози - зробила саморобний порошок (сода, госп мило та ефірну олію апельсинову купила..). Одне прання сьогодні було, ще без олії, запах норм. По ефективності ще не скажу, бо таких АЖ плям не було. Спробую з олією. Проза в тому, що той порошок, яким користувалась - фінансово не потягнем, а перебиватися дешевими не хочу. Або еко сподобається, або ні.. поки що ним.:girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Літні дні кудись летять, як нинішній вітер.
    Дитя поїхало в табір..я ловлю себе на тім,що кожну секунду думаю про нього. Все було чудово, аж до ранку вівторку, коли я усвідомила - все, це вже нині ! Я мужньо трималась, навіть в той момент коли дітиська вишикувались в лаву і мій був там , як горошинка - і найменший , і наймолодший...
    Я мужньо трималась.. і малюк теж,здається.

    З того всього варю вареннячка, як казав ведмедик Паддінгтон. Вже є вишневе, нині перемолола смородинове, певно ще буде черешневе.

    Обриваю нині черешні, стоячи на драбині, а вітер так дме і дерево вихитується разом зі мною, що на якусь мить мені здалось, що я - підліток так років 10 від сили.. і що зараз прийде мама і забере в мене те повне ведро, і скаже- "злізай, але обережно, бо ти ж відоме бум-шльоп..." Але прийшов чоловік. Забрав ведро і сказав: "злазь обережно, бум-шльоп". І звичайно він не зрозумів чому я розплакалась , думав що образилась.
    А мені ,чомусь зовсім ,не хотілось відкривати йому таємницю, що навіть абсолютно дорослі дівчатка плачуть за мамою ..
    Передвихідного вам настрою і дівчачих таємниць + :kisss: .
     
    • мімімі мімімі x 14
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @nibysh, читали «мій дід був черешнею»? Я коли дітям читала, ревіла). А вони думали, що я трохи тойво). То певно все черешні).
     
    • мімімі мімімі x 4
    • Подобається Подобається x 2
  19. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

     
    • мімімі мімімі x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    Моєму дитяті 16 років, а я нию що вона поїхала в табір і дуже скучаю, хоч дома два монстріка. З дочкою ми довше ніж два тижні не розлучались, а тут місяць, як я без неї :girl_cray:Хотіла йти в жилетку, але приїхав племінник і монстріки мордують його, а я пю чай з цукерками:girl_crazy:. Ще 5 днів і в мене почнеться відпустка, а в баби -радість у вигляді менших внуків монстріків:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1