Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Початок теми тут
    ******************************

    Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. Siania

    Siania Love Life

    Їжа нормальна, як на мене.

    Вперше коли переодягала мацьопу, попросила дитячу медсестру мені допомогти/показати. Зробила все без проблем, навіть досить ніжно :girl_smile:
    Більше ніхто нічого не допомагав, бо вже й не прийнято. Дитина біля мами, спить і нямає цицю. Моя всі ночі кричала, то ніхто хоч не напрягав порадами «Дай суміш, не муч дитину». А, і вперше після пологів медсестра веде в туалет, і назад в палату.

    Якщо на Джамбула, точно не впустять. Хіба кр, то там наче дозволяють.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    не знаю, як на Джамбула, а на Мечнікова чоловіка пускали до мене після кр поки не перевели з післяопераційної палати в звичайну. В звичайну вже ніззя.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    А якщо чоловіка не пускають , то як потім при виписці сумку зі всіма речами тащити до виходу?) Чи принаймні чоловіка пустять,щоб поміг винести дитину і ті сумки?)
     
  5. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    санітарка носить
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2018 ---
    Якщо комусь цікаво (то вже швидше тим, в кого ПДП на осінь...) - з Батальною там все веселіше і веселіше :girl_in_dreams:Казав мені чоловік ще давніше з "інсайдерських джерел будівельників" :girl_haha:що там ще роботи і роботи, нічого не підключено (навіть електрика не проведена) і не здано в експлуатацію. Я наівна не вірила, бо ж як то - президент щось же таки відкривав, але у нас в країні виявляється чого тільки не буває :sad:
    «Перинатальний центр хочуть відкрити на папері»
     
    Останнє редагування: 26 Травень 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  6. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    І передачі з дому напевно так само?) То тільки мені якісь тюремні закони нагадує?)))
    Нє , ну добре, що хоча б чоловіку дозволяють бути присутнім на пологах ( якщо там карантину нема) і дитину тримають біля мами, а не приносять тільки щоб погодувати. Чи ще є якісь важливі зміни від часів радянського союзу?)))
     
  7. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Пб тепер "дружні до матері і дитини")))
    Якщо серйозно, то в порівнянні із тим, що розказує моя мама, то є зміни. Але ж то скільки років минуло, пооовільно то все, ось наприклад, 4 роки тому, на Джамбула ми самі просили і нагадували про тепловий ланцюжок, зараз же, на Мечникова вже мене питали, чи маємо ми додаткові шапочки-шкарпетки, бо дитинка буде лежати голенька і для чого це і т.д. І за те, щоб дати пуповині відпульсувати вже нормально сприймали, без "поначитувались")
    Але туалети - цього мені не зрозуміти...моїм бабусі і дідусю доводилось багато лежати по лікарнях, то палати без туалету (ну чи на блок з двох палат), я не зустрічала...як то можна було до такого додуматись, проектуючи пб?
    А, на Мечникова тепер дозволене відвідування і після звичайних пологів, не лише після кр. Там, правда, тісно для всіх тих відвідувачів(

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Що означає додаткові? Хіба їх і так не треба було мати в родзалі для дитинки?

    Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
  9. Siania

    Siania Love Life

    За передачою можете спуститись на перший поверх. Але дитину доведеться залтшити на сусідок по палаті. Я залишила номер тел. і швиденько йшла, коли мала засинала.
    Так так, в мене були саме такі відчуття, наче в тюрмі.
     
  10. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Потім їх поміняли на свіжі, після тих двох годин коли одягали, але напевно, якби не було, то обійшлися б і одними, просто вони можуть бути замащені.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    А взагалі в родзал береться тільки найнеобхідніше, для пологів і дитинки, а інші речі залишаються в палаті?
     
  12. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Під час пологів всі речі були зі мною в родзалі. А коли вже народила, то разом з дитиною і речі несуть в певну палату
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    на Мечнікова є палати сімейні (платні), ваш чоловік може всі 5 днів з вами разом перебувати, і не тільки чоловік
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Палату шукають і в палату оприділяють ПІСЛЯ того, як народилась дитинка. До того - в родзалі і речі, і вагітна. В Києві пб 7 перед блоком родзалів були гарні камери зберігання для речей. В родзал брала пакет з тим, що треба на пологиі дитяті.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Lintiajka

    Lintiajka Active Member

    Народжувала на Мечнікова в кінці грудня. Пологи були партнерські і в палату потім чоловіка впускали. Лікар дав перепустку і 1 людина могла заходити. Але то було ще до карантину через кір. Передачу одного разу санітарка приносила, бо чоловік прийшов зарано (приходити можна було здається після 11 чи 12 год)


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  16. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    А що саме Вас шокує?
    --- дописи об"єднано, 26 Травень 2018 ---
    От даремно :) настройтесь на позитив. Бо які запроси посилаєте - те й отримуєте
    Я два рази народжувала на Мечникова, мені персонал попадався завжди дуже хороший, в кишені ніхто не заглядав, другого разу ще й чоловіка пускали по перепустці
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Голь на выдумки хитра (с).
    Я просто додам, що деякі аспекти забезпечення пб не фінансуються або фінансуються в недостатньому обсязі. Є вимога про безпечність перебування, тільки в профінансовпних закладах безпека виглядає інакше, ніж шторка. І я не кажу за іноземні пологові в канадісшаєвропі, просто гляньте фото хоча б українських приватних пологових чи перинатальних центрів: як у них облаштовані душ та туалет.
    Ще ж прикол зі сміттям. В палаті стоїть урна: для памперсів, серветок. Я отримувала докори, якщо серветки НЕ були впаковані в памперс і якщо було викинуте щось інакше (обгортки, шкурки від фруктів...). Бо сміття зі сміттєвого пакету забирається, а той же пакет ставиться назад. В деяких списках є пункт - пакети для сміття 1 упаковка.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @ruda kishka я ще встигла народити до закриття Вашингтона.Попри певні нюанси цей пологовий навіть до ремонту був найкомфортнішим для жінки.
    Що би не казали,але душ і туалет у палаті-це важливо.У мене були легкі пологи,але я була ослаблена.Тих два метри пройти-і то по стіночці,повільно.Як би у такому стані мала йти через коридор не уявляю.
    Ну і випереджаючи:girl_smile:,що на Мечнікова є платні палати з вигодами-на Вашингтона це була безкоштовна опція.Повна рівність і демократія:girl_haha:
    А туалет за шторкою-навіть не знаю,чи потребує це якихось коментарів..Зрештою можна було зробити двері без замків.Такі з дзюркою внизу:girl_crazy:,щоб було видно чи хтось є.Впевнена,й ще якісь варіанти є,було би бажання
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    в мене була платна палата на мечнікова. ну його на.. за що ми платили хз. шкіряний диван. не пам)ятаю чи розкладний і крісло-ліжко. яке перетворюється на родове при потребі. я не висиплялась .. ну та.. душ персональний.. і чоловік в любий час приходив. це все за що платили...їжа до нас не доїжджала. медсестри не доходили..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    @Thebestnata та не так там вже страшно в тому пологовому, повірте.
    щодо відвідувань, то після пологів мені б не хотілося б , щоб там в палаті/коридорі "люди толпами ходили". мені навпаки така "камерна" атмосфера була дуже ок. в ті перші години і дні весь Ваш світ зосереджений на маленькому новонародженому чуді. а тут ще думай як лягти/погодувати/вийти в коридор з тими всіма трусілями/прокладками-матрацами перед чужими чоловіками...
    і Мечникова, і Джамбула умови нормальні. на Джамбула туалет з дверима. душ, так, можна було б краще продумати для породіль. але це всього 3 дні. та й довго в душі не посидиш, бо женеш до малюка.

    для мене на Джамбула найдискомфортнішим було постійно ввімкнене світло(навіть вночі горіли світильники і від того не могла нормально спати. нічник з дому не дозволили), на Мечникова були ок, вже не згадаю як там світло влаштовано. але отого відчуття, що ти постійно в слідчого на допиті не було.

    і їжа теж всюди може бути - дієтічЄская. норм. а якщо після пологів ще й геморой в когось є, то всі ті кашки-малашки теж не зашкодять тому ділу.

    ще згадала з мінусів. лактолог на Мечникова. про неї тут в іншій темці є . головна порада щодо неї - не ведіться:) прикладайте малюка максимально багато і з ГВ все буде ок. раджу книгу "Вчимося годувати грудьми"(якщо ще не читали)

    тому налаштуйтеся на позитив. і ті дні в ПБ проминуть і забудуться, той згорточок щастячка того вартий ;) :girl_in_love:
    --- дописи об"єднано, 27 Травень 2018 ---
    та нащо Вам їхня увага. нехай краще не пхаються із зайвим порадами. у Вас все буде чудово.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3