Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    І мої :girl_impossible:. Мала плани на вихідні піти в кіно, бо дуже чекала того фільму, читала книжку. Але так склалися обставини, що поїхали в село, допомагати чоловіковим батькам. Короч, возили всі дружньо гній на поле, а я пів-дня мила машину :girl_cool:. Так малі такої радості мали проїхатися на тому тракторці з причепом гною, ніби як мінімум їхали каретою :girl_haha:. Аж билися. хто біля діда сидіти буде. Зате нагонилися, наскакалися й швидко заснули. Вони в селі все швидше вирубуються.
    Потім два дооовгих дні без мужа, він поїхав у відрядження. Це жесть самій. Ми перманентно всюди спізнювалися, а сьогодні ще й в пробку знову попали. Старший, поки доїхали, весь мозок ложечкою виїв, що його будуть сварити за спізнення й буде запис в щоденнику ЧЕРВОНОЮ РУЧКОЮ! Кажу йому, що скільки б біди...Той запис й так для батьків, а я в курсі, що він спізнився :girl_crazy:. Й взагалі, все так не буде, от приїде тато й ми не будемо спізнюватися, бо в нас він зранку водить в садок менших, а так прийшлося розділитися - Сашка вів Марка в групу, а я Аню.
     
    Останнє редагування: 18 Квітень 2018
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 2
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Врочистість - нарешті забрала папірчики на декретну відпустку з центру зайнятості і здала в собез :girl_dance:. В останньому справилася за 10 хв о_О (хоч "оптимістично" виділила собі на те все годину часу :))
    Проза - маршрутки. Не можу, я там реально задихаюся - тааак душно:hang1:. То капець якийсь, особливо коли треба через все місто їхати... І то при тому що я зазвичай умудряюся таки свою зьо прилаштувати і їду сидячи. А ще проза - через ту всю сьогоднішню бюрократію таки не потрапила в басейн, а тааак хотілося :girl_in_dreams:
    Зате інших фізичних навантажень мала нині "вище криши" - порахувала приблизно ті всі свої переміщення по місту, а потім ввечері мені ще встрілило не лише на гурток, а й з гуртка пішки з Владом іти, коротше кажучи, більш як 10-точку км я нині набігала :girl_crazy:Прийшла додому, впала на диван, ноги задерла і думаю хто б за мене пішов їсти зварив? :girl_haha:Або варіант №2 придумати швиденько щось найменш напряжне щоб саме себе варило-тушкувало поки я відпочиватиму :girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Врочистість (правда вечірньо-вчорашня): була вчора на концерті "Відчинилося життя", в якому беруть участь переважно незрячі співаки. Вони такі... навіть не знаю, як правильно сказати, сильні, щирі! :girl_claping:Реально, дивлячись на них і слухаючи їхні виступи, по-іншому дивишся на життя.
    Проза (сьогоднішня свіженька): вимастила синьою кульковою ручкою світлий замшевий піджак і сиди тепер, Оксанцю, цілий день як хрюшка :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Доброї ночі, відчувається справжня весна. Сьогодні, відкрили сезон, тобто сезон відкрили вже давніше, але виїздний-сьогодні. Дуже було класно, ще й зустріла свою однокласницю, з якою не бачилася років 10!!?? Було що пригадати, про що, поговорити. Завтра знову трудомамські будні, дуже швидко біжить час. Ех, можна багато розказувати, але головне, заряджатися позитивом, і дарувати його всім!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Похникаю тут, бо то все-таки не так зле щоб аж в жилетку йти :) . Тиждень почався капець прозово - подзвонили з соцзахисту "ми у вас на минулому тижні документи прийняли, але от сьогодні додивилися, у Вас там в довідці з центру зайнятості цифра неправильна...". О-о-о, я в ту спеку спершу в центр в соцзахист (яяяк же душно в маршрутках:girl_in_dreams:), тоді на Княгині Ольги в ЦЗ, там ще 5 раз пояснити, що мені треба. "Ну то й що що в 17 році номер статті помінявся, ми всім так виписуємо - і нічо, ніхто не вертався" :girl_devil:
    Ох... Зате вчора ввечері було трошки врочистості - гарно погуляли і наговорилися з чудовою дівчиною (яка живе геть близенько, але нам так рідко виходить співставити дитячі графіки:girl_smile:). Прийшли додому і тут далі проза - Влад почав плакати, що десь йому нога в бедрі болить. Я мала надію, що сьогодні до ранку пройде... Нєа :girl_cray: тому день почався з плачів, прогулу садка і нурофену. Жду... якщо завтра-післязавтра не відпустить йому ту ногу - треба топати шукати лікаря чи остеопата
    Далі день не кращий - зганяла в центр, завезла їм назад той папірчик. І тааак мені щось поперек сьогодні тисне, ледве ноги переставляю, спускалася по сходах в розкарячку і щиколотку собі підвернула :cry:І то ще не кінець, приїхала додому, муж сказав, що до обіду може вдома побути, я така рада, схопила купальник і думаю "сходжу но-я поки в басейн, раптом спину трохи відпустить". Приходжу: "сьогодні занять для вагітних не буде, тренер захворіла". А я що - розвернулася і додому потопала, і аж вже вдома до мене дійшло, що то ж треба було собі просто без тренера піти годинку побовтатися в водичці. Блііін, ну що ж я такий тормоз? :dash1: Але знову вертатися сил і бажання вже не було... Тепер хіба ввечері собі в ванні міні-басейн влаштую :girl_haha:, а поки пробую всякі варіанти колінно-ліктьової пози і надіюся, що спину таки "відпустить". Усьо, досить з мене :girl_nea:- нині з дивану я вже ні ногою, а то якісь одні ЧП кругом.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Усім доброго дня.
    Нарешті якась врочистість намалювалася, то розкажу трохи про тяжкі наші будні. Насправді, я дивлюся на все, як завжди, з позитивом, але попередній тиждень був пекельним. Доця мала отит. Ні, я в дитинстві теж мала кілька разів, але у спогадах він приблизно так виглядав: болить вушко - закрапали - не болить вушко. Такого трешу, коли "вушко болить" тиждень, "закрапали" - до одного місця, і температура 9 днів на рівні 38-39, я точно не пам*ятаю. Навіть не знала, що таке буває.
    Відповідно, на роботу я поки не ходок. Додаткова робота 1 минулого тижня рухалася доволі активно, додаткова робота 2 стала дубом (але там завжди рух нагадує кардіограму (живої людини, на щастя)).
    Щодо врочистостей: активно і може дещо з викликом планую літню відпустку, думаю, фінанси підтягнуться :girl_haha:; доцю відправила в художку (температури нема, вушко потихеньку відновлюється, але слабкість і істеричний настрій поки - наші незмінні супутники).
    Мабуть, поки все. Будьте крепкі!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Це кайф, особливо як спина болить. Тому рекомендую!
     
  8. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А в мене вчора нічого не передвіщало халепи, все було як звично, навіть мала маленьку міні-врочистість по одному особистому проекту, але...Все перекреслив панічний дзвінок від Сашки, що Марк розбив голову, море крові й треба їхати в лікарню. До слова - з малими був муж, а йшла на одну зустріч, мій телефон повністю розрядився, я взяла чоловіковий, а свій залишила дома на зарядці. Й тут таке...Потім вже чоловік розказував - малий впав з велосипеда головою назад на асфальт, добре що люди викликали швидку, бо ж він був без телефону....Швидка хотіла їх везти на Топольну, бо то вже вечір був, але він ще з малою був, то сказав, що зачекає на мене. Прийшов Сашко з карате, видзвонили мене, я летіла додому як дурна...
    Хочу подякувати лікарям на Орлика й Топольній, куди нас потім спрямували до нейрохірурга. Хороше ставлення, консультації, ніхто в кишеню не заглядав й нічого не вимагав. До малого всюди були привітні й дружні.
    Назад приїхали в 22.30, то всю дорого співали й розважали малу - щоб та не вирубалася в машині, бо як передрімає, то потім не засне.
    Тому вчорашня порвана сумка й зламаний ніготь на додачу - то було найменше зло...Все в порівнянні.
    Сиджу зараз на роботі з квадратною головою :girl_sad:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 23
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Ми середульшій купили нарешті новий велосипед на її зріст і зразу шолом. Хоч вона вже давно катається. Стільки випадків з тою головою на ровері, і всі вже досвідчені роверисти... Наша подружка малої мала сильний струс, каталася без шолома. Ще раз мені підтвердилось, щось сталося - зразу на Орлика, все одно в кінці туди відправлять.
    Ну і в нас сьогодні рочок! Вже не нуль!:girl_claping:Як вчора...
    Тістечка в холодильнику, подарунки у шафі (ввечері всі зберемося), винуватиця на мені спить. В парку не гуляємо - кроплять кліщів. А попереду радісні і повні бігання і турбот вихідні. Святкуватимемо. І тішусь, і переживаю, щоб щось не забути. Субота - одна має виступ десь з хором (шо? де? на котру? ще не знаю), старша з піццою і суші в антикафе з своїми дівками святкує.
    Неділя - ресторан. Відмітимо 1 рочок комашці:d25:.
    І шукаю щось на літо. Море мене чекає і хвилюється.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    а нас сьоні затопило) на першому поверсі) Підтікав кран-ми викликали сантехніка.щоб глянув. він пішов. сказав що виключив воду в підвалі і давай дивитись кран.різьбу зірвало і як фонтаном заб)є вода. він бігом в підвал. перекривати кран( я так і не поняла чому перший раз не перекрив) поки спустився. поки відкрив підвал. поки поки. вся хата. всі кімнати по кісточки в воді) мої шкари в коридорі плавають. по воді бігає щасливий РОма) вода ж) бігає і прикашлює. бо ше не одужав кінцево. і я пробую заткнути кран рушниками які бачу. а він фонтанить. короч вода всюди... наче повитирали все.тепер сижу і думаю-ламінат покрутить. чи пронесе. .. лінолеум в кухні зняли. вода затекла під нього. він мокрий. щоб не зацвіло.. ( в нас не намертво прибитий лінолеум ) веселуха )
     
    • Співчуваю Співчуваю x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @ГаЛоЧкА
    нє, "смайлик" Співчуваю ставити не буду...
    дитина ж тішиться, значить все ОК)))))
     
  12. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    головне щаслива дитина) нє?)) а то всьо проходяще) лиш голова тріщить від шоку і спина ниє) ) не рахувала скільки вигребла відер води)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @ГаЛоЧкА ,нас сусіди колись так активно затопили.Вода була вище кісточок.Я уже в думках похоронила наш ламінат,бо здувся страшне:girl_impossible:.Але нічого,висох і ліг назад:girl_haha:.Не скрипить,не гуляє.
    Малюк мій теж дуже радісно потоп сприйняв:girl_crazy:-стільки водички навколо,можна льопатися вдосталь,і мама не витягає:girl_tender:

    Моя врочистість- мій малючок.Такий помічник золотий,такий обіймаха.
    Задумуюся останньо:girl_in_dreams::чому ті хлопи в дитинстві усі такі файненькі і миленькі,а виростають...і через одного вреднючі:girl_feminist:
    Це була хвилинка прози:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 1
  14. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    А я сьогодні вранці біжу на роботу, а мені якийсь мужчина: "Гарного вам дня!". І знаєте, так приємно-приємно від того :girl_claping:
    Я, звісно, теж йому гарного дня побажала у відповідь, бо я - дівчинка вихована :girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    в мене якось все на купу) і помічник і обіймака. і миленький-файненький. але вреднющий..
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Нагадалось). В мене тітка - такий затятий песиміст, яка у всьому бачить негатив. Так от якось сиділи ми разом, вона й каже: які в тебе хлопці хороші, а повиростають, потім алкоголіками стають! Я так реготала), в тому вся вона. І то так безпосередньо))).
     
    • Смішно Смішно x 16
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  17. Altera

    Altera зачарована птуха

    то в мене точно така сусідка є:girl_haha: - в нас з нею сини-однолітки, то давно ще, лиш народили - носимося на руках з немовлятами, ото вона й приповідає - таке манююнє, таке гарнююнє, а ото виросте, приведе таку саму курву, як сам - та й не дадуть спокійно вмерти:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 9
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Встати 06:52, в порівнянні зі звичним часом, - це майже "спати до обіду":girl_crazy:
    О цій порі вже так безкомпромісно світло, ще і спала я майже безпробудно усю ніч. Врочистість та й годі.
    Потім була врочистість - родинне свято в Сергійковому садочку. Дітки виступали шикарно, і мій соліст "балету" також.
    Потім була проза, яка перейшла у врочистість. З квартальною звітністю за перший квартал покінчено! Проза полягала в тому, що в маршрутці мені не поступались місцем, і аж водій запропонував мені присісти біля нього. Добре, що їхати недалеко.
    Потім я забрала дітей з садочка і трохи ще попрацювала. Потім була проза - Дмитрик пішов гуляти і зник з радарів. Знайшла швидко, але нерви не залізні. Не кричала на хльо, просто потремтіла та і все. В мене завжди так - оскільки в самих ситуаціях я не можу дозволити собі псіхувати, бо вирішувати все мені, то вже потім "доганяє" .
    Але потім прийшла врочистість. НП приїхала футболочка - для бігу. Хахаха, скажете ви, а я скажу, що цілком дарма. Бо футболка гарна, "дихаюча", з символікою організації, в якій я привела себе в форму перед вагітністю. Тільки от здається, трохи короткувата. Але зараз не поміряю нормально, тож просто тішуся.
    На вихідних будуть теж врочистості. Як мінімум два ДН - моїй мамі 60, свекрові 71. Сором, що я затягнула з подарунком мамі до останнього... але завтра виправлю цю прикрість.
    Ще треба Мурасі купити босоніжки. Витрати на здорових дітей і свою платоспроможність я вважаю врочистістю :) А немиту голову - прозою, тож піду з ними гуляти десь в не_людні місця :)
    Планую таке море всього, наче це не мені народжувати з дня на день.
    Але однозначна врочистість - позаду ще один інтенсивний робочий тиждень. І мені він вдався, хто би що не говорив (а "хто_що_говорящий" наявний, не без того).
    Гарного всім вечора п'ятниці!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    З прози: коли людські люди відпочивають (ну, або город риють, кому що більше до вподоби) - я працюю і засинаю на ходу.Сама не знаю з чого б то раптом така сонливість напала :sad: І на завтра вихідний поки що не передбачається.
    Врочистість? Нє, не чула сьогодні :girl_crazy: Але віднесемо до неї (врочистості) сьогоднішню погоду.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Доброго ранку.
    Врочистість: з*їла за минулий тиждень 2 книжки :girl_claping: Дівчата, який то кайф, коли у бібліотеці вгадуєш на 200%. :girl_dance::girl_in_love:
    Врочистість 2: поїхали у село. Працювати. І ніц не робили. Земля - як каменюка. Не бере жоден інструмент. Зате відпочили на свіжому повітрі. Там сосновий ліс скрізь, машина проїжджає 1 на кілька днів. Повітря - таке... як молоко. Вітер - оксамитовий. Насолодилися :girl_cool:
    Проза: прокинулася із дивним відчуттям. Тривожність якась незрозуміла. І снилися ніби не кошмари. Хм. Піти валеріанки хряпнути?
    Усім гарного дня.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1