Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Mazerati, 29 Вересень 2009.

  1. Муська

    Муська Well-Known Member

    то я просто маю мінливий настрій, тому мені треба так багато :))). Але реально штук 3-5 вистачить повністю.
    спортивні варта мати, коли спортом займаєшся.
    мій також, але мене то не хвилює, мені треба, а йому похвалюсь тай усе.
     
    Останнє редагування: 21 Квітень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  2. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    мені по суті двох вистачає: тілесний під світлі речі, і чорний під ті, які не просвітлюються. і обов"язково гладенькі мінімалістичні з тонким паролоном. всякі мереживка то реально хіба для чоловіка. Під одягом вони як правило правило не дуже мають вигляд
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  3. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    На рахунок мінімалістичних гладеньких - погоджуюсь повністю, але по 1 мені мало - буває ж що попрати чорний треба і знову одяг вибирається темного кольору. Тому мені пасували би по 2 - чорних, 2 - тілесних і 1 білий- деякі літні білі блузки такі, що може у вирізі випадково "мелькнути" чи при піднятті рук (коли блузка зовсім безрукавна. Тоді мені тілесний якось не альо. І всі мають бути з поролоном, а то і з пуш-апом, бо тоненькі недубльовані на мій розмір 1)- не зустрічаються, 2)- якби і траплялись- то виглядало би не дуже.:girl_haha:
    П.с. - оті красиві мереживні - то певно тільки для себе, або для часів "перших побачень". Моєму чоловікові воно усьо "до лампочки", надає перевагу "готовому натуральному вигляду". :girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 22 Квітень 2018
    • Подобається Подобається x 5
  4. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Теж з задоволенням послухала б , де не в інтернеті (щоб обов'язково поміряти спочатку) вибір ліфчиків малих розмірів, з поролоном, вітається і пуш-ап. Проблема така : об'єм 80, чашки треба А чи ще менші??? (не так малі , як чуть плоскі,) але широко розставлені, бо грудна клітка широка, а ті всі нульовки для підлітків залишають груди десь "по боках" ггг. Колись добре підходила одна модель "мілавіца" де чашки мають такий ніби діагональний шов і виглядають як би то пояснити... як сонячні окуляри "котячі очі" , то тільки одну модель і розмір в різних кольорах брала. Де щось подібне бачили? Кидайте явки-паролі...
     
  5. Муська

    Муська Well-Known Member

    Щодо того, що чоловікам байдуже, але статистика каже інше:
    По статистике 90% мужчин нравятся полупрозрачное и кружевное женское белье!

    Але повністю згодна з дівчатами, що гладкі, прості найпрактичніші бюстгальтери. А мереживо, то вже для особливих моментів у житті варта мати.
     
  6. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ото, вже Посиденьки.... вперше порахувала... 14, з них 5шт малозатребуваних(кольорові всякі). Я аж не знаю, чи є якийсь ліміт)). Ніколи не докуповую по штуці, все беру 2-3 (беж/тілес. і чорний найбільш затребувані в мене).

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Цього тижня купила собі тілесний з пуш-апом, 75А, в M&S. Мені їхні бюстики дуже подобаються, найкращі для мене. Чашка широка, добре перуться в машинці, пуш-ап не втрачає форму, якість супер. Я брала модель, яка йде одна, бо їх багато по два в комплекті. Сходіть, поміряйте, а раптом вам підійде.
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Муська

    Муська Well-Known Member


    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2018 ---
    На Південному є хороші магазини, вул. Дорошенка - купа магазинів з білизною. У форумі чи кінг кросі , чи інших ТЦ- незнаю, бо там не буваю, але думаю мусять бути, На кожному ринку також є декілька магазинів з великим вибором. На Сихові - Іскра ТЦ, верхній Шувар.
    Але то мабуть треба виділити час і йти в пошуки :) своїх моделей.
     
    Останнє редагування: 22 Квітень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  10. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я відколи прочитала в блозі @labisqwee пост про білизну, позбулася проблем з бюстиками повністю. Вже двічі замовляла з того англійського аутлету. Вдруге посилочка прийшла за 10 днів. Ціни просто смішні. Я собі брала Freya, Pour Moi? і Ultimo. В останньої марки не дочиталася, що там величезний пуш, то мені не підійшов. Дві Фреї сіли просто ідеально - один класичний гладенький чорний з тонким поролоном, інший котоновий зовсім без поролону. Досі дивуюся, як то ліфчик без жодного ущільнення може так класно підтримувати груди, які конкретно витягнулися після 6,5 років годування. Pour Moi? мережевний теж сів ідеально. Так що той калькулятор точно працює добре. Щодо кількості, то мені 4 штуки вистачає, а решта хіба вже як захцянка. Класичних кольорів не люблю, замість чорного люблю темносиній (але оця Фрея мене підкупила простотою і колір був лише чорний), а замість білого беру світлосірі, молочні або такі бузково-сірі, які дуже важко знайти, а я знайшла якраз мереживний там.
    З офлайну, то мені Тріумф підходить, але ціни в магазинах у Львові не дуже подобаються. І ще магазин на Франка, забула назву. Трошки правіше повороту на Левицького. Українське виробництво, носяться гарно, але міряти треба ретельно, бо є невдалі моделі.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  11. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Підскажіть, будь ласка, як тим калькулятором скористатись.
    Там в дюймах міряється?
    Англійською не сильно читаю.
    Якщо по фото, то звичайною стрічкою міряти самий великий обхват та під грудьми?
     
  12. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

     
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Там є можливість в сантиметрах подивитися. Так, міряла звичайною сантиметровою стрічкою. Ну і потім по конкретній моделі треба добре читати характеристики.
     
    • Корисно Корисно x 1
  14. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Сьогодні купила! 80 А, правда упаковка з 2х - білий і тілесних, але мені треба всяких. Приємний до тіла, чашка формована з делікатним пуш-апом, тобто просто знизу товстіший поролон, що плавно потоншується до центру і верху. Фасон якраз мій, і повністю гладенький зверху. І по лінії декольте не відстовбурчується :connie_pull-pigtail. Ще мріяла одну пару з двох кольорів трішки іншої якості, трохи декоровані мереживом, то лягли і ті добре, але поролон там весь тоненький, то на мій "0" було дуже "плоско"(тобто виглядає нічого так сам ліфчик на голе тіло, але як вдягнула футболку - не то пальто).
    Шкода, що чорного такого ж не було, а то би придбала теж. Пара коштувала майже 1150, я ще взяла упаковку трусиків 5 шт. 499, - гулять так гулять, кольори підходили, хоч і не з комплекту. І на касі виявилось, що в мене є 250 грн. до Д.Н., які ще дійсні :d23:( повідомлення точно приходило, але я зовсім забула, їх тоді купа приходить майже зі всіх магазинів). Так що ще й знижка вийшла. А за такі самі гроші я купила раніше 1 набір, правда "красівий".
    Дякую за наводку:kisss:.
    П.с. Ще мені магазин у Вікторії Гарденс рекомендувала одна форумлянка, то я ще туди не дійшла. Але маю спортивний інтерес попасти подивитись. Бо цього року вирішила всі гроші, подаровані на Д.Н., пустити на придбання білизни :girl_haha:.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Оце найголовніша проблема в кого малі груди. Я думала, що то я одна така вибаглива, що хочу, щоб бюстик сидів як влитий. Ви б бачили як я їх міряю :girl_crazy:, нахиляюся, звожу руки, тоя так перевіряю, щоб не відставав.:connie_pull-pigtail
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Малі розміри ще VS має хороші.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Якби десь можна було поміряти, бо моєму випадку щось я не надіюсь 100% на калькулятор . Потім можна і онлайн купити. В нас десь є магазини з білизною VS? Бо навіть вчора переконалась - дві подібні моделі однакового розміру ніби лягли добре, але через різну товщину поролону один під одягом гарно фігуру "робить", а інший - ні про що. А таких нюансів на сайтах не дуже розписують, або я не там дивилась. І ще - з іноземних мов володію тільки італійською, то англомовні сайти для мене - темний ліс, хіба картинками милуюсь. І ще чомусь на показах ті всі "ангели" VS такі форми мають :girl_tender: , що я в ту сторону навіть не дивилась. Для дочки старшої подруга з америки трусиків трохи привезла, то якість там звичайно дууже і дууже, а ще безшовні... А як розпродажі там, то казала, що і ціни прийнятні( принаймі на середньоамериканські доходи ггг.:girl_crazy:)
     
  18. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Є в Форумі ніби.
    @Rona є там?

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
  19. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Здається є на другому поверсі
     
  20. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Можливо, я ще той "шопоголік", йду по магазинах хіба що як вже конкретно треба , переважно в знайомі магазини, то мабуть не звернула увагу. На тижні якраз збиралася зайти в Форум, але прихворіла мала. Як потраплю, то загляну.