Не рекомендую заклади

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем algo, 16 Лютий 2009.

  1. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    Чула хороші відгуки про ресторан Мускат, хотіла піти на День Валентина. Але мабуть таки не дійду туди :girl_smile:

    Подзвонили забронювати столик, кажуть зі столика 500 грн мінімальне замовлення. Добре, не проблема, тим більше думаю що там чек вийде значно більший за вечір. Кажуть, що ми вам забронювали, але ще завтра адміністратор вам задзвонить.
    Ок. Чекаємо наступного дня дзвінка адміністратора - тиша. :ed4d70def841dc74b57
    Ну ввечері вже набираємо самі. Каже адміністратор, що не знає про ніяку бронь....ну що ж....бронюємо знову. 500 грн мінімальне замовлення..ок, без проблем. Питаємось, чи потрібен завдаток...каже ні, не треба....ну добре.
    Дзвонить ввечері через 2 дні каже - ви знаєте, у нас вже всі столики заброньовано....і ви в числі хто бронював....тому принесіть завдаток :girl_crazy:
    Омномном.....питаюсь яка сума завдатку....каже 500 грн...хм, ну це не завдаток а повна сума тоді виходить? Каже мені, що в них взагалі ціни за столик нема, лише цей завдаток.Але якщо ми не хочемо то можемо відмовитись від столика :girl_emo:
    Одним словом "разброд и шатание". Повна неорганізація....і ти розумієш, що якщо в них таке відношення вже на цьому етапі то далі кращого годі чекати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Adeo

    Adeo Active Member

    Мені здається, що Зеник.Митник зіпсувався.
    1) людей тепер там завжди мало, навіть в неділю ввечері.
    2) елементарне пиво несуть від 10 до 20 хвилин.
    3) з рештою якось теж цікаво. ми оплатили і чекали на решту хвилин 15 (причому там було десь гривень 40), поки не надагадалися, тоді офіціантка мило усміхаючись, за 5 секунд принесла наготовану решту. Питання, якщо вона її вже наготувала, то чому так довго несла.

    І ще схожа ситуація була в Човні нещодавно.
    Ми сіли, на офіціантку чекали хвилин 10, хоча ми сиділи в досить видному місці. З того їхнього хваленого переліку сидрів був лише полуничний. За хвилин ще 10-15 нам принесли пиво. Я звернула їхню увагу, що замовляли ми НЕ пиво, то дівчина без ніякого прошу-перепрошую десь пропала залишивши те пиво, і її не було знову десь хвилин 10, після яких ми її таки покликали, а вона: "я не можу знайти офіціантки, яка брала ваша замовлення, почекайте". Ну і потім нам таки принесли той сидр.

    Ну камон, їм того сидру/пива налити 1 хвилина, чому вони заставляють так довго чекати?
     
  3. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

     
  4. Adeo

    Adeo Active Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Абсолютно не піддаю сумніву Ваші слова.
    Просто хочу поділитися власним досвідом, бо якшо були трабли з часом обслуговування, то вони виправилися.
    Вчора заклад був повний, але нас обслуговували майже миттєво.
    Направду, ми налаштувалися на те, що треба буде трошки почекати на страви, але ми не встигли зачекатися.
     
  6. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Не рекомендую "ЯпонаХата" у ТРЦ Victoria Gardens. Ми довго чекали на замовлення, а коли нарешті дочекались - отримали роли із живим тарганом :negative: :bad: То було буквально годину тому...
    Відео із чоловікової сторінки у ФБ
     
    • Співчуваю Співчуваю x 14
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  7. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    О, значить вони там по всій будівлі(((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  8. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Ще минулого року моєму співробітникові там подали скисле пиво. На зауваження, офіціантка (зі слів того ж таки співробітника, мене там не було) пиво НАДПИЛА і сказала, що воно цілком нормальне!
    Я в цьому закладі була рівно 1 раз і більше не піду: замовлення чекали більше години, принесли щось зовсім неїстівне ((
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Теж хочу сказати своє "фе" Японій Хаті в ВГ. Кілька разів давала шанс цьому закладу, але воно того не вартує. При порожньому залі очікувала довго замовлення. Рис в суші якийсь підкисший був , і не раз. Офіціанта не докличишся. Більше туди не ходжу.
    А ще хочу розповісти про доставку Квадрат Суші. Форумлянки, не рекомендую взагалі щось там брати! Я вирішила спробувати їх доставку, так як вони знаходяться в 5 хв. ходьби від мене. Думала зекономлю час на доставці і піца буде тепла. Останнім часом бачу їх рекламу на кожному кроці. Оператори хамлять, не знають меню. Діло було в робочий день.Привезли мені дубову піцу через півтори години і тільки після мого дзвінка ! Сама піца настільки несмачна, що я її не могла їсти, викинула. Як? Як можна спортити піцу чотири сири??? Піца пісна, соусу дуже мало і він увесь впитався в тісто, сир несмачний і навіть не розтопився. Все, ніяких тобі приправ або трав, чи хоч чимось би вже притрусили ту піцу. Та вона просто резинова була і прісна як бутерброд з сиром без соусу. Чесно, я такого г... ще не їла. А я була голодна і могла закрити вже очі на деякі недоліки, але то було неможливо їсти! Брала ще суші , вибирала без риби. Йой, та навіть голодний чоловік після роботи не зміг їх з'їсти! Розвалюються, неакуратні, якісь ніякі на смак. Єдиний плюс - великі. Більше я там замовляти не буду і вам не рекомендую!
     
    • Інформативно Інформативно x 10
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Древній град. Таке гарне місце, і таке ЖАХЛИВЕ обслуговування. Замовили святкування дня народження на терасі (вони то шатром називають). Крім нас там була ще одна компанія, поправини весілля. На наших два столи стояла (власне стояла) одна офіціантка, яка, як виявилось "сьогодні перший день". Вона навіть не знала де в ресторані туалет!!! Про те, щоб хтось ходив і наливав гостям напої я взагалі мовчу.
    З замовленнями взагалі була біда. Доводилось разів 5 ходити сваритись з адміністратором. Від частини замовлення зрештою відмовились.
    На столах все так гарненько сервіровано, одна тарілка на гаряче, зверху друга на холодні закуски. Так от сиділи і жували ті холодні закуски три години, бо "в них дуже багато людей і вони не справляються". Коли подали частину гарячого, ні тарілки не позбирали, ні брудні серветки зі столів.
    Я пішла питати де решта гарячого, адміністратор витягнула листочок з нашим меню, сказала "а, так, точно, ще має бути якасьтамїхняназва закуски" і каже мені "вже готується, за 15 хв буде, вони не можуть разом подаватись, бо одне готується в печі а інше на мангалі". В чьом логіка?
    Потім коли торт подавали, то так тарілки з тортом і ставили поміж тих всіх брудних. Це був звіздєц повний. Принесли чай/каву. Чайники з чаєм порозставляли, чашок всім не дали. Навіть після того, як повторно попросили принести.
    І офіціанти такі хамовиті, огризаються. Я такого жахливого обслуговування ще ніде не бачила.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 2
  11. Online

    Online Well-Known Member

    В них такий сервіс був від початку, як тільки відкрилися.Двічі там були на початках і на тому Древній град для себе закрили. Я взагалі не прихильниця давати другий шанс, особливо коли бачу, що висновки не робляться, навпаки офіцанти стоять собі збоку, обговорюють клієнтів і ржуть з того, що напартачили. Але чоловік має добре серце. Що ж, переконався. При сьогоднішній конкуренції заклад абсолютно не вартий уваги.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    плюсуюсь. Давно там були і більше ні разу не виникало бажання ще раз завітати. Обслуговування жахливе, а крім нас 4 більше нікого не було.
    +1. Не дуже приємно було, а вони не думали, що їх чули. Мало того, що не все замовлене принесли (забули випадково:facepalm:), включили відсутні страви в рахунок, так ще й записали інше вино ( в 3 рази дорожче). Ми залишили відповідний відгук в гостьовій книзі:girl_mad:.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @ruda kishka хотіла колись завітати туди, але таки утримаюся )
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    Чураско на Галицькій

    Замовили ягідний морс... на смак це була вода, якою помили баняк після компоту... це підтвердили всі з нашої компанії. Офіціантка з легкою усмішкою намагалась переконувати, що ягідний морс у них саме такий, але дозволила взяти інший напій на заміну.
     
    • Креативно Креативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Не рекомендую Челентано в новому хабі Futura, якщо ви йдете туди з дітьми і їх у вас більше одного. В них, виявляється, платна дитяча кімната. Такого ще не доводилося зустрічати, щоб дітей на вході завертали, бо в них ціна 75 гривень за годину за одну дитину, або ж одна дитина безкоштовно годину, якщо замовлення 400+ грн. Нам запропонували відправити в дитячу одну дитину :girl_crazy: (а нас було двоє, кожна з трьома). Прийшли поїсти піцу і поспілкуватися за кавою, поки діти будуть поруч гратися, але не тут було. Та й взагалі саме місце абсолютно не дружнє до дітей. Я не вважаю, що всі місця мають бути пристосовані до дітей, але тоді вже не треба тих показових кімнаток 2*2 і двох іграшок, хай це буде концепція «для роботи», я знаю місця, де мені з малими зручно, комфортно і затишно.
     
    • Інформативно Інформативно x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    @Haidee, от врятували ви мене, бо я з трьома туди намилилась була, але там ше є шоко ко. Там їм точно не до кімнати буде
     
  17. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    А в Шоко кімнати й нема)) є куточок поруч в Омномном, але моїм там їсти нема чого. Не тому, що веганське - спокійно таке їдять, - але, наприклад, єдина веганська паста - з грибами. Решта все на любителя, тобто і салатів толком нема, і просто погризти якусь вегоканапку)) той весь хаб, на мою думку, комфортний для бездітних, працюючих, для робочих зустрічей. То ні мінус, ні плюс - просто констатація факту.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Хіба одна назва. Кілька еклерів з кольоровою глазурью і кілька пирогів. От і весь асортимент...
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  19. marianast

    marianast Well-Known Member

    Челентано на Гнатюка.
    Жахливе, ліниве, хамське, неохайне обслуговування.
    Як в ларьку при сільській дорозі.
    Це дуже характерно для львівських закладів - дорогий оригінальний дизайн, приміщення в центрі міста, а персонал який небудь. Вже стільки стратилися на антураж то подбайте про навчання чи мінімальний вишкіл для працівників.
    Віввідувачів не було майже. Це не даремно
     
    Останнє редагування: 11 Вересень 2019
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Online

    Online Well-Known Member

    На таке саме нарвалася в Челентано на Франка-Шухевича позаминулого року. Двічі. Причому другий раз скидалося на свідомий ігнор від початку. На пл. Ринок теж якийсь бардак з обслуговуванням. Чи то людей не вистачає, чи то організувати не вміють. І розумію, що піцерії Челентано - це не мережа, а франшиза, але пісвідомо охота відпала до усіх.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1