відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Сіде, Белек найближчі в сторону Аланії. А в сторону Кемеру - Гейнюк найближче. Що розуміти під "до Кемеру довго їхати"? Кемер- це Гейнюк-Бельдібі-Кемер-центр-Текірова_Кіріш_Чамьюва.До Текірови по прямій новій трасі 40 хвилин. Гейнюк- найближче.. Звичайно, багато залежить від того, скільки готелів "на розвозці" до вашого.А най-найближче до аеропорту- це міський р-н Лари в Анталії( виїзд з Анталії в сторону Кемера).Але там і готелі не клубного типу, а всі міські
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    Дякую за відповідь!
    Зараз знайшла готель ТТ Пегасос в Сіде, правда їхати туди 1,3 год. Ну але нехай, якщо готель хороший.
    @сніжна ціава ваша думка) яка ціна за цей готель прийнятна десь з 10 вересня. Зараз в туі показує 1730$ на 10 ночей на 2 дорослих і 2 дітей ( 5 р., 1 рік). Маю на увазі, це нормальна ціна чи може бути нижча чи вища?
    Ще найшла в туі на ексклюзиві готель Tui Fun&Sun Saphire в Кемері, колишній Лариса.
     
    Останнє редагування: 11 Лютий 2018
  3. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

     
  4. VERO

    VERO Well-Known Member

    @Kroshka Enot Простіше на якомусь сайті турагенства, де підтягуються ціни всіх ТО, моніторити. Або пройтися по всіх ТО, що працюють в потрібному напрямку. Переглянути, в кого яка пілотна програма, в кого потрібні готелі, курорти... Відфільтрувати і почастіше до них навідуватися, переглядати, що цікавить. Як правило, ТО починають працювати в 10. Ціни змінюються трошки пізніше, коли "запрацюють". Мати на телефоні фото закордонних паспотрів, домовитисмь попередньо з ТА. Щоб оперативно забронювати.
    Пишу свої спостереження. Для прикладу. Деякі ТО проводять політику "глибокого бронювання", тобто, не чекають останніх днів, а за 2-3 тижні до вильоту знижують суттво ціни. Часто борти закривають навіть за кілька годин. Анекс, Тез тур так працюють переважно. А за кілька днів до вильоту можуть навпаки ціни підняти. Джоін в останні дні викидає горящі. В Корала все стабільно. Мало вильотів і ціни тримають на рівні. Спокійно закривають свої борти. Це теж я не про Туреччину)
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Я вам про ціни не можу сказати, як вони будуть рости чи падати- моніторте. Ціна в 1700 за 2+1 (1 річний інфант там не особливо впливає на вартість) на першу половину вересня на цей готель адекватна ціна.Якщо брати до порівняння ТТ Пегасос і Фан енд Сан-з малими дітьми уде краще в Пегасосі. Це міцна 4, без особливих розкошів, але із зручнішим пляжем і розташуванням території. Фан енд Сан Туі собі забрали на ексклюзив у Лариси лише рік тому. В мереж Ларис це готель угробили. ТУІ на минулий сезон як могли, так його трохи підрихтували. Не знаю, чи будуть якісь зміни на цей сезон, але минулоріч там ще були досить старі номери . Але для розкрутки його давали по хорошій ціні і намагалися непогано зарекомендувати.звісно, якщо порівнювати природу Текірови і Сіде, то тут виграє Текірова. Загалом, обирайте самі.Обидва готелі належать ексклюзивно ТУІ. Обидва +- однакові по харчуванню. Для річної дитини особливого меню не буде ( зрештою, для такої малечі своє харчування, включаючи навіть баночне, є лише у небюджетних готелях. А так-можна буде щось брати із загального столу(дитячий стіл там фактично формується із +- придатних для дітей з 3 років: рис,картопля, індюшка-курка і .д. На сніданок завжди є окремо мюслі і окремо молоко і якась каша вівсяна зварена ще або можна просити в ресторані, щоб для дитини щось окремо на сніданок готували- тоі вони розширяють асортимент молочнх каш).Ну або брати свої пакетові каші з дому.В принципі іноземці (німці, французи) не особливо морочаться дитячим харчуванням в готелях, тому там і візочкових дітей спокійно годують картоплею фрі :).Ну і готелі теж не морочаться. Звісно,що в готелях вищого класу можна знайти і баночне навіть харчування
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2018 ---
    ТезТур по Єгипту зараз з рейсами косячить. Наприклад з Хургади на Киїів вони дали авіаперевізнику Розі заявку на відміну рейсу на 01.03. Натомість туристів, яким вже були продані тури , "пересунули" на 28 число (забравши добу з перерахунком) або запропонували 03.03 з доплатою зі сторони туристів за 2 дод. доби
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    нічого складного. Обираєте перелік готелів, які би вам підійшли. Дивитися, від яких ТО вони йдуть, у кого на ексклюзиві можливо. Далі-щодня моніторите на них ціни на сайтах в ТО. Ближче до високого сезону ціни можуть мінятися і протягом дня. Анекс любить вранці на 3-4 години давати під закриття найближчих рейсів з Києва гарні пропозиції ( але треба бути готовим до швидких зборів) .бувають "пропозиції дня": коли на певну дату чи в певний день на певні готелі на кілька годин падає ціна. Тут просто потрібна регулярність моніторингу і "виловлювання". Далі- якщо маєте свого ТА, то одразу двоните , питаєте його остаточну вартість і просите бронювати. Якщо свого ТА немає- можете обдзвонити кількох і дізнатися, яку вартість пропонують вони ( бо на сайтах ТО ви бачите ту ціну, яка для туристів, а не ТА. А от вже ТА можуть трохи корегувати її в межах своїх агентських .Обраєте підходящий вам варіант і бронюєте п.с.також,якщо у вас вже броньований тур, то теж можна ще моніторити ціни. Наприклад, минулоріч у ТУІ була така акція, що вони один раз могли перерахувати вартість туру, якщо ціна впала,порівняно з тою, за яким викуповували тур ви)
     
    Останнє редагування: 12 Лютий 2018
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  7. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    ДІвчата, а що хто відпочивав в готелях мережі Armas? Ми минулого року були в їхньому Maritim Saray Regency в Сіде, а нещодавно мені вплав вв око Armas Labada в Кемері. Мене цікавить, чи всі їхні готелі на одному рівні, бо співвідношення ціна-якість нас влаштувало. Не хотілось би в гірший готель попасти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    мені цей готель теж спокою не дає....Про марежу Армас за минулі роки відгуки не є найкращі, але цей готель мені дуже подобався ще багато років тому, коли відпочивали на пляжі поруч цієї Лабади, тому в мене зараз ну просто якась навязлива ідея попасти туди )). Ціна на нього вже і росла і падала декілька раз, цікаво як буде далі..
     
  9. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Я записала його в свій список)) буд моніторити ціни. Наразі ціна на Лабаду і Марітім однакові.
    Не можу писати про свій досвід щодо Армасу, бо минулого року була наша перша поїздка в туреччину (та й за кордон взагалі). На той час і досвід готель виявився досить непоганим, тим більше по відгуках інших, більш досвічених туристів, він достойний варіант на ту суму.
     
  10. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Зараз підуть "дурні" питання:
    Як можна дізнатися, які ТО працюють в потрібному напрямку? Зайти на сайті всіх ТО, яких знаю, і в пошуку дивитися потрібну країну?

    А якщо готель не має принципового значення? Ми не плануємо їхати на ALL, і в готелі плануємо тільки снідати і ночувати. Значення має співвідношення "ціна-якість". Тобто, якщо ціна буде дуже класна, то єдине, що для мене принципово - це чистота. Як виловлювати гарячу пропозицію?
    Якщо просто забивати в пошуковику ТО країну і сортувати по ціні - так буде правильно в нашому випадку?
    Тобто на сайті ТО ціна вища? Чи навпаки, нижча? Який плюс-мінус адекватний розмір "люфту"?
     
    Останнє редагування: 12 Лютий 2018
  11. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    вибираєте місто відправлення - Львів (ну або якщо вам підходить, то Київ), а потім бажану країну відпочинку
    так, і по ходу дивитесь на підходящу ціну, а потім дивитесь рейтинг і відгуки про готель, який підійшов по ціні. Так ви оберете декілька готелей, що найбільш вам приглянуться, а потім моніторте ціни саме по тих готелях.
    в ТО ціна без знижки, а в ТА вам можуть надати знижку, мінімум це 3%, максимум це переважно 10 % (правда, я такої жодного разу не отримувала, отримувала 5 % і 8 % в різних ТА в різні роки..))

    @сніжна, а що скажете про Armas Kaplan Paradise 5* ? Так, з мінусів це 300 м до моря, але це Текірова.....
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    а з Джоінами варто взагалі зв"язуватись? За останні два роки в цій темі бачила багато нарікань на них.
     
  13. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    Тут як пощастить;) літали два роки підряд джоіном, то перший раз все було добре. А вдруге летіли з Києва, то коли повертались назад то рейси майже на добу швидше перенесли, літак був маленький і ще й аеропорт змінили. Вдруге брала в них, бо лише в них був той готель і напрям, що я хотіла.
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2018 ---
    Дякую! В мене чоловік колишній асматик, то йому власне було б добре в Кемері, але от те, що до ладу все привели переживаю. Вони пишуть, що меблі і ще щось в номерах поміняли. По відгуках теж не зрозуміло. Ну а в пегасосі я так розумію всі номери вже оновлено крім якогось корпусу. Заплуталась я словом.
    А і знайшла Grand Ring Hotel, і пише на сайті туі, що 2+2=2. Це дітей не рахують в них? Дівчата, що скажете?
    І ще на сайті в туі можна лише дитину старше 2 років задати в фільтр, а до двох вони не рахують дітей?
     
  14. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    Теж тепер до нього придивляюсь) дівчата це капець, і як тепер вибрати) прочитала, що там є коти, а в чоловіка на них алергія:) цікаво, чи правда, що їх там стільки.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Відпочивали там минулого літа, детальний мій відгук є тут в темі, якщо вам цікаво :). Якщо матиме якісь дрдаткові питання, то пишіть, з радістю відповім :).
    Уявіть, я те саме минулого року читала про наш готель і переживала, бо народ писав що там коти мало не по столах в ресторані ходять)), але під час відпочинку я не бачила тієї навали котів, про яку читала в відгуках на топхотелс. Тому, думаю, то все відносно...
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. VERO

    VERO Well-Known Member

    По Туреччині -не варто. По Єгипту нормально працюють. Один з провідних ТО. По інших країнах- не підкажу.
     
  17. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    ну що, дівчата, хтось щось вже забронював? вдалось виловити хорошу ціну комусь?
    бо я з кожним днем все більше розчаровуватись почала: ті готелі, що собі розглядала рванули догори цінами порядку 200-300 дол. Добре вичитавши відгуки про Лабаду, я вже туди перехотіла: та приваблива ціна, що пропонує Анекс, зовсім не стосується того привабливого головного корпусу на березі моря :sad:, а пропонується за ті гроші корпус Парк на другій береговій лінії, що зовсім не відповідає зірковості Лабади.
    З тим небагатим вибором бюджетних, але норм. готелей боюсь, що бронюватиму той, що й минулого року - там хоч все перевірено особисно..
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. VERO

    VERO Well-Known Member

    Гарними цінами на Туреччину поки і не пахне( Багато шанувальників Туреччини придивляються до дешевших напрямів. Хоча один дуже поважний турок (з їх міністерства туризму) впевнений, що українців цього року відвідає їх країну аж 2млн. Значно більше, як у 2017 і 2016роках. І мені доводить, що так буде. Оптимісти вони однако... А самі все роблять для протилежного результату.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. VERO

    VERO Well-Known Member

    В нас така ж ситуація була по Коралу минулого року. Анулювали рейс повністю закритий. За місяць. Пропонувлаи теж пересунути за мінусом 1 доби. Ми попросили повернення оплати і перебронювали в анекса дешевше+ на курсі виграли. А могло бути все не так вигідно для нас і могли втратити на курсі. Ніби теж надійний ТО і АК. І у них не так багато рейсів на Єгипет. Тут не вгадаєш.
    Пілотка на Єгипет взагалі не прорахована. Джоїн планує з якоюсь своєю АК працювати, починаючи з весни. Напевно по всіх основних напрямах.
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    минулопіч вони з Янейр працювали. Це їх авіаперевізник.Там вистачало теж своїх траблів
    --- дописи об"єднано, 20 Лютий 2018 ---
    правда те,що в Туреччні культ котів. тому їх дійсно багато усюди. Вони живуть на територіях готелів, їх не особливо ганяють, коли навіть котик на лежачку переночує (особливо вагітний):) Кіт для мусульман- це священна тваринка. Усюди на вуличках містечок ви побачите "хатинки для котів", де соять кормушки-поїлки і т.д.Оце жили у нас ( відомий 5* готель :).Звісно, що по ресторану ніякі коти не лазять. А от по території -басейнах і пляжу- та запросто.
     

    Вкладення:

    • IMG_0177.JPG
      IMG_0177.JPG
      Розмір файлу:
      172 КБ
      Переглядів:
      38
    • IMG_0181.JPG
      IMG_0181.JPG
      Розмір файлу:
      108,4 КБ
      Переглядів:
      36
    • Подобається Подобається x 2