Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Мені було б 2 тижні замало, мінімум місяць ( мій чоловік сказав би шо я би без дітей місєць не витримала б :girl_haha: ,як були вліті в бабусі, то я так сумувалаааа ...) Проза в малого соплі рікою вже другий тиждень і гризе всьо підряд, калатушки, слінгонамисто, руку і то цілий кулак ... Прикрий страшне, а нині ше й підкашлювати почав і в мене такий настрій - " ходжу і реву " :girl_cray: ...
    Врочистість то наші щоденні читання св.Письма ввечері , які дають мені силу йти вперед .Діти так уважно слухають, а потім кажуть якесь одне речення, яке я ще довго переварюю і пригадую слова Ісуса " будьте, як діти " Будьте здоровенькі , не ревіть як я то не є приклад для наслідування, а любіться і шануйтеся :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Як добре, коли є така сильна віра, що з Богом, всі перешкоди- це нічого.. захоплююсь і надихаюсь, стараюсь бути кращою, можливо просто все приймаючою, ну, якось так))
    Погода на дворі і погода в домі, дуже подібна, хочеться стабільності, хоча, можливо, так цікавіше, головне, щоб не було негативу. Читаю, що багато хто вже поставив ялинку, а я люблю її прикрашати не раніше ніж 30-31 грудня, напевно, щоб подовжити ейфорію свята. Сьогодні малечі дали віршик до зимового свята, будем вчити, як я то люблю! Сніжинка моя загадкова! Яка доця стає цікава, така вимальовується особистість, ніжна і горда, якась така, що не подібна на своїх брата і сестру, зовсім інше покоління. А ще хочу зими, такої справжньої, а не як в казці "12 місяців" все за один день. О, дівчата, пишіть, що готуєте, бо я вже не маю фантазії. Які в кого плани на Новий рік? Бо в нас намальовується, що підем у гості, до кума. Ну і добре, я завжди готова!
    Всім гарного настрою і хорошої погоди, не тільки надворі, але і вдома!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
  3. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Врочистість - я нарешті здорова!:rock: Мій голос з прокуреного баритона перетворився в мій рідний, можна зняти з себе копицю одягу і пухових хусток, і пити цілими днями каву, а не якусь бурду, яку мій чоловік гордо називає лікувальним чаєм:facepalm:
    Я навіть умудрилась з температурою поробити порядки в своїй косметиці, білизні і кладовці. Залишились шафи-кухня-фіранки-миття вікон-прання килиму -чищення люстр -чищення кухонної техніки - монтування книжкової шафи доціку, - дрібниці, одним словом:wacko:
    А ще підчистити робочі *хвости*, виловити вільну годину у перукарні, закінчити до НР лікування зубів, купити чоботи *не знаю які, але не такі*, з"їздити на корпоратив, переглянути одяг і зібрати валізи в подорож. Веселуха, короче, але як є здоров"я, то помалу все зробиться.
    Вчора вперше за 2 тижні висунула ніс з дому, приїхала по справах, і перед тим, як вийти з машини, напарфумилась. Маю під рукою купу пробників, які докладають в посилку при купівлі парфумів, і часом користуюсь ними всліпу. І от іду я, і розумію, що пахну брутальним мужчиною:vinsent::blush:, і що не завжди до жіночих парфумів докладають жіночі пробники))
    Не знаю, що про мене подумали, але запах дуже стійкий, мушу признати:)))
    Короче, всі люди як люди, а я як завжди:girl_in_dreams:
    Пішла включати турборежим електровіника. Всім здоров"я і гарних вихідних:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  4. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Ох як тиждень пролетів. Щось в мене грудень якийсь марафонний. І ніби готую/планую, та всеодно недопрацьовую. З подарунків до Миколая хіба до обмінного Миколайка виконаний. І доці машинка готова )) А всім решту ще треба докуповувати. Певно завтра тихенько змиюся по магазинах.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Із подарунками все туго. А чому? - А тому, що мама Іра на лікарняному, і доця Аня 100% часу з нею поруч.
    Миколайко вже фактично стукає у двері, а що він принесе - наразі загадка для всіх :girl_haha: Що найцікавіше, то це те, що маленька блондинка ніяк не визначиться, чого ще їй бракує для щастя: ще одних "героїв в масках" (один комплект - то для слабаків, очевидно), киці, яка м*явкає, чи (з останнього) третього іграшкового чайника. :girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:
    Зі здоров*ям - як завжди. Починаю недолюблювати зиму:girl_nea:
    Врочистості?
    1. Учора зустрілася з однією дуже хорошою людиною, 4 години пролетіли як 10 хвилин:girl_in_love: Частіше б так.
    2. Зі спальні чую хропіння лише чоловіка, мала блондинка вже спить тихенько завдяки лору.
    Піду щось їсти приготую, усім вдалого дня:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
  6. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Проза - соооплі безкінечні :) такий якийсь дурний стан - і не хвора ж, але й точно не здорова :girl_in_dreams:
    Проза номер 2 - кількість одягу, спакованого на дальню полицю до повернення талії, росте (зле коли всі сукні і спідниці приталені :girl_in_dreams:- мінімальний рух фігури + 5 см і усьо, вже не застібаються :girl_cray:).
    Проза номер 3 - я лінтюх, бо незавершені плани на 2017 рік ще кінця-краю не мають, а рік уже майже тю-тю :sad:
    Врочистість - подарунки дитю вже спаковані, окремо складені на купку подарунки від бабусь (якщо таки на свята надумаємо поїхати в гості). Я останнім часом все купую-замовляю сама, а тоді лише тихцем видаю бабусям і всі щасливі - вони, бо не треба голову ламати і по магазинах ходити, Влад - бо дарують "таке як я хотів" ну і, звісно я :girl_haha:, бо в хаті не множиться кількість незрозуміло чого, ну і розважаюся собі трошки хоч іграшково-книжковим шопінгом :girl_crazy:
    Якщо все буде добре, то нині ввечері маємо з Владом ще одну маленьку заплановану врочистість:girl_dance:, а потім знову проза - чекає мене ще костюм на свято:d64:, бо дитина вже місяць (з того часу як слова в садку отримав) питається: "а коли ми костюм будемо шити?", ну а я за звичкою все відкладаю на "ніч Попелюшки":girl_crazy:
    А ще я досі кайфую і дожовую вчорашню спонтанну супер врочистість- нічні смажені пиріжки від мужа :girl_smile:Круто, коли не заставши ввечері в магазині хліба, чоловік за якусь годинку організовує його сам :girl_crazy: Шкода, що то тааак рідко тепер трапляється, бо я так люблю дивитися коли він готує, особливо тісто :girl_in_love:Хоч уже й сама перестала боятися дріжжів, але все одно то так мммм коли чоловічі руки акуратно жмакають і перекладають м'яке живе дріжжове тісто :girl_tender:
    А далі знову проза, бо вдома взагалі ще ні коти, ні коні, ні хто там ще не валявся - передсвятковими прибираннями і не пахне наразі... Та й зі святами геть не ясно - хто куди, коли і за які "шиши" :scratch_one-s_head:
     
    Останнє редагування: 16 Грудень 2017
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 3
  7. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я років 5 тому весь хліб пекла сама, була в мене така фаза, і як тільки у мене почались проблеми з суглобами, то чоловічі руки після другого замісу подарували мені кухонний комбайн з функцією замішування тіста:girl_crazy: Так що най жмакає))
    В мене сьогодні ніби проза, прибирання-вичищання-драяння, але тішусь, бо переробили вал роботи. Бідний чоловік навіть не мріяв про такий вихідний:ed4d70def841dc74b57, але ураган arushka і совість не дозволили йому стояти осторонь, коли я роблю революцію в квартирі.
    Так що на наступний тиждень мені залишилась маленька частина хатньої роботи, тепер можна виділити час собі, і починати чистити пір"я.
    Вечерю буде готувати чоловік, винце охолоджується, в хаті чисто, життя прекрасне:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  9. arushka

    arushka завжди досягаю мети

     
    • Креативно Креативно x 1
  10. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Всім привіт, ото дочекалася снігу, по якому Миколай буде їхати на санчатах! Так добре, що ховається всякий бруд під снігом, і якось веселіше на душі, з'являється новорічний настрій, ще б хто підказав, меню на день,!? хочу свята при такій погоді, але, якого?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я потішитися сьогоднішнім днем. Накупила подарунків, спакувала. Всьо, до Миколая готові))
    І в цій святковій метушні посварилася з мамою. Сил вже нема терпіти той наказовий тон, зверхність і відверте хамство... Я можу бути терплячою, але в кожного є своя межа.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  12. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Даремно я писала :girl_in_dreams:то була геть не врочистість :girl_haha:Ходили ми у філармонію на миколайкову виставу. Ох, я устал... Влад мав дриг - спочатку в фойє серед півсотні людей запускав машинки, потім ледве висидів виставу (особливо останні її 30 хв), а далі чергове показування характеру по дорозі додому в маршрутці:hang1:. І то ще не враховуючи бійок з 5-річним колегою по "культурному просвєщенію" і дрібних шалостєй:girl_in_dreams:
    А ще я в суботу пробувала порахувати скільки разів я кажу слово "мовчки" :suicide: : "їж мовчки", "дивись мультик мовчки", "5 хвилин тиші будь лаааска":dash1:... я реально не витримую того (без перебільшення) безперервного потоку дитячої свідомості спрямованого тільки на мене :girl_emo:
    Взагалі другий день трохи той-во, повільно думаю - два дні дивуюся з якого дива мені голова болить (навіть тиск міряла), а поміряти температуру додумалася лише сьогодні - і все стало на свої місця:girl_cray:... Зараз ще дитьо зловлю і йому поміряю, бо не подобаються мені ті соплі...
    Ну і щоб не зовсім жилетка :girl_smile:- забрав вчора муж сумку смаколиків передану бабушкою. Знаєте яка найбільша вкусняшка? Ні, не мариновані огірки - до них я ставлюся дуууже спокійно, а картооопля, смачна волинська картопля :) Сьогодні вранці вже організувала печену:girl_dance:, на вечір будуть або деруни або тушкована :nyam2: . Ну не вдається мені в Львові купити смачну картоплю - ні в супермаркетах, ні в овочевих кіосках, ні з доставки Шувару :sad: ... Мо, десь на базарах є, але мені з Пасічної до базарів пиляти ого-ого.
    А ще чоловік оно через день приносить мені морозиво, однакове :girl_haha: "бо ти колись казала що таке любиш". Треба його "перепрограмувати" на якусь кориснішу вкусняшку, певно. Лишилося вибрати на що: грейпфрути, яблука або хурму :girl_crazy: Йой, щось у мене всі прочистості лише кулінарні :girl_impossible:- такими темпами скоро в двері не пройду :)))
     
    Останнє редагування: 17 Грудень 2017
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 3
  13. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    нє врі! Ти - тонка-звонка-і празрачна... І це - правда.
    ага, тепер мій має стійке небажання братиків... і дилему---як з маленьких орущих дівчаток -сестричок зробити одразу таку красу з косичками???
    ДП , привіт мої !
    Всім дякую і за побажання і підтримку, і бульйончики( віртуальні і реальні). Я ожила вже трохи раніше, але якась мара, у вигляді абсолютного спухшого горла, а за ним шаленої температури, не дала мені відмаячити тут вчасно.
    Тоді дитя підхопило естафету, тому в нас лазарет, а не будинок.
    Ще й сніжок так сипе, а ми негуляльні...
    Буду тепер приходити - вам байки розповідати, бо мовчати довго я не можу.... Це всі знають:girl_blum::lol::lol::lol:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    Чекала допису)))Привііііт!!!!)))
     
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    прастіть , за....ку, але ще мусіла встигнути косяки на роботі повиправляти, дитяче свято, філармонія он ж...
    Дома після неї малий 2 дні мав розширений репертуар і то такий смішний , що хоч в дитячі перлини йди. Бо наступний ранок в нас розпочався з пісні у виконанні малого, плавно і мірно сходячого з 2 поверху, чоловік чуть з крісла не впав
    ховаю під "детальніше"

    І то так виразно...перший куплет. Добре, що ми без бабусі живемо.. Ото ж зранку , в неділю :girl_blush2::girl_blush2::girl_impossible::girl_impossible:
    Питаю потім, тобі що лиш ця запам*яталась? Каже--- ага, я ніколи ще чорта не бачив :girl_crazy:.
     
    Останнє редагування: 21 Грудень 2017
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 3
  16. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    День Сурка... ну не 100% , але десь на 80 - то точно.
    Графік прийому ліків моїх, малого, їсти, помити, застелити, провітрити, проморозити, сніг змести....усьо- абєд! Знову графік ліків і безкінечне міряння температури. В мене вже фобія, я той лоб малого мацаю, по 100 раз . Ну бо в цю хворобу та температура - то "нєт слов, адні вираженія".
    Малий вже каже, що я не мама, а якийсь професійний мірник температури. Діти...
    Робочі моменти нагальні утрясли, не конче нагальні терплять до завтра.. А з вівторка буде аврал. Сподіваюсь, що дитя одужає, бо його фразочки, копійовані з мене -працівниці, доведуть до нервового сміху виховательок знову.
    Залишив мені відкрите вікно в ноуті з "Антитілами" ---значить на днях я почую нову пісню у його виконанні. Судячи з повтору переглядів це буде або "Одинак" , або "Фари"... цікавенькооо
    Нині прозріла, що до НР залишився тиждень !! Як?? :girl_impossible::girl_impossible: !! Моя вам порада - не робіть собі наркоз у грудні, якось дуже стресово виходить..
    А так, то звикло, вечора вам з домішками мрій і :kisss: .
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Так давно тут не писала, що навіть не знаю, з чого почати. Певно, з Миколая. Цьогоріч він був особливо несподіваним. Для мене — бо наступного дня знайшлись мої чудові зимові колготки з вовною, новесенькі, запаковані! Я ж їх зо два місяці шукала , та вже не сподівалася знайти. А вони якимось чином опинилися в коробці з макулатурою на балконі.. і якби чоловік , почувши мої зітхання за пропажею і те, що оце мусила собі нові купити, не згадав, що бачив там «якусь коробку від колготок», то так і пішли б на смітник..
    Ну а синулька просто вражений миколайками.. Сидить оце згодом.. очі на мокрому місці.. Каже «мам, я думав, Миколай мені нічого не подарує. Я ж не заслужив.. я цього року і те, і те, і те...» Соромно йому.. Але ж Миколай вірить в його старанність і всі найкращі якості і бачить їх. Ну, може трохи авансом за майбутні заслуги обдарував )
    Ми також були на виставі у філармонії )) Враження у нас з малим двоякі. Зійшлися на тому, що постановника — фтопку, поету можна дати другий шанс, оркестру та виконавцям належиться премія, особливо Чорту ) А Маленького Принца — терміново одягнути в щось більш підходяще.)
    Як подумаю, що до НР залишився тиждень — аж не віриться. Так не хочеться тих святкувань.. Тим більше, що в нас вони поєднані з електрофорезом... Від завтрашнього дня стаю медсестрою, робитиму його вдома сама)
    Про порядкування не питайте, меню святкове не складене, продукти не куплені. Є тільки м'якесенька тепла сукенка мені і светри хлопцям: щоб рідним показатись, та й взагалі не зайві ) І оплачена комуналка, щоб в новий рік без боргів (про те, як я платила, можна в жилетці виписатись, але щось туди не хочеться).
    Думала, що придбаних шоколадних цукерок нам вистачить на всі свята. Що ж, ми радісно розправились з ними завчасно)). Помічники Миколая, правда, доклали добавки. Але, видно в нас передоз шоколаду, бо щось нікуди вже не йде ))
    Є ще трохи мікроврочистостей та журбинок, але вони певно не варті опису. Як щось згадаю файне, то ще напишу. )
     
    Останнє редагування: 22 Грудень 2017
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
  18. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    мене більше сам сценарій "смутив" - такого вже накрутили...
    У мене прозо-врочистість. При чому на всіх фронтах :)
    Я нарешті "порадувала" батьків і родичів новиною про грядуще поповнення в родині. Реація була загалом дуууже передбачуваною і тому то однозначно в прозу. Врочистість - мені таки полегшало трохи, бо не люблю недомовок :)
    Знову ж, наче, і врочистість, а, наче, і не дуже - Влад відбув чергове свято в садочку. Коротше, підроблене у них якесь те свято :girl_crazy:- і я ледве дочекалася завершення, і Влад цілу годину сидів з виразом обличчя: "і чого я сюди взагалі прийшов?" :girl_haha:Тепер лишився ще виступ на гуртку в понеділок, побачимо як там підуть справи :girl_smile:
    План на вихідні - нарешті хоч трохи розгребти ті авгієві конюшні і купити ялинку :girl_dance:Про покупку продуктів на НР ще навіть не думали, зате з меню, наче, визначилися - спекти піцу (а точніше штуки 3 рііізних :) ), злопати і лягати спати. А ще я хочу трооошки (10 грам) мартіні лизьнути. Але ж купувати цілу пляшку геть не доцільно... . І тут знову проза, бо спочатку треба десь трохи грошей надибати на ті передсвяткові мінімальні приготування :girl_in_dreams:
    А ще треба нарешті вибрати колядку і всадити своїх хлопців її вчити - я того року дуууже мрію відправити їх колядувати, краще з гітарою, але муж мої мрії вже трохи обламав, нагадавши що гітара і мороз не сильно сумісні :girl_in_dreams:
    Коротше, відсипте мені хтось трохи святкового оптимізму і ще чарівний копнячок будь ласка :connie_pull-pigtail
     
    Останнє редагування: 22 Грудень 2017
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  19. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Напишу ще й я трохи.
    Миколая пережили. Нам з чоловіком - ніц, ми були не дуже слухняними в цьому році, насправді.
    Аня вперше малювала листівку Миколаю, то що замовила - те й отримала. Раділа:girl_in_love:
    Я не витримала нескінченного лікарняного і вийшла на роботу. Нарешті. Ще ніколи підготовка звіту з праці не приносила мені такого задоволення, як у вівторок, після 3 тижнів і 1 дня вдома. Варто сказати, що це був для мене свого роду тренінг. Я ненавиджу когось щось просити, приносити людям незручності, зривати, чи посувати чужі плани. А тут мусила поштурхати і свекруху, і тата, і чоловіка. Але все вийшло добре: всі живі, ніхто не посварився, Аня задоволена. Я думаю, наступні лікарняні якось будемо розрулювати колективно, бо я емоційно вигоріла вже до вечора 4 доби постійного міряння температури, спостереження за шмарклями і кашлем. То недобре.

    Усім гарних вихідних!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 3
  20. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Що ж, в нас далі все в шоколаді — маякнув чоловік, що Миколай передав нам ще кілограм солодощів, і то файних. Я чомусь впевнена, що тепер вони до НР спокійно достОять. От якби Миколай нам якої шиночки, ковбасочки чи качечки з чорносливчиком та яблучками на святковий стіл організував.. Пора обідати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1