Вибір лікаря для майбутньої мами (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitoshhka, 24 Грудень 2015.

  1. kiciatlo

    kiciatlo Member

    Мене це дуже дивує))) "не обговорила з лікарем". То це значить як просто приїхати народжувати, то треба робити весь їх набір? Я б не звернулася до такого лікаря. Потім треба все дуже контролювати, а породілля і так в стресовому стані… не хочеться на роди, як на війну. На словах майже всі лікарі за природність і так далі, а як на ділі буде видно тільки у родах.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. gladiolys

    gladiolys Member

    Отже дівчата ми таки народилися в Пустомитах у Погорецької С.Я. чому я дуже і дуже рада. Якщо коротко, то лікарка вночі була на телефоні, в пологовий приїхала, на час перейм заходила, слухала, оглядала, за руку мене не тримала, але мені в такий час комфортно тільки з чоловіком, на рахунок самих пологів то виконала все про що ми з нею домовлялися, при чому мені не треба було щось їй нагадувати, вона все пам'ятала сама. Тому я не отримала жодного уколу, капельниці не було, окситоцину в третьому періоді також, плаценту народила сама, народжувала лежачи, але я не обговорювала і не просила якоїсь іншої позиції. Також лікарка все мені озвучувала, наприклад в мене було повне відкриття але плідний міхур цілий, вона запропонувала мені його пробити, але ріення було за мною. Можливо я не до кінця компетентна у всіх аспектах природніх пологів, не буду братися рекомендувати цю лікарку, але особисто я своїми пологами задоволена.
    Після пологів заходила раз в день, мені достатньо,бо почувалася я добре, запитала чи все мені сподобалось, і чи є якісь зауваження, мені навіть прощатися з нею було якось сумно))) Народила зранку в середу, а в п'ятницю ми були вже дома.
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Дівчата, як відбувається "процес домовляння" з лікарем про пологи? Прийшли, познайомились і одразу домовлялись про пологи, подяку і т.д.? Мені скоро йти, щось взагалі не уявляю як то має відбуватись.
     
  4. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Дзвоните, домовляєтесь про зустріч, приходите, ну і далі залежить від лікаря і від вашого налаштування: або вам розказують, як (а часом і "коли") все буде відбуватися, або ви викладаєте своє бачення, побажання, обговорюєте важливі чи спірні моменти (добре мати виписані питання, що цікавлять, бо під час розмови можна забути) , домовляєтесь про наступну консультацію (якщо потрібно), про час, коли можна/не можна телефонувати, про потрібні на пологи речі, прощаєтесь), йдете геть, вирішуєте, чи підходить вам цей лікар. Все.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. @Rosynka
    Дуже дякую за відповідь. Я щось такою розгубленою почуваюсь.
     
  6. ylysia

    ylysia Well-Known Member

    сьогодні також ходила на зустріч із лікарем.)))
     
  7. kiciatlo

    kiciatlo Member

    Дівчата, хто народжував у Кравців (Пустомити)? Напишіть вашу думку. Як поводить себе по факту? Бо розмови і домовляння то одне, а реальність зовсім інше.
     
  8. Хто що знає про Потапова І.А.? Знайома планує у нього народжувати, поки задоволена. А я щось не можу відгуків про нього знайти, якщо є то старі і тих не багато.
     
  9. ReyeN

    ReyeN New Member

    Хто має телефон Рібун ? Напишіть будь ласка в приват :)
     
  10. Shumee

    Shumee Member

    Дівчата, хто народжував у Федашко Ігоря? Як ви вперше його знайшли? Він тільки на Мечникова працює чи ще десь? Можна його контакти? Дякую)
     
  11. kiciatlo

    kiciatlo Member

    Народила у Кравців О.В. Дуже рада, що зробила вибір на користь саме цього лікаря і саме Пустомит. Ніхто нікуди не спішить і ні на чому не наполягає. Все як я хотіла, ніяких медикаментів і процедур. Окрім амніотомії, перед потугами, але на мій розсуд і іншого варіанту не було. В міру строга і говорить по суті. А головне чому я так задоволена, лікар і команда (саме команда, бо все дуже чітко і злагоджено), що була на родах чарівники. При вазі дитини 4200 жодного розриву чи надрізу! Хоча в перших пологах при 3950 штопана вздовж і поперек - живого місця не було. Але будьте готові, що неонатолог там не дуже. Зверхнє ставлення, нічого не пояснює. Медсестри дитячі хороші.
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. ladygossip

    ladygossip Member

    Вітаю!!! Приємно читати, що лікар з думкою породіллі рахується. То Ви мені Пелика колись порекомендували для обліку, здається) а я завтра іду на оглядини в Жовкву! Але матиму тепер і Пустомити на увазі;)
     
  13. kiciatlo

    kiciatlo Member

    Чоловік дзвонив лікарю, якого радив Пелик із Жовкви - дуже не сподобався…
     
  14. Lintiajka

    Lintiajka Active Member

    Дівчата, дайте, будь ласка, хтось контакти Долотказіна. Хочу з ним познайомитися і можливо народжувати в нього. Наперед вдячна))

    Надіслано від мого SM-T350, використовуючи Tapatalk
     
  15. NattiNa

    NattiNa New Member

    Дівчатка! Можливо хтось має номер телефону до Кухаєвич Ірини Богданівни. Буду дуже вдячна!
     
  16. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Дівчата, от цікаво чи існує лікар у Львові, який не стимулює, не видавлює, не пробиває води і не дає "чудо-таблеток" невідомо яких? Я в шоці просто від вігуків про лікарів від своїх коліжанок. І все більше хочу народжувати в Польщі, але тут всерівно потрібно перестрахуватися.
     
  17. NattiNa

    NattiNa New Member

    Навіть не знаю... чомусь останнім часом думаю що вдалі пологи то як лотерея... Чи пощастить щоб пологовий не закрили, чи пощастить щоб твій лікар приїхав (якщо наприклад свято чи нічка), чи пощастить що цей "твій лікар" зробив все правильно, вчасно і компетентно... і все б було нічого, але ціна лотереї дуже вже висока...
    В мене чоловік ЗА пологи в Польщі, в Жешуві, знайомі народжували там, дуже задоволені. але в них було 3 кесарево, вони чітко знали коли приїзжати. А в мене термін на кінець січня, планую природні пологи, і от якщо швидше почнеться, або навпаки затримається, то нараз слабо уявляю як зможу стільки часу там бути і чекати. В чоловіка робота, в старшої школа...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. kiciatlo

    kiciatlo Member

    Їдьте в Пустомити. Я там в цьому місяці народжувала. Нічого абсолютно. Ні уколів, ні таблеток. Заздалегідь обговорила все з лікарем. Головне без травм у мене і дитини.
     
  19. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    А можна детальніше?
    Маю скептичне ставлення до цього Пб, тому вперше народжувала у Львові, зараз в роздумах/пошуках.
    Мені здається, ви якраз "виграли" лотерею. Я живу неподалік Пустомит, дуже багато всього чула і бачила.
    Часом так просто складаються обставини, легкі пологи і все ідеально. А хто лежить До чи носить більше 41 - 99% стикаються з багатьма "сюрпризами".
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Якщо ви хочете природні пологи, то скоріше всього вам не туди. В них статистика КР досягає 50%
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2