Аквааеробіка

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Iwka, 16 Квітень 2010.

  1. ladygossip

    ladygossip Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    Можу поділитись досвідом відвідування акваеробіки у "Дельфіні" на Сихові. Ходила минулого року місяці три, вдалось записатись лише на вівторок-четвер на 21 год. Був нюансик, що ввечері відкривали вікна-двері для провітрювання і місцями дуже дуло в голову... Загалом закінчились ці походи хворобою, яка затягнулась на цілий місяць( Цього літа вирішила відновити заняття, знову ж вдалось записатись лише вівторок-пятниця на 21 (в пятницю взагалі найменше людей ввечері) і літом ніби менше трошки людей, бо багато у відпустках... Знову сквозняки, шафки досить роздовбані, корзинки потріскані, ну це ще пів-біди.... А ось туалет там просто жах (не буду ділитись деталями, але такої грязюки ще ніде не бачила)... А ось людей зараз побільшало... частина має абонементи, частина - купляє одноразовий пропуск... але на ресепшині, як я зрозуміла, не рахують скільки людей вони пропускають по тим одноразовим абонементам, тому получається, що буває більше дівчат, ніж розраховано, тоді вам може не вистарчити гантельок чи поясів... Тренер.... не можу сказати, що вона погана, але вправи дає досить одноманітні (хоча я її розумію з тої сторони, що люди майже кожного місяця міняються, видно нікого надовго не хватає)... У мене був конкретний випадок, що я цілий місяць виявляється неправильно робила вправи на прес, а сказала мені про це тренер на останньому занятті( Ефект: по кілограмам - нуль, мязи підтягнулись і спина менше болить... хоча у мене куліжанка ходила на ранішню групу, то скинула за 3 місяці кілограм 5 (перед весіллям)... куліжанка розказувала про те, що вправи у них часто мінялись, інша тренер ранкової групи показувала зовсім не такі вправи як тренер вечірньої....якщо маєте можливість, то ходіть зранку! Ще одне... ввечері, особливо, в пятницю люблять підганяти людей, щоб швидше виходили з басейну... я все розумію, але якщо я правильно зрозуміла, то можу повноцінно там знаходитись з 21 до 22... загалом місячний абонемент коштує 200-225 грн., врахуйте, що через жіночі дні одне-два заняття ви пропустите... при наявності медичної довідки чи заяв про відрядження, вони видають карточки на наступний місяць на просте відвідування басейну або при купівлі місячного абонементу на наступний місяць, вартість пропущених занятть вираховується, але з доплатою у розмірі 5 грн. Для себе зробила висновок, що й хоча живу в кількох кроках від басейну, все-таки туда ходити не буду... якщо порахувати, що в рік відвідування обійдеться більш, ніж у 2400 грн., то краще докласти грошенят і спробувати у Спортлайф... але це мій досвід)
     
  2. Lvivska Kvitka

    Lvivska Kvitka миється в бані

    Відповідь: Аквааеробіка

    А я колись ходила на аквааеробіку в аквапарк "Пляж"дуже сподобалось те що там є вибір між глибоким басейном і не глибоким.Як на мене в глибокому класніше,тому що більше навантаження оскільки ти не стоїш на землі,а все робиш можна так сказати в "повітрі".Не знаю як зараз там з цінами,кажуть що дороговато,бо я вже давно не ходжу.
     
  3. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    Підкажіть, на Симоменка зараз коли заняття проходять? Треба терміново, підозрюю, що вони вже не більше місяця працюватимуть...
     
  4. viktoria

    viktoria Well-Known Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    На Симоненка, аквааеробіка вівторок. п'ятницю на 10.00, набір почався.
     
  5. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    Ех. .. а на роботу хтось би за мене пішов. ...
     
  6. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    Хочу піти на акву у формулу краси, що потрібно з собою брати?Набір як у басейн: тапочки, шапочка, купальник і т.п.?На тих заняттях що на 18,00 і 19,00 дуже багато людей?
     
  7. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    Рушник, гель для душу обов'язково.
    Ввечері повна група завжди збирається. А ви на Левицького хочете?
     
  8. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Аквааеробіка

    На заняття у ці години трохи більше людей, бо багато хто відвідує після роботи.
     
  9. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Відповідь: Аквааеробіка

    Ні, збираюсь на Стрийську.
    Дякую за інформацію)
     
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Щось я собі надумала теж трохи розрухатись, а оскільки періодичні болі у спині, то аквааеробіка була б оптимальним вибором. Живу на початку Пасічноі. Як думаєте, куди краще і ближче? Можу займатись зранку до обіду, в робочі дні. Була в Дельфіні, там ціна 40 грн. Може є ще якісь варіанти ближче Пасічноі? Дякую!
     
  11. Dara Star

    Dara Star Member

    Напишіть, будь-ласка, про акву в Три стихіїї на Південному. До якого тренера краще йти. Або може хтось ходить на Стрийську. До кого ходите? Можна в Приват. Хочу схуднути
     
  12. Raven

    Raven Мама малятка

    Євген добре акву веде, колись проводив заняття в середу зранку, але тепер на ту годину діти займаються. Попитайтесь на рецепції.
     
  13. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Не знаю, як хто, але я, займаючись аквою, не тільки не схудла, а ще набрала вагу. Бо після заняття мала настільки звірячий апетит, що нічого не могла з собою зробити. І виходило, що наїдалась дуже.
    При цьому після "сухопутних" групових занять, які відвідую ввечері, вже нічого не їм взагалі аж до наступного ранку.
    Тому аква для мене добра для укріплення м"язів спини, для зняття стресу, (напевно) при вагітності, але аж ніяк не для схуднення.
     
  14. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Дівчата хто зараз ходить на аквааеробіку в Формулу краси на Стрийській? Які там умови? Багато людей зранку?



    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  15. OlichkaOlivia

    OlichkaOlivia Well-Known Member

    Дівчата хто може порадити аквааеробіку для вагітних? Є щось цікаве у Львові?
     
  16. viktoria

    viktoria Well-Known Member

    група аквааеробіки, на Симоненка, вівторок, пятниця о 20.00