Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    сонечко пригріло, стало трохи веселіше на душі. навіть почала деякі плани втілювати,"хвости" закривати.:superman2:
    таки підготувалася до суботнього заняття, ще б 3 підготувати і буде фініш. треба таки змусити себе не тягнути до останнього.
    зварила-зімпровізувала гарбузово-апельсиново-лимонного варення з корицею і без :nyam2:
    вчора пошила Кві водолазку нарештіа ще вчора піднялися з Кві на вежу церкви Ольги і Єлизавети, та гарно погуляли, поніжилися в промінні осіннього сонечка. К в садку активно готується до свята осені. ходить із задоволенням, шкода, що часто пропускає:girl_sad:.
    сьогодні вже проза прозова- Катруся з ночі температурить. отак ми походили в садок 2 дні минулого тижня і 1цього. коли ті хвороби закінчаться? все більше задумуюся ЯК я ходитиму на роботу з наступного року, якщо К так часто хворіє, а ще Кві піде в садок. не уявляю як то буде...:girl_mad:
    знову чекає мене кухня. і прибирання:ed4d70def841dc74b57. але таки сонячна погода стимулює до дій, тому та всю домашня проза не викликає негативу.
    загалом бажання три - поспати, спокою і щоб всі були здорові. і усім цього бажаю!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    І в мене так.
    Абсолютно безсонна ніченька.
    Данилко всю ніч горів. Не збивалась температура ніяк і нічим. Бідолашка мій, марив вночі.
    На ранок стало легше, дякувати Богу.
    В 7 годині заснув, і я біля нього очі прикрила, але в 8 годині прийшли майстри, які нам підвал роблять. Ну і все, як кажуть — виспалась. П'ю другу каву і розумію, що вона мені не допомагає. Треба таки спробувати на годинку заснути.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Врочістість моя у сонячній погоді і тому, що я таки підстриглася. Тепер ще красуніша красуня :connie_pull-pigtail
    А прозище - розсилаю я ті резюме, розсилаю і толку ніякого :sad: Ходила нині на співбесіду - ні вони мені особливо не сподобалися, ні я їм, хоча й сфера діяльності знайома. Не візьмуть, мабуть :sad:
    Хочеться віна і зрєліщ
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  4. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Ми просто не спали. З 4 до 7 ранку поспали-с.
    Не можна. Тиск зашкалює. Я взагалі не знала що такі цифри в тискомірі є.
    Забираю скоро чоловіка з малими з аеропорту. Сподіваюся почути купу позитивних вражень про Берлін. І фсьо! Халява нам з меншою закінчилася. На вихідні певно поїдемо в сонячне Закарпаття з друзями. Кажуть, останні теплі деньочки.
    Настрій не дуже. Чи то тиск, чи неприємності минулого тижня мене прибили? Маю про що думати і на що знову збирати гроші. Ех... А все могло бути так добре.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Яка я втомлена! Хоча то швидше приємна втома. Бо їздили з доцьою в парк. Мали багато-багато фотографій і ще більше емоцій від кількості людей, діток, песиків, осіннього листя. Тож втома від надмірних емоцій. Але треба ж насолоджуватися такими гарними днями)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    сагласна на 200% !!!!
    історія банальна і повчальна--- поки в вівторок всім сімейством були в стоматалога, сусідка домагалась бути почутою в тєлєфоні..купу разів---причина---нема світла. А так як в мене на нім і неті завязана усенька робота, то я найперша знаю от чево і пачєму... Але це був післявихідний вівторок...і поки дитя ще очуховалось від останньої хворобки, то ми , підловивши момент, вирішили принести радсть нашому стоматологу. Тому я, єстєствєнно, була в нєвєдєніє--є в нас світло і тирнет, чи нема...
    Повернулись в обід----сусідка ощасливила, що світло буде в 22....і так як в мене і так був "вихідний" , то мислю --наздожену все в середу...
    А, про стоматолога--- дитя цього разу застрибнуло в крісло з радістю..., бо поки це лиш огляди....йому ніц лікувати ще не тре...ттттт..
    Отже нині--- дитя в садок затарабанила, страхову і ще їдну установу посєтіла-- і спішу до хати----рахунки не плочені, податки і так усілякі покупки .... І тут, зустрічаю щ сусідок--дітисьок вигулюють....
    - куди спішиш?
    - та бюрократічніти..
    - ага... світла ж нема..
    мою реакцію передати було важко..як там----хіба матом більш-менш вдасться...Але вони мене таки контрольним добили --
    -- і так буде до неділі.....
    сто тищ падаючих хомяків....
    тому--- прання переться .... посуд вимитий.... приват24 вже на мене дивитись не може.... це при тім. що найважливішу частину я так зробила на відділенні ( боялась що світла не дадуть взагалі..ну бо вірити тре обережно), дитя вимите і вкладене чолоіком, бо якщо я--- то я вирубуюсь одразу після читання і молитви...Маю намір завтра в 6.30 ранку закинути прати постіль.. і шалену ідею---вимити вікна 1 поверху.... ну або чмихати таки на офіційнозакріплене робоче місце... але того ніхто не вимигає....Завтра чоловік буде дома, тому заведе дирчик і паперові хвости я підтягну через обід... ну й ще нинішня нічка є... Оптимістично, пра?
    Ось така повчальна історія---- заходьте зранку на сайт обленергго.... це важливіше, ніж --"брати парасоль, чи ні?"
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ого ! А що то за страйк ?
    А я нині , хотіла би написати бджілка, але напишу - "шиз@нута лошадка"..
    Вікна першого поверху майже всі вимила ( однісіньке кухонне сі зістало) , за добу 3 прання зробила--як в старі добрі часи--- пральку запустила в 6.30...
    Ще й капусти наквасили...Уроки з дитям робили під чищення моркви. Ще 2 документи докінчую --і в люлю ! Ой, нєєєєє ще ж останнє прання розвішати....
    Плани на завтра ---Наполеон "атдихаєт" , але чи то буде, чи я с і здую як мильна булька ?
    Врочистість - малюк взяв собі за моду починати кожен день співом , ідучи сходами до низу... Мені подобається таке нововведення. І абсолютно не є важливим-- що саме він співає. Нра мені, ой нра..
    Тому нововведень вам цікавих --так жити веселіше і перестаєш доскіпуватись до малозначимих деталей. Світ він ж різнобарвний і з мінімум сотнями відтінків кольорів, правда? :girl_wink:
     
    • Подобається x 11
    • Зе бест! x 4
    • мімімі x 3
    • Погоджуюся x 2
    • Оптимістично x 1
  8. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Проза.
    Мала каже чоловіку:
    "Мама на старій квартирі, на Пулюя, посміхалася... а зараз сумна, кричить або плаче..."
     
    Останнє редагування: 19 Жовтень 2017
    • Співчуваю Співчуваю x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Минулої ночі була «на чергуванні» в баби, тому вчора надвечір була трохи дуже змучена. Підривалася щоразу, як вона вставала, а то мало що... Хоча, на щастя, ніч минула спокійно, без тиску. Видно, призначені крапельниці діють так, як треба. Якби ще ставили їх нормально, бо останнього разу медсестра тицьнула так, що тепер навколо здоровий синяк..
    Малий — «ідеальна сестра милосердя», баба аж мліє від нього. Прокидається зі словами «ви тиск міряли?», чаї робить, канапки нарізає, обнімашкається, пам'ятає графіки прийому всіх таблеток і поривається освоїти манометр. Дуже, дуже переживає за то все.. ми всі переживаємо, але та дитина — то є щось..
    А в мене голова боліла так, що жодна таблетка не допомагала, і навіть кава з коньячком.. Плюс раптові КД в маршрутці — то взагалі казка. Щастя, що джинси дивом не постраждали..
    Даа, відвикла я від свого Сихова.. Батя десь гонить цілий вечір після роботи (таке враження, що на нього стеля тисне..), а потім ще 3 години терендить ні про що, аж поки малий голосно не заявляє «ну все, я спати хочу!» і накривається з головою.. отаке спілкування і контакт, значить ) Хочеш заснути, а кругом світло світиться (чого б то хоч в коридорі за собою не виключити?), дим сигарет без ментолу на всю кухню і далі, священне вечірнє пиво , телевізор пілікає до 2 ночі, машини за вікном то паркуються, то виїжджають... навіть ліфт чути.. Sykhiv never sleeps. Ще й нерідна подушка .. і холодно.. то тільки в мене Ташкент цілий рік, а в мами теплі светри і шкарпетки — це домашній одяг.. Зате класно зіграли пару партій в бридж. Позитив ) Словом, мені в моєму монастирі і зі своїм уставом таки краще
    Забрала нарешті свої светри з Аржену. Один пішов мамі, бо мені і затемний, і завеликий,а їй так дуже навіть нічогенько. А моя рожева «травка» — така травка )) «Чудо в пір'ях, «розовый фламинго, дитя заката» — думала я, розпаковуючи його. Поміряла — та цілком симпатично. Ех, не треба було викидати свої светри з 90-х. В мене ж того гуталіну «травчатого» було — завалісь..
    Приїхала додому.. пательня після вчорашньої вечері навіть водою не залита — все намертво присохло. В холодильнику — не руханий баняк борщу (то ми з сином маємо справитись, очевидно) і ні шматка м'яса чи ложки бульби, звичайно. Ні хліба, ні сиру, ні лимона..Гора прасування, звідкись набралося прання.. Не можна і на добу лишати, дівоньки, тільки все зжере і бардак розведе. Словом, закупи, готування, прасування. Ввечері зовсім неромантично впала пляцком на диван.
    Сьогодні є надія на кращий день, бо я виспана і вже готую правильне велике лате.
     
    Останнє редагування: 20 Жовтень 2017
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 3
  10. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    моя проза останніх двох днів((( З коньяком не експериментую, бо треба сьогодні закінчити роботу, а з коньяком воно по-різному може бути:girl_blush2:Вся надія на таблетки
    І взагалі, в мене хандра, в жовтні я остаточно переконалась, що я подорожезалежна. От мені фізично треба раз в два місяці виїхати на 2-3 дні в інше місто/країну, перезавантажитись, і щоб мені подавали сніданки, щоб блукати незнайомими вуличками, ходити в музеї, щоб відчути комфорт на 200%, щоб зі знайомих- тільки чоловік і доцік. Я псих?
    Жовтень пролетів, листопад обіцяє бути дурдомом на виїзді, вся надія на грудень. Вчора поки бронювали готель, мало не побились:))) , ми коли ремонт робили, менше перебирали. Тепер живу в очікуванні
    Врочистості ніби й нема, хіба що записалась сьогодні на манікюр-педікюр, нехай це буде моя сьогоднішня врочистість.
    При п"ятниці пасувало би який романтІк з винцем організувати, а настрій нульовий.
    Треба згрібати себе докупи і шурувати працювати
    Всім короткої п"ятниці і гарних вихідних!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Melian

    Melian Well-Known Member

    Нарешті осінь мене порадувала. Настали ці теплі дні і, якось зовсім неочікувано, ми з Анюкою поїхали до бабусі в село. Яка ж тут гарна, тепла і пахуча осінь! Я трохи відпочила від міської декретної одноманітності готуючи сад та квітник до зими, вирішила трохи своїх справ, допомогла з бабусіними, сходила на цвинтар. Дітьо насолоджувалось обімами бабусь, поганяло котів та собак, порадувало всіх своїми виходками. Загалом, ці 5 днів були найщасливішими за останній час, а передумані і перемелені думки дадуть поштовх в правильному напрямку на найближче майбутнє:)
    А сьогодні вже холодніше і туман...а це означає, що треба повертатись назад - у нестримний вир міського життя..

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Смачна гаряча кавця:girl_in_dreams:.Зігріває душу і руки:girl_yes2:
    Туман сьогодні,як у фільмі жахів.Зато до роботи добігла вдвічі скоріше,бо за кожним деревцем мені ввижався якийсь маньяк
    Які ж ті вранішні цьомочки солодкі:kisss:,росте моє дитя,наповнюючи кожен день новими врочистостями.Намагаюся шукати позитив і насолоджуватися отакими милими дрібничками.Насправді життя таке коротке,злітає як мить.І чим старшою стаю,тим більше прискорюється час.Тільки встигай робити відлік: п'ятниця,п'ятниця,кінець місяця,от уже й кінець року наближається...
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  13. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я реально "в печалі"
    тиждень важкий, вчорашній день був просто апогеєм... спершу мені було так зле, що я вже перечитувала в неті всякі болячки травлення і готувалася лягати в стаціонар.. потім закинулася ліками і пішла на зустріч, яку неможливо відмінити, бо вона групова
    потім ще одна зустріч, непланова, де мені багато що розказали і показали, про що я думала і уявляла декілька місяців, а дещо - років.. я собі то рівняю з польотом на місяць, десь так)
    відмінила сьогодні декілька справ і через це зла, як пес... бо мені потрібні сьогодні ті зустрічі з людьми і вони переносяться не знати на коли...
    нині маю ще одну важливу зустріч (йоклмн! але поки є можливість - треба), готуюся.. а потім маю встигнути в інший кінець міста до зубного, де мені знову будуть пробувати запломбувати закручені канали
    треба спробувати розслабитись на вихідних
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  14. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    проза. К і далі хворіє. я на межі хвороби, болить горло. в суботу на роботу:sad:
    врочистість - Кві здорова. на роботі планується зарплатня. і то нічого що вона супер-пупер невеличка і вже розпланована до копійки
    та й таке... хочу тортика і на ручки:d25:
    UPD.тортик (пиріг яблучний) вже є:girl_dance:
     
    Останнє редагування: 20 Жовтень 2017
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 2
  15. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Я б ще туфельки-чобітки хотіла :girl_in_dreams:...
    І в мене несподівано вчора підкралася. Отримала велииику дозу різних неприємних фактів. Найгірше, що прийдеться туго-претуго затягнути паски, а ми їх аж так туго затягували 13 років тому....Й то дітей не було. В голові будую фантастичні й не дуже, реалістичні/песимістичні/оптимістичні плани як то перебути й забути як поганий сон.
    - ну все, тепер ця пісня й образ Мойсеєєва в пір"ї й з намальованими губами переслідує мене :girl_crazy:.
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  16. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    @Тетянка , я чітко пам'ятаю, що її співала якась жінка, можливо та ж, що і «Бедную овечку».. Свиридова? А Моїсєєву мій светерок би сподобався :)
    Про чобітки. Дзвонить сусідка, каже, що має на продаж чобітки. Іду дивитися, а там замінник — ну клейонка, вже полущився в двох місцях на згині (такво-во зігнуті в коробці були..), демісезон (мені б зимові..), шпилька, яку я зараз носити не можу... ну все «проти». «Але то ж за 250 грн., ну чого не взяти? та в мене вже і та питала, і та просила відкласти, але як для тебе...» Астанавітєсь! Чого весь шмельц збувати мені, а?
    Натомість я свої ідеальні чоботи не знайшла.. поки. Були одні, як варіант, але колір такий... не універсальний. А брати дві пари — базову і красиву — то вже занадто.
    Почала приготування до Миколая: щось купую, щось руцями шпортаю.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    А чого Моїсєєв?))) То ж наче Альона Свірідова співала.
    Проза і жилетка в "адном флаконє" - таких каруселей з тиском в мене ще не було. Думала, що вже точно відійду в інший світ))) Досі не попустило. Наче і не такий високий тиск був, а потім наче і не дуже низько падав, але при тому самопочуття просто нижче плінтуса. Плюс шалена головна біль, яку зняв лиш Німедар. До того два дні жоден препарат не справлявся. Хочеться забитись в нірку, накритись коциком і дивитись "Марію Мірабеллу"(от чогось в мене той фільм з такою погодою асоціюється). Всім здоров'я!!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Проза вже тиждень ми без слінга... , я потягнула спину .... різко зірвалася з ліжка , бо донечці щось приснилося і вона плакала в іншій кімнаті .... А малий без слінгу дуууже прикрий ... Вчора ввечері я ревіла, що йду в парк поспати , ляжу на лавочці , закутаюся коциком і зверху приклею скотчем табличку : не бомж, мама трьох, прийшла поспати , НЕ БУДИТИ.... Кума погодилася підтримати мою акцію, щоб поліція не " загребла " , бо діти лишуться без мами, а так вдвох легше сі обороняти .... І так на серці легко стало , що маю таку колежанку , яка готова зо мнов навіть в парку ночувати :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: З врочистості ,чоловік поняв шо я на грані і цілий вечір сам бавив малого і навіть сам перший раз намотав на себе слінг , нє , а шо я буду руки обривати .... :girl_crazy:... А я виключилася навіть не дійшовши до омріяної лавочки в парку ... але дві години сну зробили всім добру маму і чарівну дружину ....
    А ще я хочу глінтвейну такого гарячого і запашного , щоб обпікав пальці і обов"язково в керамічному горнятку і книжку і величезну чоколяду ... і Миколая з подарунками вже і зараз .... якшо шо то я в навіп-декреті - напів -роботі то мені сі не дивуйте ... :girl_cool::girl_haha::girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  19. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    А я хочу суші і на ручки...
    Я з Ярченям гуляю по три рази вдень, зранку в садок, ввечері з садка, і вдень - на базар чи просто пройтись.
    Добре бути мамою-плюшкіним і мати два відерця сухих жолудів і каштанів. Сьогодні зробила дитині в садок композицію аж самій подобається.
    0-02-05-16424ad7ce22846edd262d70c8dec9d2795dc3e22fd7faeb6fb9900b308c6901_full.jpg
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  20. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ще тільки три тижні, а я вже хочу таку табличку. Ті ночі - то моя проза. Найважче те, що я розумію, що то ще надовго. І сама собі винна), бо як мала дві години спить, то я вже кручусь, бо ж годувати треба. От вона і звикла більше 2 годин за ніч не спати. Та і зробила це разовою акцією, решта прокидань щогодини, і пепекус теж триває годину. Тому моя ніч більше без сну ніж зі сном. Лиш тішить мене, що з роками то таки пройде).
    Завтра хрестини. Як я хвилююсь, бо мала в мене ще та крикуха). Подивимось). Мали приїхати друзі з Ужгорода - не приїдуть, хворіють. Так шкода(((. Мала бути велика зустріч старих добрих друзів. Без них то буде трохи не то. Може за тиждень виберуться, але то вже буде не повний набір, та й знову треба буде щось готувати, прибирати.
    Моя проза - мій гардероб. Ні у що не влажу. Така печаль... Розумію, що і це тимчасово, але я дуже нетерпляча). Поки ГВ не налагоджу, буду їсти достатньо. В мене якось виходить, що є прямий звязок "поїла добре-більше молока". Хоча специ кажуть, що то не так. Може проексперементувати)?
    Ще одна проза - погода. Як я вже хочу весни!!! Хочу як ведмідь): зараз заснути, і прокинутись десь в квітні.
    А ще я знову зрозуміла, як часто ми не цінуємо те, що маємо). От зараз читаю тут про буденність наших форумлянок і по доброму їм заздрю, бо мають вільний вибір (ну або ну майже). От хочу щось робити - роблю. Зараз я б то зацінила), хоча ще рік тому взагалі на то не звертала увагу). Зараз моє життя абсолютно залежне. І наразі я настільки серйозно до того відношусь, що не можу розслабитись ні на хвильку. Оте вічне слухання чи не плаче)... А в голові "то тимчасово", і тільки це мене зараз тішить. Така собі маленька післяпологова депресія. Кожного разу я собі розповідаю як мені кльово і яка я щаслива), але бувають моменти, що хочеться понити).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1