Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

  1. Virna

    Virna Well-Known Member

    Ми от теж на тому етапі дивилися. Купили чоловіка батьки квартиру там. В нас, до речі, будинок далі теж на цій самій території військової частини.
     
  2. Raven

    Raven Мама малятка

    Перші будинки будувалися з відчуженням території. Якийсь там галбуд. Довга назва, всю не запам'ятала. А з мрією було не все ясно. Не дуже хотілося купити квартиру, а потім не отримати права власності, бо з землею проблеми
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Zlatovloska

    Zlatovloska New Member

    Дівчата, хто що знає про забудовника Креатор-Буд( Квіти Львова), будують зараз за автовокзалом? Може хтось вже купував у них, чи задоволені квартирами?
     
  4. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    забудовник непоганий, має багато обєктів в Тернополі, у Львові це перший проект, з особливостей:
    - будують цегляним способом (зараз так будуть одиниці, більшість будуть монолітно-каркасним способом, незнаю чи добре чи ні)
    - зовнішні стіни будуть товщиною у 2,5цегли (це перевага напевно бо зараз максимум 1,5 дуже рідко у 2 цегли)
    але звичайно є і свої недоліки, на Львівському форумі є ціла тема з обговоренням
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Zlatovloska

    Zlatovloska New Member

    Lemeshchuk дякую вам, мене власне і зацікавив цей забудовник, бо їздила на будівництво і бачила як добротно вони будують)
     
  6. Koshkakroshka

    Koshkakroshka New Member

    Подивітся рейтинги забудовників України, якби зараз мала змогу придбати квартиру, то думаю звернула-б увагу на "Інтергал-Буд" О компании .
     
  7. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Живу в будинку від "Інтергалбуду". Цегляний будинок. Коли купляли квартиру, передивились велику кількість будинків від різних забудовників, то можу сказати що більш-менш нормально будують "Інтергалбуд", ЕКОДІМ, Ваш Дім, СБ Груп.
    Який би не був забудовник, халява є всюди, тому при купівлі квартири необхідно звертати увагу в першу чергу на документи, чи є всі дозволи, потім на проводку, комунікації, перекриття, дах, стіни, опалення, котел (якщо є) і всі дрібниці. По будинках від "СБ груп" не завжди в порядку документи, хоча будують непогано.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. Melisa

    Melisa Well-Known Member

    Дівчата, чи має хтось реальні відгуки про забудовника Авалон, про якість збудованого житла.
     
  9. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Щодо "Авалону" нічого конкретно не можу сказати, не була там. В інтернеті є і позитивні відгуки і негативні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Маю, коліжанка щойно доробила ремонт. На перший погляд все добре, але є суттєві мінуси. Найбільший - вікна. Міняли всі, тому що вікна від забудовника були дуже поганої якості, крім того, поставлені так, що в шпарини рука влізала. Вікна великі, тому замінити їх влетіло в добру копійку. Ніби на нових об'єктах вони ту проблему усунули, але не факт. Перегородки покладені погано, є також розходження по висоті. По термінах плюс-мінус вклалися. Дуже мене здивувало планування сходової в Авалон Ґарден: можна наверх дістатися ліфтом або сходами, які фактично вихидять на балкон. Досі от згадую, чи то я неправильно зрозуміла коліжанку (їхали на 9 ліфтом), чи то дійсно така дурня передбачена.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Бігала за похресницями в школу біля авалону гарден поки в декреті була. Якраз будувалися. Казав чоловік на ту будову, шо страшно в писок в середині комусь дати, завалить стіну і вилетить. На початку там менший будинок мав бути. Дитячий садочок оремою будівлею обіцяли.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Погані відгуки про них. Є у Львові і відповідальніші забудовники за ту ж ціну.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    А хто пише ці погані відкуки? Я от написала конкретно, що знаю від реальної власниці. Я бачила квартиру на етапі ремонту, зараз ті самі майстри роблять мені ремонт в квартирі іншого забудовника. Не погоджуюся з тим, що аж так погано стіни покладені, хоча криві всередині, то факт. Але порівняно, наприклад, зі стінами в Затишному Домі (теж на власні очі бачила), то небо і земля. Будинок мав бути меншим на 3 поверхи, але вони віддали квартиру на верхньому поверсі багатодітній прийомній сім’ї і в висновку "зам’яли", що в цьому районі така поверховість не суперечить нормам. Все в кращих традиціях наших "законів".
    Відповідальніші забудовники напевно є, я зі всіма не знайома. Але за ту ж ціна Екодім хвалений стіни робить не рівніші і звукоізоляція така ж паршива. Загалом, коли рік тому шукала новобудову, зрозуміла, що халявлять всі, просто дехто робить це ну дуже нагло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Raven

    Raven Мама малятка

    а я бачила, як шпару в зовнішній стіні піною запінювали)
    --- дописи об"єднано, 17 Жовтень 2017 ---
    залежить певне і від бригади. Наприклад мій будинок: наш під"їзд мав в квартирах рівненькі стіни, в мене фінішу дуже мало пішло на всю площу, а сусідньому під"їзді матюкались сильно на криві стіни
     
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ну і виходить, що навіть в межах одного будинку відгуки будуть протилежні, що вже говорити про різні проекти в різних місцях. І взагалі будують зараз дуже слабенько, тому це лотерея завжди. Я брала квартиру у вже зданому будинку, нульовий цикл. Ніби все було добре (в порівнянні), але з часом почали вилізати такі недоліки, що аж дивуюся. Наприклад, забудовник поставив на вході в квартири якісь г..ні крани на воду, в результаті кілька кранів тріснуло через рік і затопило людям нові ремонти на шалені суми. А ціна нормального краника в районі 100 грн. Ну йпрст, ви берете в у.о. за ці квадратні метри і економите на краниках за 100 грн? Ми то замінили всім під'їздом ті крани після першого інциденту, але хз, які ще ляпи вилізуть. Про перепад висот 6-7 см в межах однокімнатної квартири взагалі мовчу, то як правило в них.
     
  16. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    От щось за Креатор буд чула, що дріб"язкові вони, хоч будують непогано. Потім починаються всілякі збори на лічильники і всяке таке, що загалом таки псує просто враження від кантори. Ну але це таки дуже відносно, бо головне напевно щоб якісно було збудовано.
    Відгуки чула від кількох знайомих, також ми мали справу з позаштатним агентом забудовників, які підбирають житло під критерії покупця. І це для клієнтів безкоштовно. До речі, дуже раджу. Маєте список з кількох забудовників, на будівництві можете походити, переглянути договори і тд. Бо забудовників, ну дуже багато, очі розбігаються пересічному покупцю у всіх відслідкувати "підводні камені".
    До речі, за хорошу ціну дуже акуратне будівництво в "Яскравий Львів". Всередині були, сподобалось.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Raven

    Raven Мама малятка

    Ще доплюсую львівську мрію.
     
  18. iriwa

    iriwa Особлива мама

    теж прийшла за цим питатися. Може хтось чув хоть щось?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    фірма нова, але активно будується у Львові, ми коли обирали то теж його розглядали, але станом на той час він мав лише 2 об"єкти на старті будівництва і тому не ризикну, +порадились з юристом і він сказав що зараз повністю прозорих схем купівлі в новобудовах не існує, але коли фірма вже має збудовані обєкти це краще ніж немає жодного....
    будують з газоблоків, біля моєї роботи є один обєкт то щодня спостерігаю за ними
     
  20. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А хто Ваш забудовник? Фінішу у всіх мало йде, рівняють стартом ))) а фініш, то, фактично, затирка )))
    --- дописи об"єднано, 20 Жовтень 2017 ---
    З газоблоків купувати не варто, це матеріпл виключно для промислових споруд, вини там щось випаровють, але дешеві. Я не зовсім в курсі, але чоловік колись це питання вивчав.