Дитяча ортодонтія

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dieSonne, 28 Березень 2013.

  1. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Порадьте перевіреного хорошого дитячого ортодонта, бажано щоб приймав десь в центрі (так виглядає що треба буде пластинку ставити, а може щось інше порадить, зуби молочні і пару постійних вже є).
     
  2. Masha555

    Masha555 New Member

    Дівчата, хто ставив пластини на Пекарській - поділіться досвідом!
    Цікавлять спеціалісти та ціни на пластини.
    Дякую.
     
  3. Masha555

    Masha555 New Member

    нам поставили пластину з замком - 850 грн. - Пекарська
     
  4. LadyEva

    LadyEva Member

    А в мого сина 8 років завчасно випали зуби . Нові ще не готові вирости.Тепер маємо ставити знизу фіксовані пластинки , а зверху мобільну, бо звужується щелепа. Ми живемо в Італії. Ціна 1000 євро. Дорого дуже. Думала робити в Україні але хто мені тут крутити то все буде, обслуговувати.
     
  5. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Дівчата, може хтось зорієнтує мене в цінах зараз. Треба рівняти прикус малому. Лікар радить або капу на ніч +2години вдень, або пластинки на весь час крім сну. Ціна на капу 200 доларів, пластинка 1700 грн одна (нам треба дві). То адекватні ціни? Бо читаю, що пластинки за 800-900 грн ставлять і не можу зрозуміти чому нам стільки сказали. Чи то є якісь різновиди тих пластинок і кап?

    Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk
     
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ми за таку ж ціну брали два місяці тому.
     
  7. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Ви мене втішили)) я кому не кажу про ціну, то всі роблять круглі очі. От я і подумала, може то просто різні системи чи марки... Значить таки підемо до першої лікарки.
     
  8. Kalyx

    Kalyx Active Member

    Дівчата, порадьте хорошого перевіреного і не на всі гроші ортодонта, щоб поставив брекети. Пластинки-капи (міобрейс) для нас вже пройдений етап, який дав мало ефекту. До попереднього лікаря звертались на Симоненка, але хотілося б проконсультуватися ще десь. Локація франківський - шевченківський - сихівський р-ни - центр. Може хто ставив недавно і зорієнтує по цінах. Дякую.
     
  9. Sofia S

    Sofia S New Member

    Поради точно можу до кого йти неварто - то це до Огорчак А. В., що на Пекарській, пояснюю чому - у віці 18 років поставила мені брекети, а десь у 16 хворіла на грип після чого мала стоматіт і стався у мене гінгівіт це запалення ясен, і вона мені на ці запалені ясна поставила брекети на верхню щелепу, (я точно була впевнена якщо це небезпечно для ясен вона непоставить мені їх, бо на момент коли ставила мала гінгівіт) перед тим я зробила панораму кісткова тканина в нормі ще була. брекети я носила довго, десь через рік, півтора запропонувала поставити на нижні, зуби вирівнювалися, але впроцесі носіння брекетів а це 4 роки в мене гінгівіт перетворився на парадонтит, а це дуже серйозна і важко виліковна хвороба, це все я тепер вигрібаю, але висновок один - вона кожного місяця - 1,5 мовчки бачила як в мене осідає кістка, десна, і нічого несказала як стоматолог, нічого!!! чи в неї такий принцип я тільки ортодонт - чи що?! це все для мене зараз дуже сумно, що так безвідповідально до мене віднеслися, бо я взгагалі не розуміла, що такі проблеми можуть бути, нерекомендую нікому до неї ходити, не розумію чому у неї такі черги, зрозумійте люди я зараз сиджу над своїми проблемами, а вона собі десь каву, чай пє, їй все одно, я думаю якби я була її власною дочкою вона так зі мною непоступила, а так, їй зараз всеодно, найгірше що може бути від лікаря - а це є лікар - це байдужість, в даному випадку до Вашого люди здоровя. мені жаль, таких як вона треба звільняти і не допускати до здоровя інших людей - бо здоровя не купити, хіба молитися Богу. зробила зараз панорму - це сумно кісткова тканина осіла, десна також - і це мої і певно тільки Бога проблеми) Огорчак А. В. - всеодно, нажаль)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Naya Lviv

    Naya Lviv Member

    Шукаємо хорошого ортодонта і хороші ціни на пластини. Порадьте куди звернутися.
    Хто користувався послугами Базилевич Арети Олександрівни? Вона приймає на Судовій (ц. Анни) і ще десь на сихові.
     
  11. zoryanammm

    zoryanammm New Member

    Доброго дня ! Мій брат навчався у ЛНМУ ім Данила Галицького ,закінчив інтернатуру, отримав спеціалізацію по ортодонтіі Зараз працює помічником лікаря ортодонта Має велике бажання бути лікарем - ортодонтом, Для цього йому потрібні пацієнти . Роботи виконує під наглядом лікаря. Оплата - ТІЛЬКИ СОБІВАРТІСТЬ МАТЕРІАЛІВ ! Кого зацікавила інформація - пишіть на електронну адресу zoryana.m.1972@gmail.com
     
  12. Milena

    Milena Member

    Сину
    Фрідкін Дмитро Юхимович вул. Єфремова
    Дуже задоволені результатом. Рівняємо сину зуби та прикус+ розширяємо щелепи.
     
  13. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Ставите пластинки чи брекети?
     
  14. Milena

    Milena Member

    Пластинки твінт-блок.
     
  15. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    а де саме він на Єфремова працює?
     
  16. Milena

    Milena Member

    Точно номер будинку зара не підскажу(_ там приватний стоматологічний кабінет близько з кутом Київської навпроти новобудови (в режимі будівництва) на Єфремова.
    Фрідкін Дмитро Юхимович 067 997 6052 ортодонт.
    Контакт його
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Shumee

    Shumee Member

    Я ще в дитинстві ставила в Огорчак 2 пластинки, тобто дну пару, потім ще одну і толку нуль.
    --- дописи об"єднано, 3 Березень 2018 ---
    Я особисто ставила брекети в лікаря і дуже задоволена, також бачила в нього постійно багато діток з брекетами, він приймає на Симоненка і на Кучера. Якщо зацікавить - можу дати контакти.
     
  18. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    Дівчата, поставили ми вчора малому пластинку. І в мене виникло питання : якщо носити її тільки вночі - ефект буде? Він ходить на хор - співати зможе? Щось мені його так шкода ( він так говорить важко .
     
  19. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    І пластинка, і брекети призначені для цілодобового використання. Після того, як вкінці лікування знімають брекети ( можливо, і пластинку ), дитина ще довший час повинна одягати наніч капу спеціальну, щоб не змістився зубний ряд назад.
    Толку з нічного використання пластинки не буде ніякого. А на рахунок вимови, то дитина швидко привикне. Дискомфорт буде буквально 1-2 тижні, а потім дикція стане звичною.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Kalyx

    Kalyx Active Member

    Можна контакти лікаря в ПП