Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    коли дивляться футбол -- на кухню не зважають))) ітак все буде зайняте. Рекомендую бар "Гараж" -- стильне місце, особливо для футболу, але не впевнена, що там ще є незаброньовані столики
    --- дописи об"єднано, 30 Серпень 2017 ---
    The Garage
     
  3. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Ми дуже часто на футбол їздимо в Княжий двір що в Сокільниках. Вони на подвір'ї ставлять проектор. Головне найзручніше місце видимості забронювати завчасно. Ну і кухня не погана, хоча не знаю яка ж має бути пресмачна коли дивишся футбол. Це щоб себе потішити коли наші програють, що не дарма поїхали, то хоч смачно поїли:girl_wink::))):drinks:.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. silvia

    silvia Well-Known Member

    До речі, у Стрийському парку вже відкрили ресторан ( чи то кафе-бар) ВЕЖА. Саме кафе на 8 і 9 поверсі , звідки відкривається гарний краєвид. По поверхах є відпочинкові кімнати з І-боксами і великим екраном, є "кальянний" зал. Ціни середні.
     
    Останнє редагування: 4 Вересень 2017
    • Інформативно Інформативно x 7
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. foreveryoung

    foreveryoung Member

    Всім привіт
    Поділіться відгуками і враженнями про ресторан Європа, той що в Солонці.

    І також порекомендуйте щось для святкування 1 рочку дитини, якийсь гарний затишний ресторанчик чи кафе на 25 людей, враховуючи те що буде 5 пар з візками:) локація франківський-залізничний район
     
  6. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    А хто підкаже, яка цінова політика в Коза Нострі? Бо щось в неті не можу їхнього меню вигуглити)
     
  7. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    Я б сказала, що там помірні ціни.
    В неті знайшла тільки частинку меню: http://insight.co.ua/sites/default/files/field/image/dscn3691m.jpg
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Tina_Brava

    Tina_Brava Member

    Доброї ночі, цікавлять відгуки про "Українську кухню", що знаходиться по вул.Коломийській (Сихів). Можливо хтось святкував там і зможе підказати як там справи з бенкетом? Обслуговування? Якість і смак страв? Музика?
     
  9. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Ми там хрестини 2 роки тому святкували, було смачно, офіціанти приносили/відносили все вчасно. От тільки в кінці уважно перевіряйте чек ))).
     
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну я б нетівським меню не дуже довіряла). Мала ситуацію, коли думали куди піти, глянули в неті ціни, а в закладі ціни були вже зовсім іншими). Ну і звичайно, не в бік клієнта.
     
  11. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    Я раніше бувала в тому закладі декілька разів.
    Ціни там помірні. Фото з нету швидше як додаток до моєї думки )
    Звичайно, можливий ріст цін як і всюди...
     
  12. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    хто знає, що сталося з Дель Песто в центрі, навпроти митниці? Чи то в них ремонт чи зовсім закрилися? Мені було там добре часом з кимсь на каву піти, дитині було де бавитися, і центр, і не дуже залюднений .
     
  13. wchasluva

    wchasluva Well-Known Member

    Останній раз була там минулого року. з подружкою зустрілись і на морозиво пішли туди. Там ужасно. Посудина в якій було морозиво - брудна. Тих декілька нещасних фруктів були не знаю якої давності, а це був липень. Ніби сезон на фрукти. Ну і туалет( бруднющий. Якщо немає кому помити/поприбирати в туалеті то і на кухні бруд нікому не заважає.

    Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk
     
  14. Tina_Brava

    Tina_Brava Member

    дякую за відповідь, сьогодні переконалась, що заклад, очевидно, не вартує уваги.
    Шукали заклади для святкування на Сихові, оскільки вигідне розташування більшості запрошених, як виявилось вибирати нема дуже з чого. Отже, станом на вересень 2017 року, мої враження:

    1) Ресторан "Афродіта" (вул. Хуторівка 40а) святкували вже там неодноразово, трохи "проївся", адміністратор Андріана добре порадить по меню і контролює бенкет, інтер'єр світлий, класика, білі скатертини, білий посуд, тканинні серветки, кухня смачна, є жива музика за додаткову плату. Мінімальна сума замовлення на банкет +- 300 грн /особу.

    2) Ресторан "Оазис" навпроти Шувару. Великий бенкетний зал так собі біло-зелені штори "на любітєля", менший зал кращий, зал для танців невеликий, ще раніше чула, що Оазис закривали на ремонт,але відколи була там востаннє у 2015 році інтер'єр не змінився, на мою думку. Мінімальна сума замовлення на банкет 350 грн / особу.

    3) Ресторан "Екран" (біля кінотеатру Довженка), не смійтеся, але мені зразу зі входу страшно "запахло несвіжими шкарпетками"))) великий зал надто тьмяний, жахливі скатертини; менший зал світлий, є вихід у двір, звідкілля заносить димом з мангалу. Коли зайшла довго чекала, щоб до мене хоч хтось підійшов. Мінімальна сума замовлення 350 грн/ особу.

    4) "Українська кухня" на вул. Коломийській, невеличкий дерев'яний заклад української кухні, особисто мені такго плану заклади не подобаються, дерев'яні балки, дерев'яні стіни, столи, крісла, підлога...по меню нічого особливого, звичайні страви, більшість з яких готуємо вдома. надщерблена тарілка мого замовлення апетиту не добавила. є своя музика за рахунок закладу. Мінімальна сума замовлення 300 грн/ особи.

    5) Кафебар "Менестрель" (пр.Червоної Калини 127) звичайна забігайлівка, є два зали, один зал білий непоганий, але через нього пролягає дорога в туалет, коли є два банкети гості з сусіднього залу будуть "непроханими гостями" у вас на святі. Меню - нічого особливого, сервірування столу жахливе. з того, що бачила: коричневі скатертини, дешеві паперові серветки і кольорові (рожеві) тарілки,якось несолідно, ще й з мінімальною сумою замовлення 370 грн/ особи.

    6) Рестобар "Тема" (колишня назва Каїр) на вул. Драгана. Оновлений інтер'єр в біло-чорно-сірій гамі в моєму смаку, по меню є ряд страв дуже смачних і вартих уваги. Любимо туди піти випити кави, поспілкуватись з друзями, але для гулянки не годиться, живої музики і місця для танців немає.


    Ресторани "Рив'єра" на вул. Хоткевича , "Амфора" на вул. Освицькій, "Роман" біля Шувару , Султан Палац, навіть не розглядала!



    В кінцевому результаті, зібравши хороші відгуки знайомих і особисті враження замовили ресторан "Династія" (колишня назва Галичина) на вул. Тролейбусній. Не зовсім Сихів, але відносно недалеко))). Сподобалось ; ввічлива і приємна адміністратор, оригінальне меню і подача гарячих страв, класичний інтер'єр на два поверхи, вкінці вересня відкривають новий білосніжний зал. Враженнями поділюсь після свята.


    P.S. як запасний варіант розглядала ресторан " Три Оскари" на вул. Дж.Вашингтона, але туди так і не доїхала ;)


    вищепредставлені відгуки про кожен із закладів базувався суто на моїх відчуттях та вподобаннях і може відрізнятись від думки інших)
     
    Останнє редагування: 19 Вересень 2017
    • Інформативно Інформативно x 6
    • Подобається Подобається x 4
  15. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Ще додам, якщо багато бенкетів, то в тому залі поміщають дві компанії (звичайно, якщо не великі +/- 20-25 чол.). Я такого не люблю. Про кухню нічого поганого сказати не можу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Nica

    Nica Well-Known Member

    Ну і знову про Райське яблуко))), замовляли обід на 10 людей, попросили нас замовити страви, бо мають ще 3 забави, ми погодились. Декілька разів перепитувала чи нам того вистарчить, сидіти планували годинки дві. По факту салатів на тарілках було хіба на дитину, мангаг меню теж кіт наплакав! М'ясні нарізки, можливо і смачні, але так тонесенько нарізані, що важко сказати. За ті гроші, що ми заплатили, поїсти можна було добряче. Шкода, бо місце гарне!
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    А є суші з дитячою кімнатою у Львові?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  18. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    японахата на кривій липі
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я там була цього літа як запрошена гостя на ДН. Нікому не порекомендую. Власники закладу- азербайджанці, вбухали купу грошей в інтер єри і фонтани. Відкртий зал влітку навіть у найбільшу спеку був комфортним. працював дитячий куток. Жива музика у великому одному залі. Є ще один закритий зал. Є кімнатка у передбанніку у східному стилі з кальяном і т.п. І це фактично все . Далі- одні мінуси. Кухня жахлива. В ресторанному меню намагалися "впіхнуть невпіхуєме": національну кухню в поєднанні з усім, чим можна. В результаті з їстівних страв ( дійсно добрих) було лиш їх м ясо на шампурах, яке ще і при тобі на вогні з дійством приносили. Решта страв- реально неїстівні . До того ж- дещо було явно не зовсім свіже. Ціна замовлення з людини - від 400 грн. Несмачно і мінімально. Обслуговування офіціанток - "ну як ви нас всі дістали". Вкінці вечора замовили з подружкою травя ний чай. Ще й наголосили: тільки трав яний. Натомість нам принесли фруктовий з каркаде і завіряли, що саме так виглядає трав яний чай :).
    Взагалі таке враження, що цей ресторан власники відкрили самі для есбе і для своїх друзів- азербайджанців, які тут сходняки мають. А решта відвідувачів- їм пофг. Весь вечір то приїжджали, то від їжджали незрозумілі особи, з якими власники тусувалися поруч за одним із столів і зиркали на гостей. Відчуваєш себе там як непрошений гість на чужому весіллі. Десь після опівночі узагалі якась братва почала з їжджатися. Одним словом, "Султан Палац"- ресторан із вбуханою купою грошей у саму будівлю та інтер єр, який функціонує зовсім не для гостей закладу.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  20. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    У форумі
     
    • Подобається Подобається x 1
  21. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Дівчата, а хто останнім часом бував у ресторані Сонцевир на Кульпарківській? Подумую на рахунок святкування д.н. у якомусь закладі, переглядала в неті різні варіанти в районі Південного і на очі потрапив той Сонцевир.. Тут в темці 2 позитивні відгуки, але ще за 2015 рік, тому цікавлюсь свіжими :). Чи бував там хтось в дитячій кімнаті ? яка там музика зараз і взагалі цінова політика?