Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

  1. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я заміжня давно, безнадійно і щасливо, але точно знаю, що тільки заміж заради заміжжя в 20+ змушує робити те, про що ви пишете -стерпіти, підлаштовуватись, відрапортувати на зустрічі однокласників -заміжня, двоє дітей
    У бальзаківському віці якраз жінка влаштовує кастинг на роль чоловіка, а не навпаки, і такі жінки навіть в комі не забудуть про своє *я* ( я зараз кажу про нормальних жінок, а не умовних Горпин, які і в 20 років, і в 40, мають одну мрію -штани в хаті)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    А є такі, яким потрібна сіра стервозна мишка :girl_crazy: Такі теж бувають.
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. JuliaBos

    JuliaBos миється в бані

    Терпіти не варто. Життя ж воно лише одне, то навіщо жити з людиною, яка змушує тебе страждати?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. AnnaMaryn

    AnnaMaryn Member

    Так, повнісінька правда, нічого не варто терпіти, ані роботу, що осточертіла, ані друзів, які не розуміють і не підтримують, ані чоловіка, з яким нестерпно жити. Але треба бути дуже сміливою людиною для того, щоби наважитися змінити своє життя...
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    треба бути сміливою людиною, щоб одружитись і взяти на себе відповідальність НЕ ТЕРПІТИ, а жити гармонійно з цією людиною все життя.
    я вважаю, що те, яким є подружній партнер за 5-10-15 років шлюбу і далі, вже є не лише його "даними", а і виявленими і напрацьованими в цьому шлюбі рисами. Так що - не "винні", але відповідальні.
    Нажаль, є предостатньо людей, які вважають, що з одруженням життя ледь не закінчується - сірість, рутина тощо. Ну що ж: вони цього хочуть і це планують, тож це й отримують.
    А ще є дівчата, які прагнуть заміж. Просто - "бо так треба". Для них весілля - це бажаний хепі-енд, і вони не здогадуються, що це відправна точка.

    люди в своєму житті можуть змінити практично все. Мають право цього не хотіти, не бажати докласти сил. І право жалітись, і право "скласти лапки". Все можна, не все корисно (с)
    --- дописи об"єднано, 26 Червень 2017 ---
    "знайти кохання". Ага, ггг. краще шукати одразу і якісь мозги, щоб якщо кохання виявиться взаємним і таким, щоб на все життя, то вистачило розуму то все не зафакапити.
    --- дописи об"єднано, 26 Червень 2017 ---
    абсолютно те, що думаю я.
    --- дописи об"єднано, 26 Червень 2017 ---
    у мене взагалі враження, що мудрі чоловіки про особисте не радяться :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    ага, от тому я не люблю чоловіків а-ля "базарна баба", бо явно не мудрі вони...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    А який вік називають "бальзаківським"? З спостережень - чула теж з розмов чоловіків, що " раз вона розведена то щось там не то з нею, нащо мені ще то розгрібати". Хоча маю знайомих що вдруге повиходили заміж, одна була без дітей і другому чоловіку народила, інша і з першим має дитину, розвелась, і з другим має дитину, і знов розвелась, то вроді сама з 2 дітьми (я близько не спілкуюсь, не знаю що там в них зараз). Більше знайомих такі що досить рано одружились, народили дитину і досить швидко розвелись і досі не знайшли других чоловіків (але дуже хочуть). Такі спостереження:girl_smile:
     
    Останнє редагування: 7 Липень 2017
  8. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А я завжди думала 40+!?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Знайшла) Бальзаківський вік жінки ще вік 30 до 40
    І звідки ця історія почалась :

    Трохи історії

    У 1842 році Оноре де Бальзак опублікував твір під назвою "Тридцятирічна жінка". Цей роман про високе почуття "забороненого кохання", яке протиставлялося примітивного співіснуванню в законному шлюбі, викликав у суспільстві відгук і помножив популярність автора.

    У наш час мало кому прийде в голову назвати тридцятирічну жінку старою. Статистичні дослідження останніх років підтверджують факт, що саме в цей віковий період жінки стають найбільш сексуальними, а вміння стежити за собою в поєднанні з можливістю вести активний спосіб життя роблять наших сучасниць чарівними і в набагато більш зрілому віці.

    Але не варто забувати, що в бальзаківський епоху жінка була безправною істотою, і її життя проходила в замкнутому просторі між кухнею, дітьми та церквою. Тільки вдалий шлюб міг принести жінці щастя. Дівчина вважалася перспективною нареченою лише до 18-19 років. У 20 років і старше шанси вийти заміж істотно зменшувалися. А вже незаміжня тридцятирічна жінка і зовсім мало кого цікавила, її життя одноманітно тяглася під гаслом: "заміж - пізно, вмирати - рано".

    Таким чином, на питання "бальзаківський вік - це скільки?" правильну відповідь - після тридцяти. Саме такі жінки подобалися Оноре де Бальзаку. У віці 30 років, на думку письменника, жінка визрівала тілесно і духовно для гармонійних сімейних відносин, але, по нещастю, в умовах порочного буржуазного суспільства була змушена завчасно старіти і в'янути в законному шлюбі з нелюбом чоловіком або під страхом викриття вести подвійне життя.
     
    Останнє редагування: 7 Липень 2017
    • Подобається Подобається x 1
  11. Oksinka

    Oksinka миється в бані

    Я своє знайшла в університеті
     
  12. AnnaMaryn

    AnnaMaryn Member

    Так, якщо розлучений/розлучений - значить, щось не то, якщо вже за 30, а ще жодного разу не був одружений/не була заміжня - теж щось не то. Тут проблема в світогляді. Якщо людина хоче знайти людину, з якою їй буде добре, яку вона покохає, і її покохають, тут нічого не завадить їй стосункам. А ті, хто розпускають чутки про "щось не то" нічого крім сексу не хочуть, тому й вигадують такі дурнуваті виправдання. А ще люди таке часто говорять, коли їм відмовили, і вони ображені
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. sergisred

    sergisred New Member

    зараз напевно шукати треба в нетi
    [​IMG]

    [​IMG]
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 1
  14. ZORRO WEST

    ZORRO WEST Well-Known Member

    Якось так складається.
     
  15. nikavalko

    nikavalko Member

    з одної сторони погоджуюсь, тому що зараз ні на вулицях, ні в кафе не знайомляться ,бояться підійти, в неті простіше, там не страшно написати, але є багато але... Моя співробітниця з старої роботи знайомилась на сайті знайомств Мамба, то їй вічно якісь жонатики попадались, як виявлялось через деякий час. Тому важко сказати, де шукати та де знайомитись. а взагалі, кохання можна зустріти будь де, особливо, коли не очікуєш)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ще й як)))Зі мною один кадр знайомився нещодавно. При чому двічі:girl_crazy:Сам прикол, що я не второпала, що то знову він. Бо було це в різні пори року:girl_haha: і ми були одягнені в різному стилі при знайомстві вперше та вдруге. Згадала лиш побачивши збережений номер. От такі чудасії бувають:))).
     
    • Смішно Смішно x 3
  17. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Може то таки доля?) Чи він і першого і другого разу тобі не сподобався?)
    Ну хоч як кажуть: "Львів-велике село", тому можуть одні й ті самі люди попадатися) Але так, щоб ви прям двоє забули:girl_haha:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Thebestnata та яка доля?:girl_haha:чувак значно молодший за мене. Нє мені звісно приємно що я виглядаю молодшою за свій вік. Але це не доля))ну хіба як втретє познайомимось, то я подумаю:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  19. ZORRO WEST

    ZORRO WEST Well-Known Member

    Як була студенткою,то дядьки 40 років спокою не давали:girl_spruce_up:.Тепер мені вже за 30 і молодняк пристає:angel::d23:.Шлячок би взяв,певно тре яйка бити "пороблене":ireful1::superstition::swoon2: