Медогляди обов'язкові?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем klen, 29 Вересень 2011.

  1. kewa

    kewa Well-Known Member

    fantazerka ви який адрес вказували при виписці?там де живете зараз?
    в мене було 2 адреси вказано (прописка,проживання).прийшли сімейні лікарі на обидві.
     
  2. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Я також вказувала дві адреси. Але лікарі не прийшли ні туди, ні туди.
     
  3. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Давно вже не була у сімейного лікаря, а дитині потрібна довідка до школи(медогляд). Можливо хтось підкаже, цікавить, чи потрібно брати талони і чи великі черги до профільних спеціалістів, а саме в Сихівській поліклініці?
     
  4. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    я
    Я сьогодні там була. В 16.30 -- то зі всього списку лікарів хіба окуліст і стоматолог були. Інші вже, певно, перепрацювались. Ну але це капєц -- в 16 уже нікого немає... А як в мене не медогляд, а реально проблема?.... Причому, там спеціально для медоглядів на п"ятницю і суботу (з 9 до 12.00) скасували талони. Жива черга. Кажуть, що кілометрова. А талони десь тепер онлайн можна брати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. basia

    basia Well-Known Member

    Хай пробачать мене гуманісти - я б зрівняла Сихівську поліклініку з землею, щоб і сліду її не лишилося. Бувши її пацієнткою 11 років ЖОДНОГО доброго слова вона не заслужила. Ніколи. Ні в чому. Тепер я приписана до Пустомитівської райлікарні. Медголяд дочки (підлітковий лікар та 6 спеціалістів) обійшовся мені в 0 грошей, 0 талонів і 1 год 30 хв часу. Секрет в тому, що ВСІ лікарі там працюють тільки в першу зміну. Якість медогляду як і кругом, але я її не лікувати туди везла, а " бамажку" зробити. Порівняння з Сиховом - я тепер в раю
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @basia будь ласка розкажіть куди там йти, до кого, як, що? Нам також треба, а я все думаю, що в районі гірше і не наважусь їхати в ті Пустомити.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
  7. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчата, маю питання. Чи бува не відміняли обхід немовлят педіатром у перший місяць життя дитини? Родичка народила, і лікар так і жодного разу не прийшов :girl_mad: її чоловік сам носив довідку з пологового в поліклініку. І всьо. Ніхто не приходить взагалі..
    До мене приходили щотижня, якщо не лікар то медсестра. Я не чула щоб відмінили ті обходи.
    Якщо що то куда писати кляузу?
     
  8. Svitlana83

    Svitlana83 Well-Known Member

    не відмінили патронаж, він обов'язковий.
    пишіть скаргу завполіклініки.
     
  9. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Не треба було довідку нести.. Самі би швиденько прибігли. Патронаж не відміняється. Нехай дзвонить в поліклініку і питається.
     
  10. marianast

    marianast Well-Known Member

    Дівчата розкажіть про медогляд перед школою, маєм проходити в Сихівській поліклініці. Зокрема, що мені треба знати як мамі нещепленої дитини? До чого готуватись?
     
  11. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Дівчата, як тепер проходить медогляд в садочок. А саме цікавить, талон до дільничого, а також талони до спеціалістів. Колись чула, що пятниця і субота без талонів, жива черга. Цікавить саме сихівська поліклініка.
     
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Була сьогодні в дитячій мініполіклініці на Пасічній. Планують зробити медогляди до школи та садочку. Реальні, не просто папірець. Але подробиць не знаю. Вони є у ФБ.
     
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Хочу пройти з дитиною медогляд в школу в приватній клініці. Мала не щеплена, то мені потрібно буде все одно після процедури в приватній клініці на комісію в поліклініку місцеву?
     
  14. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Поділюся своїм досвідом стосовно медогляду перед садочком. Так от, звернулась до сімейного лікаря 15.05.2017 р. і через два дні отримала талони до спеціалістів на 19.06. 2017 р. і відповідно скерування на аналізи (Сихівська п-ка), за тиждень до прийому зателефонували з п-ки, і повідомили, що той лор до якого ми записані, у відпустці, тому прийти або скоріше, або пізніше, згідно графіку прийому лікарів. З лором якось пройшло нормально. Далі був стоматолог , черга з 20 людей і всі з медоглядом, за годину пройшли. Саме цікаве було з неврологом, та до якої були записані, просто звільнилася, і прийом вела одна, коли я прийшла на свою годину, то в черзі було більше 50 людей.. зважаючи на свої певні обставини, пройшли. А ле то, ще не все, так, як дитина щеплена частково, документи подаються на розгляд комісії, підписуються тільки по середах. Я в шоці від тої бюрократії!?
     
  15. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Проходимо з малою медогляд, а в нашій поліклініці немає дитячого гінеколога, посилають на Орлика. Хтось може порадити, який там хороший гінеколог? Або в Охмадиті.
     
  16. maty

    maty Well-Known Member

    в Охматдиті була Чайківська-справді хороший лікар, але чи зараз приймає, не знаю
     
    • Інформативно Інформативно x 1