Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

  1. Ромулька

    Ромулька New Member

    Скажіть будь ласка, може хтось стикався, почала хитатись коронка, стоматолог сказав розхитувати і коли відпаде прийти до нього, відпала але від неї такий запах дикий стоїть чим вже тільки не мила і не відмочувала нічого не помагає, може порадите чим можна запах вивести, бо стидно йти з такою вонючою коронкою до стоматолога
     
  2. StasjaZ

    StasjaZ Member

    Я вам раджу знайти в інеті статтю про імпланти і там коротко і ясно все пояснюється. Таких статей море.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  3. StasjaZ

    StasjaZ Member

    Ви дарма переживаєте. Повірте, коронка із запахом (яку ви вже навіть вимивали і відмочували) це нічого у порівнянні з іншими можливими запахами, з якими щодня лікар стикається коли лікує зуби.
     
  4. Natali Botszko

    Natali Botszko New Member

    --- дописи об"єднано, 16 Березень 2017 ---
    доброго вечора не підкажете її номер буду вдячна вам)))
     
  5. sofiamajovec

    sofiamajovec New Member

    Читала, що багато хто питає за Драганчука..я б його не рекомендувала. Пхає ті імпланти, всім кому треба і не треба. Декілька моїх знайомих ходили до нього в клініку на гігієну, то імпланти всім каже ставити...якийсь дуже нахабний. Неприємні відчуття після консультації в нього. І щось надто багато реклами.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Підкажіть, якщо лікувати зуби в 1 комунальній стоматологічній клініці (на пр. Шевченка), то там офіційно ніби безкоштовно, але як там прийнято з лікарем розраховуватись за надані послуги? Там хвалять лікарів.
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    лікар сам вам озвучить. Не знаю, наскільки там дешевше,бо мені пломбування зуба з анестезією ( без каналів) обійшлося майже в таку ж ціну, як в приватній. Лікарі там є різні. Наприклад один із них просто зіпсував купу зубів моїй мамі ( їй його нахвалювала її співробітниця і от довірилася). Мені там лікар розказував, що передній зуб не можна реставрувати. а виключно треба пломбувати канали і під коронку готувати. Натомість в іншій клінці мені без проблем його реставрували і навіть без "убивання"- зуб лишився живий.
    Тут добрі хірурги Ключковський і Шевчук. А з терапевтами і протезистами- як пощастить: треба шукати хорошого і пробувати. .
     
  8. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Дякую, так і здогадувалась що лікар сам озвучить. Якщо піду туди то до когось перевіреного, з дитиною раз була то нам лікар дитяча сподобалась (тоді ми не платили, нам талончик виписували в реєстратурі).
     
    Останнє редагування: 15 Квітень 2017
  9. Natagn

    Natagn New Member

    Може хто знає хорошого лікаря пародонтолога?
     
  10. StasjaZ

    StasjaZ Member

    Зверніться до досвідченого стоматолога-терапевта, він вам розпланує лікування і при потребі під свою відповідальність відправить до досвідченого парадонтолога
     
  11. Natagn

    Natagn New Member

    Зверталась, але хочу ще послухати думку іншого лікаря, для порівняння))
     
  12. Natagn

    Natagn New Member

    А де він приймає?
     
  13. StasjaZ

    StasjaZ Member

    Він приймає і в приватній клініці на Єфремова і в стомат поліклініці на Симоненка. Можу кинути телефон в приват
     
  14. Natagn

    Natagn New Member

    Буду Вам вдячна)
     
  15. Melian

    Melian Well-Known Member

    Порадьте, будь ласка, хорошого стоматолога на Сихові, дуже терміново

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
  16. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Цікавлять реальні відгуки про клініку Заблоцького, які там приблизно ціни і чи добре вони все роблять, бо з усього що знайшла то це те що там дорожче зато якісно, але реальних відгуків не бачила. Чи то все накрутка через розрекламованість, вони навіть співпрацю по франчайзингу пропонують.
     
  17. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Дівчата, хочу поділитись з усіма радістю! Нарешті я знайшла Стоматолога! Саме з великої літери. Я й досі під враженням. Позитивним, звичайно.

    Гординський Орест Романович. Клініка Гординських. Вулиця Староєврейська, 18, оф. 4. Телефон +380 (97) 890-08-88.

    Справжній професіонал і надзвичайно приємна людина. Це перший стоматолог, до якого у мене виникла повна довіра. Сидиш в кріслі і впевнена, що все 100% буде добре. Всім рекомендую.

    Отже, прийшла на консультацію з приводу пломбування одного зуба, а виявилось, що крім нього маю ще 4 дірки. Ну що ж - діватись нема куди, потрібно було лікувати. Усі пломби було встановлено абсолютно безболісно. Анестезія - ідеальна. 3 дні - і зуби поліковані. До того ж дуже якісно. Нічого не заважає. Одним словом, я щаслива! Також Орест Романович порекомендував мені професійну чистку (вона й справді ой як потрібна). Обов'язково запишусь. І навіть щороку робитиму.
     
  18. shenaan

    shenaan New Member

    Доброго дня!
    А можна і мені в пп інф-ю по клініках\лікарях, що займаються імплантацією? Дякую наперед!
     
  19. StasjaZ

    StasjaZ Member

    Написала в приват.
    Імпланти поставити не так легко, як здається. Особливо такі, щоб потім не мати проблем :) Бувають випадки коли вона випадають. Тому дійсно треба йти до справжнього спеціаліста який знає що робить і якими матеріалами
     
  20. Journalist

    Journalist New Member

    Привіт!

    Дуже прошу порадити ортодонта у Львові. Хотіла би прочитати думку тих, хто мав справу з брекетами (ставив собі чи дітям).

    Якщо можна, відразу з цінами.

    В Інтернеті дуже багато інформації, але самостійно не можу визначитись, де краще(