Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    О, а добре би навколо дивилась, то зустріла б ще одну форумляночку:girl_haha::girl_cool:Бо я теж вчора несподівано для себе потрапила на той концерт:girl_tender:Я вчора нарешті відпочила, мені аж не віриться, що я нічого не робила, а то вічно в неділю хоч трохи, але треба було підготуватися до робочого тижня. То я собі загрузила конкретно суботу, пихтіла як паровоз над тими паперами, в перервах наводячи красу, дійшли руки навіть до різних масочок (для яких 2 місяці не мала часу:girl_impossible:), за що шкіра і волосся були дуже вдячні:girl_yes2:. Зате в неділю мала повний релакс.
    А понеділок....то понеділок...Змерзла на роботі як цуцик, бо наше керівництво собі вирішило зекономити ще більше і відключило опалення зовсім, раніше, ніж закінчується опалювальний сезон:girl_mad: Йшла з роботи і відтаювала по-трошки, вдома вже відігрілась нарешті. Те сонечко дуже оманливе, світить, але не гріє, але хоч настрій покращує, бо від тої мряки і сирості вже настрій аж псувався.
    Заздрю:girl_crazy:Мої прибирання чекають коли зірки в один ряд стануть...Або поки Тося зробить...Але Тосі нема, а я як маю бажання до наведення чистоти, то не маю сили, а як маю сили, то не маю часу. От такі справи:girl_in_dreams:
     
    Останнє редагування: 27 Березень 2017
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  2. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    Мала нині приємний дзвінок по телефону- я скинула резюме через воркюа, бо чим далі, тим більше маю бажання змінити роботу, ну не моє це- бухгалтерія, - і сьогодні зателефонували мені і запросили на співбесіду... несподівано було, в середу зранку йду , страшнувато трохи, як перед екзаменом...але треба щось в житті змінювати, або хоча б намагатися... :girl_in_dreams::girl_yes2:
    На роботі треба відпроситися, ще не знаю, як... нікому не хочу нічого казати поки не впевнена, що йду з Ощадбанку... не хочу розмов за спиною.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    велкам ту зе клаб:girl_crazy: В мене то вже не перманентний стан - стандарт пакет. Звідки то ті порохи беруться? Та фіг його знає:dntknw:. Плодяться тихойко:facepalm:
    ой як класно. То ж тільки все свіженьке, новеньке. Самий кайф. Особливо, якщо вже вибране, оплачене і залишилось лише проконтролювати щоб правильно повісили.

    ну і то тре кантору палити? І взагалі, я тільки пробувала чи добре їдло дитині дали :girl_blum: А скільки пішло на пробу, то вже дрібниці:girl_crazy:
    угу, хтось там вчора збирався дрихнути до обіду.:girl_haha:
    зробіть паузу. В мене таке саме було - стояла вага на тому самому рівні, я себе домучувала. А потім мій організм звурдився - почало боліти коліно, живіт, вухо і т.д. Дала собі спокій на 3 тижні. Минулого понеділка відновила тренування. За цей час нічого не набрала і не скинула. За минулий тиждень злетів кілограм, навіть не встигла помітити як. Загалом з 23 січня -7:girl_dance: Я планувала -10 до 23 травня, але тепер розумію, що тре мені ще не 3, а ще 7 і я буду "така, як мені треба":girl_haha:
    ги-ги, то до мене? та не бачу я нічо навколо. Особливо, як пильную малого вужа, який несеться в натовпі і підскакую, щоб добре роздивитися Шурова.
    А, і взагалі, я від вчора почала вигулювати свій "мак":girl_blum: Можна починати мене впізнавати.:girl_wink:
    Опп-паааа, світло рубанули. Знов, задовбали:girl_devil:. Йду будити обленерго.:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Другий день підряд я -чокнутий сово-жайворонок:tease:
    Лягла спати в 12 год ночі, підірвалась сьогодні в 5 ранку, повикидала весь одяг з шаф. Чоловік пішов спати, коли ми ще з доціком дивились фільм, прокинувся -я товчусь серед гори одягу, питає *ти що, сьогодні не лягала спати?*:)))
    Зате в мене вже випрано більшість зимового одягу, ще залишилось два пуховики, перестелена новенька весняна постіль, плюс настрій *гори зверну*
    В планах перебрати документи, косметику і аптечку, і номінуватись на звання *домогосподиня року*:rock:
    Проза - робота плавно накопичується, поки я тут флайледю, єдина надія що мій електровіник трансформується з прибирального в інтелектуальний, і я за завтра все бігом пороблю
    Хочу в кіно, в ресторан і схуднути.:girl_in_dreams:
    На вихідні обіцяють майже літнє тепло, пора відкривати сезон грилювання. Чоловік взявся зробити порядок на терасі, і розпакувати крісла і гриль, з мене - помити овочі:girl_crazy:
    Хто там лінується -зав"язуйте з тим ділом, потім можна скопититись, як робити все нараз, я вам точно кажу
    Всім:kisss: Ми на день ближче до вхідних:girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • мімімі мімімі x 2
  5. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Ми завтра йдемо дивитись.

    І я так хочу!
    Дуже-дуже хочу каланхойку з квіточками. Вони мені так подобаються.

    Подарували мені на ДН орху. Дивлюсь на неї, як на інопланетянку, бо то єдина квітуча рослинка, яка є в мене.
    Решта - пальми і кактуси.
    Але ця весна мене якось змінює. Щось таке цікаве зі мною відбувається. Спідничку собі купила, хочу ще платтячко. Дуже-дуже хочу. Плащик новий купила, такий легенький, дівчачий, балеточки біленькі з квітками дрібними. Такі красиві :girl_dance:

    До слова - таке сонечко гарне, що сьогодні неможливо мати поганий настрій. Тому допиваю кавуську і йдемо на вулицю, порядки робити, весна жеж! :good2:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  6. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    і в мене плани такі були...прибирати\шурувати\грабати\копати. Цілу сумку всякої хімії накупляла і ще всякого приладдя. І вуаля - я опять гаряча баба і з ліжка не вилажу. +я вже вибрала для себе басейн, скупилась всім необхідним, виділила час - ну і ясний пень що басейн як мінімум на 2 тижні відміняється, а потім КД, Великдень....Може це знак? Не варто мені в басейн ходити, порядки робити?

    А все інше по-старому. Робота і валяння в ліжку.
    ех...І я хочу-хочу, і спідничку, і туфельку, і плащик! +страшенно хочу туфельки! Гарненькі, червоненькі! І то пофіг що в мене 10 пар туфель, але червоних я немаю! Але не хочу по магазинах ходити.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Якраз на Поливаний понеділок можна відкрити сезон !!!
    Від тих перепадів погоди можна :dash1::hang1: проспала пів суботи і всю неділю ... Всі мені торочили шо я буду вночі робити , так якби то від мене залежало спати-чи нє... всередині живе маленьке чудо, яке вміє виключати маму навіть за горнятком кавусі .... А вчора думала шо всьо мені капець.... спати не хотілося , але голова так боліла і спазмувала, що я лимонною олійкою натиралася що дві години , аж на вечір попустило.... Зато нині файно теплесенько і голова не болить !!!
    Ходіть в басейн і бережіть себе дівчатонька :heart:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
  8. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    І я не хочу, але треба) Самі туфельки додому не прийдуть:girl_haha:, хоча...:))) Мені недавно чобітки принесли і підійшли таки. А от за курточкою весняною гоню, гоню як та шалена, але ще не знайшла такої як хочу:girl_in_dreams:. . Вже була в Кінг-Кросі та Форумі, певно ще треба трохи по базарах перебігтися, бо торгові центри мене не потішили...Але за курточками я вічно ганяю, як шалена. Чи то таке везуть, чи то я точок файних не знаю, чи то я дівка дуже вибаглива?:girl_haha::pardon:Може хто знає, то підкажіть будь ласочка де можна знайти гарну, стильну, якісну і яскраву весняну курточку?:girl_wink:Бо я вже забембалась її шукати...:wacko:
    А взагалі тиждень тільки почався а в мене вже стан "бобік здох"...Бо до купи роботи додались КД...Але в жилєтку не хочу, то буду шукати радощі. Намагаюсь спрощувати все що тільки можу,і знаєте таки допомагає. Ну і моє улюблене планування та поділ справ на різні категорії термінові і не дуже, або ті на які можна забити, ну і покрокове виконання завдань таки полегшує життя і втримує мене від заяви про звільнення за власним бажанням. Хоча забити прийшлось на справи домашні, бо на робочі я не можу, ну і на відпочинок теж, бо просто загнуся тоді, тому моя домівка чекає якогось містера Пропера:girl_crazy:. Хочу у відпустку:girl_in_dreams::beach:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  9. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    а мої вже збились з того. Мій рекорд спання - 25 годин. Так що я тепер спокійно можу спати як і в день так і в ночі...але за умови що я хворію. Коли я здорова, то не так просто заснути.

    ну як сказати, останні мої покупки прийшло самі до мене додому, і що най-найкраще - все підійшло просто ідеально.
    от і я так думаю. Пройшлась по магазинах, лише якась хандра напала...Все взагалі не те щоб я хотіла, а чого вартують продавці "та воно на вас як шите, та я своїй дочці взяла"...
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 2
  10. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    Нехай вам подружка тоді й курточку привезе, якщо вона так файно з платтячком і взуттям вгадала:girl_wink:
    Я теж шукаю, але легеньку накидку, щось типу плащика, і яскраве, рожеве/блакитне/жовте, бо традиційні сіро-бежев-сині набридли як гірка редька. І туфлі. Точно хочу світлі, але ще не знайшла "своїх"...
    Приїхала хлібопічка, буду пробувати зробити свій перший хлібчик. :girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 9
  11. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    Який же гарний день сьогодні, така погодка, мммм:girl_dance:сьогодні мала купу доріг але результатів не багато.
    Була в ЖК все у нас в порядку))
    Потім вирішила оновити гардероб свята скоро,тим більше я вже мало в що вміщаюсь з того що є в шафі:girl_crazy:ото пройшлася в Форумі по магазинах і приофігілао_О там або ціни зашкалюють, або те що більш доступне по ціні то на вид ну ніяке:dntknw: такощо звідти з пустими руками і повним кошельком я прокотилась на секонд:girl_witch: надибала файну блузку за файну ціну)) потім понєслась:космо і Ватсонс,і посилка від Ів Роше :rock: дома впамяталась з повним кульком всякого різного для себе коханої:blush: але то всьо було мені тре, дуууже тре:) такощо щас піду випробовувати всякі штучки пахучки:dance3: о і ще одна врочистість, нині поїла смачного круасанчика з кавусею в Львівський круасанах:tongue:дуууже люблю в них круасанки:girl_in_love: так що день нині - нема на що скаржитись навіть, хіба на соплі з якими ми вже тиждень не розлучні:cry:і на то що в чоботах було таки жарко,дужее:wacko:
    Всьо,нахвалилась, йду від вас:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
  12. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Знаєте як ото буває? День починається і згасає...
    Ще ніколи від сонця не мала стільки радості як сьогодні :girl_in_love:Разом з птасьою прокидатись і ніжно обійматись, снідати, годуючи один одного, бавитись, дурачитись, гулятигулятигуляти! :girl_dance:
    Потім знову спати :d25: Так мені добре останні дні, коли малюсь спить на балконі :connie_pull-pigtail Можна закрити двері і шуміти :girl_haha: Бо інакше розбудився б якби я шуршала кастрюлями, баночками, та, зрештою, будь чим. Зате плюс однокімнатної квартири - вікна перед Паскою миються на раз-два-три :girl_haha: Прям як цей легендарний шоколадний торт від ендішефа :)))
    З тої радості, що можна влаштовувати хоч дискотеку вдома я і пропилесосила і бульйон зварила і млинців напекла і пралку двічі туди-сюди загрузила :girl_cool:
    Разом із сонцем пережили ми три, три!!! гулі на чолі :dash1: Птась плакав відразу, а я потім ятрила душу, чим би то могло закінчитись :cry: Але після всього бігав, скакав, горя не знав. Значить все ок) Тішу себе поки цим))
    Ще разом із вечірнім сонцем я почала дещо нове для себе :girl_wink: Надіюсь, все вийде :)
    А от коли сонце зайшло і вмить вся земля закуталась спершу в сутінки, а потім в темряву, тоді й прийшло розчарування. Таке глибоке і неприємне. Та хіба вперше?...
    Знаєте як ото буває? День починається і згасає...
     
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    так були проведені 2 пари вихідних, бо моїй красуні восьмирічній все не підходить,
    то завелике, то завузьке, то фасон не той, коли вже все ніби ок, то....колір їй не подобається,
    але таки в суботу на південному (почавши їздити по базарах по другому колу) купили модну джинсову спідничку+до неї футболочку,
    але це питання на вирішило, бо на свята мала таки гола і боса, але я знову ж таки по 2 колу вчора купила малій платтячко, потім його повернули бо знову щось не так, але заїхавши на Провесінь таки купили плаття яке підійшло всім - ото наша врочистість, але є і проза,
    бо тепер треба білі мештики, бо до плаття маєм білий кардиган,
    а моя мала в селі і білі мештики не поєднуються, тому ще в роздумах, бо якісні білі 1400 грн., а такі на 1 раз 400 грн.,
    але мала дубове взуття не може носити, тому ми далі в пошуках,
    ну і я, як всі жінки також не маю, що вдіти/взути і подивившись під час гонок по базарі з малою зрозуміла,
    що не дуже то і є що купити,

    а поки на роботі, думаю, як би то сачканути і загнати машину на мийку, бо вона вже такааааа, що соромно їздити,
    добре, що вікна затемнені і нічого не видно.
    всім гарного дня, погода тому сприяє
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Так, погодка супер, але той вітер, як в пустелі, мете піском дуже сильно, аж не приємно від того гуляння. Певно той вітер нам і намете дощ і похолодання, як і прогнозують, але один день то не страшно. Дощу треба, трохи приб"є ту пилюку, і все почне зеленіти, красота.
    Голова гуде вже декілька днів, власне не болить, а просто чумна, видно, щось в повітрі. Треба придумати щось на вечерю, але кулінарна муза сьогодні мене ігнорує. І взагалі настрій, якийсь не зрозумілий, так як би то не я і хата не моя. Навіть не здається, що за пару днів, квітень і вже майже літо. Певно я хочу вже на море, але спершу треба вирішити чимало справ і невеличких проблем. Всім здоров"я і тільки позитиву!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я знов тут. Пишу швиденько, бо матиму сьогодні гостю - дорогу свекруху. Медитація вже була. Ждьомс... що сьогодні : молоко маєш ? чого шапочку не вдягаєте? ой які в неї ножки холодні... То всі такі?! :dash1:
    Але в мене спечений бомбезний банановий пиріг (половину вже з'їла) і ще пару файних цукорків )) Так що буду рятуватися як можу.
    І так якось смішно виходить: свекруха приїзджає малу побавити, а прибуває аж ось зараз і зранку вже хоче їхати... Коли бавити зібралася... Може то припросити її лишитися на завтра :scratch_one-s_head:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  16. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    може кpаще не тpеба?))))
    в мене прозаааа... в К лівостоpоннє запалення легенів:girl_cray:. в Кві шмаpклі_кашлі:girl_sad:. в мужа гоpло поболює:suicide:. в мене пмс:girl_devil: +хpонічна фізична і моpальна втома. як хтось з дівчат писав-"хочу на pучки":cry:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 14
    • Подобається Подобається x 1
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 1
  18. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    Врочистості- пройшла я співбесіду, готуюся йти на нову роботу :girl_dance: На роботі заяву вже написала, дівчата за мене радіють... настрій- оптимістичний :)
    Проза- вийшла з роботи, голова мені запаморочилась так, що ледь не впала серед вулиці... чи то нервове, чи то тиск впав- не знаю, добре, що якраз з нашого банку йшли додому- підтримали мене, спершу в аптеку завели, потім на маршрутку посадили, вдома відлежалась, ніби все вже ОК, але що то було? :girl_impossible: Сподіваюся, не повториться, бо злякалась дуже...
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    я не знаю чи то проза чи врочистість, але мене сьогодні одна молода мамочка назвала дурою, бо я з собакою і дитиною пройшла повз неї кілька раз. а її дитина боїться собаки.. йоли пали,.. я вже не помню коли мене так називали..
    хочу написати маленький маніфест..
    1. моїй дитині 2.2 р.невже та мамочка думає. що якби собака ображала дитину. то та собака жила б з нами..? і гуляла з нами?
    2. якщо ваша дитина все таки боїться собаки, мож варто підійти до нас з Сонькою. познайомитись. погладити собаку.щоб дитя не боялось більше її? а не стояти лузгати насіння і матюкатись( при дітях до речі) тим більш, що ми гуляєм в одному районі і часто пересікатись будем.. хоча я стараюсь не гуляти з собакою і дитиною. через таких мамочок. ..
    3. собака не кусається, якщо так страшно. то спитайте власницю.. вона домашня. чиста. з нашийником, це видно на перший погляд. і вона до речі боїться дітей більше ніж вони її. і вона маленька. її вага 8 кг. вдвічі менше як мого синулі..
    4. я не дура, і копати собаку не можна. інакше собака може огризнутись. оттоді ваша дитина дійсно буде їх боятись ще довго..
    5. я сама боюсь великих і бездомних собак. тому я розумію з одного боку мамочку. але з другого я не розумію її поведінки по вище написаних пунктах.
    6.мені не хватило сміливості сказати це все у очі. бо я не вмію сваритись. чого не скажеш по опоненту. ми ж заважали лузгати їй насіння і теревенити з подружками.. це до речі не була дитяча площадка. а звичайна алея перед будинками
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  20. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1