Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

  1. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Дівчата, порадьте, будь ласка, що цікаве можна подарувати на День народження 2-річному хлопчику? Бо родичі питають, який подарунок був би бажаним, а мені абсолютно нічого не приходить в голову. Що точно сподобається синочку - це новий набір Лего Дупло, але лего в нас чоловік завжди сам купує. Ще збираємося купити біговел. Я думала запропонувати на подарунок машинку-толокар, бо малюку подобалося кататися на такій на майданчику. Але не знаю, чи у віці 2 роки ця машинка буде цікава довше ніж кілька днів, тим більше, що в сина буде біговел. А хотілося б, щоб подарунок прослужив довго, запам'ятався. От що таке можна купити (приблизно за 1-1,5 тис. грн.)?
     
  2. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    @fantazerka,
    палатка-хатинка-вігвам
    Якісь контейнери для зберігання іграшок (є на колесах великі з кришками, ...)
    Трек для машинок
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. NiceHouse

    NiceHouse Member

    Хочу взяти малому перший трек. Дивлюся на Wader i Hot weeks і розгубилася... Хот Вілс то для старших більше? Краще спочатку взяти Вадер? Чи як?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Так, Хот вілс то точно не перший трек, він занадто нестійкий для найменших, потребує акуратності в грі. Але машики можна брати точно швидше 3 років, якщо вже дитина не пробує іграшки на зуб.

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. Online

    Online Well-Known Member

    Дівчата, терміново потрібна порада. Потрібен конструктор на подарунок для хлопчика. Хорошої якості, але дешевший, ніж Лєго. Боюся прогадати, бо самі маємо кілька дарованих невдалих - китайські погано складаються і легко розсипаються, наші мають гострі краї. Порадьте якісь конкретні фірми.
     
  6. tuti

    tuti Well-Known Member

    Добрий день, а який вік дитини? можете подивитись в неті фірму ZOOB - це трішки інше від лего, але чула про нього дуже багато схвальних відгуків. і ціни, на менші набори трохи дешевші за лего
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Online

    Online Well-Known Member

    Подарунок на 5 років. Розмір деталей приблизно як в Лего Дупло, бо з тими дрібними він ще не справляється.
     
  8. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    А який вік дитини? Я недавно сама задавала схоже питання в цій темі. Треки Хот Вілс розраховані на дітей від 4-х років, Вадер є і від року. Моєму малюку ще немає 2-х років, тому ми взяли Вадер, в якому багато спусків. Але чомусь дитині він не цікавий, хоча поки не було треку малий робив спуски з усіх підручних матеріалів: картону, коробки і т.п. Тепер задумуюся над купівлею іншого треку, але Хот Вілс певно таки зарано ще, а проміжного варіанту між Вадер і Хот Вілс не знайшла. Хіба треки Бураго, але мене зупиняє в них те, що до їхніх трас не підходять інші машинки, а в комплекті лише одна.
    Щодо машинок Хот Вілс, то вони в нас найулюбленіші ще з 1,5 років, і на вадерівських спусках вони з'їжджають ще краще ніж машинки від Вадер.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    З якого віку варто купувати машинки на радіоуправлінні? В 2 роки ще зарано?
     
  10. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Ще зарано. Діти і в 3 ще не дуже вміють ними керувати. То швидше забавка для тата :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    я дивилась трошки раніше, як малий менший був, власне для зовсім малюків. Ось така
    Набор для занятий мозаикой, 48 фишек, вар.2 - Quercetti ✔ 629 грн.! ☛ Покупайте в Panama™
    Тепер дивлюся для вже трошки старших, вони і справді дешевші значно - близько 300грн. Але все одно ще в роздумах чи варто то такої суми.
     
  12. silvia

    silvia Well-Known Member

    сьогодні побачила одну штуку і вирішила, що вона нам треба.....
    Коробочка десь трохи фільше А4 формату, зверху прозора сторона, відкривається, в середині квадратні комірочки під маленькі фігурки лего нінзяго. Не мала можливості запитати детальніше про таку річ, а хочу.....
     
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    моєму треки щось теж нецікаві, зовсім, і до машинок загалом ставиться спокійно.
    JDLT конструктори не пробували? Ми маємо 2 набори, мені подобається. Звичайно з Дупло ніщо не порівняється, але все ж...
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    А де ви таке бачили і як то називається?
     
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    на мою думку, варто для старших, отака, що @wchasluva показала, як мінімум, а ще краще для ще старших, з дрібнішими фішками і різними розмірами в наборі. А оті, що Ви показали зовсім малючкові - то дійсно задорого, зважаючи наскільки "інтенсивно" діти таким бавляться в 1,5-2 роки.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. silvia

    silvia Well-Known Member

    @ruda kishka на вулиці холопчик бавився, але ми спішили,тільки глянули ближче на секунду і не мали часу розпитувати. То була жовта коробочка....
     
  17. silvia

    silvia Well-Known Member

  18. Online

    Online Well-Known Member

    За результатами пошуків ділюся інфою. Хто живе в центрі і озадачився подарунком дитині 3-12 років, дууууже рекомендую магазин "Розумна іграшка" на Балабана (бічна Куліша). Величезний вибір розвивайок, наборів для творчості, фокусів, дослідів, настільних ігор. Все хорошої якості і по адекватній ціні. Той рідкісний випадок, коли можна купити достойний подарунок не на всі гроші. В пошуках конструктора, безрезультатно об'їздивши гуртівні, згадала про нього і не помилилася. Ціни, до речі, на деякі позиції такі самі як були на гуртівні, звірила ті, що пам'ятала.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Вони мають свій інтернет магазин. При замовлення від 200 грн доставка раніше була безкоштовна.

    А мій малий (9 років) зараз фанатіє від термомозаїни. Робить різні фігурки, брелки... Йому то скоро перегорить, але на разі забавка №1.
     
  20. Online

    Online Well-Known Member

    Того конструктора, що я в них купила, не було в інтернет-магазині. Тому і поїхала туди в останню чергу. Продавець пояснила, що в інтернет викладаються тільки ті позиції, що є постійно.