Позитивне батьківство або дисципліна без покарань

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Вересень 2013.

  1. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @Ligymunka Анничка, в нас тепер теж проблемно трохи, діток на майданчику багато тепер, іграшок море, і що саме основне, чужих ,))). Забрати додому теж проблематично, плюс ще й нервовий, бо вже спати хоче, правда, дякувати Богу, без істерик, тільки плачі. Стараюся забирати трлхи швидше, типу йдемо котика пошукаємо, і так тягну в сторону дому, часом виходить, а часом ні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Ох, в нас те саме. Ще меншому даю ключі з брелком від домофону і так заохочую відкривати двері в під'їзд, а там і до ліфта недалеко ;))) Все хоче робити сам, ходити сам, а коли треба швидко забрати старшого зі школи, то візком їдемо під "співи" або треба їхати як на перегонах, тоді малий тішиться. Назад тільки пішки і дуууже довго і по всіх калюжах

    Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Ох, і в нас з тим гулянням катастрофа: коли треба збиратися, то може бути до години часу втікання-доганяння-вмовляння-переконування, не раз насилу вдягаю. Ну, а час йти додому, то починаються плачі-крики, що не хоче додому, тільки гуляти. Теж часто беру під руку та й так заношу, цілий будинок чує, що ми прийшли)
     
  5. Lionela

    Lionela Well-Known Member

    В мене те саме на вулицю поки зберемося то вже ліве око дьоргається від того поки договоришся а до хати йдемо знову крик бо бігати хоче. А на вулиці пустити з каляски це капець втікає незнати куди ше нам ніколи не було по дорозі. Коли то вже йому перейде?
     
  6. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    зайшла сюди "виписати" душу, а тут бачу не я одна з такими проблемами. Ми теж на вулицю збираємося годинами, і вже через день починаємо не гуляти, бо я реально часом немаю нервів стільки. Іноді мені здається, що треба їй дати висидітися тиждень в хаті, а тоді може й захоче сама йти. Раніше я не оголошувала, що от зараз підемо гуляти, а тихенько підходила як вона собі шось робить і натягала светрик, потім садила на коліна розказуючи шось і вдягала штани-взуття. Зараз таке не проходить. Викручується, втікає, кричить, що не хоче на прогулянку.
    Пробувала минулого тижня сама виходити з хати , то мала біжить ніби зі мною, тоді я їй кажу, що для цього треба вдягнутися і вона швидко вдягалася і ми йшли. Тепер же доня дає мені папа, каже бувай мамо і я виходжу, зачиняю двері, а вона собі сидить в хаті. Правда за пару хв повертаюся, але суть в тому , що метод не працює ((
    Ще ось двічі казала, що як ти лишишсясама, а прийде чужий дядько і стукатиме в двері, то шо ти будеш сама робити. І вона тоді без слів вдягалася. Але знову ж не хочу так робити, бо ще всяких страхів дитині навію, будуть потім інші клопоти. Вдягання через силу теж якось не дуже.
    Народ, хто вже придумав шось з тим, поділіться?!
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    І в нас ті ж проблеми з одяганням.. виривається.копається... Останній раз з планшетом в руках якось одягнула. Але з одягу були памперс.футба.комбез.носки. черевики... А коли більша к ть речей.то не дається.. поскоріш б літо вже..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    в нас теж часом проходили варіанти дати в руки телефон, там мультики на ютубі, то мала наче в паралельному світі - роби з нею шо хоч - вдягай, роздягай. А вчора і з тим телефоном не давалася. Забилася собі в кут між шафою і кріслом, типу не чіпай мене, я собі тут спокійно посиджу))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Я лишила в спокої.хай сидить. Всякі мультики.планшети виключила і не даю. Як сьогодні буде ще не знаю. Бо витягла панамку з блимаючою машинкою.приміряла на малого.то ревів більш години.так і заснув..я і не поняла причини ревіння..
     
  10. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    ну ми вчора так просиділи. А нині вже погуляли , і то 2 год злетіло просто. Але нині вихід був трохи зі страшилками. Я вже себе починаю картати і нелюбити через ті страшилки. Постараюся більше так не робити, може за вихідні ще щось придумаємо.
     
  11. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Мені хочеться думати що це просто діти адаптовуються до нового сезону..в нас такий ж перехід на холода був важкий..
     
  12. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Кажіть, що її дітки на майданчику чекають або що там буде дуууже цікавооо чи що йдете шукати білочку-зайчика-їжачка-лисичку !!!
    У нас весною інші труднощі були - синочок нікому не віддавав свій зимовий комбез і в +15 хотів гуляти лише в ньому ..... То я придумала, що мишка взяла, щоби зігріти своїх мишенят ... Істерика була десь хвилин 20 Є ,але потім погодився на весняні штани....
     
  13. happy story

    happy story Well-Known Member

    В нас проблема в іншому. На вулицю одягаємся з радістю і гуляти любить страшенно. Але коли ідем гуляти, заіжаєм в центр одразу крик, бо треба іхати на качелі, кричить поки не посадиш іі туди, знімаєм з криком, бо діток багато, всі хочуть кататися, а доня не хоче злазити, от сиділа б там годинами ... Інші гірки нічого не цікаво... В селі легше, бо качелі біля дому і на майданчику нема стільки дітей катайся хоч цілий день, а от в місті біда, хоч в той парк не ідь, не випустиш з візка , бо зразу біжить туди. Одним словом в нас прогулянка= качелі... Не повезеш на качелі істерика...

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
  14. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    так не їдьте в центр) в чому проблема?
     
  15. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    То щось в повітрі :girl_devil:
    Я намагаюсь пояснювати про час (бо ж потім додому з вулиці теж йти не хоче). Поки що не працює, але я сподіваюсь, що колись зрозуміє :girl_dance:
    Ще придумую куди підем. Не просто "йдем гуляти", а гірка, качелі, в піску копати, в магазин, котиків годувати...
    --- дописи об"єднано, 31 Березень 2017 ---
    О, в нас таке з кожною зміною одягу. Взуття, шапки, куртки - все через сльози
    --- дописи об"єднано, 31 Березень 2017 ---
    А що вам до інших дітей :) дочекались своєї черги і катаєтесь досхочу
     
  16. happy story

    happy story Well-Known Member

    А куди іхати??? По базарі кататися чи де???

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
  17. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    а чо по базарі?
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. happy story

    happy story Well-Known Member

    Ну не знаю всі діти хочуть кататися, нам теж як плаче поступаються і ми сідаєм, з нею нереально дочекатися черги, вона не стоятиме чемно, а верещатиме поки не сяде. Тож сідаєм катаємся, і злазим через деякий час незалежно плаче чи ні, сідаєм в візок і ідем подалі від качель...

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
  19. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Йде гуляти в чому по хаті ходить, а я весь одяг несу і вже на вулиці одягаю)))
    Сьогодні не хотіла нової піжами знімати, ну і нехай, взула кросівки, безрукавку поверх і так гуляли. Для чого собі нерви псувати
     
  20. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    о, та це самі перші варіанти вмовляння, які ми пробували. Ніц з того! Нині вже розказувала їй, що будемо пеппу на ірці катати, і що звірята там може якісь є, і що треба глянути чи не гуляють там дід або баба, або сестричка (двоюрідна в нас є) - їй то всьо фіолєтово! Не хоцю і все!
    та в нас клопіт не лише з вдяганням, а також і з тим, що вона взагалі то нікуди і не планує і не збирається виходити з дому ))