Не можемо зрозуміти чим займатися у майбутньому. Перекваліфікація

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Panadolka, 25 Липень 2009.

  1. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    а що робити, коли є робота яка приносить задоволення, але не приносить прибутків, а є ще можливість працювати на роботі, де зарплата не заставляє думати чи купляти нове плаття чи мати що їсти, але не дуже від тої роботи кайфуєш?
     
  2. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Дивитися по обставинах, наскільки "не кайфова" робота і чи дуже потрібні гроші.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Думаю, в залежності від ваших довгострокових планів(ну і якщо в принципі можете собі дозволити працювати там, де немає прибутків): іноді може варто полишити тимчасово неприбуткову діяльність з метою заробити грошей, чи і здобути нові корисні навички, наприклад, щоб потім використати це як трамплін, повернувшись до улюбленої справи в якійсь якісно новій формі, або, навпаки, працювати якийсь період, умовно кажучи, "за їду", якщо знаєте, що то приведе вас до певних результатів. Тобто подумати про довгостроковий розвиток подій. +, якщо можливо, поєднувати, щоб трохи збалансувати гроші і "для душі", якщо дійсно варіанти аж такі полярні, викладаючись відповідно вже до своїх життєвих пріоритетів. Ще є класна річ для прийняття рішень - квадрат Декарта, може буде корисним вам.

    Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 5
  4. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Дівчата, можете порадити якісь ресурси почитати/подивитись щоб добре зрозуміти чим займається hr в ІТ.
    Я зараз в пошуках "роботи до душі" і приглядаюсь до цієї професії, бо ніби вона мені найбільше пасує. Але хочу добре для себе зрозуміти як вона виглядає вживу. Поки гуглю всяке-різне, але ще не знайшла достатньо інформації.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Virner

    Virner Well-Known Member

    Можливо, хтось порадить, де можна у Львові піти на консультацію, типу до кар'єрного радника. Запит наступний - хочу отримати зворотній зв'язок щодо резюме, можливо пройти якесь тестування, щоб можна було оцінити на що претендувати, в якому напрямку рухатись... І якісь типу лайфхаки щодо проходження співбесіди. Але, щоб було професійно, легко і просто:)
    Гуглила - щось нічого не знайшла. То має бути не психолог. :)
     
  6. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Цікаво:girl_in_dreams:,не знаю на яку посаду ви претендуєте, може є якісь дійсно штучки, які допомагають зупинити увагу саме на вашому резюме. Можете спробувати попросити знайомих показати резюме, тоді можна порівняти і оцінити своє. + на співбесідах я питала скільки кандидатів є на посаду, скільки відгуків на вакансію приходить. І ще таке зауваження: не завжди, те що ви не отримуєте довгоочікуваного дзвінка означає , що ваше резюме не сподобалося.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Virner

    Virner Well-Known Member

    Показати, щоб вони подивились і дали якісь поради? Хм...можна спробувати. Я розумію, яким має бути резюме і, на мій погляд, у мене якісне :) Можу навіть іншим поради давати:))) Але то, на мій погляд, а хотілось би професійного підходу. Мені колись таке в Австрії робили: аналізували як саме подана інформація, на що варто звернути увагу, що забрати/що додати. І все з урахуванням особливості професії. тенденцій ринку і мого запиту - де б хотіла працювати. Там ще потім план навчання розписували. Але було в рамках програми розвитку компанії, де я працювала. Тобто роботу я не шукала, але була дуже корисна така консультація.
    оце точно:)
    Дякую Вам за відповідь.
     
  8. Siania

    Siania Love Life

    Таким займаються в кадрових чи рекрутингових агенствах. Тільки от чи є у Львові високого рівня спеціалісти - не впевнена, але шукати варто.
     
  9. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    @synuchechka це щось на зразок кадровика в айтішних фірмах. Непроста робота, плюс треба бути хорошим психологом. Отримують вони менше ніж програмісти)
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2017
  10. Virner

    Virner Well-Known Member

    точно! А я все вигадую велосипед, шукаю якісь консалтингові центри, навчальні студії тощо. Якось зовсім забула про існування кадрових/рекрутингових агенств. Буду шукати, дякую. :)
     
  11. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    В неті є платні відеоуроки. Але не впевнена чи вони застосовні в украінських реаліях. В німецьких були корисні.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  12. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Мої питають: "Хто на крейду для нас заробив?":girl_crazy:
    Якщо серйозно, то от конкретно в моєму випадку мене гнітить моя роздробленість і невикористання мого ресурсу. Я б могла той час, який в мене є, використати ефективніше і приємніше. Просто зараз в мене відчуття, що я вимушено роблю не те, що хочу, а те, що краще для сім'ї і дітей. Я не люблю готувати, прибирати, прати, ходити на закупи, я навіть з дітьми гратися не люблю в тому об'ємі, як вони цього потребують. Я не люблю навіть просто сидіти, пити чай і читати книжку. Я сиджу у вільну хвилину і читаю всяку непотріб (дп не рахується, гг), або взагалі включаю серіал:girl_nea:Тому я просто є, щоб вся ця конструкція трималася купи і якось функціонувала. Раз в місяць до мене приходять коліжанки і підкидають купу геніальних ідей, куди мені шурувати на роботу. І я вже навіть виношую плани, як середню відправлю в нульовий клас, молодшу в садок, візьму няню для форс-мажорів і якось воно буде. Але акурат наступного для якась з тих козявок звалюється з температурою, я дивлюся в ті оченята і розумію, що я би не витримала їх хворих чи сумних залишати навіть з найкращою нянею. Словом, то дуже складно. Бо я й на дружину мистецьку не тягну, і домогосподарка з мене дуже посередня, і звалити з того корабля не знаю як. А чоловік мій на все каже: "Ну та роби, як хочеш". З приміткою "аби мене то не зачепило":girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Ну яка ще домогосподарка?
    Берегиня only
    мама прекрасна. Я вже десь писала, що навіть двоє дітей - це повна зайнятість.
    Якби тобі потрібна була робота - я не вірю, що в тебе її не було би. Розвиток потрібен всім. Але в кожного він свій.
     
    Останнє редагування: 23 Січень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я не реалізовуюся в сім'ї. По жінці видно, коли їй в кайф займатися сім'єю, дітьми і собою. Навіть по аватару, гг. Але то, як каже Орман, дєбрі, тому давайте краще про ляпаси по попі:girl_haha:
     
    • Смішно Смішно x 4
  15. Orman

    Orman Модератор-бомба

    В мене питання. @Haidee те що ти не реалізовуєшся вдома це одне. Але чи оьов‘язково за реалізацією йти на весь день з дому на роботИ? Чи може тебе заїла рутина і ти просто хочеш вийти з хати без дітей і з метою? Я не для діагнозів. Я для себе зрозуміти.
    І ще питання чи ти працювала якийсь довший період часу з 9 до 18? Бо мене воно заїдало набагато гірше.
    --- дописи об"єднано, 24 Січень 2019 ---
    Шойто я в дєбрі подалася треба якусь тему легшу вибрати під млинці.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Та я не хочу з 9 до 18. Я хочу бачити результат. Щось типу "з хати без дітей і з метою", бо кава з коліжанками, шопінг, прогулянки етс - це не та мета. Ну і ще в мене такий жирний тарган: що я буду робити років через 10? Я не люблю пити чай і займатися домом. Відмазки у вигляді безпомічних дітей вже не буде.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Orman

    Orman Модератор-бомба

    А яка сфера тебе цікавить?

    Я це все поношу у відповідну тему потім
     
  18. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я зараз сама штудіюю ui/ux на udemy. Хочу на офлайн курси, але це треба вирішити, що я буду відразу після них шукати якісь пропозиції роботи, інакше без сенсу. Ну ще коліжанки час від часу задумуються над власною справою, то я би примазалася:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Haidee, а мені ідея подобається. Можливо, тому що я лю командний дух. Тобто божевільною , аж ніяк не здається. Дуже цікавою -так!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  20. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Я аж ходила Гугла питати, що ти таке вивчаєш.
    Я так розумію воно якраз дуже добре можна поєднати з дітьми (в сенсі, що не треба їх буде хворих лишати і все таке).
    Для 5-ох дівчат бізнес - це завжди менш ризиковано, ніж для однієї.
     
    • Подобається Подобається x 1