"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Вчора вдень було дуже довго без пісяння, по суті аж до вечора пізнього, плакав майже без сліз. Майже нічого не хотів пити. Трохи на мус вливали ліки з водою і груди багато їв. То вже думали чи їхати в лікарню. Але був досить активний, хіба капризував через зуби. Та й діареї цілий день не було. А потім з'явився трохи апетит і почав пити. Попісяв. Правда, потім був зелений слиз. Але ніч пройшла спокійно. Ще попісяв. Сьогодні вже адекватна нормальна дитина, тільки зуби ще час від часу дошкуляють, ну і стілець далекий від норми. І таки двічі вчора дали той антимікробний сироп.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    його треба давати три дні хоча б 3 рази в день
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Знаю. Але я просто досі проти нього, тому сьогодні більше не давали.
     
  4. sherry

    sherry Well-Known Member

    якщо недодавати, то може початись усе знову. У нас так було
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Просто як вже почали давати, то треба до кінця. Не знаю як точно з ніфуроксазидом, але з антибіотиками таким чином можна " вигодувати" собі нечутливих до ліків мікроорганізмів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  6. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Ніфуроксазид теж

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    В малої (6,5 років), третій день температура, в перший день піднялася до 38,7, я дала нурофен, темп впала, навіть була 36,6, мала бавилася, наступні два дні 37,4-37,1. Трошки кашляла,пару раз, відхаркуючим. А так нічо не болить. В малої аденоїди... від чого таке може бути???
     
  8. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Швидше за все - червоне горло.
     
  9. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Дівчата, чиї дітки перехворіли вітрянкою, змалюйте приблизну картину хвороби. А то нині дільнича не прийде, бо 2 година то їм пізно для виклику. А у мене серйозні підозри на вітрянку, але якщо то вона, до завтра ж висип не зникне?
    По-порядку: вчора повернулись із весілля, малий приїхав уже із густими соплями і почав часто та сухо кашляти. Сьогодні встав уже із температурою 38,2 і таким добрячим кашлем (таким відкашлювачим). Зранку поїхали до нашої лікарки в Охмадит, то по наявних симптомах - риніт і трахеїт. Але от халепа, на обід малого посипало - прищики (не плямки) неоднорідні (більша та маленькі) появилися на личку, спинці та животі. Також кашель став рідший, просто відкашлюється. І соплі тепер більше лиються. Т - 38 рівно. По телефону лікарка з Охмадиту потім сказала по моєму опису, що дуже схоже на вітрянку (я й сама підозрювала, бо ходила до НР у садку вірянка). Але треба, щоб дільнича то підтвердила і записала у карточку. Але нині нам дільничої не дочекатися. Тому виникає питання: що можна наразі давати дитині, щоб не змазати картину вітрянки до завтра. На ті зелені соплі капала Ізофру, тепер відмінила. Єдине, певне, що промиватиму носа Хьюмером і ще лікарка з Охмадиту казала давати протиалергічне, аби не почав чухатися (можливо, нас тільки почало сипати і ще може додатися). А як буде висока Т-ра (до 38,5 не збиваю), то збивати?
     
  10. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    В нас було без соплів і кашлів. Як тільки почало сипати, то буде продовжувати ще кілька днів. До завтра картину не змаже. Але чи дільнича захоче записати? ( нам вітрянку признала зразу, але не записала , а я щось тоді сильно не впиралася).
    Ізофру капати можете мабуть. Картини не змінить, хіба не можна при вітрянці. Температуру, як висока дуже, можете збити. Протиалергічне я одній давала ( сильно дуже чухалася), іншій ні ( терпимо).
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    А чому може не захотіти записати? Я просто не в курсі, хочу бути готова до їх бзіків)
     
  12. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Зверніть увагу, що ібупрофен при вітрянці не можна, тільки парацетамол.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    дякую за пораду, не знала цього. в нас таки т-ра поповзла вверх - на 39,1 малий заснув. як буде далі така, то зіб'ю Панадолом.
     
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    а нам казали, що категорично заборонений аспірин, а от і нурофен і парацитамол можна -- то я і те і те давала. Де йдеться про те, що ібупрофен не можна?
     
  15. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Аспірин заборонений категорично всім дітям до 12 років І не тільки при вітрянці. Може викликати ускладнення - синдром Рея.
    І теж читала, що при вітрянці не можна ібупрофену. Але ніякого обґрунтування і пояснення не знайшла. Начебто були якісь дослідження, але тільки уривки і нічого конкретно.
     
  16. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Санстанція і все таке. Дітей вона бачила ще в перший день висипу і сама сказала чітко, що вітрянка. А коли прийшла по довідку, то мені сказали: " Ви ж розумієте, що Вітрянку ми НЕ можемо Вам записати". Записали якесь грз. Тоді я зелена уваги тому дуже не придала. А коли йшли до школи, була інша лікарка вже, треба була написати якими хворобами інфекційними хворіли. Кажу, що вітрянка.
    -В карточці є?
    -Ні, нема.
    - Тоді не хворіли.
    - Лікар бачив, діагноз точний поставив.
    - Вкарточці що написав?
    - ГРЗ
    - Тоді не хворіли.
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2017 ---
    На прищики, особливо великі, радять наносити кашку з розведеного трошки водою атоксилом. Радили в інфекційній. В нас знайома разом з дітьми хворіла, і дуже тяжко. То на обличчі було багато прищів великих, які тим атоксилом мазала. Не лишилося сліду. А всюди решту полінувалася, то сліди багато де залишилися.
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2017 ---
    І ще. Малих я купала. Свербіло після того менше.
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я сама кілька років тому вітрянкою перехворіла. Теж мазалась кашкою з атоксилу. По відчуттях дуже неприємно. Та кашка висихає на тілі, стягується і сильно зудить. Може це лиш в мене така реакція була, але після атоксилу на стінку вилізти хотілось. Але ефективна та кашка. Добре підсушувала ті прищики. Ямок не залишилось. Ну і плюс в порівнянні з зеленкою, що потім від тих зелених плям відмиватись не потрібно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Точно не зникне, а стане густішим. Якщо то вітрянка.
    Дуже радять якусь польську мазюку Puder Plynny. В нас недавно перехворів малий друзів, то дуже помічне. Казала мама, що значно менше чіхрало дитину, практично не турбувало.
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Ми при вітрянці мазались хлорофіліптом, зелені сліди потім нелишаються. А кашель-насмарк це нетипово для вітрянки, може вас ще й якась віруска. Класично висип має початись з голови- шиї, якщо біля голови чи в голові нема прищів, то то не вітрянка.
     
  20. onebyone

    onebyone Well-Known Member

    І я до вас дівчата за порадою . Малечі 4,5 місяці . З роддому прийшли з молочницею в ротику. Чим я їй язичка тільки не чистила . Спочатку вітаміном б в ампулах , потім прийшла дільнична і сказала фуцис ділити на скількись там частин , не пригадую , нічого не допомагало . Потім почала обробляти содою розведеною водичкою. Вроді трохи став кращий язичок , але в мене стали свербіти дуже груди . Також обробляю цим силовим розчином , але толку мало . До того ж була на вулиці і щоб холодну соску не пхати дитині до рота , по старінке, перед тим в свому роті гріла , тільки не сваріться, знаю що зле , тепер маю стриматит .


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk